Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Lisää Kuuba hotelleja

Hae hinnat
Melia Internacional Varadero-All Inclusive

Melia Internacional Varadero-All Inclusive

4.5 kautta 5.0
Melia Internacional Varadero-All Inclusive on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Varaderon ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2019 rakennetussa 4,5 tähden lomakeskuksessa on 946 huonetta 11 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
130 €
Hotel Nacional de Cuba

Hotel Nacional de Cuba

4.0 kautta 5.0 Calle 21 y O, Vedado, Plaza, Havanna
Hotel Nacional de Cuba on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Malecón. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1930 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 426 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
Hae hinnat
Iberostar Parque Central

Iberostar Parque Central

4.5 kautta 5.0 Neptuno e/ Prado y Zulueta, Habana Vieja, Havanna
Iberostar Parque Central on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Malecón. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi 2 ulkouima-allasta, 3 ravintolaa ja 2 allasbaaria. Tässä vuonna 1998 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 427 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat syvät kylpyammeet ja parvekkeet.
Hae hinnat
Iberostar Bella Costa - All Inclusive

Iberostar Bella Costa - All Inclusive

3.5 kautta 5.0 Carretera Las Americas, Km. 3, Cárdenas
Iberostar Bella Costa - All Inclusive on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Varaderon ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 25 rakennetussa 3,5 tähden lomakeskuksessa on 397 huonetta 90 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaiset minibaarituotteet ja parvekkeen.
Hae hinnat
Be Live Experience Varadero - All Inclusive

Be Live Experience Varadero - All Inclusive

3.5 kautta 5.0 Reparto la Torre Ave Las Americas, Cárdenas
Be Live Experience Varadero - All Inclusive on saanut loistavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Varaderon ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti, 2 ulkouima-allasta ja 5 ravintolaa. Tässä 3,5 tähden lomakeskuksessa on 365 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi satelliittikanavat ja minibaarin.
Hae hinnat
Melia Habana

Melia Habana

4.0 kautta 5.0 Avenida 3ra, Entre 76 y 80, Miramar, Playa L, Havanna
Melia Habana on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta National Aquarium. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 5 ravintolaa. Tässä vuonna 1998 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 409 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
114 €
Hotel Sevilla

Hotel Sevilla

3.5 kautta 5.0 Trocadero No 55, Old Havana, Havanna, Havana
Hotel Sevilla on saanut mahtavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Malecón. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen sekä 2 ravintolaa ja 3 baaria. Tässä vuonna 1908 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 178 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille syvät kylpyammeet ja satelliittikanavat.
Hae hinnat
Melia Cohiba

Melia Cohiba

4.0 kautta 5.0 Paseo Entre 1ra y 3ra, Vedado, Plaza de la Revolucion, Havanna
Melia Cohiba on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Malecón. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 6 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 462 huonetta 21 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
247 €
Royalton Hicacos - Adults Only - All Inclusive

Royalton Hicacos - Adults Only - All Inclusive

4.0 kautta 5.0 Crt. Las Morlas Km 15 Autopista Varader, Cárdenas, Varadero
Royalton Hicacos - Adults Only - All Inclusive on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Varahicacosin ekologinen suojelualue. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä 4 tähden lomakeskuksessa on 404 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa parvekkeen/pation ja taulutelevision.
94 €
Occidental Arenas Blancas - All Inclusive

Occidental Arenas Blancas - All Inclusive

3.0 kautta 5.0
Occidental Arenas Blancas - All Inclusive on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Varaderon ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 1998 rakennetussa 3 tähden lomakeskuksessa on 358 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille syvät kylpyammeet ja ilmaiset minibaarituotteet.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Kuuba

Katso kaikki kohteen Kuuba vuokra-autot

Edulliset matkat kohteeseen Kuuba

Suunnitelmissa matka kohteeseen Kuuba? Jos haluat päästä reissuun mahdollisimman halvalla, kannattaa varata lennot, hotelli sekä kaikki lisäpalvelut samalla kertaa. Mitä enemmän kohteen Kuuba matkapakettiin valitset, sitä enemmän saat myös alennusta. Sivustollamme on yli 400 lentoyhtiön, 320 000 majoitusliikkeen sekä lukemattomien autovuokraamoiden ja aktiviteettijärjestäjien tuotteita, joista voi koota täsmälleen tarpeitasi vastaavan matkapaketin. Haluatko perhelomalle kohteeseen Kuuba? Onnistuu. Vai onko kyseessä työ-, biletys- tai kulttuurimatka? Ei ongelmaa. Meiltä löydät vaihtoehtoja aivan joka makuun.

Täydelliset matkapaketit kohteeseen Kuuba

Sivustomme hakukoneella voit koota juuri sinun tarpeitasi vastaavan matkapaketin. Prosessi on äärimmäisen helppo: riittää, kun annat matkasi kohteen ja ajankohdan, niin pääset valitsemaan ensin hotellin ja sitten lennot ja/tai vuokra-auton sekä lisäpalvelut. Kun haku on tehty, voit järjestää hotelli- ja lentovaihtoehdot esimerkiksi hinnan mukaan, jotta voit löytää hetkessä juuri sinun budjettiisi sopivan vaihtoehdon. Lopuksi voit lisätä matkapakettiisi myös matkavakuutuksen, lentokenttäkuljetukset tai aktiviteetteja, kuten esimerkiksi retkiä tai kiertoajelun. Perinteistä matkaopaspalvelua emme tarjoa, mutta sen sijaan sinua avustaa netissä ja puhelimitse tavoitettava asiakaspalvelumme. Sen lisäksi saat apua ja neuvoja majoitusliikkeesi vastaanotosta.

Pakettina varaaminen tuo paitsi säästöä myös mielenrauhaa. Kun kaikki on varattuna ja selvillä, voit vaikka unohtaa koko matkan aina sen lähtöpäivään asti. Riittää, kun saavut lentokentälle ajoissa, muusta huolehdimme me. Kyseessä ei kuitenkaan ole perinteinen pakettimatka. Niillä joudut nimittäin sopeutumaan järjestäjän ohjelmaan, sääntöihin ja aikatauluun – ebookersin matkalla kaikesta päätät sinä!

Varaa täydellinen loma kohteeseen Kuuba

ebookers tarjoaa kattavan valikoiman lomia kohteeseen Kuuba. Siinä missä moni muu tarjoaa matkoja vain tietyille päiville tai tiettyyn vuodenaikaan, ebookersilla voit valita minkä tahansa ajankohdan, lennot ja majapaikan. Halutessasi voit siis lähteä matkaan viikonvaihteen sijaan vaikka tiistaina ja viipyä perillä viikonlopun, viikon tai kahden sijaan täsmälleen haluamasi ajan. Lentoja valitessa yleisiä kriteerejä ovat hinta ja lähtöaika, majoituksessa puolestaan hinta sekä sijainti ja mukavuudet. Yhtä hyvin valintasi voi tosin perustua myös johonkin aivan muuhun kriteeriin – vaihtoehtoja riittää!

 

Tervetuloa lomalle, jolla kaikesta päätät sinä!

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.