Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Edulliset matkat kohteeseen Kuuba

Suunnitelmissa matka kohteeseen Kuuba? Jos haluat päästä reissuun mahdollisimman halvalla, kannattaa varata lennot, hotelli sekä kaikki lisäpalvelut samalla kertaa. Mitä enemmän kohteen Kuuba matkapakettiin valitset, sitä enemmän saat myös alennusta. Sivustollamme on yli 400 lentoyhtiön, 320 000 majoitusliikkeen sekä lukemattomien autovuokraamoiden ja aktiviteettijärjestäjien tuotteita, joista voi koota täsmälleen tarpeitasi vastaavan matkapaketin. Haluatko perhelomalle kohteeseen Kuuba? Onnistuu. Vai onko kyseessä työ-, biletys- tai kulttuurimatka? Ei ongelmaa. Meiltä löydät vaihtoehtoja aivan joka makuun.

Täydelliset matkapaketit kohteeseen Kuuba

Sivustomme hakukoneella voit koota juuri sinun tarpeitasi vastaavan matkapaketin. Prosessi on äärimmäisen helppo: riittää, kun annat matkasi kohteen ja ajankohdan, niin pääset valitsemaan ensin hotellin ja sitten lennot ja/tai vuokra-auton sekä lisäpalvelut. Kun haku on tehty, voit järjestää hotelli- ja lentovaihtoehdot esimerkiksi hinnan mukaan, jotta voit löytää hetkessä juuri sinun budjettiisi sopivan vaihtoehdon. Lopuksi voit lisätä matkapakettiisi myös matkavakuutuksen, lentokenttäkuljetukset tai aktiviteetteja, kuten esimerkiksi retkiä tai kiertoajelun. Perinteistä matkaopaspalvelua emme tarjoa, mutta sen sijaan sinua avustaa netissä ja puhelimitse tavoitettava asiakaspalvelumme. Sen lisäksi saat apua ja neuvoja majoitusliikkeesi vastaanotosta.

Pakettina varaaminen tuo paitsi säästöä myös mielenrauhaa. Kun kaikki on varattuna ja selvillä, voit vaikka unohtaa koko matkan aina sen lähtöpäivään asti. Riittää, kun saavut lentokentälle ajoissa, muusta huolehdimme me. Kyseessä ei kuitenkaan ole perinteinen pakettimatka. Niillä joudut nimittäin sopeutumaan järjestäjän ohjelmaan, sääntöihin ja aikatauluun – ebookersin matkalla kaikesta päätät sinä!

Varaa täydellinen loma kohteeseen Kuuba

ebookers tarjoaa kattavan valikoiman lomia kohteeseen Kuuba. Siinä missä moni muu tarjoaa matkoja vain tietyille päiville tai tiettyyn vuodenaikaan, ebookersilla voit valita minkä tahansa ajankohdan, lennot ja majapaikan. Halutessasi voit siis lähteä matkaan viikonvaihteen sijaan vaikka tiistaina ja viipyä perillä viikonlopun, viikon tai kahden sijaan täsmälleen haluamasi ajan. Lentoja valitessa yleisiä kriteerejä ovat hinta ja lähtöaika, majoituksessa puolestaan hinta sekä sijainti ja mukavuudet. Yhtä hyvin valintasi voi tosin perustua myös johonkin aivan muuhun kriteeriin – vaihtoehtoja riittää!

 

Tervetuloa lomalle, jolla kaikesta päätät sinä!

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteen Kuuba matkatarjouksista

Mistä voi löytää matkatarjouksia kohteeseen Kuuba?

Voit löytää kohteen Kuuba matkatarjouksia ebookersilta hyvin edullisesti!

Mikä aika vuodesta on kaikkein ruuhkaisin kohteessa Kuuba?

Yleisesti ottaen huhtikuu, maaliskuu, heinäkuu ovat kaikkein ruuhkaisimmat kuukaudet matkustaa kohteeseen Kuuba.

Mikä paras aika vierailla kohteessa Kuuba?

Jos olet etsimässä edullisia matkoja, lokakuu on paras aika vierailla kohteessa Kuuba.

Mikä on huonoin aika vierailla kohteessa Kuuba?

Datamme mukaan helmikuu on hintojen suhteen kallein kuukausi. 

Milloin kohde Kuuba on kaikista vähiten ruuhkaisin?

Tietojemme mukaan syyskuu, marraskuu, lokakuu ovat kaikkein vähiten ruuhkaisimmat kuukaudet kohteessa Kuuba.

Lisää Kuuba hotelleja

116 €
Occidental Arenas Blancas - All Inclusive

Occidental Arenas Blancas - All Inclusive

3.0 kautta 5.0
Occidental Arenas Blancas - All Inclusive on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Varaderon ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 1998 rakennetussa 3 tähden lomakeskuksessa on 358 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille syvät kylpyammeet ja ilmaiset minibaarituotteet.
117 €
Iberostar Bella Costa - All Inclusive

Iberostar Bella Costa - All Inclusive

3.5 kautta 5.0 Carretera Las Americas, Km. 3, Varadero
Iberostar Bella Costa - All Inclusive on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Varaderon ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 25 rakennetussa 3,5 tähden lomakeskuksessa on 397 huonetta 90 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaiset minibaarituotteet ja parvekkeen.
Hae hinnat
Iberostar Selection Holguín - All Inclusive

Iberostar Selection Holguín - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Estero, Rafael Freyre, Playa Pesquero, Holguín
Iberostar Selection Holguín - All Inclusive on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Bahía de Naranjon luonnonpuisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen sekä 5 ulkouima-allasta ja 7 ravintolaa. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 576 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi poreammeen ja taulutelevision.
Hae hinnat
Melia Cohiba

Melia Cohiba

4.0 kautta 5.0 Paseo Entre 1ra y 3ra, Vedado, Plaza de la Revolucion, Havanna
Melia Cohiba on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Malecón. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 6 ravintolaa ja 5 baaria. Tässä 4 tähden hotellissa on 462 huonetta 21 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
103 €
Iberostar Daiquirí

Iberostar Daiquirí

4.0 kautta 5.0 Cayo Guillermo, Jardines del Rey, Moron Ciego de Avila, Cayo Guillermo, Ciego de Avila
Iberostar Daiquirí on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cayo Guillermon ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 1998 rakennetussa 4 tähden lomakeskuksessa on 312 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaiset minibaarituotteet ja LED-televisiot.
Hae hinnat
Melia Habana

Melia Habana

4.0 kautta 5.0 Avenida 3ra, Entre 76 y 80, Miramar, Playa L, Havanna
Melia Habana on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta National Aquarium. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 5 ravintolaa. Tässä vuonna 1998 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 409 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
Hae hinnat
Habana Riviera by Iberostar

Habana Riviera by Iberostar

4.0 kautta 5.0 Paseo y Malecón, Havanna, La Habana
Habana Riviera by Iberostar on saanut mahtavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Malecón. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1957 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 352 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi syvän kylpyammeen ja taulutelevision.
Hae hinnat
Iberostar Selection Varadero – All Inclusive

Iberostar Selection Varadero – All Inclusive

4.0 kautta 5.0 Carretera Las Morlas km 17,5, Sector Punta Hicacos, Varadero
Iberostar Selection Varadero – All Inclusive on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Varahicacosin ekologinen suojelualue. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 3 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 4 tähden lomakeskuksessa on 386 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaiset minibaarituotteet ja parvekkeet.
Hae hinnat
Hotel Saratoga

Hotel Saratoga

4.5 kautta 5.0 Paseo del Prado 603, Esquina Dragones, Havanna
Hotel Saratoga on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Paseo de Martí. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1879 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 96 huonetta 13 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
105 €
Be Live Experience Varadero - All Inclusive

Be Live Experience Varadero - All Inclusive

3.5 kautta 5.0 Reparto la Torre Ave Las Americas, Varadero
Be Live Experience Varadero - All Inclusive on saanut loistavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Varaderon ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti, 2 ulkouima-allasta ja 5 ravintolaa. Tässä 3,5 tähden lomakeskuksessa on 365 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi satelliittikanavat ja minibaarin.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Kuuba

Katso kaikki kohteen Kuuba vuokra-autot