Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.10. - 27.10.
Ensi viikonloppuna
1.11. - 3.11.

Suosituimmat Latin hotellit

Kaunis Oasis Aivan Saint-germain Des Prèsin Sydämessä Hae hinnat
Kaunis Oasis Aivan Saint-germain Des Prèsin Sydämessä

Kaunis Oasis Aivan Saint-germain Des Prèsin Sydämessä

11 Rue Suger, Pariisi, Ile-de-France
   
  0.0 kautta 5.0 Tähteä

  Tämä huoneistohotelli on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sainte-Chapelle. Huoneisto tarjoaa keittiön ja takan.

  Residence & Spa Le Prince Regent 180 €
  Residence & Spa Le Prince Regent

  Residence & Spa Le Prince Regent

  28 Rue Monsieur Le Prince, Pariisi, Paris
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Residence & Spa Le Prince Regent on saanut mahtavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sorbonnen yliopisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, täyden palvelun kylpylä ja sisäuima-allas. Tässä vuonna 1798 rakennetussa huoneistohotellissa on 17 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

   Hôtel du Levant 190 €
   Hôtel du Levant

   Hôtel du Levant

   18 rue de la Harpe, Pariisi
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Hôtel du Levant on saanut loistavaa palautetta perheystävällisistä palveluistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Notre-Damen katedraali. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kirjaston. Tässä 3 tähden hotellissa on 46 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.

    Hôtel Left Bank Saint Germain 132 €
    Hôtel Left Bank Saint Germain

    Hôtel Left Bank Saint Germain

    9 rue de l'ancienne comedie, Pariisi
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Hôtel Left Bank Saint Germain on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Luxembourgin palatsi. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelut. Tässä 3 tähden hotellissa on 31 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

     Grand Hotel Saint Michel 128 €
     Grand Hotel Saint Michel

     Grand Hotel Saint Michel

     19, rue Cujas, Pariisi, Paris
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Grand Hotel Saint Michel on saanut hyvää palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sorbonnen yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja baarin. Tässä vuonna 1901 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 47 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjalliset sängyt.

      Hôtel Excelsior Latin 114 €
      Hôtel Excelsior Latin

      Hôtel Excelsior Latin

      20 rue Cujas, Pariisi, Ile de France
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Hôtel Excelsior Latin on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sorbonnen yliopisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä vuonna 1850 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 64 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

       Le Lapin Blanc 152 €
       Le Lapin Blanc

       Le Lapin Blanc

       41 Boulevard Saint-Michel, Pariisi, Paris
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Le Lapin Blanc on saanut hyvää palautetta Wi-Fi-yhteydestään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sorbonnen yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelut. Tässä 4 tähden hotellissa on 30 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

        Best Western Jardin De Cluny 117 €
        Best Western Jardin De Cluny

        Best Western Jardin De Cluny

        9 rue du Sommerard, Pariisi, Paris
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Best Western Jardin De Cluny on saanut mainiota palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sorbonnen yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1890 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 39 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.

         Viimeksi varatut Latin Hotellit

         Viimeisimmät Latin hotelliarvostelut

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.