Pääosion alkuosa

Suositut Aamiaismajoitukset – Lavreotiki

Golden City Hotel 46 €
Golden City Hotel

Golden City Hotel

Marni 46, Ateena, Attiki
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Golden City Hotel on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ateenan arkeologinen kansallismuseo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ravintola. Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 91 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

  Victoria Metro Residence 20 €
  Victoria Metro Residence

  Victoria Metro Residence

  Ioulianou 43, Ateena, Attica
    
   2.5 kautta 5.0 Tähteä

   Victoria Metro Residence sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ateenan arkeologinen kansallismuseo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä 2,5 tähden aamiaismajoituksessa on 19 huonetta.

   AthenStyle 58 €
   AthenStyle

   AthenStyle

   Agias Theklas 10, Ateena, Attiki
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    AthenStyle on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Monastirakin kirpputori. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 10 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

    10 Petraki 63 €
    10 Petraki

    10 Petraki

    10 Petraki, Ateena
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     10 Petraki sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Syntagman aukio. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä aamiaismajoituksessa on 10 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.

     Vol.5 The Mini Lodge 105 €
     Vol.5 The Mini Lodge

     Vol.5 The Mini Lodge

     7 Kornarou St., Ateena, Attiki
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Vol.5 The Mini Lodge on saanut hyvää palautetta alueen yöelämästä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Syntagman aukio. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kattoterassin. Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 5 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjallisen sängyn.

      NN Ylellinen Huone Lähellä Ateenan Lentokenttää 55 €
      NN Ylellinen Huone Lähellä Ateenan Lentokenttää

      NN Ylellinen Huone Lähellä Ateenan Lentokenttää

      Markou, Spata-Artemida, Attica
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Tämä aamiaismajoitus sijaitsee lähellä kohdetta Attican eläintieteellinen puisto. Majoitustila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi parvekkeen ja television.

       Luxury Sviitti Ateenan Keskustassa Yksityinen Poreallas Hae hinnat
       Luxury Sviitti Ateenan Keskustassa Yksityinen Poreallas

       Luxury Sviitti Ateenan Keskustassa Yksityinen Poreallas

       69 Skyrou, Ateena, Attica
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Tämä aamiaismajoitus sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ateenan arkeologinen kansallismuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi porealtaan. Majoitustila tarjoaa asiakkaille keittiön ja parvekkeen.

        Modern Central Apartment with View Hae hinnat
        Modern Central Apartment with View

        Modern Central Apartment with View

        168 Papadiamantopoulou, Zografos
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Modern Central Apartment with View sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Australian Embassy. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.

         Nantia Asunnossa Studiohuoneistoja Kylpyhuone ja Suuri Veranta Hae hinnat
         Nantia Asunnossa Studiohuoneistoja Kylpyhuone ja Suuri Veranta

         Nantia Asunnossa Studiohuoneistoja Kylpyhuone ja Suuri Veranta

         Athanasiou Papoutsi, Saronikos, Attica
           
          0.0 kautta 5.0 Tähteä

          Lavrion satama on 15,1 kilometrin ja Poseidonin temppeli on 18,4 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta historiallisesta aamiaismajoituksesta. Kavouri Beach (ranta) ja Astir-ranta ovat myös 32 kilometrin päässä.

          Sunset Apartments Hae hinnat
          Sunset Apartments

          Sunset Apartments

          agrafon, Spata-Artemida
            
           0.0 kautta 5.0 Tähteä

           Sunset Apartments sijaitsee lähellä kohdetta Attican eläintieteellinen puisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä aamiaismajoituksessa on 5 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

           Löydä kohteen Lavreotiki parhaat Aamiaismajoitukset ja majoitu mukavuudesta tinkimättä

           Jos haluat nähdä ja kokea kohteen Lavreotiki aivan kuin paikalliset, parhaiten se onnistuu, kun varaat lomasi ajaksi tyylikkään aamiaismajoituksen. Tarjolla on huikea valikoima tunnelmallisia huoneita ja sviittejä, joista löytyy vaihtoehtoja aivan joka makuun. Upeimmat majapaikat tarjoavat lisäksi historiallista arkkitehtuuria sekä lähes loputtoman kattauksen tyylikkäitä ja ainutlaatuisia yksityiskohtia. Mitä palveluun tulee, se on tämän luokan majapaikoissa poikkeuksetta kovinta mahdollista luokkaa. Samaa voi sanoa ruoasta, jonka saat aina tuoreena suoraan majapaikan keittiöstä. Koska kyseessä on aamiaismajoitus, huonehintaan sisältyvä aamiainen on aina bravuuri, jonka valmistuksessa ei aineksia säästellä.

           Aamiaismajoitukset kohteessa Lavreotiki – lomailua aidoimmillaan

           Valitsemalla aamiaismajoituksen kohteessa Lavreotiki, pääset näkemään ja kokemaan tämän upean kohteen kaikkein aidoimmillaan. Erityisen hyvin tällaiset intiimit majapaikat sopivat romanttista irtiottoa kaipaaville pareille sekä mukavuudenhaluisille rentoutujille. Syynä on niiden lumoava tunnelma, joka vie mielen nopeasti kauas arjen murheista. Moni aamiaismajoitusta tarjoava majapaikka on melkeinpä nähtävyys itsessään. Rakennukset ovat yleensä vanhoja ja arvokkaita, ja sisustus täynnä toinen toistaan upeampia yksityiskohtia. Viimeksi mainitut on yleensä valinnut paikan omistaja. Juuri omistajat tekevätkin näistä majapaikoista erityisen kiinnostavia. Jokaisella heistä on oma tyylinsä, mikä varmistaa, että jokainen aamiaismajoitus tarjoaa aina jotain täysin erilaista.

           Eikä omaleimaisuus suinkaan rajoitu vain sisustukseen. Vähintään yhtä tärkeää on nimittäin majapaikan ruoka, johon omistaja panostaa usein jopa sisustustakin enemmän. Toisin kuin hotelleissa, aamiaismajoitusta tarjoavissa paikoissa ruoka valmistetaan aina tunteella ja taatusti tuoreista raaka-aineista. Näin myös kohteessa Lavreotiki, jossa raaka-aineet saa kätevästi kaupungin keskustan toreilta. Usein jo aamiainen nostaa riman todella korkealle, ja saa odottamaan päivän muita aterioita kuin kuuta nousevaa. Aamiaismajoituksissa aamiaisen merkitys on tietysti poikkeuksellisen suuri. Monille kokeneille vieraille se mittaa koko paikan tason, mikä saa myös omistajan panostamaan siihen huomattavasti. Aamiainen on lisäksi tärkeä sosiaalinen tapahtuma, jonka aikana vieraat vaihtavat kuulumisia pöytien antimista nauttien.

           Kiehtoviksi kohteen Lavreotiki Aamiaismajoitukset tekee myös se, että ne ovat kiinteä osa täkäläistä asuinympäristöä. Siitä on suurta hyötyä etenkin niille, jotka haluavat päästä kärryille paikallisesta elämänmenosta ja tapahtumista tai yksinkertaisesti sulautua joukkoon. Toisin kuin suurissa ketjuhotelleissa paikallisen aamiaismajoituksen pöydässä viereesi voi istua melkeinpä kuka tahansa paikallinen, ruoka tulee lähikaupasta ja omistaja tietää taatusti viikonlopun tapahtumat. Koska myös paikalliset käyttävät tämän saman yrityksen palveluita, pääset tapaamaan heitä vaikka päivittäin. Usein seurauksena on kohtaamisia, joita et vähään aikaan unohda!

           Kohteen Lavreotiki Aamiaismajoitukset sopivat täydellisesti myös säästöbudjetilla reissaaville. Huonehintaan kuuluu lähes aina ilmainen wi-fi-yhteys ja televisio, ja saat lisäksi käyttöösi viihtyisät ulkotilat ja reippaasti oleskelutilaa. Myös se kannattaa huomioida, että huonehintaan kuuluu aina ilmainen aamiainen. Kaiken tämän ansiosta aamiaismajoitus tarjoaa poikkeuksetta erittäin hyvää vastinetta rahoillesi. Kannattaa huomioida myös paikallisten neuvot ja vinkit – niiden avulla voi usein paitsi säästää rahaa, myös päästä näkemään ja kokemaan asioita, joista hotelleissa vain unelmoidaan.

           Tutustu ebookersin valikoimaan ja löydä kohteen Lavreotiki parhaat Aamiaismajoitukset

           Sivustomme karttatyökalun avulla löydät kaikki kohteen Lavreotiki Aamiaismajoitukset vain parilla painalluksella, minkä jälkeen voit valikoida niistä itsellesi parhaiten sopivat vaihtoehdot. Karttatyökalun lähennystoiminnolla voit tutkailla esimerkiksi aivan keskustassa tai todella syrjässä sijaitsevia vaihtoehtoja tai valita jonkin päänähtävyyden vieressä sijaitsevan majapaikan. Tai sitten voit vain antaa matkapäiväsi ja antaa ebookersin valita kohteen Lavreotiki parhaat Aamiaismajoitukset puolestasi.

           Löydä kohteen Lavreotiki parhaat Aamiaismajoitukset ja majoitu mukavuudesta tinkimättä

           Jos haluat nähdä ja kokea kohteen Lavreotiki aivan kuin paikalliset, parhaiten se onnistuu, kun varaat lomasi ajaksi tyylikkään aamiaismajoituksen. Tarjolla on huikea valikoima tunnelmallisia huoneita ja sviittejä, joista löytyy vaihtoehtoja aivan joka makuun. Upeimmat majapaikat tarjoavat lisäksi historiallista arkkitehtuuria sekä lähes loputtoman kattauksen tyylikkäitä ja ainutlaatuisia yksityiskohtia. Mitä palveluun tulee, se on tämän luokan majapaikoissa poikkeuksetta kovinta mahdollista luokkaa. Samaa voi sanoa ruoasta, jonka saat aina tuoreena suoraan majapaikan keittiöstä. Koska kyseessä on aamiaismajoitus, huonehintaan sisältyvä aamiainen on aina bravuuri, jonka valmistuksessa ei aineksia säästellä.

           Aamiaismajoitukset kohteessa Lavreotiki – lomailua aidoimmillaan

           Valitsemalla aamiaismajoituksen kohteessa Lavreotiki, pääset näkemään ja kokemaan tämän upean kohteen kaikkein aidoimmillaan. Erityisen hyvin tällaiset intiimit majapaikat sopivat romanttista irtiottoa kaipaaville pareille sekä mukavuudenhaluisille rentoutujille. Syynä on niiden lumoava tunnelma, joka vie mielen nopeasti kauas arjen murheista. Moni aamiaismajoitusta tarjoava majapaikka on melkeinpä nähtävyys itsessään. Rakennukset ovat yleensä vanhoja ja arvokkaita, ja sisustus täynnä toinen toistaan upeampia yksityiskohtia. Viimeksi mainitut on yleensä valinnut paikan omistaja. Juuri omistajat tekevätkin näistä majapaikoista erityisen kiinnostavia. Jokaisella heistä on oma tyylinsä, mikä varmistaa, että jokainen aamiaismajoitus tarjoaa aina jotain täysin erilaista.

           Eikä omaleimaisuus suinkaan rajoitu vain sisustukseen. Vähintään yhtä tärkeää on nimittäin majapaikan ruoka, johon omistaja panostaa usein jopa sisustustakin enemmän. Toisin kuin hotelleissa, aamiaismajoitusta tarjoavissa paikoissa ruoka valmistetaan aina tunteella ja taatusti tuoreista raaka-aineista. Näin myös kohteessa Lavreotiki, jossa raaka-aineet saa kätevästi kaupungin keskustan toreilta. Usein jo aamiainen nostaa riman todella korkealle, ja saa odottamaan päivän muita aterioita kuin kuuta nousevaa. Aamiaismajoituksissa aamiaisen merkitys on tietysti poikkeuksellisen suuri. Monille kokeneille vieraille se mittaa koko paikan tason, mikä saa myös omistajan panostamaan siihen huomattavasti. Aamiainen on lisäksi tärkeä sosiaalinen tapahtuma, jonka aikana vieraat vaihtavat kuulumisia pöytien antimista nauttien.

           Kiehtoviksi kohteen Lavreotiki Aamiaismajoitukset tekee myös se, että ne ovat kiinteä osa täkäläistä asuinympäristöä. Siitä on suurta hyötyä etenkin niille, jotka haluavat päästä kärryille paikallisesta elämänmenosta ja tapahtumista tai yksinkertaisesti sulautua joukkoon. Toisin kuin suurissa ketjuhotelleissa paikallisen aamiaismajoituksen pöydässä viereesi voi istua melkeinpä kuka tahansa paikallinen, ruoka tulee lähikaupasta ja omistaja tietää taatusti viikonlopun tapahtumat. Koska myös paikalliset käyttävät tämän saman yrityksen palveluita, pääset tapaamaan heitä vaikka päivittäin. Usein seurauksena on kohtaamisia, joita et vähään aikaan unohda!

           Kohteen Lavreotiki Aamiaismajoitukset sopivat täydellisesti myös säästöbudjetilla reissaaville. Huonehintaan kuuluu lähes aina ilmainen wi-fi-yhteys ja televisio, ja saat lisäksi käyttöösi viihtyisät ulkotilat ja reippaasti oleskelutilaa. Myös se kannattaa huomioida, että huonehintaan kuuluu aina ilmainen aamiainen. Kaiken tämän ansiosta aamiaismajoitus tarjoaa poikkeuksetta erittäin hyvää vastinetta rahoillesi. Kannattaa huomioida myös paikallisten neuvot ja vinkit – niiden avulla voi usein paitsi säästää rahaa, myös päästä näkemään ja kokemaan asioita, joista hotelleissa vain unelmoidaan.

           Tutustu ebookersin valikoimaan ja löydä kohteen Lavreotiki parhaat Aamiaismajoitukset

           Sivustomme karttatyökalun avulla löydät kaikki kohteen Lavreotiki Aamiaismajoitukset vain parilla painalluksella, minkä jälkeen voit valikoida niistä itsellesi parhaiten sopivat vaihtoehdot. Karttatyökalun lähennystoiminnolla voit tutkailla esimerkiksi aivan keskustassa tai todella syrjässä sijaitsevia vaihtoehtoja tai valita jonkin päänähtävyyden vieressä sijaitsevan majapaikan. Tai sitten voit vain antaa matkapäiväsi ja antaa ebookersin valita kohteen Lavreotiki parhaat Aamiaismajoitukset puolestasi.

           Kartta

           Suosituimmat hotellit – Lavreotiki

           Näytä kaikki 4 466 majoitusliikettä kohteessa Lavreotiki
           Cape Sounio, Grecotel Exclusive Resort 155 €
           Cape Sounio, Grecotel Exclusive Resort

           Cape Sounio, Grecotel Exclusive Resort

           67 Km Athens Sounio Road, Lavreotiki, Attiki
             
            4.0 kautta 5.0 Tähteä

            Poseidonin temppeli on 2,6 kilometrin ja Lavrion satama on 11,1 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä meren rannalla sijaitsevasta lomakeskuksesta. Glyfadan uimaranta ja Kavouri Beach (ranta) ovat myös 52 kilometrin päässä.

            Aegeon Beach Hotel 115 €
            Aegeon Beach Hotel

            Aegeon Beach Hotel

            68Km Athens - Sounio Avenue, Sounio, Lavreotiki, Attiki
              
             4.0 kautta 5.0 Tähteä

             Poseidonin temppeli on 2 kilometrin ja Lavrion satama on 8,8 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Glyfadan uimaranta ja Kavouri Beach (ranta) ovat myös 52 kilometrin päässä.

             NJ Apart Hotel 79 €
             NJ Apart Hotel

             NJ Apart Hotel

             Kissopoulou 4, Lavrio, Lavreotiki, Attiki
               
              2.0 kautta 5.0 Tähteä

              Lavrion mineraloginen museo ja Lavrionin arkeologinen museo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Lavrion satama ja Lavrionin teknologinen kulttuuripuisto ovat myös 2 kilometrin päässä.

              Daskalio Beach Hotel Hae hinnat
              Daskalio Beach Hotel

              Daskalio Beach Hotel

              Daskalio, Keratea, Lavreotiki, Attica
                
               2.0 kautta 5.0 Tähteä

               Lavrion satama on 15,6 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Poseidonin temppeli ja Attican eläintieteellinen puisto sijaitsevat 32 kilometrin päässä. Factory Outlet Airport ja Artemiin pyhäkkö Vravronassa ovat myös 32 kilometrin päässä.

               *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.