Pääosion alkuosa

Suositut Hostellit – Lazio

59 €
The RomeHello - Hostel

The RomeHello - Hostel

Via Torino, 45, Rooma
The RomeHello - Hostel on saanut mahtavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee lentokentän yhteydessä, ja Nazionale-katu on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 2018 rakennetussa hostellissa on 60 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjallisen sängyn.
42 €
The Yellow - Hostel

The Yellow - Hostel

Via Palestro, 51, Rooma, RM
YellowSquare Rome on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nazionale-katu. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä hostellissa on 70 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokerot.
40 €
Generator Rome

Generator Rome

Via Principe Amedeo 251, Rooma, RM
Generator Rome on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Basilica di Santa Maria Maggiore (kirkko). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 2001 rakennetussa hostellissa on 75 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
44 €
Alessandro Downtown & Bar

Alessandro Downtown & Bar

Via Carlo Cattaneo 23, Rooma, RM
Alessandro Downtown & Bar on saanut mahtavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nazionale-katu. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä hostellissa on 18 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapit.
27 €
Palace Rome

Palace Rome

61 Via Osimo, Rooma
Palace Rome sijaitsee lentokentän yhteydessä ja kävelymatkan päässä kohteesta Via Nomentana. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä hostellissa on 41 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
49 €
Free Hostels Roma

Free Hostels Roma

Via Luigi Luzzatti 3, Rooma
Free Hostels Roma on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazza Vittorio Emanuele II (aukio). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2018 rakennetussa hostellissa on 16 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokerot.
64 €
New Generation Hostel S. Maria Maggiore

New Generation Hostel S. Maria Maggiore

Via dei Quattro Cantoni 35 Rione Monti, Rooma
New Generation Hostel S. Maria Maggiore sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nazionale-katu. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä hostellissa on 20 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapit.
33 €
Orsa Maggiore Hostel for Women Only

Orsa Maggiore Hostel for Women Only

Via san Francesco di Sales 1/a, Rooma, RM
Orsa Maggiore Hostel for Women Only on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bambino Gesù -sairaala. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1600 rakennetussa hostellissa on 13 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapin.
33 €
Carlito Budget Rooms

Carlito Budget Rooms

Via Villafranca 22, Rooma, Roma
Carlito Budget Rooms on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Via Marsala. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä hostellissa on 15 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Kartta

Suosituimmat hotellit – Lazio

Näytä kaikki 15 810 majoitusliikettä kohteessa Lazio
Hotel Quirinale 90 €
Hotel Quirinale

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7, Rooma, RM
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Rooman oopperatalo, Nazionale-katu ja Via XX Settembre sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Via Veneto ja Piazza della Repubblica ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Repubblica - Teatro dell'Operan asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Barberinin asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hilton Rome Airport 162 €
  Hilton Rome Airport

  Hilton Rome Airport

  Via Arturo Ferrarin 2, Fiumicino, RM
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Necropoli di Porto Isola Sacra on 4,4 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Ostia Antica (arkeologinen alue) ja Parco Leonardo (puisto) sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Porto di Traianon arkeologinen alue ja Grandi Horrea ovat myös 10 kilometrin päässä. Fiumicinon lentokentän asema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

   iQ Hotel Roma 89 €
   iQ Hotel Roma

   iQ Hotel Roma

   Via Firenze, 8, Rooma, RM
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Rooman oopperatalo ja Nazionale-katu sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Via XX Settembre ja Piazza della Repubblica ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Repubblica - Teatro dell'Operan asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Barberinin asema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Artemide 131 €
    Hotel Artemide

    Hotel Artemide

    Via Nazionale 22, Rooma, RM
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Thermae Diocletianin roomalaisen kylpylän rauniot, Fontana di Trevi ja Espanjalaiset portaat sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Forum Romanum ja Villa Borghesen puisto ovat myös 2 kilometrin päässä. Repubblica - Teatro dell'Operan asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Barberinin asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

     *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.