Halvat lennot Bahamalle alkaen

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Bahama suosituimpiin kaupunkeihin

Bahaman-matka kutsuu sukeltamaan ja uimaan Karibialle

Kirkas ja turkoosina välkehtivä merivesi, valkoista hiekkarantaa silmänkantamattomiin ja kuumia karibialaisia rytmejä – tervetuloa Bahamalle! Atlantilla, Floridan ja Kuuban vieressä sijaitseva Bahama käsittää kaiken kaikkiaan noin 700 saarta. Yhdelle näistä saarista rantautui myös Kristoffer Kolumbus ensimmäisellä löytöretkellään. Saarten määrä on valtava, mutta vain hyvin pieni osa niistä on asuttuja. Bahama on saaristovaltiona erinomainen kohde rantalomailuun tai vaikka häämatkakohteeksi. Romanttisia ja idyllisen kauniita rantoja löytyy saarelta kuin saarelta. Bahaman saarista suurin on Andros, ja erittäin mielenkiintoinen kohde on myös Eleutheran saari, joka on pitkä mutta hyvin kapea. Eleutheran saaren toisella puolella siintää tummanpuhuva Atlantti ja toisella turkoosi Karibianmeri. Koska saaret sijaitsevat lähellä toisiaan, voit vierailla helposti vaikka useammallakin niistä.

Bahaman-matka tarjoaa loistavan mahdollisuuden sukelteluun. Bahaman saariryhmän edustalle on aikojen saatossa uponnut lukuisia hylkyjä, joita pääsee parhaiten tutkimaan tietenkin sukeltamalla. Kauniit ja värikkäät koralliriutat eksoottisine kaloineen ovat viehättäviä snorklaus- tai sukelluskohteita. Bahaman seudulla voit sukeltaa jopa haiden kanssa! Haitakin erikoisempaa uintiseuraa löytyy kuitenkin Mig Major Cayn tai tuttavallisemmin Pig Beachin saarelta, jota asuttavat ihmisten sijaan uimisesta pitävät possut. New Providencen saarella sijaitsevan Bahaman pääkaupungin Nassaun satama on yksi Karibian-risteilyjen pysähdyspaikoista. Nassaun edustalla on Paradise Beachin lomakohde, josta löytyy kaikki mitä lomalta voi toivoa: vesihuvipuisto, golfkenttä, uima-altaita, ravintoloita ja yökerhoja. Paradise Beachilla voi vierähtää helposti vaikka koko loma. Varaa siis halvat matkat Bahamalle ebookersin kautta ja lähde Kristoffer Kolumbuksen jalanjäljille viettämään rentouttavaa lomaa karibialaiseen tyyliin!

Parhaat matkustusajankohdat

Bahamalla riittää lämpöä ja auringonpaistetta vuoden ympäri. Auringon sanotaan paistavan Bahamalla jopa yli 300 päivää vuodessa. Touko–lokakuu ei ole suosituinta matkailusesonkia Bahamalla, ja tällöin muun muassa hotellikustannukset voivat olla saarilla edullisempia. Vaikka subtrooppisessa ilmastossa lämpötilat pysyttelevätkin läpi vuoden hellelukemissa, voi kesäkuusta marraskuuhun esiintyä enemmän sateita ja jopa trooppisia myrskyjä. Marraskuusta eteenpäin alkavat turistivirrat taas saapua saarille suuremmissa määrin ja varsinainen matkailukausi alkaa. Yksi Bahaman tärkeimmistä kulttuurifestivaaleista, Junkanoo-katukarnevaalit, järjestetään vuosittain joulukuussa Tapaninpäivänä sekä uudenvuodenpäivänä. Luvassa on silloin musiikkia, tanssia ja näyttäviä asuja.

Säästöjä hintoja vertailemalla

Vaikka Bahaman matkailusesongit jakautuvatkin suosionsa perusteella selkeästi kahteen osaan, ei lentojen hinnoissa ole yhtä suurta vaihtelua. Halvat lennot Bahamalle voi saada hankittua myös suosituimpaan ajankohtaan. Hintoihin vaikuttaa sesonkia enemmän lentoyhtiö sekä lentojen kestot. Nopeat lennot ovat usein hieman kalliimpia, mutta toisaalta silloin tuhlaantuu vähemmän aikaa lentokentillä odotteluun. Ebookersin hakukone auttaa etsimään ja vertailemaan lentojen hintoja Bahamasaarten eri kohteisiin. Kun vuosiloman ajankohta on tiedossa, on syytä hankkia lentolippu Bahamalle jo hyvissä ajoin. Näin ehdit löytämään itsellesi ja lomaseurueellesi parhaimmat tarjoukset ennen muita.

Halvat lennot Bahamalle

Bahaman saarilla sijaitsee useampia lentokenttiä. Pääkaupunki Nassaun kentälle löytyy odotetusti eniten tarjontaa. Matkaa Bahamasaarille kertyy Suomesta yli 8 000 kilometriä, ja koska suoria lentoja ei ole tarjonnassa, voi lento Bahamalle kestää yli vuorokaudenkin. Nopeitakin reittejä on, jolloin matkasta selviää alle 20 tunnissa. Ratkaisevinta on välilaskuihin kuluva aika. Yhden välilaskun lennot eivät välttämättä ole kahden välilaskun lentoja nopeampia, ja ne ovat keskimäärin myös kalliimpia. Lennot Bahamalle kulkevat Yhdysvaltojen kautta. Suomen ja Amerikan mantereen väliä operoivia edullisia lentoyhtiöitä on muun muassa halpalentoyhtiö Norwegian, Air Berlin tai Air France. Välilaskupaikoista yleisin on Floridassa sijaitseva Fort Lauderdale tai Miami. Floridaan päästyä matka ei ole enää pitkä, ja perille pääsee esimerkiksi Bahamasairin, United Airlinesin tai JetBlue Airwaysin siivittämänä.

Autonvuokraustarjoukset Bahama

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.