Lennot Baijeri

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Baijeri suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Baijeri

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Baijeri olivat annetulla aikavälillä 78 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 144 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lufthansa
Air Baltic
Air Baltic
KLM
Scandinavian Airlines
Finnair
Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
Air France
KLM

Lento ja hotelli -tarjoukset kohteeseen Baijeri

Baijeri – Lomat Economy-lennoilla

Schwan Locke
Hotel Uhland
Star G Hotel Premium München Domagkstraße
Boutique Hotel Atrium
Olymp Munich
Mercure Hotel München Altstadt

Baijeri – Lomat Business-luokan lennoilla

the niu Belt
IntercityHotel Frankfurt Airport
Vital Hotel Frankfurt
The Pure
b'mine hotel Frankfurt Airport
nhow Frankfurt
Etkö löydä etsimääsi?
Katso kaikki saatavilla olevat matkat: Helsinki –> Baijeri
Näytä kaikki matkat

Halvat lennot kohteeseen Baijeri

Mistä löydän halvimmat lennot kohteeseen Baijeri?

Halvimmat lennot kohteeseen Baijeri löydät ebookersin lentohakukoneesta. Löydät helposti parhaat lentotarjoukset ja voit varata edulliset lennot helposti vertaamalla hintoja ja lentoyhtiöitä. Hakukonetta on todella vaivatonta käyttää. Syötä vain lähtöpaikka ja kohteen nimi, haluamasi matkustuspäivät ja kuinka monta henkilöä matkustaa. Klikkaamalla ‘hae’ etsimme sinulle halvimmat lennot kohteeseen Baijeri.

Mikä on halvin hinta lennolle kohteeseen Baijeri?

Halvin lento kohteesta Helsinki (HEL) kohteeseen Frankfurt (FRA) maksaa tällä hetkellä edestakaisena lentona ainoastaan 144 € tai yhdensuuntaisena puolestaan 78 €.

Milloin on paras aika matkustaa kohteeseen Baijeri?

Lentojen hintojen vaihtelu riippuu matkasi ajankohdasta sekä miten ajoissa teet lennon varauksen. Yleisesti ottaen saat lentoliput halvalla, kun matkustat sesongin ulkopuoliseen aikaan. Tämä pätee myös kotimaan matkailuun, sillä paras aika matkustaa Suomessa on yleisten pyhäpäivien ja juhlien ulkopuolella. Myös koulujen lomien aikaan kotimaan lennot saattavat olla erittäin haluttuja, jolloin lennot Helsinkiin tai Tampereelle on hyvä varata kiireettömämpään aikaan. Suositut lennot Kittilään. Ouluun tai Rovaniemelle on hyvä suunnitella loma-aikojen ulkopuolelle. Halvin aika matkustaa kohteeseen Baijeri edestakaisella lennolla on syyskuussa ja yhdensuuntaisella lennolla puolestaan tammikuussa.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Baijeri?

Kohteeseen Baijeri lentää jopa 12 lentoyhtiötä, joiden väliltä voit valita itsellesi parhaan vaihtoehdon. Hakukoneellamme näet helposti kaikki lentoyhtiöt ja valitset sinulle sopivimman lentomatkan seuraavien lentoyhtiöiden valikoimasta: Lufthansa, Air Baltic, KLM, Scandinavian Airlines, Finnair, Air France.

Voiko kohteen Baijeri lentoja perua COVID-19 tilanteen vuoksi?

Lennon peruminen COVID-19 tilanteen vuoksi kohteeseen Baijeri voi olla mahdollista. Voit tarkastaa tililtäsi varauksesi tilan. Jos sinulla on mitä tahansa muita kysymyksiä liittyen aiheeseen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Kun ostat lentoliput ebookersin kautta, voit lisätä lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Näin pidätät itselläsi oikeuden perua varauksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Mitä jos lentoni kohteeseen Baijeri peruuntuu?

Lennon peruuntuminen kohteeseen Baijeri saattaa johtua monesta syystä. Lennon peruuntuessa ota yhteyttä asiakaspalveluumme joka auttaa sinua lennon peruuntumiseen liittyvissä asioissa.

Autonvuokraustarjoukset Baijeri

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.