Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Lennot Evia alkaen 53 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Evia suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Evia

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Evia olivat annetulla aikavälillä 53 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 170 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Aegean
Vueling Airlines
SAS
Norwegian Air Shuttle
Air France
Air Baltic
SAS
Norwegian Air Shuttle
Aegean
Air France
KLM
Lufthansa

Lento ja hotelli -tarjoukset kohteeseen Evia

Evia – Lomat Economy-lennoilla

Hotel Acropolis House
Melia Athens
Civitel Esprit
Grand Resort Lagonissi
Divani Palace Acropolis
Hotel Grande Bretagne, a Luxury Collection Hotel, Athens

Halvat lennot kohteeseen Evia

Mistä löydän halvimmat lennot kohteeseen Evia?

Halvimmat lennot kohteeseen Evia löydät ebookersin lentohakukoneesta. Löydät helposti parhaat lentotarjoukset ja voit varata edulliset lennot helposti vertaamalla hintoja ja lentoyhtiöitä. Hakukonetta on todella vaivatonta käyttää. Syötä vain lähtöpaikka ja kohteen nimi, haluamasi matkustuspäivät ja kuinka monta henkilöä matkustaa. Klikkaamalla ‘hae’ etsimme sinulle halvimmat lennot kohteeseen Evia.

Mikä on halvin hinta lennolle kohteeseen Evia?

Halvin lento kohteesta Helsinki (HEL) kohteeseen Ateena (ATH) maksaa tällä hetkellä edestakaisena lentona ainoastaan 170 € tai yhdensuuntaisena puolestaan 53 €.

Milloin on paras aika matkustaa kohteeseen Evia?

Lentojen hintojen vaihtelu riippuu matkasi ajankohdasta sekä miten ajoissa teet lennon varauksen. Yleisesti ottaen saat lentoliput halvalla, kun matkustat sesongin ulkopuoliseen aikaan. Tämä pätee myös kotimaan matkailuun, sillä paras aika matkustaa Suomessa on yleisten pyhäpäivien ja juhlien ulkopuolella. Myös koulujen lomien aikaan kotimaan lennot saattavat olla erittäin haluttuja, jolloin lennot Helsinkiin tai Tampereelle on hyvä varata kiireettömämpään aikaan. Suositut lennot Kittilään. Ouluun tai Rovaniemelle on hyvä suunnitella loma-aikojen ulkopuolelle. Halvin aika matkustaa kohteeseen Evia edestakaisella lennolla on lokakuussa ja yhdensuuntaisella lennolla puolestaan marraskuussa.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Evia?

Kohteeseen Evia lentää jopa 12 lentoyhtiötä, joiden väliltä voit valita itsellesi parhaan vaihtoehdon. Hakukoneellamme näet helposti kaikki lentoyhtiöt ja valitset sinulle sopivimman lentomatkan seuraavien lentoyhtiöiden valikoimasta: Aegean, Vueling Airlines, SAS, Norwegian Air Shuttle, Air France, Air Baltic, KLM, Lufthansa.

Voiko kohteen Evia lentoja perua COVID-19 tilanteen vuoksi?

Lennon peruminen COVID-19 tilanteen vuoksi kohteeseen Evia voi olla mahdollista. Voit tarkastaa tililtäsi varauksesi tilan. Jos sinulla on mitä tahansa muita kysymyksiä liittyen aiheeseen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Kun ostat lentoliput ebookersin kautta, voit lisätä lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Näin pidätät itselläsi oikeuden perua varauksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Mitä jos lentoni kohteeseen Evia peruuntuu?

Lennon peruuntuminen kohteeseen Evia saattaa johtua monesta syystä. Lennon peruuntuessa ota yhteyttä asiakaspalveluumme joka auttaa sinua lennon peruuntumiseen liittyvissä asioissa.

Autonvuokraustarjoukset Evia

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.