Lennot Halkidiki

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Halkidiki suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Halkidiki

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Halkidiki olivat annetulla aikavälillä 95 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 141 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Air Baltic
Aegean
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Austrian Airlines
Lufthansa
Turkish Airlines
Air Baltic
Austrian Airlines

Lento ja hotelli -tarjoukset kohteeseen Halkidiki

Halkidiki – Lomat Business-luokan lennoilla

The Excelsior Small Luxury Hotels of the World
Mediterranean Palace Hotel
Grand Hotel Palace
City Hotel Thessaloniki
Vanoro Hotel
Daios Luxury Living
Etkö löydä etsimääsi?
Katso kaikki saatavilla olevat matkat: Helsinki –> Halkidiki
Näytä kaikki matkat

Halvat lennot kohteeseen Halkidiki

Mistä löydän halvimmat lennot kohteeseen Halkidiki?

Halvimmat lennot kohteeseen Halkidiki löydät ebookersin lentohakukoneesta. Löydät helposti parhaat lentotarjoukset ja voit varata edulliset lennot helposti vertaamalla hintoja ja lentoyhtiöitä. Hakukonetta on todella vaivatonta käyttää. Syötä vain lähtöpaikka ja kohteen nimi, haluamasi matkustuspäivät ja kuinka monta henkilöä matkustaa. Klikkaamalla ‘hae’ etsimme sinulle halvimmat lennot kohteeseen Halkidiki.

Mikä on halvin hinta lennolle kohteeseen Halkidiki?

Halvin lento kohteesta Helsinki (HEL) kohteeseen Thessaloniki (SKG) maksaa tällä hetkellä edestakaisena lentona ainoastaan 141 € tai yhdensuuntaisena puolestaan 95 €.

Milloin on paras aika matkustaa kohteeseen Halkidiki?

Lentojen hintojen vaihtelu riippuu matkasi ajankohdasta sekä miten ajoissa teet lennon varauksen. Yleisesti ottaen saat lentoliput halvalla, kun matkustat sesongin ulkopuoliseen aikaan. Tämä pätee myös kotimaan matkailuun, sillä paras aika matkustaa Suomessa on yleisten pyhäpäivien ja juhlien ulkopuolella. Myös koulujen lomien aikaan kotimaan lennot saattavat olla erittäin haluttuja, jolloin lennot Helsinkiin tai Tampereelle on hyvä varata kiireettömämpään aikaan. Suositut lennot Kittilään. Ouluun tai Rovaniemelle on hyvä suunnitella loma-aikojen ulkopuolelle. Halvin aika matkustaa kohteeseen Halkidiki edestakaisella lennolla on helmikuussa ja yhdensuuntaisella lennolla puolestaan kesäkuussa.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Halkidiki?

Kohteeseen Halkidiki lentää jopa 12 lentoyhtiötä, joiden väliltä voit valita itsellesi parhaan vaihtoehdon. Hakukoneellamme näet helposti kaikki lentoyhtiöt ja valitset sinulle sopivimman lentomatkan seuraavien lentoyhtiöiden valikoimasta: Air Baltic, Aegean, Turkish Airlines, Lufthansa, Austrian Airlines.

Voiko kohteen Halkidiki lentoja perua COVID-19 tilanteen vuoksi?

Lennon peruminen COVID-19 tilanteen vuoksi kohteeseen Halkidiki voi olla mahdollista. Voit tarkastaa tililtäsi varauksesi tilan. Jos sinulla on mitä tahansa muita kysymyksiä liittyen aiheeseen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Kun ostat lentoliput ebookersin kautta, voit lisätä lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Näin pidätät itselläsi oikeuden perua varauksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Mitä jos lentoni kohteeseen Halkidiki peruuntuu?

Lennon peruuntuminen kohteeseen Halkidiki saattaa johtua monesta syystä. Lennon peruuntuessa ota yhteyttä asiakaspalveluumme joka auttaa sinua lennon peruuntumiseen liittyvissä asioissa.

Autonvuokraustarjoukset Halkidiki

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.