Halvat lennot Jamaikalle alkaen

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Jamaika suosituimpiin kaupunkeihin

Lento ja hotelli -tarjoukset kohteeseen Jamaika

Jamaika – Lomat Economy-lennoilla

Polkerris Bed & Breakfast
vision with dreams villa
Bev Rosevilla
Happy and Comfortable Home

Jamaikan-matka vie sinut keskelle reggaen rytmejä

Jamaika on tullut tunnetuksi reggae-musiikista, rastafari-kulttuurista ja nopeista juoksijoistaan. Tämä Karibianmeren helmeksikin tituleerattu saarivaltio sijaitsee Karibianmerellä, Kuuban ja Haitin vieressä. Jamaikan-matka on onnistunut yhdistelmä rentoa oleilua kauniin valkeilla hiekkarannoilla, sukeltelua turkoosissa meressä ja loikoilua palmupuiden katveessa. Kun kääntää katseen rantamaisemista sisämaahan ja vuoristoon. Blue Mountains -vuoristo on oiva kohde vaellusretkille. Jamaikalla voi nauttia kaikesta tästä, mutta ennen kaikkea saarella pääsee tutustumaan vahvaan omaleimaiseen kulttuuriin, jollaista ei muualta löydä.

Jamaika on reggaen synnyinkoti, mutta jamaikalaisten elämää rytmittävät myös perinteiset afrikkalaiset rytmit, jotka pistävät turistinkin tanssijalan vipattamaan. Herkulliset ja maukkaat paikalliset ruoat on valmistettu tuoreista aineksista ja kalasaaliista. Karibianmeren saaret ovat perinteistä rommintuotantoaluetta, joten Jamaikan lomalla kannattaa ehdottomasti maistaa lasillinen aitoa jamaikalaista rommia! Etsi laajasta ebookersin valikoimasta halvat lennot Jamaikalle ja lähde valloittamaan Karibiaa!

Paras aika matkustaa Jamaikalle

Trooppinen ilmasto pitää Jamaikan lämpömittarit aina hellelukemissa. Suosituinta aikaa rantalomailuun Montego Bayn matkakohteessa ja upealla Negrilin pitkääkin pidemmällä hiekkarannalla ovat tammikuusta maaliskuuhun. Hyvää matkustusaikaa ovat myös huhti- ja toukokuu, jolloin turistien määräkin hiljalleen alkaa vähentyä. Kesäkuusta syksyä kohti siirryttäessä sateet alkavat lisääntyä Jamaikalla, ja varsinainen matkailusesonki on ohi. Jotkut hotellit saattavat syksyisin sulkea ovensa, ja syys–lokakuussa hurrikaanikauden aikaan voivat trooppisten myrskyjen riski kasvaa.

Karibian alueen saarilla vietetään joulukuussa perinteikästä Junkanoo-katukarnevaalia, joka täyttää Jamaikan kadut musiikilla, tanssilla ja värikkäillä kostyymeillä. Reggaen syntysijoilla kun ollaan, näkyy Jamaikan oman musiikkityylin vaikutus myös maan tapahtumakalenterissa. Helmikuu on kokonaan omistettu reaggaelle. Viikottaisten konserttien lisäksi Bob Marleyn syntymäpäivää juhlistetaan Negrilin rannoilla kuun alussa kansainvälisten reggae-artistien siivittämänä. Pääkaupunki Kingstoniin kerää kokoon sekä Marley-fanit että rastafarit helmikuun ensimmäisellä viikolla järjestettävään Bob Marley Week -tapahtumaan.

Halvat lennot Jamaikalle

Jamaikalla on kaksi tärkeää lentoasemaa, toinen saaren eteläpuolella pääkaupunki Kingstonissa ja toinen saaren pohjoispuolella rantalomakohde Montego Bayssa. Lento Jamaikalle yli 8 000 kilometrin päähän ei ole lyhin mahdollinen, ja valitettavasti yhtään suoria lentoja kumpaankaan kaupunkiin ei ole saatavilla. Kingstoniin lennetään sekä yhden että kahden välilaskun lentoja. Aikaero näiden välillä ei ole suuri, mutta valitsemalla kahden välilaskun lennot voit säästää sievoisen summan. Suuri hinnanero on myös Montego Bay lennoilla riippuen siitä, valitsetko yhden vai useamman välilaskun lennon. Jamaikan lentojen hinnoissa ei ole suuria eroja siinä, milloin liput varaa. Keskimäärin vielä kuukauttakin ennen matkaa voi löytää kohtuuhintaisia lentoja. Hyvällä tuurilla ja oikealla ajoituksella voi tosin löytää edullisen yhden välilaskun lennonkin. Atlantin ylityksen voi aloittaa esimerkiksi halpalentoyhtiö Norwegianin, Icelandairin tai Air Francen siivin. Muun muassa New Yorkista lähtevät JetBlue Airways sekä Caribbean Airways laskeutuvat Kingstoniin ja Montego Bayhin. Pohjois-Amerikan kautta kiertäminen ei kuitenkaan ole välttämätöntä, sillä esimerkiksi lentoyhtiö Condorilla pääsee suoraan Saksasta Montego Bayhin.

Hintojen vertailu kannattaa aina!

Sään kannalta parhaat matkustusajat sijoittuvat tammikuusta toukokuuhun, joten tässä mielessä lentojen hinnat eivät ainakaan ole este lähteä nauttimaan parhaimmista lomasäistä. Jos lomasi osuu heinä- tai joulukuulle, tällöin kannattaa pitää mielessä se, että lentolippujen hinnat saattavat olla hieman kalliimpia, ovathan nämä kuukaudet suosittuja lomakuukausia monessa muussakin länsimaassa. Varaa liput ebookersin kautta ja hyödynnä hakukoneen ominaisuuksia, kun haluat vertailla lentojen hintoja. Kun lentoliput Jamaikalle ovat jo turvallisesti takataskussa, on aika istahtaa nojatuoliin, kaataa lasiin tilkka jamaikalaista rommia, laittaa Bob Marleyn Sunshine Reggae soimaan ja virittäytyä tunnelmaan. Tästä loma vasta alkaa!

Autonvuokraustarjoukset Jamaika

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.