Pääosion alkuosa

Suositut Huvilat – Levi

Levi Northern Lights Huts 250 €
Levi Northern Lights Huts

Levi Northern Lights Huts

Isotaalontie 285, Kittilä
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Levi Northern Lights Huts on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 4 tähden huvilassa on 10 huvilaa. Kaikki huvilat tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapit.

  Northern Lights Village Levi Hae hinnat
  Northern Lights Village Levi

  Northern Lights Village Levi

  Muoniontie 1554, Kittilä
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Tämä huvila tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden huvilassa on 40 huvilaa. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja minibaarin.

   Villa Rauha Hae hinnat
   Villa Rauha

   Villa Rauha

   Kulkulantie 3, Kittilä
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jerisjärvi. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 4 tähden huvilassa on 3 huvilaa 2 kerroksessa. Huvila tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

    Levi Spirit Hae hinnat
    Levi Spirit

    Levi Spirit

    Aihkitie, Kittilä
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Levi. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, aamiainen (lisämaksusta) ja poreallas. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 4 tähden huvilassa on 9 huvilaa. Huvila tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen porealtaan.

     Immelkartano Hae hinnat
     Immelkartano

     Immelkartano

     Tuomikuruntie 136, Kittilä, Lappi
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Levi. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Huvila tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

      Levikaira 11 180 €
      Levikaira 11

      Levikaira 11

      Martinmutka 4, Kittilä
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Levi. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden huvilassa on 2 huvilaa. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

       Kohteen Levi Huvilat – lomaile tilasta ja mukavuuksista tinkimättä

       Jos etsit kohteen Levi parasta majoitusta, sinun kannattaa ehdottomasti huomioida myös tällä alueella sjaitsevat Huvilat. Näissä majapaikoissa on sitä jotain – tarjolla on esimerkiksi suuren uima-altaan ja puutarhan tarjoavia luksushuviloita, joiden tilat kelpaisivat vaikka kuninkaallisille. Sisätilaa on reippaasti ja se on sisustettu tyylillä. Tarjolla voi olla esimerkiksi modernia taidetta, paikallisia koriste-esineitä tai kiehtovia värisommitelmia. Kenties kaikkein parasta on kuitenkin huvilan tarjoama yksityisyys – täällä kaikki on vain ja ainoastaan teidän, eikä lomaanne häiritse kukaan.

       Suurissa hotelleissa on toki puolensa, mutta täydellistä vapautta ne eivät koskaan tarjoa. Joudut esimerkiksi syömään aamiaisen määrättynä aikana, ruokalista on mikä on ja aurinkotuolitkin on varattava. Huvilassa kaikki on toisin. Sen suojissa et joudu tekemään mitään kompromisseja – teet mitä haluat, milloin haluat ja miten haluat. Kun toisia asiakkaita ei ole, saat aina sen paikan, jonka haluat. Itse asiassa kaikki on aivan kuin kotonasi!

       Kohteen Levi Huvilat – tilaa, vapautta ja kaikki haluamasi mukavuudet

       Huvila valitaan aina ennen muuta oman rauhan, vapauden ja ylivertaisten tilojen vuoksi. Kylpylää, ravintolaa tai muita hotellipalveluita sen tiloista ei löydy, mutta tämä on harvoin ongelma, sillä kaikki mainitut löytää usein helposti huvilan lähialueelta. Yleensä jopa hyvin lähellä keskustaa sijaitsevat huvilat on sijoitettu johonkin suojaiseen nurkkaan tai kolkkaan, johon lähialueen häly ja melu tai vieraiden katseet eivät yllä. Sen sisätiloista löytyy aina suuri oleskelutila, jossa on usein muhkeita sohvia ja tilava ruokapöytä. Valtaosan yhteydessä on myös tilava piha-alue, jolta saattaa löytyä uima-allas, puutarha tai molemmat. Lisäksi tarjolla on yleensä aurinkotuoleja sekä kalustettu patio. Suurten ulko- ja sisätilojen arvoa nostaa etenkin se, että voit tehdä niissä tasan mitä haluat. Jos väkeä on reilummin, jokaiselle löytyy taatusti omaa tilaa, eikä kylpyhuoneisiinkaan tarvitse suuremmin jonottaa. Myös altaalla on aina tilaa – nouset sitten aikaisin tai et.

       Kohteen Levi Huvilat – paikallinen tyyli, kotoa tutut mukavuudet

       Kohteen Levi Huvilat tarjoavat aina jotain täysin ainutlaatuista. Ne ovat usein täydellinen yhdistelmä paikallista estetiikkaa ja kotoa tuttuja mukavuuksia, mikä varmistaa loman, joka on samaan aikaan sekä unohtumaton että äärimmäisen miellyttävä. Erityisen paljon paikallinen estetiikka näkyy sisustuksessa, joka voi parhaimmillaan olla hyvin kaukana tavanomaisesta. Esimerkiksi elektroniikka on sen sijaan yleensä täsmälleen samaa kuin kotonasi. Kuulostaako hyvältä? ebookersin tarjonnan kohteessa Levi näet helposti sivustomme hakukoneella. Vaihtoehtoja on moneen makuun, joten niihin kannattaa tutustua huolellisesti ennen varauksen tekemistä.

       Löydä ebookersin hakukoneella parhaat Huvilat kohteessa Levi

       Kohteen Levi Huvilat tarjoavat loistavaa majoitusta kaikille pariskunnista suurperheisiin. Etsi kohteen Levi Huvilat sivustollamme nyt ja lähde lomalle, jolta ei tilaa ja vapautta puutu. Sivustomme hakutyökaluilla löydät helposti juuri sinulle sopivan huvilan. Hakusuodattimien avulla pystyt varmistamaan, että saat käyttöösi kaikki haluamasi mukavuudet. Kätevää karttatyökalua käyttämällä voit lisäksi valita vain haluamallasi alueella sijaitsevat huvilat tai etsiä niitä lähialueen syrjäisimmistä nurkista.

       Kartta

       Suosituimmat hotellit – Levi

       Näytä kaikki 30 majoitusliikettä kohteessa Levi
       Levi Hotel Spa 98 €
       Levi Hotel Spa

       Levi Hotel Spa

       Levintie 1590, Kittilä
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Levi on 0,5 kilometrin päässä tästä hotellista, sekä lähellä latuja ja hiihtokoulua. Taidemuseo Einari Junttila sijaitsee 18,4 kilometrin päässä.

        Hotel Hullu Poro 73 €
        Hotel Hullu Poro

        Hotel Hullu Poro

        Rakkavaarantie 5, Levi, Kittilä
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Levi on 0,5 kilometrin päässä tästä hotellista, sekä lähellä latuja ja lumikenkäkävelypaikkaa. Taidemuseo Einari Junttila sijaitsee 19,3 kilometrin päässä.

         Break Sokos Hotel Levi Hae hinnat
         Break Sokos Hotel Levi

         Break Sokos Hotel Levi

         Tähtitie 5, Kittilä
           
          4.0 kautta 5.0 Tähteä

          Levi on 0,3 kilometrin päässä tästä hotellista, sekä lähellä latuja ja pulkkamäkeä. Taidemuseo Einari Junttila sijaitsee 18,9 kilometrin päässä.

          Lapland Hotel Sirkantähti 76 €
          Lapland Hotel Sirkantähti

          Lapland Hotel Sirkantähti

          Levintie 1630, Kittilä
            
           3.0 kautta 5.0 Tähteä

           Levi on 0,6 kilometrin päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta hotellista, sekä lähellä latuja ja hiihtokoulua. Taidemuseo Einari Junttila sijaitsee 18,8 kilometrin päässä.

           *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.