Pääosion alkuosa

Suositut Hostellit – Malaya Yablonovka

Sweet Village Hostel Vladimirskiy Hae hinnat
Sweet Village Hostel Vladimirskiy

Sweet Village Hostel Vladimirskiy

17 Vladimirskiy Prosp, Pietari
   
  2.0 kautta 5.0 Tähteä

  Sweet Village Hostel Vladimirskiy sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Dostojevskin museo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 10 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

  Friends on Sennaya 13 €
  Friends on Sennaya

  Friends on Sennaya

  Griboedov Canal, 60, Pietari, St. Petersburg
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   Friends on Sennaya sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Heinätori. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 2 tähden hostellissa on 20 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja 5 kylpyhuonetta.

   Hostel Fjord 20 €
   Hostel Fjord

   Hostel Fjord

   3ya Sovetskaya 18/6, Pietari
     
    2.0 kautta 5.0 Tähteä

    Hostel Fjord on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nevski Prospekt. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä yökerhon ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 4 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja lieden.

    NETIZEN Saint Petersburg Centre 26 €
    NETIZEN Saint Petersburg Centre

    NETIZEN Saint Petersburg Centre

    Grivtsova lane 4 bld. 2A, Pietari
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     NETIZEN Saint Petersburg Centre sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Iisakinkirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä 2 tähden hostellissa on 23 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

     Metro-Tour Hostel 21 €
     Metro-Tour Hostel

     Metro-Tour Hostel

     Blagodatnaya Street 47, Pietari
       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      Metro-Tour Hostel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Voiton aukio. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kuivapesulapalvelut ja kirjasto. Tässä 2 tähden hostellissa on 27 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.

      Chickadee hostel Hae hinnat
      Chickadee hostel

      Chickadee hostel

      18 Lomonosov st, Pietari
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       Chickadee hostel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fontanka-joen pato. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuivapesulapalvelut. Tässä 2 tähden hostellissa on 8 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja täysikokoiset jääkaapit/pakastimet.

       Podushka - Hostel 10 €
       Podushka - Hostel

       Podushka - Hostel

       Marata street, 33, Pietari
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        Podushka - Hostel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Arktisten alueiden ja Etelämantereen Venäjän valtionmuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden hostellissa on 10 huonetta. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

        Hostel Gosti 14 €
        Hostel Gosti

        Hostel Gosti

        Naberejnaya Reki Fontanki 67/69, Tsentralny district, Pietari
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Hostel Gosti sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fontanka-joen pato. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hostellissa on 5 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.

         VGosti Hostel 19 €
         VGosti Hostel

         VGosti Hostel

         Bolshoy prospekt V.O.56, Pietari
           
          2.0 kautta 5.0 Tähteä

          VGosti Hostel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin kaivosinstituutti. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 2 tähden hostellissa on 8 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja täysikokoisen jääkaapin/pakastimen.

          4U Capsule Hotel Hae hinnat
          4U Capsule Hotel

          4U Capsule Hotel

          Suvorovskiy prospekt, 1/8, Pietari
            
           2.0 kautta 5.0 Tähteä

           4U Capsule Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ligovski prospekt. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kirjaston. Tässä 2 tähden hostellissa on 36 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapin.

           Assol'Hostel Hae hinnat
           Assol'Hostel

           Assol'Hostel

           Grodnenskii pereulok 11, Pietari
             
            2.0 kautta 5.0 Tähteä

            Assol'Hostel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Liteini prospekt. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 2 tähden hostellissa on 6 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa 3 kylpyhuonetta ja digitaali.

            NW Hostel Hae hinnat
            NW Hostel

            NW Hostel

            Birzhevoy Pereulok bldg. 2-4, Pietari
              
             2.0 kautta 5.0 Tähteä

             NW Hostel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin valtionyliopisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 2 tähden hostellissa on 8 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja 2 kylpyhuonetta.

             Varaa Hostellit kohteessa Malaya Yablonovka ebookersilta

             Kohteen Malaya Yablonovka hostellit ovat ehdoton valinta tiukalla budjetilla matkaileville. Alueen Hostellit tarjoavat roppakaupalla rentoa tunnelmaa, ja niissä tapaa usein matkalaisia maailman joka kolkalta. Kaikkein halvimpia ovat hostellien makuusalipaikat. Makuusalit ovat täydellinen valinta etenkin yksin matkaileville, sillä niistä löytyy aina juttukavereita ja tunnelmaa. Enemmän yksityisyyttä kaipaaville hostelleissa on usein myös yksityiskäyttöön tarkoitettuja huoneita. Ne sopivat etenkin pariskunnille ja täydellistä hiljaisuutta kaipaaville.

             Löydä uusia ystäviä – tarkasta ebookersin Hostellit kohteessa Malaya Yablonovka

             Hostelleissa ei tuppisuita tunneta, joten myös kohteessa Malaya Yablonovka niistä löytyy taatusti seuraa myös sinulle. Toisin kuin ennen, Hostellit ovat nykyisin myös koko lailla moderneja ja tyylikkäitä, eikä niissä todellakaan yövy mitään laitapuolen väkeä. Etenkin hostellien oleskelutilat ovat usein aivan viimeistä huutoa, minkä ansiosta niissä viihtyy helposti pidemmänkin tovin. Monista löytyy myös baari, jossa asukkaat vaihtavat kuulumisia päivän koitosten jälkeen. Jos liikutte porukalla, voitte hyödyntää hostellin yhteistiloja myös yhteisten suunnitelmien hiomiseen. Aamuisin jo kukonlaulun aikaan heräävä voi lisäksi loikoilla niissä siihen asti, kunnes toiset pääsevät ylös.

             Hostellit sijaitsevat yleensä aivan kaupungin tai muun kohteen ytimessä, joten ne sopivat täydellisesti nähtävyyksiä kierteleville. Koska valtaosa hostellien asukkaista käyttää julkisia, lähin pysäkki löytyy yleensä aivan majapaikan nurkilta. Näin myös kohteessa Malaya Yablonovka. Halpa hinta ja loistava sijainti tekevätkin hostelleista äärimmäisen houkuttelevan vaihtoehdon kenelle tahansa matkalaiselle. Erityisen suosittuja kohteen Malaya Yablonovka Hostellit ovat nuorten matkailijoiden parissa, sillä useimmat niistä sijaitsevat aivan täkäläisen yöelämän ytimessä. Usein lähin baari tai klubi on vain lyhyen kävelymatkan päässä, mikä helpottaa myös yöllä kotiutumista melkoisesti.

             Kohteen Malaya Yablonovka Hostellit tarjoavat tämän alueen ylivoimaisesti halvinta majoitusta. Etenkin makuusalipaikat ovat usein viisi tai jopa kymmenen kertaa hotellihuonetta halvempia, joten sellaisen valitsemalla sinulle jää taatusti rahaa myös ravintoloihin, nähtävyyksiin ja muihin huvituksiin. ebookersin Hostellit ovat erittäin viihtyisiä ja siistejä, joten voit huoletta varata sellaisen kohteesta Malaya Yablonovka vaikka pidemmäksikin aikaa. Hostelleissa väki vaihtuu melko tiheään, joten pitkän visiitin aikana saatat tavata ihmisiä lukuisista eri maista!

             ebookers tarjoaa sinulle kaikki kohteen Malaya Yablonovka parhaat Hostellit

             Sivustomme kätevillä hakusuodattimilla varmistat, että majapaikassasi on kaikki tarvitsemasi mukavuudet. Haun tulokset näet joko listana tai suoraan kohteen Malaya Yablonovka kartalla. Kartan avulla voit ottaa tarkasteluun esimerkiksi vain haluamiesi nähtävyyksien lähellä sijaitsevat Hostellit. Syöttämällä hakutyökaluumme omat matkapäiväsi sekä kohteen Malaya Yablonovka saat näkyviin kaikki kyseisellä ajanjaksolla vapaana olevat majapaikat. Varaa omasi jo nyt, niin pääset heti suunnittelemaan matkaasi kohteeseen Malaya Yablonovka!

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Malaya Yablonovka

             Näytä kaikki 2 339 majoitusliikettä kohteessa Malaya Yablonovka
             Ladoga Hotel 51 €
             Ladoga Hotel

             Ladoga Hotel

             Pospekt Shaumyana 26, Krasnogvardeisky, Pietari
               
              3.0 kautta 5.0 Tähteä

              Nevski Prospekt, Aleksanteri Nevskin luostari ja Pietarin vahamuseo 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Stockmann ja Ligovski prospekt ovat myös 5 kilometrin päässä. Novotšerkasskajan metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ladožskajan metroasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

              Apartamenty Vesta at Energetikov 33 €
              Apartamenty Vesta at Energetikov

              Apartamenty Vesta at Energetikov

              Energetikov Avenue 11, Building 2, Pietari
                
               3.5 kautta 5.0 Tähteä

               Pietarin jääpalatsi, Nevski Prospekt ja Aleksanteri Nevskin luostari 5 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Taurian palatsi ja Pietarin vahamuseo ovat myös 5 kilometrin päässä. Ladožskajan metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Laatokan asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

               Loft78 Red Doors Hae hinnat
               Loft78 Red Doors

               Loft78 Red Doors

               Prospekt Shaumyana 38, Pietari
                 
                3.0 kautta 5.0 Tähteä

                Nevski Prospekt, Aleksanteri Nevskin luostari ja Pietarin vahamuseo 5 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Stockmann ja Ligovski prospekt ovat myös 5 kilometrin päässä. Novotšerkasskajan metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ladožskajan metroasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

                Apartaments Vesta river Okhta 34 €
                Apartaments Vesta river Okhta

                Apartaments Vesta river Okhta

                Energetikov prosp. 9, bldg 6, Pietari
                  
                 3.5 kautta 5.0 Tähteä

                 Pietarin jääpalatsi, Nevski Prospekt ja Aleksanteri Nevskin luostari 5 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Taurian palatsi ja Pietarin vahamuseo ovat myös 5 kilometrin päässä. Ladožskajan metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Laatokan asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.