Pääosion alkuosa

Suositut Hostellit – Malaya Yablonovka

Baby Lemonade Hostel 22 €
Baby Lemonade Hostel

Baby Lemonade Hostel

Inzhenernaya ul., 7, Pietari
   
  2.0 kautta 5.0 Tähteä

  Baby Lemonade Hostel on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Venäläisen taiteen museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä 2 tähden hostellissa on 15 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokeron.

  Central City Hostel 19 €
  Central City Hostel

  Central City Hostel

  Malaya Konyushennaya Ulitsa 10, Pietari
    
   2.5 kautta 5.0 Tähteä

   Central City Hostel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kazanin katedraali. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 2,5 tähden hostellissa on 8 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja lieden.

   SuperHostel on Nevskiy 95 16 €
   SuperHostel on Nevskiy 95

   SuperHostel on Nevskiy 95

   Nevsky Prospekt 95, Tsentralny, Pietari
     
    2.5 kautta 5.0 Tähteä

    SuperHostel on Nevskiy 95 sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nevski Prospekt. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden hostellissa on 68 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

    WonderHostel Central 11 €
    WonderHostel Central

    WonderHostel Central

    Zagorodniy Propspekt 15, Pietari
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     WonderHostel Central sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fontanka-joen pato. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden hostellissa on 10 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

     LikeHome Hostel 13 €
     LikeHome Hostel

     LikeHome Hostel

     Malaya Posadskaya 15, Pietari
       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      LikeHome Hostel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin moskeija. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 11 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.

      Friends on Dostoevskogo 13 €
      Friends on Dostoevskogo

      Friends on Dostoevskogo

      ulitsa Dostoyevskogo 36, Tsentralny District, Pietari
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       Friends on Dostoevskogo sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Dostojevskin museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 2 tähden majatalossa on 18 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

       Soul Kitchen Hostel Hae hinnat
       Soul Kitchen Hostel

       Soul Kitchen Hostel

       Moika River 62/2, Pietari
         
        1.0 kautta 5.0 Tähteä

        Soul Kitchen Hostel on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Iisakinkirkko. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kuivapesulapalvelut ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 1 tähden hostellissa on 19 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja liedet.

        NETIZEN Saint Petersburg Centre 28 €
        NETIZEN Saint Petersburg Centre

        NETIZEN Saint Petersburg Centre

        Grivtsova lane 4 bld. 2A, Pietari
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         NETIZEN Saint Petersburg Centre sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Iisakinkirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä 2 tähden hostellissa on 23 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

         Twin Cities Melbourne 29 €
         Twin Cities Melbourne

         Twin Cities Melbourne

         2 lit. A, Poltavsky proezd, Pietari
           
          2.0 kautta 5.0 Tähteä

          Twin Cities Melbourne sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nevski Prospekt. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 7 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pesukoneen/kuivausrummun.

          SuperHostel on Nevsky 117 21 €
          SuperHostel on Nevsky 117

          SuperHostel on Nevsky 117

          Nevsky Prospekt 117, Tsentralny, Pietari
            
           2.0 kautta 5.0 Tähteä

           SuperHostel on Nevsky 117 sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nevski Prospekt. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä 2 tähden hostellissa on 12 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

           Friends on Nevsky - Hostel 14 €
           Friends on Nevsky - Hostel

           Friends on Nevsky - Hostel

           Nevsky Prospect, 106, appt. 7, Pietari
             
            2.0 kautta 5.0 Tähteä

            Friends on Nevsky sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nevski Prospekt. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 2 tähden majatalossa on 13 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

            Old Flat Hostel on Nekrasova 22 €
            Old Flat Hostel on Nekrasova

            Old Flat Hostel on Nekrasova

            Nekrasova, 60, Pietari
              
             2.0 kautta 5.0 Tähteä

             Old Flat Hostel on Nekrasova sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ligovski prospekt. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden hostellissa on 5 huonetta. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

             Varaa Hostellit kohteessa Malaya Yablonovka ebookersilta

             Kohteen Malaya Yablonovka hostellit ovat ehdoton valinta tiukalla budjetilla matkaileville. Alueen Hostellit tarjoavat roppakaupalla rentoa tunnelmaa, ja niissä tapaa usein matkalaisia maailman joka kolkalta. Kaikkein halvimpia ovat hostellien makuusalipaikat. Makuusalit ovat täydellinen valinta etenkin yksin matkaileville, sillä niistä löytyy aina juttukavereita ja tunnelmaa. Enemmän yksityisyyttä kaipaaville hostelleissa on usein myös yksityiskäyttöön tarkoitettuja huoneita. Ne sopivat etenkin pariskunnille ja täydellistä hiljaisuutta kaipaaville.

             Löydä uusia ystäviä – tarkasta ebookersin Hostellit kohteessa Malaya Yablonovka

             Hostelleissa ei tuppisuita tunneta, joten myös kohteessa Malaya Yablonovka niistä löytyy taatusti seuraa myös sinulle. Toisin kuin ennen, Hostellit ovat nykyisin myös koko lailla moderneja ja tyylikkäitä, eikä niissä todellakaan yövy mitään laitapuolen väkeä. Etenkin hostellien oleskelutilat ovat usein aivan viimeistä huutoa, minkä ansiosta niissä viihtyy helposti pidemmänkin tovin. Monista löytyy myös baari, jossa asukkaat vaihtavat kuulumisia päivän koitosten jälkeen. Jos liikutte porukalla, voitte hyödyntää hostellin yhteistiloja myös yhteisten suunnitelmien hiomiseen. Aamuisin jo kukonlaulun aikaan heräävä voi lisäksi loikoilla niissä siihen asti, kunnes toiset pääsevät ylös.

             Hostellit sijaitsevat yleensä aivan kaupungin tai muun kohteen ytimessä, joten ne sopivat täydellisesti nähtävyyksiä kierteleville. Koska valtaosa hostellien asukkaista käyttää julkisia, lähin pysäkki löytyy yleensä aivan majapaikan nurkilta. Näin myös kohteessa Malaya Yablonovka. Halpa hinta ja loistava sijainti tekevätkin hostelleista äärimmäisen houkuttelevan vaihtoehdon kenelle tahansa matkalaiselle. Erityisen suosittuja kohteen Malaya Yablonovka Hostellit ovat nuorten matkailijoiden parissa, sillä useimmat niistä sijaitsevat aivan täkäläisen yöelämän ytimessä. Usein lähin baari tai klubi on vain lyhyen kävelymatkan päässä, mikä helpottaa myös yöllä kotiutumista melkoisesti.

             Kohteen Malaya Yablonovka Hostellit tarjoavat tämän alueen ylivoimaisesti halvinta majoitusta. Etenkin makuusalipaikat ovat usein viisi tai jopa kymmenen kertaa hotellihuonetta halvempia, joten sellaisen valitsemalla sinulle jää taatusti rahaa myös ravintoloihin, nähtävyyksiin ja muihin huvituksiin. ebookersin Hostellit ovat erittäin viihtyisiä ja siistejä, joten voit huoletta varata sellaisen kohteesta Malaya Yablonovka vaikka pidemmäksikin aikaa. Hostelleissa väki vaihtuu melko tiheään, joten pitkän visiitin aikana saatat tavata ihmisiä lukuisista eri maista!

             ebookers tarjoaa sinulle kaikki kohteen Malaya Yablonovka parhaat Hostellit

             Sivustomme kätevillä hakusuodattimilla varmistat, että majapaikassasi on kaikki tarvitsemasi mukavuudet. Haun tulokset näet joko listana tai suoraan kohteen Malaya Yablonovka kartalla. Kartan avulla voit ottaa tarkasteluun esimerkiksi vain haluamiesi nähtävyyksien lähellä sijaitsevat Hostellit. Syöttämällä hakutyökaluumme omat matkapäiväsi sekä kohteen Malaya Yablonovka saat näkyviin kaikki kyseisellä ajanjaksolla vapaana olevat majapaikat. Varaa omasi jo nyt, niin pääset heti suunnittelemaan matkaasi kohteeseen Malaya Yablonovka!

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Malaya Yablonovka

             Näytä kaikki 2 255 majoitusliikettä kohteessa Malaya Yablonovka
             Ladoga Hotel 48 €
             Ladoga Hotel

             Ladoga Hotel

             Pospekt Shaumyana 26, Krasnogvardeisky, Pietari
               
              3.0 kautta 5.0 Tähteä

              Nevski Prospekt, Aleksanteri Nevskin luostari ja Pietarin vahamuseo 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Stockmann ja Ligovski prospekt ovat myös 5 kilometrin päässä. Novotšerkasskajan metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ladožskajan metroasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

              Loft78 Red Doors Hae hinnat
              Loft78 Red Doors

              Loft78 Red Doors

              Prospekt Shaumyana 38, Pietari
                
               3.0 kautta 5.0 Tähteä

               Nevski Prospekt, Aleksanteri Nevskin luostari ja Pietarin vahamuseo 5 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Stockmann ja Ligovski prospekt ovat myös 5 kilometrin päässä. Novotšerkasskajan metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ladožskajan metroasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

               Loft Hotel Ohta - Hostel Hae hinnat
               Loft Hotel Ohta - Hostel

               Loft Hotel Ohta - Hostel

               Energetikov avenue 3B, Pietari
                 
                2.0 kautta 5.0 Tähteä

                Nevski Prospekt, Pietarin jääpalatsi ja Aleksanteri Nevskin luostari 5 kilometrin päässä tästä hostellista. Pietarin vahamuseo sijaitsee 4,1 kilometrin päässä. Ladožskajan metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Laatokan asema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

                Apartments on Energetikov 9 1-2 Hae hinnat
                Apartments on Energetikov 9 1-2

                Apartments on Energetikov 9 1-2

                Prospekt Energetikov 9k1, Krasnogvardeisky, Pietari
                  
                 3.5 kautta 5.0 Tähteä

                 Pietarin jääpalatsi, Nevski Prospekt ja Aleksanteri Nevskin luostari 5 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Pietarin vahamuseo ja Taurian palatsi ovat myös 5 kilometrin päässä. Ladožskajan metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Laatokan asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.