Pääosion alkuosa

Suositut Hostellit – Manhattan

West Side YMCA 60 €
West Side YMCA

West Side YMCA

5 West 63rd Street, New York, NY
   
  2.0 kautta 5.0 Tähteä

  West Side YMCA on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Central Park. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 sisäuima-allasta ja kuntoklubin. Tässä 2 tähden hostellissa on 360 huonetta 13 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.

  Vanderbilt YMCA 52 €
  Vanderbilt YMCA

  Vanderbilt YMCA

  224 East 47th Street, New York, NY
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   Vanderbilt YMCA on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Yhdistyneiden kansakuntien päämaja. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 sisäuima-allasta ja kuntokeskus. Tässä 2 tähden hostellissa on 360 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.

   HI New York City Hae hinnat
   HI New York City

   HI New York City

   891 Amsterdam Avenue, New York, NY
     
    2.0 kautta 5.0 Tähteä

    HI New York City on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Central Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 2 tähden hostellissa on 734 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

    CITY ROOMS NYC - Chelsea 55 €
    CITY ROOMS NYC - Chelsea

    CITY ROOMS NYC - Chelsea

    368 8th Avenue, New York, NY
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     CITY ROOMS NYC - Chelsea on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Madison Square Garden. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja concierge-palvelut. Tässä 2 tähden hostellissa on 15 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.

     The Bowery House by OYO 76 €
     The Bowery House by OYO

     The Bowery House by OYO

     220 Bowery, New York, NY
       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      The Bowery House by OYO on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta New York University (yliopisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen ja ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 2 tähden hostellissa on 110 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaiset hygieniatuotteet ja tallelokeron.

      Central Park West Hostel 54 €
      Central Park West Hostel

      Central Park West Hostel

      201 W 87th Street, New York, NY
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       Central Park West Hostel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Central Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuivapesulapalvelut ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 4 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

       Broadway Hotel and Hostel 65 €
       Broadway Hotel and Hostel

       Broadway Hotel and Hostel

       230 W 101st St, New York, NY
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        Broadway Hotel and Hostel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Central Park. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja business centerin. Tässä 2 tähden hostellissa on 120 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokeron.

        Bowery Grand Hotel 57 €
        Bowery Grand Hotel

        Bowery Grand Hotel

        143 Bowery, New York, NY
          
         1.0 kautta 5.0 Tähteä

         Bowery Grand Hotel on saanut hyvää palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta New York University (yliopisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuljetukset majoitusliikkeestä lentokentälle (lisämaksusta). Tässä 1 tähden hostellissa on 30 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

         Morningside Inn 86 €
         Morningside Inn

         Morningside Inn

         235 W 107th St., New York, NY
           
          2.0 kautta 5.0 Tähteä

          Morningside Inn on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Columbia University (yliopisto). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden hostellissa on 72 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

          Harlem YMCA 50 €
          Harlem YMCA

          Harlem YMCA

          180 West 135th Street, New York, NY
            
           2.0 kautta 5.0 Tähteä

           Harlem YMCA on saanut mainiota palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Columbia University (yliopisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja kuntoklubin. Tässä 2 tähden hostellissa on 90 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.

           Jazz On The Park Hostel 48 €
           Jazz On The Park Hostel

           Jazz On The Park Hostel

           36 West 106th Street, New York, NY
             
            2.0 kautta 5.0 Tähteä

            Jazz On The Park Hostel on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Central Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä 2 tähden hostellissa on 41 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokerot.

            Manhattan Bowery Lodge Hae hinnat
            Manhattan Bowery Lodge

            Manhattan Bowery Lodge

            81 Bowery, 2nd Floor, New York, NY
              
             2.0 kautta 5.0 Tähteä

             Manhattan Bowery Lodge on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta New York University (yliopisto). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 2 tähden hostellissa on 29 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

             Varaa Hostellit kohteessa Manhattan ebookersilta

             Kohteen Manhattan hostellit ovat ehdoton valinta tiukalla budjetilla matkaileville. Alueen Hostellit tarjoavat roppakaupalla rentoa tunnelmaa, ja niissä tapaa usein matkalaisia maailman joka kolkalta. Kaikkein halvimpia ovat hostellien makuusalipaikat. Makuusalit ovat täydellinen valinta etenkin yksin matkaileville, sillä niistä löytyy aina juttukavereita ja tunnelmaa. Enemmän yksityisyyttä kaipaaville hostelleissa on usein myös yksityiskäyttöön tarkoitettuja huoneita. Ne sopivat etenkin pariskunnille ja täydellistä hiljaisuutta kaipaaville.

             Löydä uusia ystäviä – tarkasta ebookersin Hostellit kohteessa Manhattan

             Hostelleissa ei tuppisuita tunneta, joten myös kohteessa Manhattan niistä löytyy taatusti seuraa myös sinulle. Toisin kuin ennen, Hostellit ovat nykyisin myös koko lailla moderneja ja tyylikkäitä, eikä niissä todellakaan yövy mitään laitapuolen väkeä. Etenkin hostellien oleskelutilat ovat usein aivan viimeistä huutoa, minkä ansiosta niissä viihtyy helposti pidemmänkin tovin. Monista löytyy myös baari, jossa asukkaat vaihtavat kuulumisia päivän koitosten jälkeen. Jos liikutte porukalla, voitte hyödyntää hostellin yhteistiloja myös yhteisten suunnitelmien hiomiseen. Aamuisin jo kukonlaulun aikaan heräävä voi lisäksi loikoilla niissä siihen asti, kunnes toiset pääsevät ylös.

             Hostellit sijaitsevat yleensä aivan kaupungin tai muun kohteen ytimessä, joten ne sopivat täydellisesti nähtävyyksiä kierteleville. Koska valtaosa hostellien asukkaista käyttää julkisia, lähin pysäkki löytyy yleensä aivan majapaikan nurkilta. Näin myös kohteessa Manhattan. Halpa hinta ja loistava sijainti tekevätkin hostelleista äärimmäisen houkuttelevan vaihtoehdon kenelle tahansa matkalaiselle. Erityisen suosittuja kohteen Manhattan Hostellit ovat nuorten matkailijoiden parissa, sillä useimmat niistä sijaitsevat aivan täkäläisen yöelämän ytimessä. Usein lähin baari tai klubi on vain lyhyen kävelymatkan päässä, mikä helpottaa myös yöllä kotiutumista melkoisesti.

             Kohteen Manhattan Hostellit tarjoavat tämän alueen ylivoimaisesti halvinta majoitusta. Etenkin makuusalipaikat ovat usein viisi tai jopa kymmenen kertaa hotellihuonetta halvempia, joten sellaisen valitsemalla sinulle jää taatusti rahaa myös ravintoloihin, nähtävyyksiin ja muihin huvituksiin. ebookersin Hostellit ovat erittäin viihtyisiä ja siistejä, joten voit huoletta varata sellaisen kohteesta Manhattan vaikka pidemmäksikin aikaa. Hostelleissa väki vaihtuu melko tiheään, joten pitkän visiitin aikana saatat tavata ihmisiä lukuisista eri maista!

             ebookers tarjoaa sinulle kaikki kohteen Manhattan parhaat Hostellit

             Sivustomme kätevillä hakusuodattimilla varmistat, että majapaikassasi on kaikki tarvitsemasi mukavuudet. Haun tulokset näet joko listana tai suoraan kohteen Manhattan kartalla. Kartan avulla voit ottaa tarkasteluun esimerkiksi vain haluamiesi nähtävyyksien lähellä sijaitsevat Hostellit. Syöttämällä hakutyökaluumme omat matkapäiväsi sekä kohteen Manhattan saat näkyviin kaikki kyseisellä ajanjaksolla vapaana olevat majapaikat. Varaa omasi jo nyt, niin pääset heti suunnittelemaan matkaasi kohteeseen Manhattan!

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Manhattan

             Näytä kaikki 2 618 majoitusliikettä kohteessa Manhattan
             Hotel Pennsylvania 85 €
             Hotel Pennsylvania

             Hotel Pennsylvania

             401 7th Ave, New York, NY
               
              2.5 kautta 5.0 Tähteä

              Madison Square Garden, Macy's ja Empire State Building sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Times Square ja Broadway ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. 34th Street – Pennin metroasema (Fashion Avenue) sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja 28th Streetin metroasema (7th Avenue) 4 minuutin kävelymatkan päässä.

              Paramount Times Square 75 €
              Paramount Times Square

              Paramount Times Square

              235 West 46th Street, New York, NY
                
               4.0 kautta 5.0 Tähteä

               Tämän romanttisen hotellin lähellä sijaitsee Richard Rodgers Theatre, Times Square ja Music Box Theatre. Broadway ja Minskoff Theater ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. 49th Streetin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Times Square – 42nd Streetin metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

               Park Central Hotel New York 95 €
               Park Central Hotel New York

               Park Central Hotel New York

               870 7th Ave, New York, NY
                 
                4.0 kautta 5.0 Tähteä

                Carnegie Hall (teatteri), Central Park ja Broadway Theatre sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Columbus Circle ja 5th Avenue ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. 7th Avenuen metroasema (E 53rd Street) ja 50th Streetin metroasema (Broadway) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

                YOTEL New York 88 €
                YOTEL New York

                YOTEL New York

                570 Tenth Avenue, New York, NY
                  
                 4.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Times Square ja Jacob K. Javits Convention Center sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Broadway ja Central Park ovat myös 2 kilometrin päässä. Times Square – 42nd Streetin metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja 34th Street – Pennin metroasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.