Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Suosituimmat Huvilat Marathon

Hae hinnat
Amalia Residences

Amalia Residences

3.0 kautta 5.0 1st and 8th Street, OSDE, Schinias, Marathon, Attiki
Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Schiniasin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 3 tähden huvilassa on 2 huvilaa 3 kerroksessa. Huvila tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Villa Nefeli

Villa Nefeli

3.5 kautta 5.0 Dikastikon Eiseggeleon, No. 8, 1st Street, Marathon, AT
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Mouseio Marathoniou Dromou. Huvila tarjoaa asiakkaille yksityisen uima-altaan ja keittiön.
Hae hinnat
Sea View Maisonette Schinias

Sea View Maisonette Schinias

4.0 kautta 5.0 Parodos 23, Dikastika, Schinias, Marathon, Attica
Tämä huvila on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Théretro Axiomatikón Naftikoú. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Huvila tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Villa Marina - Halpa Villa Allas ja Merinäköala

Villa Marina - Halpa Villa Allas ja Merinäköala

Nimfon, Marathon, Attica
Tämä huvila on saanut mahtavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Rafinan satama. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi kuntokeskuksen, porealtaan ja pelihallin/-huoneen. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi yksityisen uima-altaan ja keittiön.
120 €
Bright & Spacious two-floor Family Garden Home

Bright & Spacious two-floor Family Garden Home

3.5 kautta 5.0 Agias Varvaras 10, Marathon, Attiki
Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Mouseio Marathoniou Dromou. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeen.
Hae hinnat
Artemis, Henkeäsalpaavat Näkymät, Schinias, Ateena!koko Talo / Uima-allas / Eot0208κ92000302501

Artemis, Henkeäsalpaavat Näkymät, Schinias, Ateena!koko Talo / Uima-allas / Eot0208κ92000302501

Street Number 1, 114 No 5, Marathon, Attica
Tämä lomakeskus sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Schiniasin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ulkouima-altaan. Huvila tarjoaa yksityisen uima-altaan ja keittiön.
Hae hinnat
Beach house Hoopoe

Beach house Hoopoe

4.5 kautta 5.0 Schinias, Marathon, Attiki
Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Schiniasin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja kuivapesulapalvelut. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Villa Agnanti

Villa Agnanti

4.0 kautta 5.0 Sesi Beach, Grammatiko, Marathon
Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Mikró Sési Beach. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Huvila tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
ArtHouse

ArtHouse

4.0 kautta 5.0 22th str Dikastika, Marathon, Attiki
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Théretro Axiomatikón Naftikoú. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ulkouima-altaan ja kattoterassin. Tässä 4 tähden huvilassa on 3 huvilaa. Huvila tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
250 €
House with an amazing view

House with an amazing view

3.5 kautta 5.0 Konstantinou Kanari 16, Marathon, Attiki
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Rafinan satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kattoterassin. Tässä 3,5 tähden huvilassa on 3 huvilaa. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
Hae hinnat
Zeus Villa- Seaview Luxury Villa

Zeus Villa- Seaview Luxury Villa

3.5 kautta 5.0 1 Dikastika, Marathon, Attica
Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Schiniasin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen porealtaan.
Hae hinnat
Amomos Villa with Swimming Pool

Amomos Villa with Swimming Pool

4.0 kautta 5.0 Olympias 3, Marathon
Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Monastiri Agios Efraim. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 4 tähden huvilassa on 7 huvilaa 2 kerroksessa. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
Marathon Blue

Marathon Blue

4.5 kautta 5.0 Dikastika, Marathon, Attica
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Théretro Axiomatikón Naftikoú. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Huvila tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
Hae hinnat
"stone Castle Villa" Panoraamanäköala Merelle, Hiekkarannalla, Lähellä Ateenaa

"stone Castle Villa" Panoraamanäköala Merelle, Hiekkarannalla, Lähellä Ateenaa

#1 Judges & Attorneys Settlement,, Schinias, Marathon, Marathon, Attica
Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Schiniasin ranta. Huvila tarjoaa asiakkaille yksityisen uima-altaan ja keittiön.
Hae hinnat
Villa Rene & Kosta

Villa Rene & Kosta

arachovis, 5, Marathon, Attica
Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Monastiri Agios Efraim. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja pesukoneen.

Kohteen Marathon Huvilat – lomaile tilasta ja mukavuuksista tinkimättä

Jos etsit kohteen Marathon parasta majoitusta, sinun kannattaa ehdottomasti huomioida myös tällä alueella sjaitsevat Huvilat. Näissä majapaikoissa on sitä jotain – tarjolla on esimerkiksi suuren uima-altaan ja puutarhan tarjoavia luksushuviloita, joiden tilat kelpaisivat vaikka kuninkaallisille. Sisätilaa on reippaasti ja se on sisustettu tyylillä. Tarjolla voi olla esimerkiksi modernia taidetta, paikallisia koriste-esineitä tai kiehtovia värisommitelmia. Kenties kaikkein parasta on kuitenkin huvilan tarjoama yksityisyys – täällä kaikki on vain ja ainoastaan teidän, eikä lomaanne häiritse kukaan.

Suurissa hotelleissa on toki puolensa, mutta täydellistä vapautta ne eivät koskaan tarjoa. Joudut esimerkiksi syömään aamiaisen määrättynä aikana, ruokalista on mikä on ja aurinkotuolitkin on varattava. Huvilassa kaikki on toisin. Sen suojissa et joudu tekemään mitään kompromisseja – teet mitä haluat, milloin haluat ja miten haluat. Kun toisia asiakkaita ei ole, saat aina sen paikan, jonka haluat. Itse asiassa kaikki on aivan kuin kotonasi!

Kohteen Marathon Huvilat – tilaa, vapautta ja kaikki haluamasi mukavuudet

Huvila valitaan aina ennen muuta oman rauhan, vapauden ja ylivertaisten tilojen vuoksi. Kylpylää, ravintolaa tai muita hotellipalveluita sen tiloista ei löydy, mutta tämä on harvoin ongelma, sillä kaikki mainitut löytää usein helposti huvilan lähialueelta. Yleensä jopa hyvin lähellä keskustaa sijaitsevat huvilat on sijoitettu johonkin suojaiseen nurkkaan tai kolkkaan, johon lähialueen häly ja melu tai vieraiden katseet eivät yllä. Sen sisätiloista löytyy aina suuri oleskelutila, jossa on usein muhkeita sohvia ja tilava ruokapöytä. Valtaosan yhteydessä on myös tilava piha-alue, jolta saattaa löytyä uima-allas, puutarha tai molemmat. Lisäksi tarjolla on yleensä aurinkotuoleja sekä kalustettu patio. Suurten ulko- ja sisätilojen arvoa nostaa etenkin se, että voit tehdä niissä tasan mitä haluat. Jos väkeä on reilummin, jokaiselle löytyy taatusti omaa tilaa, eikä kylpyhuoneisiinkaan tarvitse suuremmin jonottaa. Myös altaalla on aina tilaa – nouset sitten aikaisin tai et.

Kohteen Marathon Huvilat – paikallinen tyyli, kotoa tutut mukavuudet

Kohteen Marathon Huvilat tarjoavat aina jotain täysin ainutlaatuista. Ne ovat usein täydellinen yhdistelmä paikallista estetiikkaa ja kotoa tuttuja mukavuuksia, mikä varmistaa loman, joka on samaan aikaan sekä unohtumaton että äärimmäisen miellyttävä. Erityisen paljon paikallinen estetiikka näkyy sisustuksessa, joka voi parhaimmillaan olla hyvin kaukana tavanomaisesta. Esimerkiksi elektroniikka on sen sijaan yleensä täsmälleen samaa kuin kotonasi. Kuulostaako hyvältä? ebookersin tarjonnan kohteessa Marathon näet helposti sivustomme hakukoneella. Vaihtoehtoja on moneen makuun, joten niihin kannattaa tutustua huolellisesti ennen varauksen tekemistä.

Löydä ebookersin hakukoneella parhaat Huvilat kohteessa Marathon

Kohteen Marathon Huvilat tarjoavat loistavaa majoitusta kaikille pariskunnista suurperheisiin. Etsi kohteen Marathon Huvilat sivustollamme nyt ja lähde lomalle, jolta ei tilaa ja vapautta puutu. Sivustomme hakutyökaluilla löydät helposti juuri sinulle sopivan huvilan. Hakusuodattimien avulla pystyt varmistamaan, että saat käyttöösi kaikki haluamasi mukavuudet. Kätevää karttatyökalua käyttämällä voit lisäksi valita vain haluamallasi alueella sijaitsevat huvilat tai etsiä niitä lähialueen syrjäisimmistä nurkista.

Suosituimmat hotellit Marathon

Näytä kaikki
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.