Pääosion alkuosa

Suositut Aamiaismajoitukset – Mataro

Anakena House Modernist Bed and Breakfast 101 €
Anakena House Modernist Bed and Breakfast

Anakena House Modernist Bed and Breakfast

Consell de Cent, 276, Principal, Barcelona
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Anakena House Modernist Bed and Breakfast on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Casa Batlló (rakennus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuivapesulapalvelut. Tässä 3,5 tähden aamiaismajoituksessa on 8 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.

  Blue Barcelona 69 €
  Blue Barcelona

  Blue Barcelona

  Via Augusta, 65 1-1, Barcelona
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   Blue Barcelona on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Passeig de Gracia. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuivapesulapalvelut. Tässä 2 tähden aamiaismajoituksessa on 10 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

   Blanc Guesthouse 52 €
   Blanc Guesthouse

   Blanc Guesthouse

   Carrer de Tuset, 27, Barcelona, Barcelona
     
    2.0 kautta 5.0 Tähteä

    Blanc Guesthouse on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Passeig de Gracia. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelut. Tässä 2 tähden aamiaismajoituksessa on 11 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

    THE 8 Boutique B&B 127 €
    THE 8 Boutique B&B

    THE 8 Boutique B&B

    Calle Aragon 281, Barcelona, Barcelona
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     THE 8 Boutique B&B on saanut hyvää palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Casa Batlló (rakennus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä vuonna 1920 rakennetussa 3 tähden aamiaismajoituksessa on 8 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.

     El Faro B&B Hae hinnat
     El Faro B&B

     El Faro B&B

     Carrer de la Vinya 3, Barcelona
       
      2.5 kautta 5.0 Tähteä

      El Faro B&B sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sagrada Família. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä 2,5 tähden aamiaismajoituksessa on 3 huonetta. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

      Nisia 59 €
      Nisia

      Nisia

      44 Carrer Gran de Gràcia, Barcelona
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Nisia on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Casa Milà. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 3 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

       Masia Can Canal 90 €
       Masia Can Canal

       Masia Can Canal

         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Masia Can Canal on saanut loistavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta La Roca Village -ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 5 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ylelliset vuodevaatteet.

        Casa Mathilda 133 €
        Casa Mathilda

        Casa Mathilda

        Roger de Lluria 125-127, Barcelona, Barcelona
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Casa Mathilda on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Casa Milà. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2014 rakennetussa 3 tähden aamiaismajoituksessa on 14 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

         Lolita B and B 45 €
         Lolita B and B

         Lolita B and B

         Carrer Provença 181, 2-2, Barcelona
           
          2.5 kautta 5.0 Tähteä

          Lolita B and B on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Casa Milà. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä viinitilan ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden aamiaismajoituksessa on 5 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

          Forget Me Not Barcelona B&B 100 €
          Forget Me Not Barcelona B&B

          Forget Me Not Barcelona B&B

          Enric Granados St. 44, Principal (PL floor), Barcelona, Barcelona
            
           3.0 kautta 5.0 Tähteä

           Forget Me Not Barcelona B&B on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Casa Milà. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 8 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjalliset sängyt.

           Live & Dream 68 €
           Live & Dream

           Live & Dream

           c/Rossend Arús, 23, Barcelona
             
            3.5 kautta 5.0 Tähteä

            Live & Dream on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Plaza de Espana (aukio). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kattoterassin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden aamiaismajoituksessa on 16 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

            Factory Suites Barcelona 75 €
            Factory Suites Barcelona

            Factory Suites Barcelona

            Carrer de València 340, Barcelona
              
             3.0 kautta 5.0 Tähteä

             Factory Suites Barcelona sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Passeig de Gracia. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen ja ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 4 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja täysikokoiset jääkaapit/pakastimet.

             Löydä kohteen Mataro parhaat Aamiaismajoitukset ja majoitu mukavuudesta tinkimättä

             Jos haluat nähdä ja kokea kohteen Mataro aivan kuin paikalliset, parhaiten se onnistuu, kun varaat lomasi ajaksi tyylikkään aamiaismajoituksen. Tarjolla on huikea valikoima tunnelmallisia huoneita ja sviittejä, joista löytyy vaihtoehtoja aivan joka makuun. Upeimmat majapaikat tarjoavat lisäksi historiallista arkkitehtuuria sekä lähes loputtoman kattauksen tyylikkäitä ja ainutlaatuisia yksityiskohtia. Mitä palveluun tulee, se on tämän luokan majapaikoissa poikkeuksetta kovinta mahdollista luokkaa. Samaa voi sanoa ruoasta, jonka saat aina tuoreena suoraan majapaikan keittiöstä. Koska kyseessä on aamiaismajoitus, huonehintaan sisältyvä aamiainen on aina bravuuri, jonka valmistuksessa ei aineksia säästellä.

             Aamiaismajoitukset kohteessa Mataro – lomailua aidoimmillaan

             Valitsemalla aamiaismajoituksen kohteessa Mataro, pääset näkemään ja kokemaan tämän upean kohteen kaikkein aidoimmillaan. Erityisen hyvin tällaiset intiimit majapaikat sopivat romanttista irtiottoa kaipaaville pareille sekä mukavuudenhaluisille rentoutujille. Syynä on niiden lumoava tunnelma, joka vie mielen nopeasti kauas arjen murheista. Moni aamiaismajoitusta tarjoava majapaikka on melkeinpä nähtävyys itsessään. Rakennukset ovat yleensä vanhoja ja arvokkaita, ja sisustus täynnä toinen toistaan upeampia yksityiskohtia. Viimeksi mainitut on yleensä valinnut paikan omistaja. Juuri omistajat tekevätkin näistä majapaikoista erityisen kiinnostavia. Jokaisella heistä on oma tyylinsä, mikä varmistaa, että jokainen aamiaismajoitus tarjoaa aina jotain täysin erilaista.

             Eikä omaleimaisuus suinkaan rajoitu vain sisustukseen. Vähintään yhtä tärkeää on nimittäin majapaikan ruoka, johon omistaja panostaa usein jopa sisustustakin enemmän. Toisin kuin hotelleissa, aamiaismajoitusta tarjoavissa paikoissa ruoka valmistetaan aina tunteella ja taatusti tuoreista raaka-aineista. Näin myös kohteessa Mataro, jossa raaka-aineet saa kätevästi kaupungin keskustan toreilta. Usein jo aamiainen nostaa riman todella korkealle, ja saa odottamaan päivän muita aterioita kuin kuuta nousevaa. Aamiaismajoituksissa aamiaisen merkitys on tietysti poikkeuksellisen suuri. Monille kokeneille vieraille se mittaa koko paikan tason, mikä saa myös omistajan panostamaan siihen huomattavasti. Aamiainen on lisäksi tärkeä sosiaalinen tapahtuma, jonka aikana vieraat vaihtavat kuulumisia pöytien antimista nauttien.

             Kiehtoviksi kohteen Mataro Aamiaismajoitukset tekee myös se, että ne ovat kiinteä osa täkäläistä asuinympäristöä. Siitä on suurta hyötyä etenkin niille, jotka haluavat päästä kärryille paikallisesta elämänmenosta ja tapahtumista tai yksinkertaisesti sulautua joukkoon. Toisin kuin suurissa ketjuhotelleissa paikallisen aamiaismajoituksen pöydässä viereesi voi istua melkeinpä kuka tahansa paikallinen, ruoka tulee lähikaupasta ja omistaja tietää taatusti viikonlopun tapahtumat. Koska myös paikalliset käyttävät tämän saman yrityksen palveluita, pääset tapaamaan heitä vaikka päivittäin. Usein seurauksena on kohtaamisia, joita et vähään aikaan unohda!

             Kohteen Mataro Aamiaismajoitukset sopivat täydellisesti myös säästöbudjetilla reissaaville. Huonehintaan kuuluu lähes aina ilmainen wi-fi-yhteys ja televisio, ja saat lisäksi käyttöösi viihtyisät ulkotilat ja reippaasti oleskelutilaa. Myös se kannattaa huomioida, että huonehintaan kuuluu aina ilmainen aamiainen. Kaiken tämän ansiosta aamiaismajoitus tarjoaa poikkeuksetta erittäin hyvää vastinetta rahoillesi. Kannattaa huomioida myös paikallisten neuvot ja vinkit – niiden avulla voi usein paitsi säästää rahaa, myös päästä näkemään ja kokemaan asioita, joista hotelleissa vain unelmoidaan.

             Tutustu ebookersin valikoimaan ja löydä kohteen Mataro parhaat Aamiaismajoitukset

             Sivustomme karttatyökalun avulla löydät kaikki kohteen Mataro Aamiaismajoitukset vain parilla painalluksella, minkä jälkeen voit valikoida niistä itsellesi parhaiten sopivat vaihtoehdot. Karttatyökalun lähennystoiminnolla voit tutkailla esimerkiksi aivan keskustassa tai todella syrjässä sijaitsevia vaihtoehtoja tai valita jonkin päänähtävyyden vieressä sijaitsevan majapaikan. Tai sitten voit vain antaa matkapäiväsi ja antaa ebookersin valita kohteen Mataro parhaat Aamiaismajoitukset puolestasi.

             Löydä kohteen Mataro parhaat Aamiaismajoitukset ja majoitu mukavuudesta tinkimättä

             Jos haluat nähdä ja kokea kohteen Mataro aivan kuin paikalliset, parhaiten se onnistuu, kun varaat lomasi ajaksi tyylikkään aamiaismajoituksen. Tarjolla on huikea valikoima tunnelmallisia huoneita ja sviittejä, joista löytyy vaihtoehtoja aivan joka makuun. Upeimmat majapaikat tarjoavat lisäksi historiallista arkkitehtuuria sekä lähes loputtoman kattauksen tyylikkäitä ja ainutlaatuisia yksityiskohtia. Mitä palveluun tulee, se on tämän luokan majapaikoissa poikkeuksetta kovinta mahdollista luokkaa. Samaa voi sanoa ruoasta, jonka saat aina tuoreena suoraan majapaikan keittiöstä. Koska kyseessä on aamiaismajoitus, huonehintaan sisältyvä aamiainen on aina bravuuri, jonka valmistuksessa ei aineksia säästellä.

             Aamiaismajoitukset kohteessa Mataro – lomailua aidoimmillaan

             Valitsemalla aamiaismajoituksen kohteessa Mataro, pääset näkemään ja kokemaan tämän upean kohteen kaikkein aidoimmillaan. Erityisen hyvin tällaiset intiimit majapaikat sopivat romanttista irtiottoa kaipaaville pareille sekä mukavuudenhaluisille rentoutujille. Syynä on niiden lumoava tunnelma, joka vie mielen nopeasti kauas arjen murheista. Moni aamiaismajoitusta tarjoava majapaikka on melkeinpä nähtävyys itsessään. Rakennukset ovat yleensä vanhoja ja arvokkaita, ja sisustus täynnä toinen toistaan upeampia yksityiskohtia. Viimeksi mainitut on yleensä valinnut paikan omistaja. Juuri omistajat tekevätkin näistä majapaikoista erityisen kiinnostavia. Jokaisella heistä on oma tyylinsä, mikä varmistaa, että jokainen aamiaismajoitus tarjoaa aina jotain täysin erilaista.

             Eikä omaleimaisuus suinkaan rajoitu vain sisustukseen. Vähintään yhtä tärkeää on nimittäin majapaikan ruoka, johon omistaja panostaa usein jopa sisustustakin enemmän. Toisin kuin hotelleissa, aamiaismajoitusta tarjoavissa paikoissa ruoka valmistetaan aina tunteella ja taatusti tuoreista raaka-aineista. Näin myös kohteessa Mataro, jossa raaka-aineet saa kätevästi kaupungin keskustan toreilta. Usein jo aamiainen nostaa riman todella korkealle, ja saa odottamaan päivän muita aterioita kuin kuuta nousevaa. Aamiaismajoituksissa aamiaisen merkitys on tietysti poikkeuksellisen suuri. Monille kokeneille vieraille se mittaa koko paikan tason, mikä saa myös omistajan panostamaan siihen huomattavasti. Aamiainen on lisäksi tärkeä sosiaalinen tapahtuma, jonka aikana vieraat vaihtavat kuulumisia pöytien antimista nauttien.

             Kiehtoviksi kohteen Mataro Aamiaismajoitukset tekee myös se, että ne ovat kiinteä osa täkäläistä asuinympäristöä. Siitä on suurta hyötyä etenkin niille, jotka haluavat päästä kärryille paikallisesta elämänmenosta ja tapahtumista tai yksinkertaisesti sulautua joukkoon. Toisin kuin suurissa ketjuhotelleissa paikallisen aamiaismajoituksen pöydässä viereesi voi istua melkeinpä kuka tahansa paikallinen, ruoka tulee lähikaupasta ja omistaja tietää taatusti viikonlopun tapahtumat. Koska myös paikalliset käyttävät tämän saman yrityksen palveluita, pääset tapaamaan heitä vaikka päivittäin. Usein seurauksena on kohtaamisia, joita et vähään aikaan unohda!

             Kohteen Mataro Aamiaismajoitukset sopivat täydellisesti myös säästöbudjetilla reissaaville. Huonehintaan kuuluu lähes aina ilmainen wi-fi-yhteys ja televisio, ja saat lisäksi käyttöösi viihtyisät ulkotilat ja reippaasti oleskelutilaa. Myös se kannattaa huomioida, että huonehintaan kuuluu aina ilmainen aamiainen. Kaiken tämän ansiosta aamiaismajoitus tarjoaa poikkeuksetta erittäin hyvää vastinetta rahoillesi. Kannattaa huomioida myös paikallisten neuvot ja vinkit – niiden avulla voi usein paitsi säästää rahaa, myös päästä näkemään ja kokemaan asioita, joista hotelleissa vain unelmoidaan.

             Tutustu ebookersin valikoimaan ja löydä kohteen Mataro parhaat Aamiaismajoitukset

             Sivustomme karttatyökalun avulla löydät kaikki kohteen Mataro Aamiaismajoitukset vain parilla painalluksella, minkä jälkeen voit valikoida niistä itsellesi parhaiten sopivat vaihtoehdot. Karttatyökalun lähennystoiminnolla voit tutkailla esimerkiksi aivan keskustassa tai todella syrjässä sijaitsevia vaihtoehtoja tai valita jonkin päänähtävyyden vieressä sijaitsevan majapaikan. Tai sitten voit vain antaa matkapäiväsi ja antaa ebookersin valita kohteen Mataro parhaat Aamiaismajoitukset puolestasi.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Mataro

             Näytä kaikki 5 317 majoitusliikettä kohteessa Mataro
             URH Ciutat de Mataró 43 €
             URH Ciutat de Mataró

             URH Ciutat de Mataró

             Cami Ral, 648, Mataro, Barcelona
               
              4.0 kautta 5.0 Tähteä

              Mataron ranta, Platja de Ponent ja Platja del Varador sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta hotellista. Matarón satama ja Platja del Callao ovat myös 3 kilometrin päässä. Matarón rautatieasema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

              Hotel Atenea Port Barcelona Mataro 61 €
              Hotel Atenea Port Barcelona Mataro

              Hotel Atenea Port Barcelona Mataro

              Passeig Maritim, 324, Mataro, Barcelona
                
               4.0 kautta 5.0 Tähteä

               Matarón satama ja Platja del Varador sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rantakadulla sijaitsevasta perheystävällisestä huoneistohotellista. Platja de Ponent ja Platja del Callao ovat myös 2 kilometrin päässä. Matarón rautatieasema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

               ibis Barcelona Mataro 46 €
               ibis Barcelona Mataro

               ibis Barcelona Mataro

               Carrer de Tordera 2, Mataro, Barcelona
                 
                2.0 kautta 5.0 Tähteä

                Platja de Ponent, Mataron ranta ja Matarón satama sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Platja del Varador ja Platja del Callao ovat myös 3 kilometrin päässä. Matarón rautatieasema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.

                New Hotel Colón 52 €
                New Hotel Colón

                New Hotel Colón

                C/ Colón, No. 6, Mataro, Barcelona
                  
                 3.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Mataron ranta ja Platja del Varador sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantaa hotellista. Matarón satama ja Platja de Sant Simó ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Matarón rautatieasema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.