Pääosion alkuosa

Suositut Majatalot – Mataro

Amfores Boutique Guest House 68 €
Amfores Boutique Guest House

Amfores Boutique Guest House

Carrer del Bou de Sant Pere 9, Barcelona, Barcelona
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Amfores Boutique Guest House on saanut hyvää palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Palau de la Música Catalana. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä business centerin ja kattoterassin. Tässä 3 tähden majatalossa on 29 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

  Bed and Beach Barcelona 68 €
  Bed and Beach Barcelona

  Bed and Beach Barcelona

  Pasaje General Bassols, 26, Barcelona
    
   2.5 kautta 5.0 Tähteä

   Bed and Beach Barcelona on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nova Icaria (ranta). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä 2,5 tähden majatalossa on 10 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapin.

   Ally's Guest House Barcelona Bed and Breakfast 45 €
   Ally's Guest House Barcelona Bed and Breakfast

   Ally's Guest House Barcelona Bed and Breakfast

   Carrer del Bruc, 150, Principal Floor, 1st Door, Barcelona, Barcelona
     
    2.0 kautta 5.0 Tähteä

    Ally's Guest House Barcelona Bed and Breakfast on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Casa Milà. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja 4 kahvilaa. Tässä vuonna 1945 rakennetussa 2 tähden majatalossa on 9 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja 10 kylpyhuonetta.

    APTBCN Super Balmes Guest House 80 €
    APTBCN Super Balmes Guest House

    APTBCN Super Balmes Guest House

    Carrer de Balmes, 12, Barcelona, Barcelona
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     APTBCN Super Balmes Guest House on saanut hyvää palautetta hyvistä kylpyhuoneistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Plaça de Catalunya. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden majatalossa on 18 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

     The5Rooms 138 €
     The5Rooms

     The5Rooms

     Pau Claris, 72, Barcelona
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      The5Rooms sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Plaça de Catalunya. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, aamiainen (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä 3 tähden majatalossa on 12 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

      Casa Bella Gracia 110 €
      Casa Bella Gracia

      Casa Bella Gracia

      Carrer de Sant Agustí 4, Barcelona
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Casa Bella Gracia on saanut hyvää palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Casa Milà. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden majatalossa on 12 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

       Chez Moi 69 €
       Chez Moi

       Chez Moi

       Avinguda Diagonal 369, Barcelona, Barcelona
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Chez Moi on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Casa Milà. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3,5 tähden majatalossa on 5 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

        Sweet BCN Traveller House Hae hinnat
        Sweet BCN Traveller House

        Sweet BCN Traveller House

        Avenido Diagonal 392 , 5-2, Barcelona
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Sweet BCN Traveller House on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Casa Milà. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuivapesulapalvelut. Tässä 3 tähden majatalossa on 8 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

         Residencia Universitaria Augusta 5,000 €
         Residencia Universitaria Augusta

         Residencia Universitaria Augusta

         Travessera de Gracia , 96 , 1, Barcelona, Barcelona
           
          2.5 kautta 5.0 Tähteä

          Residencia Universitaria Augusta sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Casa Milà. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä 2,5 tähden majatalossa on 20 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja 4 kylpyhuonetta.

          Go Barcelona Guest House 54 €
          Go Barcelona Guest House

          Go Barcelona Guest House

          Av. Diagonal, 347 - 5A, Barcelona
            
           2.5 kautta 5.0 Tähteä

           Go Barcelona Guest House on saanut loistavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Casa Milà. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 2,5 tähden majatalossa on 3 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

           Des Artistes Hae hinnat
           Des Artistes

           Des Artistes

           Gran Vía de les Cortes Catalanes, 716, Pral2a, Barcelona
             
            3.0 kautta 5.0 Tähteä

            Des Artistes sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Arc de Triomf (riemukaari). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden majatalossa on 5 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja täysikokoiset jääkaapit/pakastimet.

            Bienvenidos INNBB 69 €
            Bienvenidos INNBB

            Bienvenidos INNBB

            Carrer del Rosselló, 563, 2-2, Barcelona
              
             2.5 kautta 5.0 Tähteä

             Bienvenidos INNBB sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hospital de Sant Pau (sairaala). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 2,5 tähden majatalossa on 3 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

             Löydä kohteen Mataro halvimmat Majatalot

             Ennen kuin alamme esittelemään kaikkia niitä muita hyötyjä ja mukavuuksia, joita kohteen Mataro Majatalot sinulle tarjoavat, lienee paikallaan mainita niiden olevan äärimmäisen edullisia. Etenkin hyvää hinta-laatusuhdetta etsiville majatalot ovatkin suorastaan erinomainen valinta, sillä monissa niistä huoneet, palvelut ja mukavuudet ovat todella kovaa luokkaa. Usein ainoa majatalon hotellista erottava seikka onkin sijainti. Siinä missä ensin mainittu löytyy yleensä turistialueen, rannan tai kaupungin ytimestä, majatalo on usein hieman etäämmällä. Etenkin omaa rauhaa ja ainutlaatuisia lomakokemuksia kaipaaville syrjäinen sijainti voi kuitenkin olla suoranainen onnenpotku.

             Kohteen Mataro Majatalot – ainutlaatuista tunnelmaa täysin mukavuuksin

             ebookersin Majatalot tarjoavat huikean määrän vaihtoehtoja, joten niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva majapaikka. Se voi olla esimerkiksi romanttinen sviitti historiaa huokuvassa kartanossa tai tyylikäs, upealla pylvässängyllä varustettu huone loisteliaassa kivilinnassa. Loiston oheen tarjolla on toki myös suuri määrä hieman vaatimattomampia majapaikkoja. Usein löydät sellaisen hieman kohteesi ydinalueen ulkopuolelta, mutta poikkeuksiakin löytyy.

             Jokainen majatalo on erilainen, ja niissä on aina roppakaupalla tunnelmaa. Tunnelma kumpuaa usein majapaikan pitkästä historiasta ja sen varrella paikan päälle kertyneistä kalusteista, esineistä ynnä muusta. Usein paikan isäntä tai emäntä pyrkii lisäksi korostamaan nimenomaan majoitusliikkeensä erikoisempia piirteitä. Kaiken tämän ansiosta majatalot sopivatkin täydellisesti niille, jotka haluavat lomaansa tutun ohella myös hieman erikoisempaa sisältöä. Jos olet yksi heistä, kohteen Mataro Majatalot voivat tehdä lomastasi todella ikimuistoisen.

             Toisin kuin moni luulee, majatalot ovat lähes poikkeuksetta äärimmäisen puhtaita ja hyvin varusteltuja. Itse asiassa siisteydestä huolehditaan usein jopa hotelleja paremmin, sillä tilojen koosta johtuen omistaja valvoo niitä usein melkeinpä haukan lailla. Myös asiakkaiden antama palaute menee taatusti perille. Siisteyden ohella omistajan kädenjälki näkyy poikkeuksetta myös majatalon varusteissa ja palveluissa. Etenkin niiden saralla majatalo voi yllättää toden teolla. Tarjolla voi olla esimerkiksi täysin asiakkaan toiveiden pohjalta valmistettu aamiainen tai vaikka art deco -tyylinen aulabaari. Tai sitten suurella takalla varustettu takkahuone, jossa paikan omistaja kertoo sen historiasta kaikille asiasta kiinnostuneille...

             Tutustu ebookersin kattavaan valikoimaan ja löydä parhaat Majatalot kohteessa Mataro

             Kätevän karttatyökalun avulla näet kerralla kaikki kohteen Mataro Majatalot. Halutessasi voit valita kartalle vain parhaat arvostelut saaneet majapaikat tai kohdentaa sen vain tietylle alueelle tai tiettyyn kaupunginosaan. Sivustomme työkalut sopivat täydellisesti sekä suunnitelmansa lukkoon lyöneille että niille, joiden matkakuume on vasta nousemassa. Kattavasta valikoimastamme löytyy sopivia vaihtoehtoja niin häämatkalaisille, perheille kuin reppureissaajillekin. Sinun tarvitsee vain syöttää haluamasi matkapäivämäärät, niin ebookers hoitaa loput.

             Löydä kohteen Mataro halvimmat Majatalot

             Ennen kuin alamme esittelemään kaikkia niitä muita hyötyjä ja mukavuuksia, joita kohteen Mataro Majatalot sinulle tarjoavat, lienee paikallaan mainita niiden olevan äärimmäisen edullisia. Etenkin hyvää hinta-laatusuhdetta etsiville majatalot ovatkin suorastaan erinomainen valinta, sillä monissa niistä huoneet, palvelut ja mukavuudet ovat todella kovaa luokkaa. Usein ainoa majatalon hotellista erottava seikka onkin sijainti. Siinä missä ensin mainittu löytyy yleensä turistialueen, rannan tai kaupungin ytimestä, majatalo on usein hieman etäämmällä. Etenkin omaa rauhaa ja ainutlaatuisia lomakokemuksia kaipaaville syrjäinen sijainti voi kuitenkin olla suoranainen onnenpotku.

             Kohteen Mataro Majatalot – ainutlaatuista tunnelmaa täysin mukavuuksin

             ebookersin Majatalot tarjoavat huikean määrän vaihtoehtoja, joten niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva majapaikka. Se voi olla esimerkiksi romanttinen sviitti historiaa huokuvassa kartanossa tai tyylikäs, upealla pylvässängyllä varustettu huone loisteliaassa kivilinnassa. Loiston oheen tarjolla on toki myös suuri määrä hieman vaatimattomampia majapaikkoja. Usein löydät sellaisen hieman kohteesi ydinalueen ulkopuolelta, mutta poikkeuksiakin löytyy.

             Jokainen majatalo on erilainen, ja niissä on aina roppakaupalla tunnelmaa. Tunnelma kumpuaa usein majapaikan pitkästä historiasta ja sen varrella paikan päälle kertyneistä kalusteista, esineistä ynnä muusta. Usein paikan isäntä tai emäntä pyrkii lisäksi korostamaan nimenomaan majoitusliikkeensä erikoisempia piirteitä. Kaiken tämän ansiosta majatalot sopivatkin täydellisesti niille, jotka haluavat lomaansa tutun ohella myös hieman erikoisempaa sisältöä. Jos olet yksi heistä, kohteen Mataro Majatalot voivat tehdä lomastasi todella ikimuistoisen.

             Toisin kuin moni luulee, majatalot ovat lähes poikkeuksetta äärimmäisen puhtaita ja hyvin varusteltuja. Itse asiassa siisteydestä huolehditaan usein jopa hotelleja paremmin, sillä tilojen koosta johtuen omistaja valvoo niitä usein melkeinpä haukan lailla. Myös asiakkaiden antama palaute menee taatusti perille. Siisteyden ohella omistajan kädenjälki näkyy poikkeuksetta myös majatalon varusteissa ja palveluissa. Etenkin niiden saralla majatalo voi yllättää toden teolla. Tarjolla voi olla esimerkiksi täysin asiakkaan toiveiden pohjalta valmistettu aamiainen tai vaikka art deco -tyylinen aulabaari. Tai sitten suurella takalla varustettu takkahuone, jossa paikan omistaja kertoo sen historiasta kaikille asiasta kiinnostuneille...

             Tutustu ebookersin kattavaan valikoimaan ja löydä parhaat Majatalot kohteessa Mataro

             Kätevän karttatyökalun avulla näet kerralla kaikki kohteen Mataro Majatalot. Halutessasi voit valita kartalle vain parhaat arvostelut saaneet majapaikat tai kohdentaa sen vain tietylle alueelle tai tiettyyn kaupunginosaan. Sivustomme työkalut sopivat täydellisesti sekä suunnitelmansa lukkoon lyöneille että niille, joiden matkakuume on vasta nousemassa. Kattavasta valikoimastamme löytyy sopivia vaihtoehtoja niin häämatkalaisille, perheille kuin reppureissaajillekin. Sinun tarvitsee vain syöttää haluamasi matkapäivämäärät, niin ebookers hoitaa loput.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Mataro

             Näytä kaikki 5 317 majoitusliikettä kohteessa Mataro
             URH Ciutat de Mataró 43 €
             URH Ciutat de Mataró

             URH Ciutat de Mataró

             Cami Ral, 648, Mataro, Barcelona
               
              4.0 kautta 5.0 Tähteä

              Mataron ranta, Platja de Ponent ja Platja del Varador sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta hotellista. Matarón satama ja Platja del Callao ovat myös 3 kilometrin päässä. Matarón rautatieasema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

              Hotel Atenea Port Barcelona Mataro 61 €
              Hotel Atenea Port Barcelona Mataro

              Hotel Atenea Port Barcelona Mataro

              Passeig Maritim, 324, Mataro, Barcelona
                
               4.0 kautta 5.0 Tähteä

               Matarón satama ja Platja del Varador sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rantakadulla sijaitsevasta perheystävällisestä huoneistohotellista. Platja de Ponent ja Platja del Callao ovat myös 2 kilometrin päässä. Matarón rautatieasema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

               ibis Barcelona Mataro 46 €
               ibis Barcelona Mataro

               ibis Barcelona Mataro

               Carrer de Tordera 2, Mataro, Barcelona
                 
                2.0 kautta 5.0 Tähteä

                Platja de Ponent, Mataron ranta ja Matarón satama sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Platja del Varador ja Platja del Callao ovat myös 3 kilometrin päässä. Matarón rautatieasema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.

                New Hotel Colón 52 €
                New Hotel Colón

                New Hotel Colón

                C/ Colón, No. 6, Mataro, Barcelona
                  
                 3.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Mataron ranta ja Platja del Varador sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantaa hotellista. Matarón satama ja Platja de Sant Simó ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Matarón rautatieasema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.