Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Merom HaGalil – Lennot ja hotelli

Pitkään suunnitteilla olleista matkoista suunnittelemattomiin pikapyrähdyksiin – ebookers räätälöi kaikki lennot, hotellihuoneet ja retket sinun tyyliisi sopiviksi.

Säästät jopa 7.7%^, kun ostat lentoliput ja majoituksen samanaikaisesti.

Kattavassa valikoimassamme on yli 500 lentoyhtiökumppania ja yli 500 000 majoituskohdetta kaikkialla maailmassa, ja ne ovat nyt vain parin napsautuksen päässä. Nyt on siis aika lopettaa etsiminen ja toteuttaa haaveet.

Muistathan, että jos satut huomaamaan edullisemman tarjouksen jossakin muualla 48 tunnin sisällä ebookers-pakettivarauksestasi, me palautamme tilillesi tarjousten välisen erotuksen. Älä siis enää kuhnaile!

Meidän tehtävänämme on auttaa sammuttamaan seikkailunjanosi! Haluatpa sitten tutkia tuntemattomia seutuja, syödä herkullista ruokaa tai kokea muunlaisia elämyksiä, me voimme tehdä haaveistasi totta.

Varausehtoja sovelletaan.

Löydä halvat matkat kohteeseen Merom HaGalil

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Merom HaGalil. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Merom HaGalil lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Merom HaGalil?

Juuri nyt kohteeseen Merom HaGalil saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Merom HaGalil itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Merom HaGalil ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Merom HaGalil matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Merom HaGalil löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Merom HaGalil?

Kohteen Merom HaGalil suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Merom HaGalil halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Merom HaGalil

100 €
A different little place

A different little place

Hazon, Merom HaGalil
A different little place sijaitsee lähellä kohdetta Galilee Mountains. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Jokainen mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen porealtaan.
103 €
Ohn-Bar Guesthouse

Ohn-Bar Guesthouse

Mitzpe Kineret 10, Merom HaGalil
Ohn-Bar Guesthouse on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Galilee Mountains. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1991 rakennetussa majatalossa on 14 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen porealtaan.
209 €
Farod Country Inn

Farod Country Inn

Kibbutz Parod, Merom HaGalil
Farod Country Inn sijaitsee lähellä kohdetta Galilee Mountains. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä majatalossa on 32 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
69 €
Kibbutz Inbar Country Lodging

Kibbutz Inbar Country Lodging

Kibbutz Inbar, Merom HaGalil
Kibbutz Inbar Country Lodging on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Galilee Mountains. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja konferenssikeskuksen. Tässä vuonna 1994 rakennetussa aamiaismajoituksessa on 18 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
127 €
AGAMA

AGAMA

Har Arbel Street, Merom HaGalil, ND
AGAMA on saanut mainiota palautetta mökkien siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Yigal Allon -museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä mökissä on 4 mökkiä. Jokainen mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen/pation.
247 €
Hahar Aatzil

Hahar Aatzil

Meshek 54, Merom HaGalil
Hahar Aatzil sijaitsee lähellä kohdetta Galilee Mountains. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä mökissä on 3 mökkiä. Kaikki mökit tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.
100 €
Lake of Legends

Lake of Legends

Kineret 126, Merom HaGalil
Lake of Legends sijaitsee lähellä kohdetta Yigal Allon -museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kahvilan. Tässä majatalossa on 4 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeet.
165 €
View in Amirim - Cabins and Spa Dalia

View in Amirim - Cabins and Spa Dalia

Oranim 98, Hazafon, Merom HaGalil
View in Amirim - Cabins and Spa Dalia sijaitsee lähellä kohdetta Galilee Mountains. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä aamiaismajoituksessa on 5 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeen.
133 €
Touchwood

Touchwood

Kineret St. 27, Merom HaGalil
Tämä mökki sijaitsee lähellä kohdetta Yigal Allon -museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ulkouima-altaan ja aamiaisen (lisämaksusta). Mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen porealtaan.
111 €
Shlomo Cabins Boutique

Shlomo Cabins Boutique

78 Chason Ish Street, Merom HaGalil
Shlomo Cabins Boutique sijaitsee lähellä kohdetta Galilee Mountains. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä mökissä on 7 mökkiä. Jokainen mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Merom HaGalil

Katso kaikki kohteen Merom HaGalil vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.