Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Löydä halvat matkat kohteeseen Nakhon Pathomin maakunta

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Nakhon Pathomin maakunta. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Nakhon Pathomin maakunta lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Nakhon Pathomin maakunta?

Juuri nyt kohteeseen Nakhon Pathomin maakunta saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Nakhon Pathomin maakunta itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Nakhon Pathomin maakunta ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Nakhon Pathomin maakunta matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Nakhon Pathomin maakunta löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Nakhon Pathomin maakunta?

Kohteen Nakhon Pathomin maakunta suosituimmat kuukaudet ovat heinäkuu, elokuu, kesäkuu. Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Nakhon Pathomin maakunta halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Nakhon Pathomin maakunta

22 €
Xen Hotel Nakhon Pathom

Xen Hotel Nakhon Pathom

3.0 kautta 5.0
Xen Hotel Nakhon Pathom on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Phra Pathom Chedi -stupa. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 134 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
26 €
The Palm Hotel

The Palm Hotel

3.0 kautta 5.0 200/250, Moo 5 , Salaya Soi 1, Phutthamonthon Sai 4 , Salaya soi 1, Phutthamonthon
The Palm Hotel sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Mahidol University. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kuivapesulapalvelut. Tässä 3 tähden hotellissa on 20 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
23 €
Trendy Hotel

Trendy Hotel

3.0 kautta 5.0 248/7 Yingpao Rd, T.Sanamchan, A. Muang, Nakhon Pathom
Trendy Hotel on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Silpakornin yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 49 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
34 €
Plern Salaya Resort

Plern Salaya Resort

3.0 kautta 5.0 9/10 Moo 2, Dao Thong 2 Road, Sala Ya, Phutthamonthon, Nakhon Pathomin maakunta
Plern Salaya Resort sijaitsee lähellä kohdetta Mahidol University. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kuivapesulapalvelut. Tässä 3 tähden hotellissa on 7 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Suan Sampran

Suan Sampran

3.5 kautta 5.0 Km. 32 Petkasem Road, Sampran, Sam Phran, Nakhon Pathomin maakunta
Suan Sampran sijaitsee lähellä kohdetta Samphran Elephant Ground and Zoo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1962 rakennetussa 3,5 tähden lomakeskuksessa on 160 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
57 €
RK Riverside Resort & Spa

RK Riverside Resort & Spa

4.0 kautta 5.0 99 Moo 4, Taiyawas, Sam Phran, Nakhon Pathomin maakunta
RK Riverside Resort & Spa on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Wat Rai Khing. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 46 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
70 €
Mida Grande Hotel Dhavaravati, Nakhon Pathom

Mida Grande Hotel Dhavaravati, Nakhon Pathom

4.5 kautta 5.0
Mida Grande Hotel Dhavaravati, Nakhon Pathom on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Phra Pathom Chedi -stupa. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 195 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
13 €
OYO 476 Ban Rimnam Resort

OYO 476 Ban Rimnam Resort

2.5 kautta 5.0 57/1 Moo.2, Kamphaeng Saen, Nakhon Pathomin maakunta
OYO 476 Ban Rimnam Resort sijaitsee lähellä kohdetta Kasetsartin yliopiston Kamphaeng Saen -kampus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 16 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
43 €
Chawalun Resort

Chawalun Resort

3.5 kautta 5.0 Liap Khlong Chonlaprathan, Lam Hoei, Don Tum, Nakhon Pathomin maakunta
Chawalun Resort sijaitsee lähellä kohdetta Wat Aranyikkaram -temppeli. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 ravintolaa. Tässä 3,5 tähden lomakeskuksessa on 77 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
72 €
The Royal Gems Golf Resort

The Royal Gems Golf Resort

3.5 kautta 5.0 170/148 Moo 3 Salaya-Bangpasi Road, Phutthamonthon
The Royal Gems Golf Resort sijaitsee lähellä kohdetta Mahidol University. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 110 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Halvat meno-paluu lennot Nakhon Pathomin maakunta

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Nakhon Pathomin maakunta

Katso kaikki 39 aktiviteettia kohteessa Nakhon Pathomin maakunta

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.