Pääosion alkuosa

Suositut Kaupunkipientalot – New York

Studios in NYC Hae hinnat
Studios in NYC

Studios in NYC

144 W 136th St, New York, NY
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Studios in NYC on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Central Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden kaupunkipientalossa on 7 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

  Kartta

  Suosituimmat hotellit – New York

  Näytä kaikki 4 017 majoitusliikettä kohteessa New York
  Hotel Pennsylvania 86 €
  Hotel Pennsylvania

  Hotel Pennsylvania

  401 7th Ave, New York, NY
    
   2.5 kautta 5.0 Tähteä

   Madison Square Garden, Macy's ja Empire State Building sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Times Square ja Broadway ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. 34th Street – Pennin metroasema (Fashion Avenue) sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja 28th Streetin metroasema (7th Avenue) 4 minuutin kävelymatkan päässä.

   Paramount Times Square 83 €
   Paramount Times Square

   Paramount Times Square

   235 West 46th Street, New York, NY
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Tämän romanttisen hotellin lähellä sijaitsee Richard Rodgers Theatre, Times Square ja Music Box Theatre. Broadway ja Minskoff Theater ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. 49th Streetin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Times Square – 42nd Streetin metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

    Park Central Hotel New York 96 €
    Park Central Hotel New York

    Park Central Hotel New York

    870 7th Ave, New York, NY
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Carnegie Hall (teatteri), Central Park ja Broadway Theatre sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Columbus Circle ja 5th Avenue ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. 7th Avenuen metroasema (E 53rd Street) ja 50th Streetin metroasema (Broadway) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     YOTEL New York 88 €
     YOTEL New York

     YOTEL New York

     570 Tenth Avenue, New York, NY
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Times Square ja Jacob K. Javits Convention Center sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Broadway ja Central Park ovat myös 2 kilometrin päässä. Times Square – 42nd Streetin metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja 34th Street – Pennin metroasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

      *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.