Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Löydä itsellesi täydellinen lomamatka kohteesta Nordlandin lääni

Jos Nordlandin lääni on valikoitunut kohteeksesi seuraavalle kaupunkilomallesi, teet reissusta unohtumattoman ja itsesi näköisen helposti. Helppokäyttöisten hakutyökalujen avulla voit tarkastella monenlaisia hotellivaihtoehtoja sekä nopeimpia ja halvimpia lentoja vaivatta. Kohteen Nordlandin lääni lomamatkat ovat niin monipuoliset, että matkapaketteja löytyy jokaiseen budjettiin, etsit sitten ylellistä kaupunkikämppää keskustasta tai budjettiystävällisempää majoitusta urbaanille seikkailullesi. Tämän lisäksi voit järjestää myös kuljetukset ja aktiviteetit samalta sivustolta!

Saa enemmän vähemmällä: lomatarjoukset Nordlandin lääni

Kohteen Nordlandin lääni lomien hinnat päivitetään jatkuvasti, joten saat tyylikkään kaupunkiloman edullisesti ja helposti. Syötä hakukoneeseen vain valitsemasi päivämäärät, ja saat nopeasti listan kohteen Nordlandin lääni hotelleista, jotka ovat saatavilla matkustuspäivinäsi. Tarkkojen hotellikuvausten ja kuvien avulla päätöksen tekeminen on myös helppoa. Seuraavaksi voitkin sitten valita lentosi, sillä voit säästää jopa 7.7% matkasi kokonaishinnasta, jos varaat lennot ja hotellit samalla kertaa. Ja jos pystyt tämän lisäksi joustamaan matkustuspäivissäsi, saatat löytää vielä parempia lomatarjouksia kohteesta Nordlandin lääni, sillä hinnat vaihtelevat eri päivien välillä joskus huomattavasti.

Vietä hauska matka lomakohteessa Nordlandin lääni

Kaupunkilomalla pärjää yleensä helposti julkisten kulkuvälineiden ja omien jalkojen avulla. Jos kuitenkin haluat vierailla kaupungin ulkopuolella ja tehdä päiväretkiä lähialueille, voi olla hyvä idea vuokrata auto. Tutustumalla saatavilla oleviin
autonvuokraustarjouksiin voit kierrellä lähialueilla vapaasti ja varata menopelin odottamaan heti lentosi laskeutumista. Voit tutustua myös paikallisiin nähtävyyksiin Aktiviteetit-hakukoneella päättääksesi, mitä sinä haluat lomasi aikana tehdä ja nähdä.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Nordlandin lääni

169 €
Scandic Svolvær

Scandic Svolvær

3.0 kautta 5.0 Lamholmen 1, Vagan
Scandic Svolvær on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lofoten War Memorial Museum (museo). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 146 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
116 €
Clarion Collection Hotel Grand Bodø

Clarion Collection Hotel Grand Bodø

3.5 kautta 5.0 Professor Schyttes Gate 1, Bodo
Clarion Collection Hotel Grand Bodø on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nordland Museum. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 100 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
130 €
Clarion Collection Hotel Helma

Clarion Collection Hotel Helma

3.5 kautta 5.0 Thomas Von Westensgate 2, Mo i Rana
Clarion Collection Hotel Helma on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mon kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 110 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
100 €
Quality Hotel Grand Royal

Quality Hotel Grand Royal

3.5 kautta 5.0 Kongensgate 64, Narvik
Quality Hotel Grand Royal on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Punaisen Ristin sotamuseo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja 2 baaria. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 161 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat kaapelikanavat ja ylelliset vuodevaatteet.
130 €
Hotel Ole Tobias

Hotel Ole Tobias

3.0 kautta 5.0 Thora Meyers Gate 2, Mo i Rana
Hotel Ole Tobias on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mon kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 1993 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 30 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat kaapelikanavat ja ylelliset vuodevaatteet.
112 €
Scandic Narvik

Scandic Narvik

4.0 kautta 5.0 Kongensgate 33, Narvik
Scandic Narvik on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Punaisen Ristin sotamuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 148 huonetta 18 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
201 €
Saltstraumen Brygge

Saltstraumen Brygge

3.0 kautta 5.0 Saltstraumen Brygge, Bodo
Saltstraumen Brygge on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Saltstraumen (salmi). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja venesataman. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 35 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
154 €
Lofoten Cottages

Lofoten Cottages

3.0 kautta 5.0 Nusfjord, Ramberg, Flakstad
Lofoten Cottages on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 1890 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 20 huoneistoa 1 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja lieden.
196 €
Reine Rorbuer - by Classic Norway Hotels

Reine Rorbuer - by Classic Norway Hotels

3.0 kautta 5.0 Reine, Moskenes
Reine Rorbuer - by Classic Norway Hotels on saanut loistavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Dagmars Dukke og Leketøysmuseum. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja venesataman. Tässä 3 tähden mökissä on 35 mökkiä. Jokainen mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ylelliset vuodevaatteet.
200 €
Henningsvær Bryggehotell - by Classic Norway Hotels

Henningsvær Bryggehotell - by Classic Norway Hotels

3.0 kautta 5.0 Hjelleskjæret, Misværveien 13, Vagan
Henningsvær Bryggehotell - by Classic Norway Hotels on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Galleri Lofotens Hus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 1995 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 30 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ylelliset vuodevaatteet.

Halvat meno-paluu lennot Nordlandin lääni

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Nordlandin lääni

Katso kaikki kohteen Nordlandin lääni vuokra-autot

Hyödynnä edulliset pakettitarjoukset huippukaupunkeihin: Nordlandin lääni

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.