Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
29.5. - 31.5.
Ensi viikonloppuna
5.6. - 7.6.

Suosituimmat Aamiaismajoitukset North Miami Beach

Hae hinnat
Bars B&B South Beach Miami Boutique Hotel

Bars B&B South Beach Miami Boutique Hotel

3.0 kautta 5.0 711 Lenox Avenue, Miami Beach, FL
Bars B&B South Beach Miami Boutique Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Miami Beach Marina. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja poreallas. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 3 tähden aamiaismajoituksessa on 7 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
SoBeYou Bed and Breakfast

SoBeYou Bed and Breakfast

3.0 kautta 5.0 1018 Jefferson Ave, Miami Beach, FL
SoBeYou Bed and Breakfast on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Collins Avenuen ostosalue. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ulkouima-allas. Tässä vuonna 1929 rakennetussa 3 tähden aamiaismajoituksessa on 10 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Tempur-Pedic-patjalliset sängyt.
Hae hinnat
The Drift Hotel

The Drift Hotel

2.5 kautta 5.0 3005 Alhambra St, Fort Lauderdale, FL
The Drift Hotel on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fort Lauderdale Beach. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Tässä vuonna 1941 rakennetussa 2,5 tähden aamiaismajoituksessa on 23 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja patiot.
106 €
The Copper Door B&B

The Copper Door B&B

3.5 kautta 5.0 439 NW 4th Ave, Miami, FL
The Copper Door B&B on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Downtown Miami Shopping District. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3,5 tähden aamiaismajoituksessa on 22 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.
71 €
Inn on the Drive

Inn on the Drive

4.0 kautta 5.0 2405 NE 7 Avenue , Wilton Manors, FL
Inn on the Drive LLC on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Funky Buddha Brewery. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden majatalossa on 4 huonetta.
Hae hinnat
Paikka, Kaunis Yksityinen ja Rauhallinen, Viihtyisä, Huone, Jossa Mikroaaltouuni

Paikka, Kaunis Yksityinen ja Rauhallinen, Viihtyisä, Huone, Jossa Mikroaaltouuni

200 NE 57th St, Oakland Park, FL
Paikka, Kaunis Yksityinen ja Rauhallinen, Viihtyisä, Huone, Jossa Mikroaaltouuni on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Hugh Taylor Birch State Park (puisto). Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille yksityiset uima-altaat ja patiot.
Hae hinnat
Fantasy Island Inn Caters to Men

Fantasy Island Inn Caters to Men

3.5 kautta 5.0 2440 NE 7th Ave, Wilton Manors, FL
Fantasy Island Inn Caters to Men sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Funky Buddha Brewery. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 3,5 tähden aamiaismajoituksessa on 3 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset uima-altaat.
Hae hinnat
The South Beach House: Jacuzzi Hot Tub / BBQ - Walk to Everything!!!!

The South Beach House: Jacuzzi Hot Tub / BBQ - Walk to Everything!!!!

1234 13 St, Miami Beach, FL
The South Beach House: Jacuzzi Hot Tub / BBQ - Walk to Everything!!!! sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lincoln Road Mall. Majoitusliikkeessä on saatavilla vesipuisto, poreallas ja concierge-palvelut. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille keittiöt ja 2 kylpyhuonetta.
122 €
Island Sands Inn

Island Sands Inn

3.5 kautta 5.0 2409 NE 7th Ave, Wilton Manors, FL
Island Sands Inn on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Funky Buddha Brewery. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3,5 tähden aamiaismajoituksessa on 8 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Löydä kohteen North Miami Beach parhaat Aamiaismajoitukset ja majoitu mukavuudesta tinkimättä

Jos haluat nähdä ja kokea kohteen North Miami Beach aivan kuin paikalliset, parhaiten se onnistuu, kun varaat lomasi ajaksi tyylikkään aamiaismajoituksen. Tarjolla on huikea valikoima tunnelmallisia huoneita ja sviittejä, joista löytyy vaihtoehtoja aivan joka makuun. Upeimmat majapaikat tarjoavat lisäksi historiallista arkkitehtuuria sekä lähes loputtoman kattauksen tyylikkäitä ja ainutlaatuisia yksityiskohtia. Mitä palveluun tulee, se on tämän luokan majapaikoissa poikkeuksetta kovinta mahdollista luokkaa. Samaa voi sanoa ruoasta, jonka saat aina tuoreena suoraan majapaikan keittiöstä. Koska kyseessä on aamiaismajoitus, huonehintaan sisältyvä aamiainen on aina bravuuri, jonka valmistuksessa ei aineksia säästellä.

Aamiaismajoitukset kohteessa North Miami Beach – lomailua aidoimmillaan

Valitsemalla aamiaismajoituksen kohteessa North Miami Beach, pääset näkemään ja kokemaan tämän upean kohteen kaikkein aidoimmillaan. Erityisen hyvin tällaiset intiimit majapaikat sopivat romanttista irtiottoa kaipaaville pareille sekä mukavuudenhaluisille rentoutujille. Syynä on niiden lumoava tunnelma, joka vie mielen nopeasti kauas arjen murheista. Moni aamiaismajoitusta tarjoava majapaikka on melkeinpä nähtävyys itsessään. Rakennukset ovat yleensä vanhoja ja arvokkaita, ja sisustus täynnä toinen toistaan upeampia yksityiskohtia. Viimeksi mainitut on yleensä valinnut paikan omistaja. Juuri omistajat tekevätkin näistä majapaikoista erityisen kiinnostavia. Jokaisella heistä on oma tyylinsä, mikä varmistaa, että jokainen aamiaismajoitus tarjoaa aina jotain täysin erilaista.

Eikä omaleimaisuus suinkaan rajoitu vain sisustukseen. Vähintään yhtä tärkeää on nimittäin majapaikan ruoka, johon omistaja panostaa usein jopa sisustustakin enemmän. Toisin kuin hotelleissa, aamiaismajoitusta tarjoavissa paikoissa ruoka valmistetaan aina tunteella ja taatusti tuoreista raaka-aineista. Näin myös kohteessa North Miami Beach, jossa raaka-aineet saa kätevästi kaupungin keskustan toreilta. Usein jo aamiainen nostaa riman todella korkealle, ja saa odottamaan päivän muita aterioita kuin kuuta nousevaa. Aamiaismajoituksissa aamiaisen merkitys on tietysti poikkeuksellisen suuri. Monille kokeneille vieraille se mittaa koko paikan tason, mikä saa myös omistajan panostamaan siihen huomattavasti. Aamiainen on lisäksi tärkeä sosiaalinen tapahtuma, jonka aikana vieraat vaihtavat kuulumisia pöytien antimista nauttien.

Kiehtoviksi kohteen North Miami Beach Aamiaismajoitukset tekee myös se, että ne ovat kiinteä osa täkäläistä asuinympäristöä. Siitä on suurta hyötyä etenkin niille, jotka haluavat päästä kärryille paikallisesta elämänmenosta ja tapahtumista tai yksinkertaisesti sulautua joukkoon. Toisin kuin suurissa ketjuhotelleissa paikallisen aamiaismajoituksen pöydässä viereesi voi istua melkeinpä kuka tahansa paikallinen, ruoka tulee lähikaupasta ja omistaja tietää taatusti viikonlopun tapahtumat. Koska myös paikalliset käyttävät tämän saman yrityksen palveluita, pääset tapaamaan heitä vaikka päivittäin. Usein seurauksena on kohtaamisia, joita et vähään aikaan unohda!

Kohteen North Miami Beach Aamiaismajoitukset sopivat täydellisesti myös säästöbudjetilla reissaaville. Huonehintaan kuuluu lähes aina ilmainen wi-fi-yhteys ja televisio, ja saat lisäksi käyttöösi viihtyisät ulkotilat ja reippaasti oleskelutilaa. Myös se kannattaa huomioida, että huonehintaan kuuluu aina ilmainen aamiainen. Kaiken tämän ansiosta aamiaismajoitus tarjoaa poikkeuksetta erittäin hyvää vastinetta rahoillesi. Kannattaa huomioida myös paikallisten neuvot ja vinkit – niiden avulla voi usein paitsi säästää rahaa, myös päästä näkemään ja kokemaan asioita, joista hotelleissa vain unelmoidaan.

Tutustu ebookersin valikoimaan ja löydä kohteen North Miami Beach parhaat Aamiaismajoitukset

Sivustomme karttatyökalun avulla löydät kaikki kohteen North Miami Beach Aamiaismajoitukset vain parilla painalluksella, minkä jälkeen voit valikoida niistä itsellesi parhaiten sopivat vaihtoehdot. Karttatyökalun lähennystoiminnolla voit tutkailla esimerkiksi aivan keskustassa tai todella syrjässä sijaitsevia vaihtoehtoja tai valita jonkin päänähtävyyden vieressä sijaitsevan majapaikan. Tai sitten voit vain antaa matkapäiväsi ja antaa ebookersin valita kohteen North Miami Beach parhaat Aamiaismajoitukset puolestasi.

Suosituimmat hotellit North Miami Beach

Näytä kaikki
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.