Pääosion alkuosa

Suositut Asunnot – Nærum

CABINN Apartments 139 €
CABINN Apartments

CABINN Apartments

Arne Jacobsens Alle 4, Kööpenhamina
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  CABINN Apartments on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Field'sin ostoskeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kahvila ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 517 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

  Rosenborg Hotel Apartments 318 €
  Rosenborg Hotel Apartments

  Rosenborg Hotel Apartments

  9 Landemærket, Kööpenhamina
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Rosenborg Hotel Apartments sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rundetårn. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi concierge-palvelut ja pyykinpesutilat. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 15 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

   STAY Seaport 205 €
   STAY Seaport

   STAY Seaport

   Murmanskgade 15, Nordhavn, Kööpenhamina
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    STAY Seaport on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Parken-stadion. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kuntokeskus ja baari. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 53 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

    NORD Collection | Hotel Apartments 107 €
    NORD Collection | Hotel Apartments

    NORD Collection | Hotel Apartments

    Nyrnberggade 31, Kööpenhamina, Pääkaupunkialue
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     NORD Collection | Hotel Apartments on saanut hyvää palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Vor Frelsers Kirke. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja concierge-palvelut. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 19 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

     STAY Copenhagen 458 €
     STAY Copenhagen

     STAY Copenhagen

     Islands Brygge 79A, Kööpenhamina
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      STAY Copenhagen on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ny Carlsberg Glyptotekin museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja välipalabaarin/delin. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 179 huoneistoa 7 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

      The Nordic Collection III 221 €
      The Nordic Collection III

      The Nordic Collection III

      Nygade 5, Kööpenhamina
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       The Nordic Collection III on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Strøget. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

       Gammeltorv Apartments 135 €
       Gammeltorv Apartments

       Gammeltorv Apartments

       Vestergade 6A, Kööpenhamina
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Gammeltorv Apartments on saanut hyvää palautetta baaristaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Strøget. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 4 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

        No 56 - Luxury Apartments by Habitat 184 €
        No 56 - Luxury Apartments by Habitat

        No 56 - Luxury Apartments by Habitat

        Bredgade 56, Kööpenhamina
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         No 56 - Luxury Apartments by Habitat on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Marmorkirken. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 4 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

         STAY Bryggen 193 €
         STAY Bryggen

         STAY Bryggen

         Hilmar Baunsgaards Blvd, Kööpenhamina, Sealand
           
          4.0 kautta 5.0 Tähteä

          STAY Bryggen on saanut mahtavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Konserttitalo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kuivapesulapalvelut ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 30 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

          Europahuset Apartments 242 €
          Europahuset Apartments

          Europahuset Apartments

          H.C. Andersens Boulevard 50, 17th floor, Kööpenhamina
            
           3.5 kautta 5.0 Tähteä

           Europahuset Apartments on saanut loistavaa palautetta baaristaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ny Carlsberg Glyptotekin museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 4 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

           Frankrigsgade 7 apartment Hae hinnat
           Frankrigsgade 7 apartment

           Frankrigsgade 7 apartment

           Frankrigsgade 7, Kööpenhamina, Sealand
             
            3.5 kautta 5.0 Tähteä

            Frankrigsgade 7 apartment sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Vor Frelsers Kirke. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

            Fantastic Huoneisto, Rosenborgin Linna, Nyhavn ja Stroget Vieressä Hae hinnat
            Fantastic Huoneisto, Rosenborgin Linna, Nyhavn ja Stroget Vieressä

            Fantastic Huoneisto, Rosenborgin Linna, Nyhavn ja Stroget Vieressä

            Dronningens Tværgade 41, 2. floor, apartment 4, Kööpenhamina, Pääkaupunkialue
              
             0.0 kautta 5.0 Tähteä

             Tämä huoneisto on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rosenborgin linna. Huoneisto tarjoaa keittiön ja parvekkeen.

             Löydä parhaat Asunnot kohteessa Nærum, ja säästä selvää rahaa!

             Tiesitkö, että voit majoittua kohteessa Nærum todella vaivattomasti myös tilavaan ja täysin varusteltuun huoneistoon? Saat huoneiston usein huomattavasti hotellihuonetta edullisemmin. Lisäksi oma huoneisto tuo lomailuun aimo annoksen vapautta ja joustavuutta. Voit esimerkiksi ostaa ruokaa matkakohteesi toreilta ja kaupoista, ja loihtia niistä maittavia aterioita huoneistosi keittiössä. Myös paikallisiin viineihin tutustuminen on helppoa ja edullista, kun voit maistella niitä ravintolan sijaan huoneistosi parvekkeella.

             Asunnot kohteessa Nærum – vaihtoehtoja joka makuun

             Jos suunnittelet romanttista matkaa kohteeseen Nærum, sinulle voisi sopia esimerkiksi kaupungin keskustasta löytyvä moderni ja tunnelmallinen kaksio. Lasten kanssa reissaaville sivustoltamme löytyy puolestaan myös huomattavasti tilavampia vaihtoehtoja. Monet niistä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kohteen Nærum nähtävyyksiltä, mikä helpottaa lomailua huomattavasti. Kun huoneistolle pääsee melkeinpä hetkessä, sen suojiin voi palata milloin vain esimerkiksi lounaalle, välipalalle tai vaikka torkuille. Myös yöelämän sykkeessä viihtyville ebookersin Asunnot sopivat paremmin kuin hyvin.

             Nærum sopii yhtä hyvin päivien kuin viikkojenkin mittaiseen lomailuun. Koska alueen Asunnot tarjoavat majoitusta todella moneen makuun, niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Vietettyäsi pitkän päivän kohteen Nærum nähtävyyksiä kierrellen, kunnon unet tekevät taatusti eetvarttia. Jos haluat nukkua niin rauhassa kuin suinkin mahdollista, sinun kannattaa majoittua hotellin sijaan omaan huoneistoon. Toisin kuin hotellissa, huoneistossa ei aamiaisaikoja tunneta, joten voit nousta ylös vasta silloin, kun siltä tuntuu. Aamupala-ainekset voi ostaa valmiiksi huoneiston jääkaappiin, niin murkinan valmistus onnistuu käden käänteessä huoneiston liedellä.

             Vapauden ja joustavuuden ohella kohteen Nærum Asunnot ovat myös koko lailla edullisia. Etenkin kohteen Nærum hotelleihin verrattuna sivustoltamme löytyvät Asunnot ovat suorastaan polkuhintaisia. Hintaero näkyy selvimmin hieman suurempien huoneistojen kohdalla, sillä niihin majoittuu helposti vaikka kolmen hotellihuoneen verran väkeä. Kun varaat hotellihuoneen tai -huoneiden sijaan tilavan huoneiston, sinulle jää huomattavasti enemmän rahaa reissusi olennaisimpiin kuluihin, eli retkiin, nähtävyyksiin ja hauskanpitoon!

             ebookersilta löydät kaikki parhaat Asunnot kohteessa Nærum

             Sivustollamme on tarkka kartta kohteesta Nærum, jonka avulla löydät helposti kaikki sen ja lähialueen parhaat Asunnot. Vaihtoehtoja löytyy sekä tärkeimpien nähtävyyksien liepeiltä että vilkkaimpien turistialueiden ulkopuolelta. Valitse aluksi haluamasi kaupunginosa tai alue, ja etsi sen jälkeen hakusuodattimien ja karttatyökalun avulla itsellesi parhaiten sopivat Asunnot. Halutessasi voit majoittua esimerkiksi keskelle parasta ostos- tai ravintolatarjontaa tai aivan kaupungin historialliseen keskustaan – valinta on sinun!

             Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää matkapäiväsi kätevään hakutyökaluumme, niin saat välittömästi eteesi kaikki kohteen Nærum parhaat Asunnot! Sivustollemme lisätään jatkuvasti uusia majapaikkoja. joten joka haulla ruutuun voi ilmestyä myös täysin uusia vaihtoehtoja.

             Löydä parhaat Asunnot kohteessa Nærum, ja säästä selvää rahaa!

             Tiesitkö, että voit majoittua kohteessa Nærum todella vaivattomasti myös tilavaan ja täysin varusteltuun huoneistoon? Saat huoneiston usein huomattavasti hotellihuonetta edullisemmin. Lisäksi oma huoneisto tuo lomailuun aimo annoksen vapautta ja joustavuutta. Voit esimerkiksi ostaa ruokaa matkakohteesi toreilta ja kaupoista, ja loihtia niistä maittavia aterioita huoneistosi keittiössä. Myös paikallisiin viineihin tutustuminen on helppoa ja edullista, kun voit maistella niitä ravintolan sijaan huoneistosi parvekkeella.

             Asunnot kohteessa Nærum – vaihtoehtoja joka makuun

             Jos suunnittelet romanttista matkaa kohteeseen Nærum, sinulle voisi sopia esimerkiksi kaupungin keskustasta löytyvä moderni ja tunnelmallinen kaksio. Lasten kanssa reissaaville sivustoltamme löytyy puolestaan myös huomattavasti tilavampia vaihtoehtoja. Monet niistä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kohteen Nærum nähtävyyksiltä, mikä helpottaa lomailua huomattavasti. Kun huoneistolle pääsee melkeinpä hetkessä, sen suojiin voi palata milloin vain esimerkiksi lounaalle, välipalalle tai vaikka torkuille. Myös yöelämän sykkeessä viihtyville ebookersin Asunnot sopivat paremmin kuin hyvin.

             Nærum sopii yhtä hyvin päivien kuin viikkojenkin mittaiseen lomailuun. Koska alueen Asunnot tarjoavat majoitusta todella moneen makuun, niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Vietettyäsi pitkän päivän kohteen Nærum nähtävyyksiä kierrellen, kunnon unet tekevät taatusti eetvarttia. Jos haluat nukkua niin rauhassa kuin suinkin mahdollista, sinun kannattaa majoittua hotellin sijaan omaan huoneistoon. Toisin kuin hotellissa, huoneistossa ei aamiaisaikoja tunneta, joten voit nousta ylös vasta silloin, kun siltä tuntuu. Aamupala-ainekset voi ostaa valmiiksi huoneiston jääkaappiin, niin murkinan valmistus onnistuu käden käänteessä huoneiston liedellä.

             Vapauden ja joustavuuden ohella kohteen Nærum Asunnot ovat myös koko lailla edullisia. Etenkin kohteen Nærum hotelleihin verrattuna sivustoltamme löytyvät Asunnot ovat suorastaan polkuhintaisia. Hintaero näkyy selvimmin hieman suurempien huoneistojen kohdalla, sillä niihin majoittuu helposti vaikka kolmen hotellihuoneen verran väkeä. Kun varaat hotellihuoneen tai -huoneiden sijaan tilavan huoneiston, sinulle jää huomattavasti enemmän rahaa reissusi olennaisimpiin kuluihin, eli retkiin, nähtävyyksiin ja hauskanpitoon!

             ebookersilta löydät kaikki parhaat Asunnot kohteessa Nærum

             Sivustollamme on tarkka kartta kohteesta Nærum, jonka avulla löydät helposti kaikki sen ja lähialueen parhaat Asunnot. Vaihtoehtoja löytyy sekä tärkeimpien nähtävyyksien liepeiltä että vilkkaimpien turistialueiden ulkopuolelta. Valitse aluksi haluamasi kaupunginosa tai alue, ja etsi sen jälkeen hakusuodattimien ja karttatyökalun avulla itsellesi parhaiten sopivat Asunnot. Halutessasi voit majoittua esimerkiksi keskelle parasta ostos- tai ravintolatarjontaa tai aivan kaupungin historialliseen keskustaan – valinta on sinun!

             Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää matkapäiväsi kätevään hakutyökaluumme, niin saat välittömästi eteesi kaikki kohteen Nærum parhaat Asunnot! Sivustollemme lisätään jatkuvasti uusia majapaikkoja. joten joka haulla ruutuun voi ilmestyä myös täysin uusia vaihtoehtoja.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Nærum

             Näytä kaikki 757 majoitusliikettä kohteessa Nærum
             Living Suites 109 €
             Living Suites

             Living Suites

             Rundforbivej 295, Nærum
               
              3.0 kautta 5.0 Tähteä

              Ulkoilmamuseo (Frilandsmuseet), Peurapuisto ja Bakkenin huvipuisto ovat 10 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Parken-stadion ja Bellevuen ranta ovat myös 15 kilometrin päässä.

              CABINN Copenhagen 90 €
              CABINN Copenhagen

              CABINN Copenhagen

              Arni Magnussons Gade 1, Kööpenhamina
                
               3.0 kautta 5.0 Tähteä

               Dansk Design Center, Ny Carlsberg Glyptotekin museo ja Tanskan kansallismuseo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen ovat myös 2 kilometrin päässä. Dybbølsbron asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vesterportin asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

               The Square 132 €
               The Square

               The Square

               Rådhuspladsen 14, Kööpenhamina
                 
                4.0 kautta 5.0 Tähteä

                Tämän ekologisen/kestävän kehityksen mukaisen hotellin lähellä sijaitsee Wallmans Circus Building, Rådhuspladsen ja Kööpenhaminan Tivoli. Strøget ja Ny Carlsberg Glyptotekin museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Vesterportin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Kööpenhaminan päärautatieasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

                Clarion Hotel Copenhagen Airport Hae hinnat
                Clarion Hotel Copenhagen Airport

                Clarion Hotel Copenhagen Airport

                Ellehammersvej 20, Kastrup
                  
                 4.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Den Blå Planet -akvaario on 1,5 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Amager Strandpark ja Field'sin ostoskeskus sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Tanskan kansallismuseo ja Kööpenhaminan oopperatalo ovat myös 10 kilometrin päässä. Lufthavnenin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Københavns Lufthavnin asema 2 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.