Pääosion alkuosa

Suositut Residenssit – Pariisi

Résidence du Parc Val d'Europe 53 €
Résidence du Parc Val d'Europe

Résidence du Parc Val d'Europe

2 rue Edouard Buffard, near Disneyland Paris, Montevrain, Seine-et-Marne
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Résidence du Parc Val d'Europe on saanut loistavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Val d'Europe. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden residenssissä on 153 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

  Citadines Apart'hotel Saint-Germain-des-Prés Paris 167 €
  Citadines Apart'hotel Saint-Germain-des-Prés Paris

  Citadines Apart'hotel Saint-Germain-des-Prés Paris

  53 Ter Quai des Grands Augustins, Pariisi, Paris
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Citadines Apart'hotel Saint-Germain-des-Prés Paris on saanut mainiota palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pont Neuf. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 4 tähden residenssissä on 204 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

   Aparthotel Adagio Paris Centre Tour Eiffel 119 €
   Aparthotel Adagio Paris Centre Tour Eiffel

   Aparthotel Adagio Paris Centre Tour Eiffel

   14 Rue Du Theatre, Pariisi, Paris
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Aparthotel Adagio Paris Centre Tour Eiffel on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Eiffel-torni. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden residenssissä on 375 huonetta 32 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

    Citadines Les Halles Paris 165 €
    Citadines Les Halles Paris

    Citadines Les Halles Paris

    4 Rue Des Innocents, Pariisi, Paris
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Citadines Les Halles Paris on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Les Halles on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kuntokeskus ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 4 tähden residenssissä on 189 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.

     Hipark By Adagio Serris-Val d'Europe 71 €
     Hipark By Adagio Serris-Val d'Europe

     Hipark By Adagio Serris-Val d'Europe

       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Hipark By Adagio Serris-Val d'Europe on saanut hyvää palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Val d'Europe on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 3 tähden residenssissä on 210 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.

      Les Jardins du Marais 169 €
      Les Jardins du Marais

      Les Jardins du Marais

      74 Rue Amelot, Pariisi, Paris
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Les Jardins du Marais on saanut loistavaa palautetta Wi-Fi-yhteydestään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Canal Saint-Martin. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, täyden palvelun kylpylä ja ravintola. Tässä 4 tähden residenssissä on 265 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

       Aparthotel Adagio Marne la Vallée Val d'Europe 70 €
       Aparthotel Adagio Marne la Vallée Val d'Europe

       Aparthotel Adagio Marne la Vallée Val d'Europe

         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Aparthotel Adagio Marne la Vallée Val d'Europe on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Val d'Europe. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset teemapuistokuljetukset ja sisäuima-altaan. Tässä 3 tähden residenssissä on 290 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.

        Odalys City Paris Montmartre 100 €
        Odalys City Paris Montmartre

        Odalys City Paris Montmartre

        7 rue Saint-Vincent, Pariisi
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Odalys City Paris Montmartre on saanut mahtavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Basilique du Sacré-Cœur. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä 4 tähden residenssissä on 72 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

         Citadines Place d'Italie Paris 95 €
         Citadines Place d'Italie Paris

         Citadines Place d'Italie Paris

         18 Place D Italie, Pariisi, Paris
           
          3.0 kautta 5.0 Tähteä

          Citadines Place d'Italie Paris on saanut loistavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Place d'Italie on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ympäri vuorokauden auki olevan business centerin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden residenssissä on 169 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.

          Citadines Montmartre Paris 103 €
          Citadines Montmartre Paris

          Citadines Montmartre Paris

          16 Avenue Rachel, Pariisi, Paris
            
           3.0 kautta 5.0 Tähteä

           Citadines Montmartre Paris on saanut loistavaa palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Moulin Rouge. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ympäri vuorokauden auki olevan business centerin ja kattoterassin. Tässä vuonna 1995 rakennetussa 3 tähden residenssissä on 113 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

           Citadines Tour Eiffel Paris 147 €
           Citadines Tour Eiffel Paris

           Citadines Tour Eiffel Paris

           132 Boulevard De Grenelle, Pariisi, Paris
             
            4.0 kautta 5.0 Tähteä

            Citadines Tour Eiffel Paris on saanut mahtavaa palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rue du Commerce. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ympäri vuorokauden auki oleva business center ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1998 rakennetussa 4 tähden residenssissä on 104 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

            Relais Spa Val d'Europe 107 €
            Relais Spa Val d'Europe

            Relais Spa Val d'Europe

              
             4.0 kautta 5.0 Tähteä

             Relais Spa Val d'Europe on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Val d'Europe. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset teemapuistokuljetukset ja täyden palvelun kylpylä. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 4 tähden residenssissä on 219 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

             Kohteen Pariisi Residenssit – lomailua juuri sinun makuusi

             Kohteen Pariisi Residenssit tarjoavat mahdollisuuden viettää juuri sinun näköisesi loman. Residensseissä asut kodikkaasti, ja käytössäsi on runsaasti tilaa ja keittiö ruoan laittamiseen. Kyseessä ei kuitenkaan ole tavallinen huoneisto, sillä käytettävissä on hotelleille tyypillisiä palveluita, joihin voivat kuulua esimerkiksi vastaanottotiski tai huonesiivous. Nämä palvelut takaavat, että kaikki toimii sujuvasti ja voit keskittyä lomasta nauttimiseen.

             Kohteessa Pariisi lomaileville lapsiperheille ja isommille matkaseurueille residenssi on juuri sopiva majoitusvaihtoehto. Se antaa koko porukalle mahdollisuuden majoittua yhdessä, eikä tilasta tule puutetta. Residensseissä on yleensä useampia makuuhuoneita ja riittävästi vuoteita suuremmallekin vierasmäärälle. Residenssit sijaitsevat usein tunnetuimpien nähtävyyksien ja hyvien liikenneyhteyksien läheisyydessä, joten paikasta toiseen siirtyminen käy kätevästi.

             Kohteen Pariisi Residenssit – lomaile edullisesti

             Jos et halua käyttää koko lomabudjettiasi majoitukseen, silloin kohteen Pariisi Residenssit ovat juuri sopiva vaihtoehto majapaikaksi. Residensseihin mahtuu yleensä isompikin matkaseurue, ja voitte jakaa yöpymiskustannukset keskenänne ja säästää näin kuluissa. Ja mikä parasta, residensseissä on yleensä keittiö, joten ruokaa voi valmistaa myös itse. Tämä antaa mahdollisuuden tutustua paikallisten ruokakauppojen ja torien valikoimaan, ja rahaa säästyy kuin huomaamatta, kun ravintoloissa syöminen jää vähemmälle.

             Kohteen Pariisi Residenssit – odotettavissa upeita lomakokemuksia

             Vaikka kohteen Pariisi Residenssit voivatkin auttaa säästämään kustannuksissa, se ei tarkoita, että joutuisit tinkimään mukavuuksista. Itse asiassa ne vastaavat usein tasoltaan neljän tähden hotelleja. Joissakin residensseissä vieraiden käytettävissä voi olla kattouima-allas baaripalveluineen. Joidenkin valikoimaan voi puolestaan kuulua kuntosali ja kylpyläpalvelut, jotka auttavat rentoutumaan nähtävyyksien parissa vietetyn päivän jälkeen. Huonepalvelu, aamiaisbuffet tai kahvila voivat myös kuulua tarjolla oleviin palveluihin.

             Löydä ebookersilta kohteen Pariisi parhaat Residenssit

             Mikäli residenssi kuulostaa sinulle sopivalta majoitusmuodolta, kannattaa tutustua ebookersin kattavaan valikoimaan. ebookersin avulla löydät helposti kaikki kohteen Pariisi Residenssit, jotka vastaavat toiveitasi. Riittää, että annat matkustuspäiväsi, jolloin näet kaikki kohteessa saatavilla olevat vaihtoehdot. Voit käyttää majoituspaikan etsinnässä apuna myös karttatoimintoamme, josta näet kätevästi residenssien sijainnin ja mitä niiden läheltä löytyy.

             Kohteen Pariisi Residenssit – lomailua juuri sinun makuusi

             Kohteen Pariisi Residenssit tarjoavat mahdollisuuden viettää juuri sinun näköisesi loman. Residensseissä asut kodikkaasti, ja käytössäsi on runsaasti tilaa ja keittiö ruoan laittamiseen. Kyseessä ei kuitenkaan ole tavallinen huoneisto, sillä käytettävissä on hotelleille tyypillisiä palveluita, joihin voivat kuulua esimerkiksi vastaanottotiski tai huonesiivous. Nämä palvelut takaavat, että kaikki toimii sujuvasti ja voit keskittyä lomasta nauttimiseen.

             Kohteessa Pariisi lomaileville lapsiperheille ja isommille matkaseurueille residenssi on juuri sopiva majoitusvaihtoehto. Se antaa koko porukalle mahdollisuuden majoittua yhdessä, eikä tilasta tule puutetta. Residensseissä on yleensä useampia makuuhuoneita ja riittävästi vuoteita suuremmallekin vierasmäärälle. Residenssit sijaitsevat usein tunnetuimpien nähtävyyksien ja hyvien liikenneyhteyksien läheisyydessä, joten paikasta toiseen siirtyminen käy kätevästi.

             Kohteen Pariisi Residenssit – lomaile edullisesti

             Jos et halua käyttää koko lomabudjettiasi majoitukseen, silloin kohteen Pariisi Residenssit ovat juuri sopiva vaihtoehto majapaikaksi. Residensseihin mahtuu yleensä isompikin matkaseurue, ja voitte jakaa yöpymiskustannukset keskenänne ja säästää näin kuluissa. Ja mikä parasta, residensseissä on yleensä keittiö, joten ruokaa voi valmistaa myös itse. Tämä antaa mahdollisuuden tutustua paikallisten ruokakauppojen ja torien valikoimaan, ja rahaa säästyy kuin huomaamatta, kun ravintoloissa syöminen jää vähemmälle.

             Kohteen Pariisi Residenssit – odotettavissa upeita lomakokemuksia

             Vaikka kohteen Pariisi Residenssit voivatkin auttaa säästämään kustannuksissa, se ei tarkoita, että joutuisit tinkimään mukavuuksista. Itse asiassa ne vastaavat usein tasoltaan neljän tähden hotelleja. Joissakin residensseissä vieraiden käytettävissä voi olla kattouima-allas baaripalveluineen. Joidenkin valikoimaan voi puolestaan kuulua kuntosali ja kylpyläpalvelut, jotka auttavat rentoutumaan nähtävyyksien parissa vietetyn päivän jälkeen. Huonepalvelu, aamiaisbuffet tai kahvila voivat myös kuulua tarjolla oleviin palveluihin.

             Löydä ebookersilta kohteen Pariisi parhaat Residenssit

             Mikäli residenssi kuulostaa sinulle sopivalta majoitusmuodolta, kannattaa tutustua ebookersin kattavaan valikoimaan. ebookersin avulla löydät helposti kaikki kohteen Pariisi Residenssit, jotka vastaavat toiveitasi. Riittää, että annat matkustuspäiväsi, jolloin näet kaikki kohteessa saatavilla olevat vaihtoehdot. Voit käyttää majoituspaikan etsinnässä apuna myös karttatoimintoamme, josta näet kätevästi residenssien sijainnin ja mitä niiden läheltä löytyy.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Pariisi

             Näytä kaikki 7 737 majoitusliikettä kohteessa Pariisi
             citizenM Paris Charles de Gaulle 79 €
             citizenM Paris Charles de Gaulle

             citizenM Paris Charles de Gaulle

             7 Rue de Rome, Roissypole, Terminal 3, Tremblay-en-France, Seine-Saint-Denis
               
              4.0 kautta 5.0 Tähteä

              Paris Nord Villepinte -messukeskus on 7,5 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta boutique-tyylinen hotellista. Parc Asterix (huvipuisto) ja Parc de la Villette (puisto) sijaitsevat 20 kilometrin päässä. Stade de France ja Philharmonie de Paris ovat myös 25 kilometrin päässä. Charles-de-Gaullen lentoaseman asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja CDG Airport Terminal 1:n asema 20 minuutin kävelymatkan päässä.

              ibis Paris CDG Airport 76 €
              ibis Paris CDG Airport

              ibis Paris CDG Airport

              3 Rue de Bruxelles, BP 11122, Tremblay-en-France, Seine-Saint-Denis
                
               3.0 kautta 5.0 Tähteä

               Aéroville-ostoskeskus on 4,9 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Usines Centre -outletmyymälä ja Paris Nord Villepinte -messukeskus sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Paris-Le-Bourget ja Musee de l'Air et de l'Espace (ilmailumuseo) ovat myös 15 kilometrin päässä. Charles-de-Gaullen lentoaseman asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja CDG Airport Terminal 1:n asema on 22 minuutin kävelymatkan päässä.

               OKKO Hotels Paris Gare de l'Est 109 €
               OKKO Hotels Paris Gare de l'Est

               OKKO Hotels Paris Gare de l'Est

               30 A rue d'Alsace, Pariisi
                 
                4.0 kautta 5.0 Tähteä

                Canal Saint-Martin ja Grands Boulevards sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Basilique du Sacré-Cœur ja Grévinin museo ovat myös 2 kilometrin päässä. Magentan metroasema ja Gare de l'Estin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

                Hyatt Regency Paris Etoile 150 €
                Hyatt Regency Paris Etoile

                Hyatt Regency Paris Etoile

                3, Place du Général Kœnig, Pariisi, Paris
                  
                 4.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Palais des Congres de Paris (tapahtumakeskus), Champs-Élysées ja Riemukaari sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Fondation Luis Vuittonin museo ja Grand Palais ovat myös 5 kilometrin päässä. Paris Neuilly-Porte-Maillot'n asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Porte Maillotin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.