Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Suosituimmat Hostellit Pietari

13 €
Bolshoj Kazachij Hostel

Bolshoj Kazachij Hostel

2.0 kautta 5.0 Big Cossack Lane 6, Pietari
Bolshoj Kazachij Hostel sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä ja lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fontanka-joen pato. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 6 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja 5 kylpyhuonetta.
17 €
Nice Hostel Mokhovaya

Nice Hostel Mokhovaya

2.0 kautta 5.0 Mokhovaya ulitsa 30, Pietari, Russia
Nice Hostel Mokhovaya sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pyhän Simeonin ja naisprofeetta Hannan kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kuivapesulapalvelun. Tässä 2 tähden hostellissa on 6 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.
Hae hinnat
Hostel Mon Ami

Hostel Mon Ami

2.0 kautta 5.0 Zhukovskogo 49, Pietari, Saint Petersburg
Hostel Mon Ami sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ligovski prospekt. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä 2 tähden hostellissa on 13 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.
Hae hinnat
Babushka House

Babushka House

2.0 kautta 5.0 Vladimirskiy Prospekt, 14, floor 3, Pietari
Babushka House on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Vladimirskajan aukio on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 16 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pesukoneet/kuivausrummut.
Hae hinnat
No Rain No Pain

No Rain No Pain

2.0 kautta 5.0 Saint-Peterburg Russia, Nevsky Prospect, 11/2, Pietari, Saint-Peterburg
No Rain No Pain on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 5 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
Hae hinnat
Woman Hostel - Caters to women

Woman Hostel - Caters to women

2.0 kautta 5.0 Fontanka River Embankment 26A, Pietari
Woman Hostel - Caters to women sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fontanka-joen pato. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden hostellissa on 24 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
19 €
Kino Hostel on Viborgskaya

Kino Hostel on Viborgskaya

2.0 kautta 5.0 Vyborgskaya Naberezhnaya 27, Pietari
Kino Hostel on Viborgskaya sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kasvitieteellinen puutarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 17 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokeron.
Hae hinnat
Rinaldi na Grecheskom

Rinaldi na Grecheskom

2.5 kautta 5.0 Grecheskiy pr., 17, Pietari
Rinaldi na Grecheskom sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ligovski prospekt. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden hostellissa on 7 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.
Hae hinnat
Simple Hostel Italy

Simple Hostel Italy

2.0 kautta 5.0 12 Ital'yanskaya Ulitsa, Pietari
Simple Hostel Italy sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Venäläisen taiteen museo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden hostellissa on 6 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ylelliset vuodevaatteet.
Hae hinnat
Hostel Good day

Hostel Good day

2.0 kautta 5.0 pr. Voznesenskiy 41 apartment 8, Pietari
Hostel Good day sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fontanka-joen pato. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä vuonna 2017 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 5 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
Hae hinnat
SuperHostel on Nevskiy 95

SuperHostel on Nevskiy 95

2.5 kautta 5.0 Nevsky Prospekt 95, Tsentralny, Pietari
SuperHostel on Nevskiy 95 sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nevski Prospekt. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen ja ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä 2,5 tähden hostellissa on 68 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
11 €
Friends on Vosstaniya

Friends on Vosstaniya

2.0 kautta 5.0 Vosstaniya Street, 11, Pietari
Friends on Vosstaniya sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vostanijan aukio. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden hostellissa on 45 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja 4 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Fontanka River View Hostel Saint Pe

Fontanka River View Hostel Saint Pe

2.0 kautta 5.0 51-53, Fontanka River Embankment, Pietari
Fontanka River View Hostel Saint Pe sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fontanka-joen pato. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kahvila ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 13 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
Hae hinnat
Your Space capcule - Hostel

Your Space capcule - Hostel

2.0 kautta 5.0 Fontanka river embankment, 20, Golitsyn Loft, 3rd floor, Pietari, Russia
Your Space capcule - Hostel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Arktisten alueiden ja Etelämantereen Venäjän valtionmuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden hostellissa on 58 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.
Hae hinnat
Ticket to train - hostel

Ticket to train - hostel

2.0 kautta 5.0 Admiralteyskaya Emb. 12-14, Pietari
Ticket to train - hostel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 36 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja lieden.
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.