Pääosion alkuosa

Suositut Majatalot – Pietari

Antares by Center Hotels 18 €
Antares by Center Hotels

Antares by Center Hotels

Nevsky st., 147, Pietari
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Antares by Center Hotels on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nevski Prospekt. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä vuonna 1905 rakennetussa 4 tähden majatalossa on 9 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

  Friends on Liteiny 16 €
  Friends on Liteiny

  Friends on Liteiny

  Liteiny Prospect, 61, Pietari
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   Friends on Liteiny sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nevski Prospekt. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 2 tähden majatalossa on 12 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

   Amulet on Malaya Morskaya Guest House 37 €
   Amulet on Malaya Morskaya Guest House

   Amulet on Malaya Morskaya Guest House

   Malaya Morskaya Street 7, apartment 5, Pietari
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Amulet on Malaya Morskaya Guest House on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Palatsiaukio. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä 3 tähden majatalossa on 7 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.

    View Art House Russian Ballet 37 €
    View Art House Russian Ballet

    View Art House Russian Ballet

    Griboyedova Channel Embankment, 22, Pietari
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     View Art House Russian Ballet on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kazanin katedraali. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden majatalossa on 4 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

     PROSTO Guest House 14 €
     PROSTO Guest House

     PROSTO Guest House

     nab.river Fontanka 90/2, Pietari
       
      2.5 kautta 5.0 Tähteä

      PROSTO Guest House sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fontanka-joen pato. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kahvilan. Tässä 2,5 tähden majatalossa on 9 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.

      Mini-Hotel Anastasia 66 €
      Mini-Hotel Anastasia

      Mini-Hotel Anastasia

      Embankment River Moyka, 84, Pietari
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Mini-Hotel Anastasia on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Iisakinkirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelut. Tässä 4 tähden majatalossa on 6 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.

       All Seazons. Vesna 42 €
       All Seazons. Vesna

       All Seazons. Vesna

       Rubinsteina str. 23, Pietari
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        All Seazons. Vesna sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fontanka-joen pato. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 9 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.

        Room-complex Kazanskaya Hae hinnat
        Room-complex Kazanskaya

        Room-complex Kazanskaya

        2 Kazanskaya street, Apartment 17, Pietari
          
         2.5 kautta 5.0 Tähteä

         Room-complex Kazanskaya sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kazanin katedraali. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuivapesulapalvelut ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden majatalossa on 9 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.

         Roses Apart 45 €
         Roses Apart

         Roses Apart

         Vosstaniya street, 13, Pietari
           
          3.5 kautta 5.0 Tähteä

          Roses Apart on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ligovski prospekt. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden majatalossa on 38 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

          Friends on Dostoevskogo 13 €
          Friends on Dostoevskogo

          Friends on Dostoevskogo

          ulitsa Dostoyevskogo 36, Tsentralny District, Pietari
            
           2.0 kautta 5.0 Tähteä

           Friends on Dostoevskogo sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Dostojevskin museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 2 tähden majatalossa on 18 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

           Samsonov Hotel on Ligovsky 84 Hae hinnat
           Samsonov Hotel on Ligovsky 84

           Samsonov Hotel on Ligovsky 84

           Ligovsky Prospekt 84, Pietari
             
            2.0 kautta 5.0 Tähteä

            Samsonov Hotel on Ligovsky 84 sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ligovski prospekt. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 2 tähden majatalossa on 5 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.

            Friends by the House of Books 16 €
            Friends by the House of Books

            Friends by the House of Books

            Griboedov channel,19, Pietari
              
             2.5 kautta 5.0 Tähteä

             Friends by the House of Books on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kazanin katedraali. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kattoterassin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden majatalossa on 18 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.

             Löydä kohteen Pietari halvimmat Majatalot

             Ennen kuin alamme esittelemään kaikkia niitä muita hyötyjä ja mukavuuksia, joita kohteen Pietari Majatalot sinulle tarjoavat, lienee paikallaan mainita niiden olevan äärimmäisen edullisia. Etenkin hyvää hinta-laatusuhdetta etsiville majatalot ovatkin suorastaan erinomainen valinta, sillä monissa niistä huoneet, palvelut ja mukavuudet ovat todella kovaa luokkaa. Usein ainoa majatalon hotellista erottava seikka onkin sijainti. Siinä missä ensin mainittu löytyy yleensä turistialueen, rannan tai kaupungin ytimestä, majatalo on usein hieman etäämmällä. Etenkin omaa rauhaa ja ainutlaatuisia lomakokemuksia kaipaaville syrjäinen sijainti voi kuitenkin olla suoranainen onnenpotku.

             Kohteen Pietari Majatalot – ainutlaatuista tunnelmaa täysin mukavuuksin

             ebookersin Majatalot tarjoavat huikean määrän vaihtoehtoja, joten niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva majapaikka. Se voi olla esimerkiksi romanttinen sviitti historiaa huokuvassa kartanossa tai tyylikäs, upealla pylvässängyllä varustettu huone loisteliaassa kivilinnassa. Loiston oheen tarjolla on toki myös suuri määrä hieman vaatimattomampia majapaikkoja. Usein löydät sellaisen hieman kohteesi ydinalueen ulkopuolelta, mutta poikkeuksiakin löytyy.

             Jokainen majatalo on erilainen, ja niissä on aina roppakaupalla tunnelmaa. Tunnelma kumpuaa usein majapaikan pitkästä historiasta ja sen varrella paikan päälle kertyneistä kalusteista, esineistä ynnä muusta. Usein paikan isäntä tai emäntä pyrkii lisäksi korostamaan nimenomaan majoitusliikkeensä erikoisempia piirteitä. Kaiken tämän ansiosta majatalot sopivatkin täydellisesti niille, jotka haluavat lomaansa tutun ohella myös hieman erikoisempaa sisältöä. Jos olet yksi heistä, kohteen Pietari Majatalot voivat tehdä lomastasi todella ikimuistoisen.

             Toisin kuin moni luulee, majatalot ovat lähes poikkeuksetta äärimmäisen puhtaita ja hyvin varusteltuja. Itse asiassa siisteydestä huolehditaan usein jopa hotelleja paremmin, sillä tilojen koosta johtuen omistaja valvoo niitä usein melkeinpä haukan lailla. Myös asiakkaiden antama palaute menee taatusti perille. Siisteyden ohella omistajan kädenjälki näkyy poikkeuksetta myös majatalon varusteissa ja palveluissa. Etenkin niiden saralla majatalo voi yllättää toden teolla. Tarjolla voi olla esimerkiksi täysin asiakkaan toiveiden pohjalta valmistettu aamiainen tai vaikka art deco -tyylinen aulabaari. Tai sitten suurella takalla varustettu takkahuone, jossa paikan omistaja kertoo sen historiasta kaikille asiasta kiinnostuneille...

             Tutustu ebookersin kattavaan valikoimaan ja löydä parhaat Majatalot kohteessa Pietari

             Kätevän karttatyökalun avulla näet kerralla kaikki kohteen Pietari Majatalot. Halutessasi voit valita kartalle vain parhaat arvostelut saaneet majapaikat tai kohdentaa sen vain tietylle alueelle tai tiettyyn kaupunginosaan. Sivustomme työkalut sopivat täydellisesti sekä suunnitelmansa lukkoon lyöneille että niille, joiden matkakuume on vasta nousemassa. Kattavasta valikoimastamme löytyy sopivia vaihtoehtoja niin häämatkalaisille, perheille kuin reppureissaajillekin. Sinun tarvitsee vain syöttää haluamasi matkapäivämäärät, niin ebookers hoitaa loput.

             Löydä kohteen Pietari halvimmat Majatalot

             Ennen kuin alamme esittelemään kaikkia niitä muita hyötyjä ja mukavuuksia, joita kohteen Pietari Majatalot sinulle tarjoavat, lienee paikallaan mainita niiden olevan äärimmäisen edullisia. Etenkin hyvää hinta-laatusuhdetta etsiville majatalot ovatkin suorastaan erinomainen valinta, sillä monissa niistä huoneet, palvelut ja mukavuudet ovat todella kovaa luokkaa. Usein ainoa majatalon hotellista erottava seikka onkin sijainti. Siinä missä ensin mainittu löytyy yleensä turistialueen, rannan tai kaupungin ytimestä, majatalo on usein hieman etäämmällä. Etenkin omaa rauhaa ja ainutlaatuisia lomakokemuksia kaipaaville syrjäinen sijainti voi kuitenkin olla suoranainen onnenpotku.

             Kohteen Pietari Majatalot – ainutlaatuista tunnelmaa täysin mukavuuksin

             ebookersin Majatalot tarjoavat huikean määrän vaihtoehtoja, joten niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva majapaikka. Se voi olla esimerkiksi romanttinen sviitti historiaa huokuvassa kartanossa tai tyylikäs, upealla pylvässängyllä varustettu huone loisteliaassa kivilinnassa. Loiston oheen tarjolla on toki myös suuri määrä hieman vaatimattomampia majapaikkoja. Usein löydät sellaisen hieman kohteesi ydinalueen ulkopuolelta, mutta poikkeuksiakin löytyy.

             Jokainen majatalo on erilainen, ja niissä on aina roppakaupalla tunnelmaa. Tunnelma kumpuaa usein majapaikan pitkästä historiasta ja sen varrella paikan päälle kertyneistä kalusteista, esineistä ynnä muusta. Usein paikan isäntä tai emäntä pyrkii lisäksi korostamaan nimenomaan majoitusliikkeensä erikoisempia piirteitä. Kaiken tämän ansiosta majatalot sopivatkin täydellisesti niille, jotka haluavat lomaansa tutun ohella myös hieman erikoisempaa sisältöä. Jos olet yksi heistä, kohteen Pietari Majatalot voivat tehdä lomastasi todella ikimuistoisen.

             Toisin kuin moni luulee, majatalot ovat lähes poikkeuksetta äärimmäisen puhtaita ja hyvin varusteltuja. Itse asiassa siisteydestä huolehditaan usein jopa hotelleja paremmin, sillä tilojen koosta johtuen omistaja valvoo niitä usein melkeinpä haukan lailla. Myös asiakkaiden antama palaute menee taatusti perille. Siisteyden ohella omistajan kädenjälki näkyy poikkeuksetta myös majatalon varusteissa ja palveluissa. Etenkin niiden saralla majatalo voi yllättää toden teolla. Tarjolla voi olla esimerkiksi täysin asiakkaan toiveiden pohjalta valmistettu aamiainen tai vaikka art deco -tyylinen aulabaari. Tai sitten suurella takalla varustettu takkahuone, jossa paikan omistaja kertoo sen historiasta kaikille asiasta kiinnostuneille...

             Tutustu ebookersin kattavaan valikoimaan ja löydä parhaat Majatalot kohteessa Pietari

             Kätevän karttatyökalun avulla näet kerralla kaikki kohteen Pietari Majatalot. Halutessasi voit valita kartalle vain parhaat arvostelut saaneet majapaikat tai kohdentaa sen vain tietylle alueelle tai tiettyyn kaupunginosaan. Sivustomme työkalut sopivat täydellisesti sekä suunnitelmansa lukkoon lyöneille että niille, joiden matkakuume on vasta nousemassa. Kattavasta valikoimastamme löytyy sopivia vaihtoehtoja niin häämatkalaisille, perheille kuin reppureissaajillekin. Sinun tarvitsee vain syöttää haluamasi matkapäivämäärät, niin ebookers hoitaa loput.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Pietari

             Näytä kaikki 2 367 majoitusliikettä kohteessa Pietari
             Corinthia Hotel St Petersburg 85 €
             Corinthia Hotel St Petersburg

             Corinthia Hotel St Petersburg

             Nevsky Prospect, 57, Pietari
               
              5.0 kautta 5.0 Tähteä

              Galeria, Venäläisen taiteen museo ja Kazanin katedraali sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Kesäpuutarha ja Kristuksen ylösnousemuksen katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä. Majakovskajan metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Ploštšad Vosstanijan metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

              Solo Sokos Hotel Palace Bridge 69 €
              Solo Sokos Hotel Palace Bridge

              Solo Sokos Hotel Palace Bridge

              Birzhevoi Pereulok 4, Building 4 lit.A, Pietari
                
               5.0 kautta 5.0 Tähteä

               Pietarin valtionyliopisto, Palatsiaukio ja Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Pietarin ja Paavalin linnoitus ja Kazanin katedraali ovat myös 3 kilometrin päässä. Vasileostrovskajan metroasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sportivnajan metroasema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

               Petro Palace Hotel 90 €
               Petro Palace Hotel

               Petro Palace Hotel

               14 Malaya Morskaya Street, Pietari
                 
                5.0 kautta 5.0 Tähteä

                Amiraliteetti ja Iisakinkirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Mariinskin palatsi ja Sininen silta ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Admiraltejskajan metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Nevski prospektin metroasema 13 minuutin kävelymatkan päässä.

                Rocco Forte Astoria Hotel 174 €
                Rocco Forte Astoria Hotel

                Rocco Forte Astoria Hotel

                39, Bolshaya Morskaya str., Pietari
                  
                 5.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Sininen silta ja Iisakinkirkko sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Palatsiaukio ja Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Admiraltejskajan metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sennaja ploštšadin metroasema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.