Porto de Galinhas matkat

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Porto de Galinhas (ranta) – Lennot ja hotelli

Onko Porto de Galinhas (ranta) toteutumaton haave? Loputtomalta tuntuvista reissuista aina lyhyempiin taukoihin – ebookers on lomamatkojen asiantuntija.

Pääset nauttimaan jopa :n eduista, jos ostat sekä lennot että hotellit palvelustamme.

Jätä arkinen aherrus taaksesi parilla klikkauksella. Valikoimassamme on runsaat 500 lentoyhtiökumppania ja 500 000 majoitusliikettä ympäri maailmaa, joten houkuttelevat seikkailut odottavat aivan nurkan takana.

Tarjoamamme hintatakuu on seuraavanlainen: kun olet varannut pakettimatkan ebookers-palvelusta ja satutkin löytämään paremman tarjouksen muualta 48 tunnin sisällä, vastaamme tarjoukseen palauttamalla sinulle hintojen välisen erotuksen. Enää ei kannata miettiä.

Etsitpä sitten suurkaupungin sykettä tai suojaisia uimarantoja, me voimme auttaa parantamaan matkakuumeesi.Varausehtoja sovelletaan.

Porto de Galinhas (ranta) – Matkat

Lähde matkustelemaan kauas perinteisistä turistikohteista ja valitse määränpääksesi Porto de Galinhas (ranta). Matkat sinne tutustuttavat sinut mahtavista rannoista ja metsistä tunnettuun alueeseen. Lähiseutu ja koko Pernambuco tarjoavat lomailijoille tilaisuuden nauttia vaikuttavista maisemista.

Maan pääkaupunki Brasilia sijaitsee 1 600 km lounaaseen kohteesta Porto de Galinhas (ranta).

85 km pohjoiseen sijaitseva Ilha de Itamaracán ranta on täydellinen paikka viettää muutama tunti meren ääniä kuunnellen. Sen lisäksi 19 km pohjoiseen sijaitseva Calhetasin ranta tarjoaa sekin upeita merimaisemia.

Luonnossa vietetty aika on tunnetusti hyväksi terveydelle. Siksi kannattaa valita suunnaksi 30 km:n päässä kaupungista sijaitseva Saltinhon biologinen suojelualue. Guararapesin historiallinen puisto, jonne on matkaa 40 km, on myös hyvä vaihtoehto.

Jefferson de Freitasin stadion on paikka, jonka tapahtumakalenteri kannattaa tutkia tarkkaan, jos et pysty kuvittelemaan lomaa ilman urheilua. Todennäköisesti sieltä löytyy jotain kiinnostavaa vierailusi aikana. Stadion sijaitsee 45 km:n päässä.

Ei kannata kummastella, jos Projeto Hippocampus -akvaario on tulvillaan väkeä.

Vaikka loma on ohi ja on aika sanoa Até logo, ei silti kannata olla allapäin — voit varmasti tulla uudelleen.

Sitten kun on aika lentää kotiin, suunnittele matkareitti valmiiksi, pakkaa laukku jo illalla ja laita herätys päälle. Lähin lentokenttä, Guararapesin kansainvälinen lentokenttä (REC), sijaitsee 45 km pohjoiseen.

Porto de Galinhas (ranta) – Hotellit

Oletko jo halukas varaamaan majoituksesi? Mikä onnen pekka! ebookersin sivustolla on tarjolla tälläkin hetkellä varattavissa yli 84 majoitusliikettä tällä paikkakunnalla.

Väittääkö joku, että mukavasta palvelusta pitäisi aina maksaa paljon? Aconchego do Porto ja Pousada Recanto do Passarinho mahdollistavat lepäämisen mukavassa ympäristössä hyvään hintaan. Grand Mercure Summerville Resort ja Nannai Resort & Spa ovat kaksi muuta hyvää vaihtoehtoa. Nämä huippuhotellit sopivat kaikille, jotka haluavat nauttia ylellisistä lisäpalveluista ja luksuksesta lomansa aikana.

Mukavia hotelleita lomakohteessa Porto de Galinhas

Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoituspaikat kohteessa Porto de Galinhas
Näytä kaikki majoituspaikat
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Halvat meno-paluu lennot Porto de Galinhas

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.