Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Qiryat Shemona – Matkat

Haluaisitko viettää vähän aikaa kohteessa Qiryat Shemona? Loma siellä on helppo järjestää meidän avullamme, riippumatta siitä, minkätyyppinen reissu sinulla on mielessäsi.

Qiryat Shemona – Matkat

Jerusalem on kohteen Israel pääkaupunki. Se sijaitsee 160 km etelään kohteesta Qiryat Shemona.

Perheen nuorimmat kiljahtelevat taatusti riemusta, kun he saavat pitää hauskaa kohteessa Manara Cliff -köysirata.

Voiko olla mitään rauhoittavampaa kuin verkkainen kävelyretki merenrannalla? Tyren ranta ja Ein Gevin ranta ovat erinomaisia kohteita juuri tätä varten.

Täällä ei ole pakko viettää koko päivää autossa päästäkseen luontoon. Vain 20 km:n päässä kaupungista sijaitseva Hermonin vuori (hiihtokeskus) on hieno paikka täyttää keuhkot raittiilla ilmalla. 35 km:n päässä kaupungista löytyy myös Beatitudes-vuori, joka tarjoaa tarvittaessa lisää luonnonrauhaa.

Kiinnostaako jalkapallo ja tahtoisitko osallistua peliin katsomon penkiltä? Näe, kuinka Hapoel Ironi Kiryat Shmona F.C. pelaa kotiareenallaan Ironin stadion. Se sijaitsee 0,5 km:n päässä kaupungissa Qiryat Shemona.

Aivan nurkan takaa löytyy Beit Hillel, joka sijaitsee vain 3 km itään. Sen nähtävyyksiä ovat esimerkiksi Weiss Grove ja Canada Sports Center, mutta jos HaMa'ayan-puisto ja Beit HaShomer -museo vetoavat sinuun enemmän, suuntaa 3 km pohjoiseen. Niin lähellä toisiaan Kfar Giladi ja Qiryat Shemona sijaitsevat.

Amuka ja Qiryat Shemona ovat vain 25 km:n etäisyydellä toisistaan. Amuka on alueen tärkeimpiä kohteita, ja muita näkemisen arvoisia nähtävyyksiä alueella ovat esimerkiksi Tel Hazor (historiallinen alue), Alman luola ja Yleisnäyttely. Etsitkö vielä jotain muutakin? Hameiri-museo ja Unkaria puhuvien juutalaisten museo ovat myöskin lähellä.

Jos lennät takaisin kotiin, on hyvä suunnitella matkareitti lentoterminaaliin ajoissa. Lähin lentokenttä, joka on Rafic Haririn kansainvälinen lentokenttä (BEY), sijaitsee suunnilleen 70 km pohjoiseen.

Qiryat Shemona – Hotellit

Kannattaa valita majoitus hyvissä ajoin. Juuri nyt saatavilla on vain 6 majoitusliikettä. ebookersin matkaoppaasta selvität helposti kaikki tiedot.

Kun käytettävissä on useita erinomaisia vaihtoehtoja, kuten Bakfar Country Lodging ja Nuriel Fruit & Guest House, pääset lentokentältä puhtaiden lakanoiden väliin nopeammin kuin voit kuvitellakaan.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Qiryat Shemona

Näytä kaikki 166 majoitusliikettä kohteessa Qiryat Shemona
Magical in the Galilee

Magical in the Galilee

Road 99, Compound Nofit Hermon, Qiryat Shemona, Northern District
   
   

  Magical in the Galilee sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Hulan laakso. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen ...

  Magical in the Galilee103 €

  Magical in the Galilee103 €
  In Our Place

  In Our Place

  5 Baba Sali St., Qiryat Shemona
    
    

   Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ironin stadion. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen ...

   In Our PlaceHae hinnat

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.