Pääosion alkuosa

Suositut Hostellit – Rivas-Vaciamadrid

61 €
Safestay Madrid

Safestay Madrid

2.0 kautta 5.0 C/ Sagasta 22, Madrid, Madrid
Safestay Madrid on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Paseo de la Castellana. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja kahvilan. Tässä 2 tähden hostellissa on 42 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokerot.
30 €
Hostel Era

Hostel Era

2.0 kautta 5.0 San Mateo 2, primero, Madrid, Madrid
Hostel Era on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gran Vía -katu. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuivapesulapalvelut. Tässä 2 tähden hostellissa on 6 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokerot.
65 €
Mola Hostel

Mola Hostel

2.0 kautta 5.0 Calle Atocha 16, Plaza de Jacinto Benavente, Madrid, Spain
Mola Hostel on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Puerta del Sol (portti). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja baari. Tässä 2 tähden hostellissa on 40 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
30 €
Hostel Era Alonso Martinez

Hostel Era Alonso Martinez

2.0 kautta 5.0 Serrano Anguita, 11, Planta baja, Madrid, Madrid
Hostel Era Alonso Martinez on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Paseo de la Castellana. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuivapesulapalvelut. Tässä 2 tähden hostellissa on 6 huonetta.
47 €
THC Latina Hostel

THC Latina Hostel

2.0 kautta 5.0 Calle Fray Ceferino Gonzalez, 1, 1st floor left, Madrid, Madrid
THC Latina Hostel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Plaza Mayor (aukio). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 2 tähden hostellissa on 10 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
43 €
las musas hostel

las musas hostel

2.0 kautta 5.0 Jesús y María Nº 12, Madrid
Las musas hostel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Plaza Mayor (aukio). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuivapesulapalvelut. Tässä 2 tähden hostellissa on 41 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokerot.
60 €
Generator Madrid

Generator Madrid

1.5 kautta 5.0 Calle San Bernardo, 2, Madrid, Madrid
Generator Madrid on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gran Vía -katu. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 1,5 tähden hostellissa on 129 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
51 €
Motion Chueca

Motion Chueca

2.0 kautta 5.0 Plaza Pedro Zerolo, 3, Madrid
Motion Chueca on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gran Vía -katu. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen ja ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 2 tähden hostellissa on 35 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
51 €
Bastardo Hostel

Bastardo Hostel

2.0 kautta 5.0 3 Calle de San Mateo, Madrid
Bastardo Hostel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gran Vía -katu. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 2 tähden hostellissa on 49 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

Varaa Hostellit kohteessa Rivas-Vaciamadrid ebookersilta

Kohteen Rivas-Vaciamadrid hostellit ovat ehdoton valinta tiukalla budjetilla matkaileville. Alueen Hostellit tarjoavat roppakaupalla rentoa tunnelmaa, ja niissä tapaa usein matkalaisia maailman joka kolkalta. Kaikkein halvimpia ovat hostellien makuusalipaikat. Makuusalit ovat täydellinen valinta etenkin yksin matkaileville, sillä niistä löytyy aina juttukavereita ja tunnelmaa. Enemmän yksityisyyttä kaipaaville hostelleissa on usein myös yksityiskäyttöön tarkoitettuja huoneita. Ne sopivat etenkin pariskunnille ja täydellistä hiljaisuutta kaipaaville.

Löydä uusia ystäviä – tarkasta ebookersin Hostellit kohteessa Rivas-Vaciamadrid

Hostelleissa ei tuppisuita tunneta, joten myös kohteessa Rivas-Vaciamadrid niistä löytyy taatusti seuraa myös sinulle. Toisin kuin ennen, Hostellit ovat nykyisin myös koko lailla moderneja ja tyylikkäitä, eikä niissä todellakaan yövy mitään laitapuolen väkeä. Etenkin hostellien oleskelutilat ovat usein aivan viimeistä huutoa, minkä ansiosta niissä viihtyy helposti pidemmänkin tovin. Monista löytyy myös baari, jossa asukkaat vaihtavat kuulumisia päivän koitosten jälkeen. Jos liikutte porukalla, voitte hyödyntää hostellin yhteistiloja myös yhteisten suunnitelmien hiomiseen. Aamuisin jo kukonlaulun aikaan heräävä voi lisäksi loikoilla niissä siihen asti, kunnes toiset pääsevät ylös.

Hostellit sijaitsevat yleensä aivan kaupungin tai muun kohteen ytimessä, joten ne sopivat täydellisesti nähtävyyksiä kierteleville. Koska valtaosa hostellien asukkaista käyttää julkisia, lähin pysäkki löytyy yleensä aivan majapaikan nurkilta. Näin myös kohteessa Rivas-Vaciamadrid. Halpa hinta ja loistava sijainti tekevätkin hostelleista äärimmäisen houkuttelevan vaihtoehdon kenelle tahansa matkalaiselle. Erityisen suosittuja kohteen Rivas-Vaciamadrid Hostellit ovat nuorten matkailijoiden parissa, sillä useimmat niistä sijaitsevat aivan täkäläisen yöelämän ytimessä. Usein lähin baari tai klubi on vain lyhyen kävelymatkan päässä, mikä helpottaa myös yöllä kotiutumista melkoisesti.

Kohteen Rivas-Vaciamadrid Hostellit tarjoavat tämän alueen ylivoimaisesti halvinta majoitusta. Etenkin makuusalipaikat ovat usein viisi tai jopa kymmenen kertaa hotellihuonetta halvempia, joten sellaisen valitsemalla sinulle jää taatusti rahaa myös ravintoloihin, nähtävyyksiin ja muihin huvituksiin. ebookersin Hostellit ovat erittäin viihtyisiä ja siistejä, joten voit huoletta varata sellaisen kohteesta Rivas-Vaciamadrid vaikka pidemmäksikin aikaa. Hostelleissa väki vaihtuu melko tiheään, joten pitkän visiitin aikana saatat tavata ihmisiä lukuisista eri maista!

ebookers tarjoaa sinulle kaikki kohteen Rivas-Vaciamadrid parhaat Hostellit

Sivustomme kätevillä hakusuodattimilla varmistat, että majapaikassasi on kaikki tarvitsemasi mukavuudet. Haun tulokset näet joko listana tai suoraan kohteen Rivas-Vaciamadrid kartalla. Kartan avulla voit ottaa tarkasteluun esimerkiksi vain haluamiesi nähtävyyksien lähellä sijaitsevat Hostellit. Syöttämällä hakutyökaluumme omat matkapäiväsi sekä kohteen Rivas-Vaciamadrid saat näkyviin kaikki kyseisellä ajanjaksolla vapaana olevat majapaikat. Varaa omasi jo nyt, niin pääset heti suunnittelemaan matkaasi kohteeseen Rivas-Vaciamadrid!

Kartta

Suosituimmat hotellit – Rivas-Vaciamadrid

Näytä kaikki 4 607 majoitusliikettä kohteessa Rivas-Vaciamadrid
Holiday Inn Express Madrid - Rivas 62 €
Holiday Inn Express Madrid - Rivas

Holiday Inn Express Madrid - Rivas

Avenida de la Tecnica, 8, Rivas-Vaciamadrid, Madrid
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Faunia on 9,5 kilometrin päässä tästä hotellista. Parque del Buen Retiro (puisto) ja Madrid Rio sijaitsevat 20 kilometrin päässä. Paseo del Prado ja Museo del Prado (museo) ovat myös 20 kilometrin päässä. Rivas Urbanizacionesin asema sijaitsee 23 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Sercotel AB Rivas 62 €
  Hotel Sercotel AB Rivas

  Hotel Sercotel AB Rivas

  Avenida Francisco Quevedo, 2, Rivas-Vaciamadrid, Madrid
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Faunia, Parque del Buen Retiro (puisto) ja Paseo del Prado ovat 20 kilometrin päässä tästä hotellista. Madrid Rio ja Museo del Prado (museo) ovat myös 20 kilometrin päässä. Rivas Futuran asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Rivas Vaciamadridin asema on 26 minuutin kävelymatkan päässä.

   Erillinen Huone, Jossa on oma Kylpyhuone Alakerrassa Hae hinnat
   Erillinen Huone, Jossa on oma Kylpyhuone Alakerrassa

   Erillinen Huone, Jossa on oma Kylpyhuone Alakerrassa

     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Faunia, Parque del Buen Retiro (puisto) ja Paseo del Prado ovat 20 kilometrin päässä tästä lomakodista. Museo del Prado (museo) ja Estadio Wanda Metropolitano ovat myös 20 kilometrin päässä. Rivas Futuran asema on 21 minuutin kävelymatkan päässä, ja Rivas Urbanizacionesin asema on 27 minuutin kävelymatkan päässä.

    Gramophone Loft. Paras Majoitus Yrityksille ja Vapaa-ajalle Madridissa 64 €
    Gramophone Loft. Paras Majoitus Yrityksille ja Vapaa-ajalle Madridissa

    Gramophone Loft. Paras Majoitus Yrityksille ja Vapaa-ajalle Madridissa

      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Faunia, Parque del Buen Retiro (puisto) ja Paseo del Prado ovat 20 kilometrin päässä tästä joen rannalla sijaitsevasta huoneistohotellista. Museo del Prado (museo) ja Estadio Wanda Metropolitano ovat myös 20 kilometrin päässä. Rivas Vaciamadridin asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Rivas Futuran asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

     *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.