Pääosion alkuosa

Suositut Asunnot – Roskilde

STAY Seaport 171 €
STAY Seaport

STAY Seaport

Murmanskgade 15, Nordhavn, Kööpenhamina
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  STAY Seaport on saanut loistavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Parken-stadion. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja baarin. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 53 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

  Rosenborg Hotel Apartments 255 €
  Rosenborg Hotel Apartments

  Rosenborg Hotel Apartments

  9 Landemærket, Kööpenhamina
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Rosenborg Hotel Apartments on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rundetårn. Majoitusliikkeessä on saatavilla concierge-palvelut ja pyykinpesutilat. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 15 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

   Eric Vökel Boutique Apartments - Copenhagen Suites Hae hinnat
   Eric Vökel Boutique Apartments - Copenhagen Suites

   Eric Vökel Boutique Apartments - Copenhagen Suites

   Colbjørnsensgade 27, Kööpenhamina, Sealand
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Eric Vökel Boutique Apartments - Copenhagen Suites sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kööpenhaminan Tivoli. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja concierge-palvelut. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 23 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

    Absolute Deluxe Apartment Kongens Nytorv 3BR Hae hinnat
    Absolute Deluxe Apartment Kongens Nytorv 3BR

    Absolute Deluxe Apartment Kongens Nytorv 3BR

    Østergade 3-5, Kööpenhamina
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nyhavn. Majoitusliikkeessä on saatavilla kuivapesulapalvelut ja concierge-palvelut. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

     NORD Hotel Apartments 119 €
     NORD Hotel Apartments

     NORD Hotel Apartments

     Nyrnberggade 31, Kööpenhamina, Pääkaupunkialue
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      NORD Hotel Apartments on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Amager Strandpark. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja concierge-palvelut. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 19 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

      Living Suites 121 €
      Living Suites

      Living Suites

      Rundforbivej 295, Nærum
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Living Suites on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Ulkoilmamuseo (Frilandsmuseet). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja business centerin. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 62 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

       STAY Bryggen 193 €
       STAY Bryggen

       STAY Bryggen

       Hilmar Baunsgaards Blvd, Kööpenhamina, Sealand
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        STAY Bryggen on saanut mahtavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Konserttitalo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuivapesulapalvelut ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 30 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

        Apartment Close to the Queen 1144-1 Hae hinnat
        Apartment Close to the Queen 1144-1

        Apartment Close to the Queen 1144-1

        Rævegade 19, Kööpenhamina
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Amalienborgin linna. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

         Chr. Harbour - Aivan Kanavan, 2 Makuuhuoneen Asunto Täydellinen Pari 192 €
         Chr. Harbour - Aivan Kanavan, 2 Makuuhuoneen Asunto Täydellinen Pari

         Chr. Harbour - Aivan Kanavan, 2 Makuuhuoneen Asunto Täydellinen Pari

         Brobergsgade 11, 5, Kööpenhamina
           
          0.0 kautta 5.0 Tähteä

          Tämä huoneistohotelli on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Loppen. Huoneisto tarjoaa asiakkaille keittiön ja parvekkeen.

          Nybro Apartments 221 €
          Nybro Apartments

          Nybro Apartments

          Nybrogade 26, Kööpenhamina, Sealand
            
           3.0 kautta 5.0 Tähteä

           Nybro Apartments on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kööpenhaminan Tivoli. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

           Spectacular City Centre Apartment 329 €
           Spectacular City Centre Apartment

           Spectacular City Centre Apartment

           Stormgade 10C, st., Kööpenhamina
             
            3.0 kautta 5.0 Tähteä

            Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kööpenhaminan Tivoli. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi pyykinpesutilat. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

            120m2 Apartment in Nyhavn 202 €
            120m2 Apartment in Nyhavn

            120m2 Apartment in Nyhavn

            Nyhavn 31J,, Kööpenhamina
              
             3.5 kautta 5.0 Tähteä

             Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nyhavn. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

             Löydä parhaat Asunnot kohteessa Roskilde, ja säästä selvää rahaa!

             Tiesitkö, että voit majoittua kohteessa Roskilde todella vaivattomasti myös tilavaan ja täysin varusteltuun huoneistoon? Saat huoneiston usein huomattavasti hotellihuonetta edullisemmin. Lisäksi oma huoneisto tuo lomailuun aimo annoksen vapautta ja joustavuutta. Voit esimerkiksi ostaa ruokaa matkakohteesi toreilta ja kaupoista, ja loihtia niistä maittavia aterioita huoneistosi keittiössä. Myös paikallisiin viineihin tutustuminen on helppoa ja edullista, kun voit maistella niitä ravintolan sijaan huoneistosi parvekkeella.

             Asunnot kohteessa Roskilde – vaihtoehtoja joka makuun

             Jos suunnittelet romanttista matkaa kohteeseen Roskilde, sinulle voisi sopia esimerkiksi kaupungin keskustasta löytyvä moderni ja tunnelmallinen kaksio. Lasten kanssa reissaaville sivustoltamme löytyy puolestaan myös huomattavasti tilavampia vaihtoehtoja. Monet niistä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kohteen Roskilde nähtävyyksiltä, mikä helpottaa lomailua huomattavasti. Kun huoneistolle pääsee melkeinpä hetkessä, sen suojiin voi palata milloin vain esimerkiksi lounaalle, välipalalle tai vaikka torkuille. Myös yöelämän sykkeessä viihtyville ebookersin Asunnot sopivat paremmin kuin hyvin.

             Roskilde sopii yhtä hyvin päivien kuin viikkojenkin mittaiseen lomailuun. Koska alueen Asunnot tarjoavat majoitusta todella moneen makuun, niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Vietettyäsi pitkän päivän kohteen Roskilde nähtävyyksiä kierrellen, kunnon unet tekevät taatusti eetvarttia. Jos haluat nukkua niin rauhassa kuin suinkin mahdollista, sinun kannattaa majoittua hotellin sijaan omaan huoneistoon. Toisin kuin hotellissa, huoneistossa ei aamiaisaikoja tunneta, joten voit nousta ylös vasta silloin, kun siltä tuntuu. Aamupala-ainekset voi ostaa valmiiksi huoneiston jääkaappiin, niin murkinan valmistus onnistuu käden käänteessä huoneiston liedellä.

             Vapauden ja joustavuuden ohella kohteen Roskilde Asunnot ovat myös koko lailla edullisia. Etenkin kohteen Roskilde hotelleihin verrattuna sivustoltamme löytyvät Asunnot ovat suorastaan polkuhintaisia. Hintaero näkyy selvimmin hieman suurempien huoneistojen kohdalla, sillä niihin majoittuu helposti vaikka kolmen hotellihuoneen verran väkeä. Kun varaat hotellihuoneen tai -huoneiden sijaan tilavan huoneiston, sinulle jää huomattavasti enemmän rahaa reissusi olennaisimpiin kuluihin, eli retkiin, nähtävyyksiin ja hauskanpitoon!

             ebookersilta löydät kaikki parhaat Asunnot kohteessa Roskilde

             Sivustollamme on tarkka kartta kohteesta Roskilde, jonka avulla löydät helposti kaikki sen ja lähialueen parhaat Asunnot. Vaihtoehtoja löytyy sekä tärkeimpien nähtävyyksien liepeiltä että vilkkaimpien turistialueiden ulkopuolelta. Valitse aluksi haluamasi kaupunginosa tai alue, ja etsi sen jälkeen hakusuodattimien ja karttatyökalun avulla itsellesi parhaiten sopivat Asunnot. Halutessasi voit majoittua esimerkiksi keskelle parasta ostos- tai ravintolatarjontaa tai aivan kaupungin historialliseen keskustaan – valinta on sinun!

             Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää matkapäiväsi kätevään hakutyökaluumme, niin saat välittömästi eteesi kaikki kohteen Roskilde parhaat Asunnot! Sivustollemme lisätään jatkuvasti uusia majapaikkoja. joten joka haulla ruutuun voi ilmestyä myös täysin uusia vaihtoehtoja.

             Löydä parhaat Asunnot kohteessa Roskilde, ja säästä selvää rahaa!

             Tiesitkö, että voit majoittua kohteessa Roskilde todella vaivattomasti myös tilavaan ja täysin varusteltuun huoneistoon? Saat huoneiston usein huomattavasti hotellihuonetta edullisemmin. Lisäksi oma huoneisto tuo lomailuun aimo annoksen vapautta ja joustavuutta. Voit esimerkiksi ostaa ruokaa matkakohteesi toreilta ja kaupoista, ja loihtia niistä maittavia aterioita huoneistosi keittiössä. Myös paikallisiin viineihin tutustuminen on helppoa ja edullista, kun voit maistella niitä ravintolan sijaan huoneistosi parvekkeella.

             Asunnot kohteessa Roskilde – vaihtoehtoja joka makuun

             Jos suunnittelet romanttista matkaa kohteeseen Roskilde, sinulle voisi sopia esimerkiksi kaupungin keskustasta löytyvä moderni ja tunnelmallinen kaksio. Lasten kanssa reissaaville sivustoltamme löytyy puolestaan myös huomattavasti tilavampia vaihtoehtoja. Monet niistä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kohteen Roskilde nähtävyyksiltä, mikä helpottaa lomailua huomattavasti. Kun huoneistolle pääsee melkeinpä hetkessä, sen suojiin voi palata milloin vain esimerkiksi lounaalle, välipalalle tai vaikka torkuille. Myös yöelämän sykkeessä viihtyville ebookersin Asunnot sopivat paremmin kuin hyvin.

             Roskilde sopii yhtä hyvin päivien kuin viikkojenkin mittaiseen lomailuun. Koska alueen Asunnot tarjoavat majoitusta todella moneen makuun, niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Vietettyäsi pitkän päivän kohteen Roskilde nähtävyyksiä kierrellen, kunnon unet tekevät taatusti eetvarttia. Jos haluat nukkua niin rauhassa kuin suinkin mahdollista, sinun kannattaa majoittua hotellin sijaan omaan huoneistoon. Toisin kuin hotellissa, huoneistossa ei aamiaisaikoja tunneta, joten voit nousta ylös vasta silloin, kun siltä tuntuu. Aamupala-ainekset voi ostaa valmiiksi huoneiston jääkaappiin, niin murkinan valmistus onnistuu käden käänteessä huoneiston liedellä.

             Vapauden ja joustavuuden ohella kohteen Roskilde Asunnot ovat myös koko lailla edullisia. Etenkin kohteen Roskilde hotelleihin verrattuna sivustoltamme löytyvät Asunnot ovat suorastaan polkuhintaisia. Hintaero näkyy selvimmin hieman suurempien huoneistojen kohdalla, sillä niihin majoittuu helposti vaikka kolmen hotellihuoneen verran väkeä. Kun varaat hotellihuoneen tai -huoneiden sijaan tilavan huoneiston, sinulle jää huomattavasti enemmän rahaa reissusi olennaisimpiin kuluihin, eli retkiin, nähtävyyksiin ja hauskanpitoon!

             ebookersilta löydät kaikki parhaat Asunnot kohteessa Roskilde

             Sivustollamme on tarkka kartta kohteesta Roskilde, jonka avulla löydät helposti kaikki sen ja lähialueen parhaat Asunnot. Vaihtoehtoja löytyy sekä tärkeimpien nähtävyyksien liepeiltä että vilkkaimpien turistialueiden ulkopuolelta. Valitse aluksi haluamasi kaupunginosa tai alue, ja etsi sen jälkeen hakusuodattimien ja karttatyökalun avulla itsellesi parhaiten sopivat Asunnot. Halutessasi voit majoittua esimerkiksi keskelle parasta ostos- tai ravintolatarjontaa tai aivan kaupungin historialliseen keskustaan – valinta on sinun!

             Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää matkapäiväsi kätevään hakutyökaluumme, niin saat välittömästi eteesi kaikki kohteen Roskilde parhaat Asunnot! Sivustollemme lisätään jatkuvasti uusia majapaikkoja. joten joka haulla ruutuun voi ilmestyä myös täysin uusia vaihtoehtoja.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Roskilde

             Näytä kaikki 1 094 majoitusliikettä kohteessa Roskilde
             Zleep Hotel Prindsen Roskilde 94 €
             Zleep Hotel Prindsen Roskilde

             Zleep Hotel Prindsen Roskilde

             Algade 13, Roskilde
               
              3.0 kautta 5.0 Tähteä

              Roskilden museo ja Nykytaiteen museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. YouFly ja Roskilde Domkirke ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Roskilden asema sijaitsee 6 minuutin kävelymatkan päässä.

              Comwell Roskilde 94 €
              Comwell Roskilde

              Comwell Roskilde

              Vestre Kirkevej 12, Roskilde
                
               4.0 kautta 5.0 Tähteä

               Viikinkilaivamuseo, Roskilden museo ja Nykytaiteen museo sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä lähiössä sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Roskilde Domkirke ja YouFly ovat myös 5 kilometrin päässä.

               Scandic Roskilde Park 120 €
               Scandic Roskilde Park

               Scandic Roskilde Park

               Ved Ringen 2, Roskilde
                 
                3.5 kautta 5.0 Tähteä

                Nykytaiteen museo, YouFly ja Roskilden museo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä golfin pelaamiseen sopivasta hotellista. Roskilde Domkirke ja Pyhän Laurentiuksen kirkko ovat myös 2 kilometrin päässä. Roskilden asema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

                2 Huoneen Majoitus Roskilde Hae hinnat
                2 Huoneen Majoitus Roskilde

                2 Huoneen Majoitus Roskilde

                Fjordvang 22, Roskilde, Region Zealand
                  
                 0.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Nationalpark Skjoldungernes Land on 0,1 kilometrin päässä tästä lomakodista. Ledreborgin linna (Ledreborg Slot) ja Øm jættestue sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Sagnlandet Lejre ja Roskilde Golf Klub ovat myös 15 kilometrin päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.