Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Suosituimmat Huoneistohotellit Roskilde

Hae hinnat
STAY Seaport

STAY Seaport

4.0 kautta 5.0 Murmanskgade 15, Nordhavn, Kööpenhamina
STAY Seaport on saanut loistavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Parken-stadion. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja baarin. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 53 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
187 €
STAY Bryggen

STAY Bryggen

4.0 kautta 5.0 Knud Kristensens Gade 6, Kööpenhamina, Sealand
STAY Bryggen on saanut mahtavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Havnebadet Islands Bryggen uima-allas. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2019 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 57 huoneistoa 13 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
109 €
Adina Apartment Hotel Copenhagen

Adina Apartment Hotel Copenhagen

4.0 kautta 5.0 Amerika Plads 7, Osterbro, Kööpenhamina
Adina Apartment Hotel Copenhagen on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Langelinien laituri. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 128 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
115 €
Living Suites

Living Suites

3.0 kautta 5.0 Rundforbivej 295, Nærum
Living Suites on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Ulkoilmamuseo (Frilandsmuseet). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 62 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
162 €
Charlottehaven Tower

Charlottehaven Tower

3.0 kautta 5.0 Hjørringgade 12, Kööpenhamina, sealand
Charlottehaven Tower sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pieni merenneito -patsas. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2020 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 37 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
129 €
CABINN Apartments

CABINN Apartments

3.0 kautta 5.0 Arne Jacobsens Alle 4, Kööpenhamina
CABINN Apartments on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Royal Arena. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kahvilan. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 517 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
161 €
Europahuset Apartments

Europahuset Apartments

3.5 kautta 5.0 H.C. Andersens Boulevard 50, 17th floor, Kööpenhamina
Europahuset Apartments on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kööpenhaminan Tivoli. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 4 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
331 €
Huge luxury apartment by Kgs. Nytorv

Huge luxury apartment by Kgs. Nytorv

4.0 kautta 5.0 17 Østergade, Kööpenhamina
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nyhavn. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi pyykinpesutilat. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Lyngby Hotel Apartments

Lyngby Hotel Apartments

3.0 kautta 5.0 Gammel Jernbanevej 5, Kongens Lyngby, Sealand
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sorgenfrin linna. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

Suosituimmat hotellit Roskilde

Näytä kaikki 1 330 majoitusliikettä kohteessa Roskilde
Comwell Roskilde 118 €
Comwell Roskilde

Comwell Roskilde

Vestre Kirkevej 12, Roskilde
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Viikinkilaivamuseo, Roskilden museo ja Nykytaiteen museo sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä lähiössä sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Roskilde Domkirke ja YouFly ovat myös 5 kilometrin päässä.

  Scandic Roskilde Park 132 €
  Scandic Roskilde Park

  Scandic Roskilde Park

  Ved Ringen 2, Roskilde
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Nykytaiteen museo, YouFly ja Roskilden museo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä golfin pelaamiseen sopivasta hotellista. Roskilde Domkirke ja Pyhän Laurentiuksen kirkko ovat myös 2 kilometrin päässä. Roskilden asema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

   Zleep Hotel Prindsen Roskilde 95 €
   Zleep Hotel Prindsen Roskilde

   Zleep Hotel Prindsen Roskilde

   Algade 13, Roskilde
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Roskilden museo ja Nykytaiteen museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. YouFly ja Roskilde Domkirke ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Roskilden asema sijaitsee 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    2 Huonetta Majoitus Roskilde Hae hinnat
    2 Huonetta Majoitus Roskilde

    2 Huonetta Majoitus Roskilde

    Strandvejen, Roskilde, Sjaelland
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Nationalpark Skjoldungernes Land ja Vigen Strandpark sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lomakodista. Viikinkilaivamuseo ja Glasgalleriet (lasimuseo) ovat myös 5 kilometrin päässä.

     *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.