Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
28.2. - 1.3.
Ensi viikonloppuna
6.3. - 8.3.

Suosituimmat San Blas-Canillejas hotellit

69 €
Crowne Plaza Madrid Airport

Crowne Plaza Madrid Airport

4.0 kautta 5.0 Calle de Lola Flores, 1, Access By Avenida de Aragon, 402, Madrid, Madrid
Crowne Plaza Madrid Airport on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Estadio Wanda Metropolitano. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen ja baarin. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 125 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi taulutelevision ja minibaarin.
85 €
Axor Barajas

Axor Barajas

4.0 kautta 5.0 Calle campezo 4, Madrid, Madrid
Axor Barajas on saanut mahtavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Plenilunion ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ravintolan. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 217 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
70 €
Hotel Nuevo Boston

Hotel Nuevo Boston

4.0 kautta 5.0 Avenida de Aragon 332, Madrid, Madrid
Hotel Nuevo Boston on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta IFEMA-messukeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen ja allasbaarin. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 162 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi satelliitti ja tyynyvalikoiman.
91 €
Madrid Marriott Auditorium Hotel & Conference Center

Madrid Marriott Auditorium Hotel & Conference Center

4.0 kautta 5.0 Avenida de Aragon, 400, Madrid, Madrid
Madrid Marriott Auditorium Hotel & Conference Center on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, ja IFEMA - Feria de Madridin messukeskus sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ilmaiset ostoskeskuskuljetukset. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 869 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
78 €
Axor Feria

Axor Feria

4.0 kautta 5.0 Calle Campezo 4, Madrid, Madrid
Axor Feria on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Plenilunion ostoskeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ravintola. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 285 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
63 €
Eco Alcala Suites

Eco Alcala Suites

4.0 kautta 5.0 Calle Santa Leonor 24, Madrid, Madrid
Eco Alcala Suites on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Avenida America. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 32 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvat.

Viimeisimmät San Blas-Canillejas hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.