Pääosion alkuosa

Suositut Matkailuvaunualueet – Shimabara

115 €
Spa Franping Village Omuta - Caravan park

Spa Franping Village Omuta - Caravan park

2.0 kautta 5.0 6-37 Shinkatsudachimachi, Omuta, Fukuoka
Spa Franping Village Omuta - Caravan park sijaitsee lähellä kohdetta Gurīnrando. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 2 tähden leirintäalueessa on 14 majoitustilaa. Jokainen majoitustila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittonurkkauksen ja mikroaaltouunin.
137 €
Marina Franping Village Amakusa - Caravan park

Marina Franping Village Amakusa - Caravan park

2.0 kautta 5.0 11275-19 Oyanomachi Noboritate, Kamiamakusa, Kumamoto
Tämä leirintäalue sijaitsee lähellä kohdetta Shiro Amakusan muistohalli. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 2 tähden leirintäalueessa on 16 majoitustilaa. Majoitustila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittonurkkauksen ja mikroaaltouunin.

Kohteen Shimabara Matkailuvaunualueet – ikimuistoinen loma perheen kanssa

Jos haluat lomaltasi upeita muistoja, tällöin kohteen Shimabara Matkailuvaunualueet ovat täydellinen vaihtoehto. Ne sopivat erityisen hyvin lapsiperheiden lomailuun, sillä ilmapiiri on rento ja hintataso edullinen. Perheen kesken vietetty aika onkin loman parasta antia. Päivisin on mukava tutustua kohteen Shimabara luontoon, ja iltaisin pimeän laskeuduttua voi esimerkiksi grillailla ja viettää aikaa rennosti yhdessä. Tällaisista lomapäivistä jää ihania muistoja pitkäksi aikaa.

Matkailuvaunualueet tarjoavat myös monia muita ajanviettomahdollisuuksia. Näihin voivat kuulua esimerkiksi pelihuoneet, uima-altaat, leikkikentät ja ravintolat, joten aika ei käy pitkäksi, kun vietätte lomaa kohteessa Shimabara.

Kohteen Shimabara Matkailuvaunualueet – vietä loma ulkoilmaelämästä nauttien

Jos haluat sisällyttää lomaasi seikkailua ja ulkoilma-aktiviteetteja, kohteen Shimabara Matkailuvaunualueet saattaisivat olla sinulle oikea vaihtoehto majoituspaikaksi. Ne sopivat hyvin myös lapsiperheiden lomanviettopaikaksi ja sijaitsevat yleensä rauhallisemmassa ympäristössä kuin perinteiset hotellit. Pääset siis nauttimaan kohteen Shimabara luonnosta ja sen tarjoamasta rauhasta aivan majoituspaikkasi läheisyydessä. Mukaan kannattaakin ottaa kävelyretkille sopivat varusteet.

Kohteen Shimabara Matkailuvaunualueet – katso parhaat tarjoukset

Jos suunnittelet lomaa pienemmällä budjetilla, kohteen Shimabara Matkailuvaunualueet ovat sopiva vaihtoehto. Palveluissa ja varustuksessa on huomioitu erityisesti lapsiperheiden tarpeet, ja yöpymiseen on erilaisia vaihtoehtoja telttamajoituksesta lomamökkeihin. Ja mikä parasta, majoittuminen on edullista isoihin hotelleihin ja lomakeskuksiin verrattuna. Myöskään lomabudjettiin ei tarvitse varata paljoa rahaa, sillä luonnossa vietetty aika ei maksa mitään.

Löydä ebookersilta kohteen Shimabara parhaat Matkailuvaunualueet

Aloita matkan suunnittelu jo hyvissä ajoin, jotta löydät kohteen Shimabara parhaat Matkailuvaunualueet. Käytä majoituksen etsimisessä apuna haku-asetuksia ja kätevää karttatoimintoamme, joilla voit rajata vaihtoehtoja. Kartan avulla löydät helposti kohteesta Shimabara toiveitasi vastaavat majoitusvaihtoehdot ja näet niiden sijainnin. Jos haluat jättää arkipäivän kiireet taaksesi tai lähteä ikimuistoiselle lomalle perheen kesken luonnon rauhaan, asuntovaunualueella vietetty loma on täydellinen ratkaisu tähän.

Kartta

Suosituimmat hotellit – Shimabara

Näytä kaikki 176 majoitusliikettä kohteessa Shimabara
Hotel Nampuro 128 €
Hotel Nampuro

Hotel Nampuro

Bentencho 2-7331-1, Shimabara, Nagasaki
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Shimabaraonsen Yutoroginoyu ja Shimabaran kirkko 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Shimabaran linna ja Shimabaran urheilupuisto ovat myös 3 kilometrin päässä. Shimatetsu honshamaen asema ja Shimabaragaikon asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

  HOTEL SEASIDE SHIMABARA 274 €
  HOTEL SEASIDE SHIMABARA

  HOTEL SEASIDE SHIMABARA

  1-38-1 Shin-minato, Shimabara, Nagasaki
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Shimabaran kirkko, Shimabaran urheilupuisto ja Shimabaraonsen Yutoroginoyu 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Mt Unzenin katastrofin muistohalli ja Dosekiryu Hisai Kaoku Hozonin puisto ovat myös 5 kilometrin päässä. Shimatetsu honshamaen asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Shimabaragaikon asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

   Shimabara Station Hotel 68 €
   Shimabara Station Hotel

   Shimabara Station Hotel

   930, IMAGAWAMACHI, Shimabara, Nagasaki
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Shimabaraonsen Yutoroginoyu, Shimabaran linna ja Shimabaran kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Honkojin temppeli ja Shimabaran urheilupuisto ovat myös 2 kilometrin päässä. Shimatetsu honshamaen asema ja Shimabaragaikon asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Hakusan Hae hinnat
    Hotel Hakusan

    Hotel Hakusan

    19 Nakagumi-machi, Shimabara-shi, Shimabara, Nagasaki (prefecture)
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Shimabaran kirkko ja Shimabaraonsen Yutoroginoyu sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Shimabaran urheilupuisto ja Shimabaran linna ovat myös 3 kilometrin päässä. Shimatetsu honshamaen asema ja Shimabaragaikon asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

     *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.