Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
17.7. - 19.7.
Ensi viikonloppuna
24.7. - 26.7.

Suosituimmat Side hotellit

39 €
Antonios Motel

Antonios Motel

Selimiye Mahallesi Yasemin Sokak No.52, Side, Side
Antonios Motel on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Siden läntinen ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä hotellissa on 14 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa parvekkeen.
Hae hinnat
Cats Garden Studio & Apartments

Cats Garden Studio & Apartments

side mahallesi 1008 sokak no 7,7, Side, Antalya (region)
Cats Garden Studio & Apartments sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Siden läntinen ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ulkouima-altaan, ravintolan ja allasbaarin. Tässä vuonna 2002 rakennetussa hotellissa on 150 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat keittiöt ja parvekkeet.
Hae hinnat
Ceren Family Suit Hotel

Ceren Family Suit Hotel

Yali Mah Süleyman Demirel Bul., Dede Ibrahim Sircan Is Merkezi No 154, Side, Antalya
Ceren Family Suit Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Siden läntinen ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä hotellissa on 12 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
Derya Motel

Derya Motel

Side Mahallesi Sarmasik Sokak No.2, Side, Side
Derya Motel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Siden läntinen ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä hotellissa on 25 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
Hae hinnat
Golden Star Hotel

Golden Star Hotel

Yeni PTT Onu, Side
Golden Star Hotel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Siden läntinen ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ulkouima-allas. Tässä hotellissa on 35 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
Hotel Dream OF Side

Hotel Dream OF Side

Adnan Menderes Bulvari, Side, Antalya
Hotel Dream OF Side sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Siden läntinen ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan.
Hae hinnat
Inside Hotel

Inside Hotel

Yali Mah 1119 Sok No 24, Side, Antalya
Inside Hotel sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Siden läntinen ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä hotellissa on 250 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
Hae hinnat
Kuba Beach Hotel

Kuba Beach Hotel

Selimiye Mahallesi, Side Caddesi No. 86, Side, Antalya
Kuba Beach Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Siden läntinen ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä hotellissa on 19 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pation.
Hae hinnat
Lotus

Lotus

2.0 kautta 5.0 Yali Mah 1003 Sok No: 16, Side, Antalya
Lotus sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Siden läntinen ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 2 tähden hotellissa on 30 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi television ja tallelokeron.

Lemmikkiystävällinen hotelli – Side

Moni haluaa lemmikkinsä mukaan myös lomalle. Näin myös kohteessa Side, jossa vieraileekin nykyään suuri määrä nelijalkaisia yöpyjiä. Heidän ja omistajiensa loman pelastavat kohteen Side lemmikkiystävälliset hotellit. Niissä ketään ei katsota pahalla, vaan sisään ovat tervetulleita myös perheiden eläinjäsenet pienistä jyrsijöistä ja matelijoista kissoihin ja koiriin. Käytännössä mukana on tosin miltei aina koira, sillä se on ainoa lemmikki, joka seuraa omistajaansa vaikka maailman ääriin.

Päällisin puolin kohteen Side koiraystävälliset hotellit eivät eroa tavallisista hotelleista lainkaan. Hyvin usein ne tarjoavat kuitenkin monenlaisia palveluita ja mukavuuksia, joita et muista majapaikoista löydä. Yleensä tarjolla on esimerkiksi lemmikkien tarpeisiin mukautettuja huoneita, joissa on tavallista enemmän tilaa sekä tehokas äänieristys. Monissa taloon saapuva lemmikki saa myös erityisen tervetulopaketin, johon voi sisältyä esimerkiksi herkkuja, jokin hoitoväline sekä lähimpien koirapuistojen ja eläinlääkärien yhteys- ja muut tiedot. Lisäksi lemmikkiystävällisen hotellin henkilökunta ymmärtää lemmikkien tarpeet ja suhtautuu heihin myönteisesti. Usein osa henkilökunnasta on lisäksi saanut eläinten hoitoon liittyvää koulutusta, joka varmistaa, että hotellissa selvitään myös hieman haastavammista tilanteista.

Viime kädessä lemmikistä on aina vastuussa sen omistaja. Jos esimerkiksi jätät koiran yksin huoneeseen, sinun tulee aina varmistaa, että hänellä on riittävä määrä vettä ja ettei yksinolo aiheuta liiallista stressiä. Yleensä jälkimmäisen voi välttää esimerkiksi tutustuttamalla koiran hotellin tiloihin ja ottamalla mukaan jonkin koiralle tutun lelun. Myös vesikuppi kannattaa ottaa mukaan. Harvoja poikkeustapauksia lukuun ottamatta koiran ulkoiluttaminen on aina sinun vastuullasi, ja siihen sopivia paikkoja kannattaa aina etsiä jo etukäteen kartalta tai verkosta. Lisäksi sinun on ehdottomasti varmistettava, ettei lemmikkisi pääse karkaamaan huoneesta hotellin käytäville tai toisiin huoneisiin. Koska toisten hotellivieraiden suhtautuminen eläimiin voi vaihdella, yllättävät kohtaamiset voivat päätyä myös ikävästi.

Kaikki kohteen Side koiraystävälliset hotellit löydät helpoimmin sivustomme hakukoneella. Sinun tarvitsee ainoastaan valita hakukoneen kenttiin matkasi kohde, eli Side ja haluamasi ajankohta. Tämän jälkeen voit suodattaa saaduista hakutuloksista lemmikkiystävälliset hotellit valitsemalla Lemmikit sallittu -merkintäruudun. Saatat yllättyä, miten moneen hotelliin lemmikit ovat nykyisin tervetulleita!

Viimeisimmät Side hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.