Pääosion alkuosa

Suositut Hostellit – Solnetšnoje

NW Hostel Hae hinnat
NW Hostel

NW Hostel

Birzhevoy Pereulok bldg. 2-4, Pietari
   
  2.0 kautta 5.0 Tähteä

  NW Hostel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin valtionyliopisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 2 tähden hostellissa on 8 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja 2 kylpyhuonetta.

  Amber Hostel Hae hinnat
  Amber Hostel

  Amber Hostel

  9th line of Vasilievsky Island, Pietari
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   Amber Hostel sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Nykytaiteen museo Erarta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja kahvilan. Tässä 2 tähden hostellissa on 18 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.

   Jili Bili Hae hinnat
   Jili Bili

   Jili Bili

   Sobstveniy Prospekt 84, Pietarhovi, Sankt-peterburg
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Jili Bili sijaitsee lähellä kohdetta Pietarhovin palatsi ja puutarha. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kahvilan. Tässä hostellissa on 8 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

    My Hostel Hae hinnat
    My Hostel

    My Hostel

    Savushkina, 7, Pietari
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     My Hostel sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Puškinin kaksintaistelupaikka. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 2 tähden hostellissa on 20 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.

     Hostel Petya and the Wolf - V.O. Hae hinnat
     Hostel Petya and the Wolf - V.O.

     Hostel Petya and the Wolf - V.O.

     Birzhevoy Pereulok V.O. 4-2, Pietari
       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      Hostel Petya and the Wolf - V.O. sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin valtionyliopisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, aamiainen (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden hostellissa on 24 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

      Kino Hostel on Viborgskaya 23 €
      Kino Hostel on Viborgskaya

      Kino Hostel on Viborgskaya

      Vyborgskaya Naberezhnaya 27, Pietari
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       Kino Hostel on Viborgskaya sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kasvitieteellinen puutarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 17 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokeron.

       Moomidol Hostel 25 €
       Moomidol Hostel

       Moomidol Hostel

       6th Line of Vasilevskiy Island, 1/25, Pietari
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        Moomidol Hostel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Egyptiläiset sfinksit. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kokoushuoneet. Tässä 2 tähden hostellissa on 52 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja täysikokoiset jääkaapit/pakastimet.

        Hostel-Ochag Hae hinnat
        Hostel-Ochag

        Hostel-Ochag

        Kuibysheva 19, Pietari, Saint-Petesburg
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         Hostel-Ochag sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Venäjän poliittisen historian valtionmuseo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä vuonna 1904 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 4 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeet.

         March Hare Hostel 22 €
         March Hare Hostel

         March Hare Hostel

         17A Zverinskaya Str., Pietari
           
          2.0 kautta 5.0 Tähteä

          March Hare Hostel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sigmund Freudin unimuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelut. Tässä 2 tähden hostellissa on 3 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja taulutelevisiot.

          Malevich Hostel 39 €
          Malevich Hostel

          Malevich Hostel

          Tatarskiy pereulok 1, app 15, Pietari
            
           2.0 kautta 5.0 Tähteä

           Malevich Hostel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin eläintarha. Tässä 2 tähden hostellissa on 19 huonetta. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaiset hygieniatuotteet.

           V Pitere Zhit Hostel 23 €
           V Pitere Zhit Hostel

           V Pitere Zhit Hostel

           Prospect Nepokorennykh 6/1, Pietari
             
            2.0 kautta 5.0 Tähteä

            V Pitere Zhit Hostel sijaitsee lähellä kohdetta Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 5 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pesukoneen/kuivausrummun.

            Hostel Linia 10 €
            Hostel Linia

            Hostel Linia

            14 line Vasilievsky island, 31-33, Pietari
              
             2.0 kautta 5.0 Tähteä

             Hostel Linia sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Strelka. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden hostellissa on 15 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

             Varaa Hostellit kohteessa Solnetšnoje ebookersilta

             Kohteen Solnetšnoje hostellit ovat ehdoton valinta tiukalla budjetilla matkaileville. Alueen Hostellit tarjoavat roppakaupalla rentoa tunnelmaa, ja niissä tapaa usein matkalaisia maailman joka kolkalta. Kaikkein halvimpia ovat hostellien makuusalipaikat. Makuusalit ovat täydellinen valinta etenkin yksin matkaileville, sillä niistä löytyy aina juttukavereita ja tunnelmaa. Enemmän yksityisyyttä kaipaaville hostelleissa on usein myös yksityiskäyttöön tarkoitettuja huoneita. Ne sopivat etenkin pariskunnille ja täydellistä hiljaisuutta kaipaaville.

             Löydä uusia ystäviä – tarkasta ebookersin Hostellit kohteessa Solnetšnoje

             Hostelleissa ei tuppisuita tunneta, joten myös kohteessa Solnetšnoje niistä löytyy taatusti seuraa myös sinulle. Toisin kuin ennen, Hostellit ovat nykyisin myös koko lailla moderneja ja tyylikkäitä, eikä niissä todellakaan yövy mitään laitapuolen väkeä. Etenkin hostellien oleskelutilat ovat usein aivan viimeistä huutoa, minkä ansiosta niissä viihtyy helposti pidemmänkin tovin. Monista löytyy myös baari, jossa asukkaat vaihtavat kuulumisia päivän koitosten jälkeen. Jos liikutte porukalla, voitte hyödyntää hostellin yhteistiloja myös yhteisten suunnitelmien hiomiseen. Aamuisin jo kukonlaulun aikaan heräävä voi lisäksi loikoilla niissä siihen asti, kunnes toiset pääsevät ylös.

             Hostellit sijaitsevat yleensä aivan kaupungin tai muun kohteen ytimessä, joten ne sopivat täydellisesti nähtävyyksiä kierteleville. Koska valtaosa hostellien asukkaista käyttää julkisia, lähin pysäkki löytyy yleensä aivan majapaikan nurkilta. Näin myös kohteessa Solnetšnoje. Halpa hinta ja loistava sijainti tekevätkin hostelleista äärimmäisen houkuttelevan vaihtoehdon kenelle tahansa matkalaiselle. Erityisen suosittuja kohteen Solnetšnoje Hostellit ovat nuorten matkailijoiden parissa, sillä useimmat niistä sijaitsevat aivan täkäläisen yöelämän ytimessä. Usein lähin baari tai klubi on vain lyhyen kävelymatkan päässä, mikä helpottaa myös yöllä kotiutumista melkoisesti.

             Kohteen Solnetšnoje Hostellit tarjoavat tämän alueen ylivoimaisesti halvinta majoitusta. Etenkin makuusalipaikat ovat usein viisi tai jopa kymmenen kertaa hotellihuonetta halvempia, joten sellaisen valitsemalla sinulle jää taatusti rahaa myös ravintoloihin, nähtävyyksiin ja muihin huvituksiin. ebookersin Hostellit ovat erittäin viihtyisiä ja siistejä, joten voit huoletta varata sellaisen kohteesta Solnetšnoje vaikka pidemmäksikin aikaa. Hostelleissa väki vaihtuu melko tiheään, joten pitkän visiitin aikana saatat tavata ihmisiä lukuisista eri maista!

             ebookers tarjoaa sinulle kaikki kohteen Solnetšnoje parhaat Hostellit

             Sivustomme kätevillä hakusuodattimilla varmistat, että majapaikassasi on kaikki tarvitsemasi mukavuudet. Haun tulokset näet joko listana tai suoraan kohteen Solnetšnoje kartalla. Kartan avulla voit ottaa tarkasteluun esimerkiksi vain haluamiesi nähtävyyksien lähellä sijaitsevat Hostellit. Syöttämällä hakutyökaluumme omat matkapäiväsi sekä kohteen Solnetšnoje saat näkyviin kaikki kyseisellä ajanjaksolla vapaana olevat majapaikat. Varaa omasi jo nyt, niin pääset heti suunnittelemaan matkaasi kohteeseen Solnetšnoje!

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Solnetšnoje

             Näytä kaikki 562 majoitusliikettä kohteessa Solnetšnoje
             Staraya Melnitsa Hae hinnat
             Staraya Melnitsa

             Staraya Melnitsa

             41 Km Primorskoya Shosse, Building 7, Solnetšnoje, Saint-Petersburg
               
              4.0 kautta 5.0 Tähteä

              Terijoen ranta on 15,3 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Mariinski-teatteri ja Eremitaasin varasto sijaitsevat 40 kilometrin päässä. Puškinin kaksintaistelupaikka ja Buddhalaistemppeli ovat myös 40 kilometrin päässä.

              Capitan Hotel 25 €
              Capitan Hotel

              Capitan Hotel

              Ultisa Vokzalnaya, Solnetšnoje, Leningrad
                
               3.0 kautta 5.0 Tähteä

               Terijoen ranta on 16,9 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lähellä rantaa sijaitsevasta hotellista. Eremitaasin varasto ja Puškinin kaksintaistelupaikka sijaitsevat 23 kilometrin päässä. Divo ostrov ja Pietarin eläintarha ovat myös 40 kilometrin päässä.

               Solo Sokos Hotel Palace Bridge 71 €
               Solo Sokos Hotel Palace Bridge

               Solo Sokos Hotel Palace Bridge

               Birzhevoi Pereulok 4, Building 4 lit.A, Pietari
                 
                5.0 kautta 5.0 Tähteä

                Pietarin valtionyliopisto ja Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Iisakinkirkko ja Pietarin ja Paavalin linnoitus ovat myös 3 kilometrin päässä. Vasileostrovskajan metroasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sportivnajan metroasema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

                Solo Sokos Hotel Vasilievsky 40 €
                Solo Sokos Hotel Vasilievsky

                Solo Sokos Hotel Vasilievsky

                Vasilievsky Ostrov 8th line 11-13, Pietari
                  
                 4.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Nykytaiteen museo Erarta ja Mariinski-teatteri sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi ja Iisakinkirkko ovat myös 3 kilometrin päässä. Vasileostrovskajan metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sportivnajan metroasema on 28 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.