Pääosion alkuosa

Suositut Hostellit – Solnetšnoje

Hostel 338 Hae hinnat
Hostel 338

Hostel 338

Kamennoostrovskiy prospect 10 B, Pietari
   
  2.0 kautta 5.0 Tähteä

  Hostel 338 sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin moskeija. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi kuntokeskuksen, kahvilan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 11 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

  Hostel Petya and the Wolf - V.O. Hae hinnat
  Hostel Petya and the Wolf - V.O.

  Hostel Petya and the Wolf - V.O.

  Birzhevoy Pereulok V.O. 4-2, Pietari
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   Hostel Petya and the Wolf - V.O. sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin valtionyliopisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden hostellissa on 24 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

   Tolstoy Hostel Hae hinnat
   Tolstoy Hostel

   Tolstoy Hostel

   Kamenoostrovsriy prospekt, 35/75, Pietari
     
    2.0 kautta 5.0 Tähteä

    Tolstoy Hostel sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin ja Paavalin linnoitus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 45 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapit.

    Jili Bili Hae hinnat
    Jili Bili

    Jili Bili

    Sobstveniy Prospekt 84, Pietarhovi, Sankt-peterburg
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Jili Bili sijaitsee lähellä kohdetta Pietarhovin palatsi ja puutarha. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kahvilan. Tässä hostellissa on 8 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

     Moomidol Hostel 23 €
     Moomidol Hostel

     Moomidol Hostel

     6th Line of Vasilevskiy Island, 1/25, Pietari
       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      Moomidol Hostel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Egyptiläiset sfinksit. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, concierge-palvelut ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden hostellissa on 52 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja täysikokoisen jääkaapin/pakastimen.

      Hostel-Ochag Hae hinnat
      Hostel-Ochag

      Hostel-Ochag

      Kuibysheva 19, Pietari, Saint-Petesburg
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       Hostel-Ochag sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Venäjän poliittisen historian valtionmuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä vuonna 1904 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 4 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeet.

       My Hostel Hae hinnat
       My Hostel

       My Hostel

       Savushkina, 7, Pietari
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        My Hostel sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Puškinin kaksintaistelupaikka. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 2 tähden hostellissa on 20 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.

        Kino Hostel on Viborgskaya Hae hinnat
        Kino Hostel on Viborgskaya

        Kino Hostel on Viborgskaya

        Vyborgskaya Naberezhnaya 27, Pietari
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         Kino Hostel on Viborgskaya sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kasvitieteellinen puutarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 17 huonetta. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

         Malevich Hostel Hae hinnat
         Malevich Hostel

         Malevich Hostel

         Tatarskiy pereulok 1, app 15, Pietari
           
          2.0 kautta 5.0 Tähteä

          Malevich Hostel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin eläintarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 2 tähden hostellissa on 19 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapit.

          Hostel Kvartira 74 €
          Hostel Kvartira

          Hostel Kvartira

          Ulitsa Odoyevskogo, 12, Vasilyevsky Island, Pietari
            
           2.0 kautta 5.0 Tähteä

           Hostel Kvartira on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Metromuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kahvilan. Tässä 2 tähden hostellissa on 5 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

           Mox Hostel 20 €
           Mox Hostel

           Mox Hostel

           10 Gavanskaya Str, Pietari
             
            2.0 kautta 5.0 Tähteä

            Mox Hostel sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin kaivosinstituutti. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden hostellissa on 4 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja mikroaaltouunin.

            Happy Island - Hostel 15 €
            Happy Island - Hostel

            Happy Island - Hostel

            Bol'shoy Prospekt Vasil'yevskogo Ostrova, 18/A, Pietari
              
             2.0 kautta 5.0 Tähteä

             Happy Island - Hostel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nykytaiteen museo Erarta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden hostellissa on 32 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

             Varaa Hostellit kohteessa Solnetšnoje ebookersilta

             Kohteen Solnetšnoje hostellit ovat ehdoton valinta tiukalla budjetilla matkaileville. Alueen Hostellit tarjoavat roppakaupalla rentoa tunnelmaa, ja niissä tapaa usein matkalaisia maailman joka kolkalta. Kaikkein halvimpia ovat hostellien makuusalipaikat. Makuusalit ovat täydellinen valinta etenkin yksin matkaileville, sillä niistä löytyy aina juttukavereita ja tunnelmaa. Enemmän yksityisyyttä kaipaaville hostelleissa on usein myös yksityiskäyttöön tarkoitettuja huoneita. Ne sopivat etenkin pariskunnille ja täydellistä hiljaisuutta kaipaaville.

             Löydä uusia ystäviä – tarkasta ebookersin Hostellit kohteessa Solnetšnoje

             Hostelleissa ei tuppisuita tunneta, joten myös kohteessa Solnetšnoje niistä löytyy taatusti seuraa myös sinulle. Toisin kuin ennen, Hostellit ovat nykyisin myös koko lailla moderneja ja tyylikkäitä, eikä niissä todellakaan yövy mitään laitapuolen väkeä. Etenkin hostellien oleskelutilat ovat usein aivan viimeistä huutoa, minkä ansiosta niissä viihtyy helposti pidemmänkin tovin. Monista löytyy myös baari, jossa asukkaat vaihtavat kuulumisia päivän koitosten jälkeen. Jos liikutte porukalla, voitte hyödyntää hostellin yhteistiloja myös yhteisten suunnitelmien hiomiseen. Aamuisin jo kukonlaulun aikaan heräävä voi lisäksi loikoilla niissä siihen asti, kunnes toiset pääsevät ylös.

             Hostellit sijaitsevat yleensä aivan kaupungin tai muun kohteen ytimessä, joten ne sopivat täydellisesti nähtävyyksiä kierteleville. Koska valtaosa hostellien asukkaista käyttää julkisia, lähin pysäkki löytyy yleensä aivan majapaikan nurkilta. Näin myös kohteessa Solnetšnoje. Halpa hinta ja loistava sijainti tekevätkin hostelleista äärimmäisen houkuttelevan vaihtoehdon kenelle tahansa matkalaiselle. Erityisen suosittuja kohteen Solnetšnoje Hostellit ovat nuorten matkailijoiden parissa, sillä useimmat niistä sijaitsevat aivan täkäläisen yöelämän ytimessä. Usein lähin baari tai klubi on vain lyhyen kävelymatkan päässä, mikä helpottaa myös yöllä kotiutumista melkoisesti.

             Kohteen Solnetšnoje Hostellit tarjoavat tämän alueen ylivoimaisesti halvinta majoitusta. Etenkin makuusalipaikat ovat usein viisi tai jopa kymmenen kertaa hotellihuonetta halvempia, joten sellaisen valitsemalla sinulle jää taatusti rahaa myös ravintoloihin, nähtävyyksiin ja muihin huvituksiin. ebookersin Hostellit ovat erittäin viihtyisiä ja siistejä, joten voit huoletta varata sellaisen kohteesta Solnetšnoje vaikka pidemmäksikin aikaa. Hostelleissa väki vaihtuu melko tiheään, joten pitkän visiitin aikana saatat tavata ihmisiä lukuisista eri maista!

             ebookers tarjoaa sinulle kaikki kohteen Solnetšnoje parhaat Hostellit

             Sivustomme kätevillä hakusuodattimilla varmistat, että majapaikassasi on kaikki tarvitsemasi mukavuudet. Haun tulokset näet joko listana tai suoraan kohteen Solnetšnoje kartalla. Kartan avulla voit ottaa tarkasteluun esimerkiksi vain haluamiesi nähtävyyksien lähellä sijaitsevat Hostellit. Syöttämällä hakutyökaluumme omat matkapäiväsi sekä kohteen Solnetšnoje saat näkyviin kaikki kyseisellä ajanjaksolla vapaana olevat majapaikat. Varaa omasi jo nyt, niin pääset heti suunnittelemaan matkaasi kohteeseen Solnetšnoje!

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Solnetšnoje

             Näytä kaikki 418 majoitusliikettä kohteessa Solnetšnoje
             Staraya Melnitsa Hae hinnat
             Staraya Melnitsa

             Staraya Melnitsa

             41 Km Primorskoya Shosse, Building 7, Solnetšnoje, Saint-Petersburg
               
              4.0 kautta 5.0 Tähteä

              Terijoen ranta on 15,3 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Kesäpuutarha ja Pietarin ja Paavalin linnoitus sijaitsevat 40 kilometrin päässä. Mariinski-teatteri ja Eremitaasin varasto ovat myös 40 kilometrin päässä.

              Capitan Hotel 27 €
              Capitan Hotel

              Capitan Hotel

              Ultisa Vokzalnaya, Solnetšnoje, Leningrad
                
               3.0 kautta 5.0 Tähteä

               Terijoen ranta on 16,9 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lähellä rantaa sijaitsevasta hotellista. Eremitaasin varasto ja Puškinin kaksintaistelupaikka sijaitsevat 23 kilometrin päässä. Pietarin eläintarha ja Divo ostrov ovat myös 40 kilometrin päässä.

               Solo Sokos Hotel Palace Bridge Hae hinnat
               Solo Sokos Hotel Palace Bridge

               Solo Sokos Hotel Palace Bridge

               Birzhevoi Pereulok 4, Building 4 lit.A, Pietari
                 
                5.0 kautta 5.0 Tähteä

                Pietarin valtionyliopisto, Palatsiaukio ja Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Pietarin ja Paavalin linnoitus ja Kazanin katedraali ovat myös 3 kilometrin päässä. Vasileostrovskajan metroasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sportivnajan metroasema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

                Hotel Saint Petersburg 52 €
                Hotel Saint Petersburg

                Hotel Saint Petersburg

                Pirogovskaya Embankment 5/2, Pietari
                  
                 4.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Auroran palatsi, Kesäpuutarha ja Kristuksen ylösnousemuksen katedraali sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Pietarin ja Paavalin linnoitus ja Palatsiaukio ovat myös 5 kilometrin päässä. Ploštšad Leninan metroasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Pietarin Suomen asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.