Pääosion alkuosa

Suositut Huoneistohotellit – Tallinna

St. Olav Hotel 51 €
St. Olav Hotel

St. Olav Hotel

Lai 5, Tallinna
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  St. Olav Hotel on saanut loistavaa palautetta perheystävällisistä palveluistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Raatihuoneentori. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen ja ravintolan. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 102 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

  Tallinn City Apartments Old Town Suites 65 €
  Tallinn City Apartments Old Town Suites

  Tallinn City Apartments Old Town Suites

  Vana Posti 7, Tallinna
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Tallinn City Apartments Old Town Suites on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pyhän Nikolauksen kirkko. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, pyykinpesutilat ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 14 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

   Delta Apartments 61 €
   Delta Apartments

   Delta Apartments

   Pikk 36-2, Tallinna
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Delta Apartments on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pyhän Olavin kirkko. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 31 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

    Hilltop Apartments City Centre 33 €
    Hilltop Apartments City Centre

    Hilltop Apartments City Centre

    Narva maantee 40, Tallinna
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Hilltop Apartments City Centre sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tallinnan yliopisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 24 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

     MyApartments 55 €
     MyApartments

     MyApartments

     Sakala 11, Tallinna, Harjumaa
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      MyApartments on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pyhän Nikolauksen kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 20 huoneistoa 5 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

      Pirita Beach Apartments & SPA 46 €
      Pirita Beach Apartments & SPA

      Pirita Beach Apartments & SPA

      Supluse pst 1, Tallinna
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Pirita Beach Apartments & SPA on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piritan ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 52 huoneistoa 1 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

       Tallinn Apartment Hotel Suites 82 €
       Tallinn Apartment Hotel Suites

       Tallinn Apartment Hotel Suites

       Tehnika 91, Tallinna
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Tallinn Apartment Hotel Suites sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kristiine Keskus -kauppakeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 5 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

        Kartta

        Suosituimmat hotellit – Tallinna

        Näytä kaikki 168 majoitusliikettä kohteessa Tallinna
        Nordic Hotel Forum 79 €
        Nordic Hotel Forum

        Nordic Hotel Forum

        Viru Väljak 3, Tallinna
          
         4.5 kautta 5.0 Tähteä

         Viru Keskus -ostoskeskus, Raatihuoneentori ja Pyhän Nikolauksen kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Pyhän Olavin kirkko ja Aleksanteri Nevskin katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

         Swissotel Tallinn 99 €
         Swissotel Tallinn

         Swissotel Tallinn

         Tornimae 3, Tallinna
           
          5.0 kautta 5.0 Tähteä

          Viron taideakatemia, Raatihuoneentori ja Tallinnan raatihuone sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Pyhän Nikolauksen kirkko ja Aleksanteri Nevskin katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 22 minuutin kävelymatkan päässä.

          Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn 63 €
          Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

          Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

          Toompuiestee 27 / Paldiski mnt 4, Tallinna
            
           4.0 kautta 5.0 Tähteä

           Aleksanteri Nevskin katedraali, Tallinnan tuomiokirkko ja Pyhän Nikolauksen kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Raatihuoneentori ja Pyhän Olavin kirkko ovat myös 2 kilometrin päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

           Radisson Blu Hotel Olumpia 89 €
           Radisson Blu Hotel Olumpia

           Radisson Blu Hotel Olumpia

           33 Liivalaia Street, Tallinna
             
            4.0 kautta 5.0 Tähteä

            Viihde- ja elämäntapakeskus Solaris, Viron kansallisooppera ja Rotermannin alue sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Raatihuoneentori ja Kohtuotsan näköalatasanne ovat myös 2 kilometrin päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 24 minuutin kävelymatkan päässä.

            *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.