Pääosion alkuosa

Suositut Asunnot – Tejeda

Apartamentos Cordial Mogán Valle 130 €
Apartamentos Cordial Mogán Valle

Apartamentos Cordial Mogán Valle

Avda Los Marreros 4, Puerto de Mogan, Mogan, Gran Canaria
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Apartamentos Cordial Mogán Valle on saanut mahtavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Moganin satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ulkouima-allasta ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 303 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

  Holiday Club Vista Amadores Hae hinnat
  Holiday Club Vista Amadores

  Holiday Club Vista Amadores

  Montana Clara 12, Puerto Rico, Mogan
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Holiday Club Vista Amadores on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Amadoresin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 1996 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 39 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

   Bex Deluxe Suites 193 €
   Bex Deluxe Suites

   Bex Deluxe Suites

     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Bex Deluxe Suites sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Las Canterasin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja kahvilan. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 24 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

    Green Park Hae hinnat
    Green Park

    Green Park

    Avenida De Tenerife,4, San Bartolome de Tirajana, Kanariansaaret
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Green Park on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Paseo Costa Canaria. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi allasbaarin, Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa (lisämaksusta) ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä vuonna 1985 rakennetussa 2 tähden huoneistohotellissa on 126 huoneistoa 8 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittonurkkauksen ja parvekkeen.

     Palm Oasis Maspalomas Hae hinnat
     Palm Oasis Maspalomas

     Palm Oasis Maspalomas

     Albert Einstein, s/n, Parcela 34, Maspalomas, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Palm Oasis Maspalomas on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Maspalomas Golf. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset rantakuljetukset ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 234 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

      Tagoror Beach Apartments - Adults Only Hae hinnat
      Tagoror Beach Apartments - Adults Only

      Tagoror Beach Apartments - Adults Only

      Avenida de Alféreces Provisionales 9, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Tagoror Beach Apartments - Adults Only on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Paseo Costa Canaria. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 59 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

       Holiday Club Jardin Amadores 285 €
       Holiday Club Jardin Amadores

       Holiday Club Jardin Amadores

         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Holiday Club Jardin Amadores on saanut loistavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Amadoresin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 25 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

        Mannix Urban Apartments 72 €
        Mannix Urban Apartments

        Mannix Urban Apartments

        Calle Veintinueve de abril 68, Las Palmas de Gran Canaria
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Mannix Urban Apartments on saanut mahtavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santa Catalina Park (puisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 24 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

         Apartamentos Jacarandas Hae hinnat
         Apartamentos Jacarandas

         Apartamentos Jacarandas

         Avenida de Tirma, 8, San Bartolome de Tirajana
           
          3.0 kautta 5.0 Tähteä

          Tämä huoneistohotelli on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta El Salvadorin ekumeeninen temppeli. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 24 huoneistoa 3 kerroksessa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

          Apartamentos Don Pedro Hae hinnat
          Apartamentos Don Pedro

          Apartamentos Don Pedro

          Avenida EE.UU, 5, San Bartolome de Tirajana
            
           3.0 kautta 5.0 Tähteä

           Apartamentos Don Pedro on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Yumbo Shopping Center (ostoskeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 24 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa keittonurkkauksen ja kalustetun parvekkeen/pation.

           Canaima Apartments - Adults Only 89 €
           Canaima Apartments - Adults Only

           Canaima Apartments - Adults Only

           Avenida de los Cardones, 1-3, Puerto Rico, Mogan
             
            3.0 kautta 5.0 Tähteä

            Canaima Apartments - Adults Only on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Angry Birds Activity Park -teemapuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 70 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

            RK Luz Playa Suites 65 €
            RK Luz Playa Suites

            RK Luz Playa Suites

            C/ Sagasta, 66, Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria
              
             3.5 kautta 5.0 Tähteä

             RK Luz Playa Suites on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Las Canterasin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kattoterassin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 34 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

             Löydä parhaat Asunnot kohteessa Tejeda, ja säästä selvää rahaa!

             Tiesitkö, että voit majoittua kohteessa Tejeda todella vaivattomasti myös tilavaan ja täysin varusteltuun huoneistoon? Saat huoneiston usein huomattavasti hotellihuonetta edullisemmin. Lisäksi oma huoneisto tuo lomailuun aimo annoksen vapautta ja joustavuutta. Voit esimerkiksi ostaa ruokaa matkakohteesi toreilta ja kaupoista, ja loihtia niistä maittavia aterioita huoneistosi keittiössä. Myös paikallisiin viineihin tutustuminen on helppoa ja edullista, kun voit maistella niitä ravintolan sijaan huoneistosi parvekkeella.

             Asunnot kohteessa Tejeda – vaihtoehtoja joka makuun

             Jos suunnittelet romanttista matkaa kohteeseen Tejeda, sinulle voisi sopia esimerkiksi kaupungin keskustasta löytyvä moderni ja tunnelmallinen kaksio. Lasten kanssa reissaaville sivustoltamme löytyy puolestaan myös huomattavasti tilavampia vaihtoehtoja. Monet niistä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kohteen Tejeda nähtävyyksiltä, mikä helpottaa lomailua huomattavasti. Kun huoneistolle pääsee melkeinpä hetkessä, sen suojiin voi palata milloin vain esimerkiksi lounaalle, välipalalle tai vaikka torkuille. Myös yöelämän sykkeessä viihtyville ebookersin Asunnot sopivat paremmin kuin hyvin.

             Tejeda sopii yhtä hyvin päivien kuin viikkojenkin mittaiseen lomailuun. Koska alueen Asunnot tarjoavat majoitusta todella moneen makuun, niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Vietettyäsi pitkän päivän kohteen Tejeda nähtävyyksiä kierrellen, kunnon unet tekevät taatusti eetvarttia. Jos haluat nukkua niin rauhassa kuin suinkin mahdollista, sinun kannattaa majoittua hotellin sijaan omaan huoneistoon. Toisin kuin hotellissa, huoneistossa ei aamiaisaikoja tunneta, joten voit nousta ylös vasta silloin, kun siltä tuntuu. Aamupala-ainekset voi ostaa valmiiksi huoneiston jääkaappiin, niin murkinan valmistus onnistuu käden käänteessä huoneiston liedellä.

             Vapauden ja joustavuuden ohella kohteen Tejeda Asunnot ovat myös koko lailla edullisia. Etenkin kohteen Tejeda hotelleihin verrattuna sivustoltamme löytyvät Asunnot ovat suorastaan polkuhintaisia. Hintaero näkyy selvimmin hieman suurempien huoneistojen kohdalla, sillä niihin majoittuu helposti vaikka kolmen hotellihuoneen verran väkeä. Kun varaat hotellihuoneen tai -huoneiden sijaan tilavan huoneiston, sinulle jää huomattavasti enemmän rahaa reissusi olennaisimpiin kuluihin, eli retkiin, nähtävyyksiin ja hauskanpitoon!

             ebookersilta löydät kaikki parhaat Asunnot kohteessa Tejeda

             Sivustollamme on tarkka kartta kohteesta Tejeda, jonka avulla löydät helposti kaikki sen ja lähialueen parhaat Asunnot. Vaihtoehtoja löytyy sekä tärkeimpien nähtävyyksien liepeiltä että vilkkaimpien turistialueiden ulkopuolelta. Valitse aluksi haluamasi kaupunginosa tai alue, ja etsi sen jälkeen hakusuodattimien ja karttatyökalun avulla itsellesi parhaiten sopivat Asunnot. Halutessasi voit majoittua esimerkiksi keskelle parasta ostos- tai ravintolatarjontaa tai aivan kaupungin historialliseen keskustaan – valinta on sinun!

             Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää matkapäiväsi kätevään hakutyökaluumme, niin saat välittömästi eteesi kaikki kohteen Tejeda parhaat Asunnot! Sivustollemme lisätään jatkuvasti uusia majapaikkoja. joten joka haulla ruutuun voi ilmestyä myös täysin uusia vaihtoehtoja.

             Löydä parhaat Asunnot kohteessa Tejeda, ja säästä selvää rahaa!

             Tiesitkö, että voit majoittua kohteessa Tejeda todella vaivattomasti myös tilavaan ja täysin varusteltuun huoneistoon? Saat huoneiston usein huomattavasti hotellihuonetta edullisemmin. Lisäksi oma huoneisto tuo lomailuun aimo annoksen vapautta ja joustavuutta. Voit esimerkiksi ostaa ruokaa matkakohteesi toreilta ja kaupoista, ja loihtia niistä maittavia aterioita huoneistosi keittiössä. Myös paikallisiin viineihin tutustuminen on helppoa ja edullista, kun voit maistella niitä ravintolan sijaan huoneistosi parvekkeella.

             Asunnot kohteessa Tejeda – vaihtoehtoja joka makuun

             Jos suunnittelet romanttista matkaa kohteeseen Tejeda, sinulle voisi sopia esimerkiksi kaupungin keskustasta löytyvä moderni ja tunnelmallinen kaksio. Lasten kanssa reissaaville sivustoltamme löytyy puolestaan myös huomattavasti tilavampia vaihtoehtoja. Monet niistä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kohteen Tejeda nähtävyyksiltä, mikä helpottaa lomailua huomattavasti. Kun huoneistolle pääsee melkeinpä hetkessä, sen suojiin voi palata milloin vain esimerkiksi lounaalle, välipalalle tai vaikka torkuille. Myös yöelämän sykkeessä viihtyville ebookersin Asunnot sopivat paremmin kuin hyvin.

             Tejeda sopii yhtä hyvin päivien kuin viikkojenkin mittaiseen lomailuun. Koska alueen Asunnot tarjoavat majoitusta todella moneen makuun, niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Vietettyäsi pitkän päivän kohteen Tejeda nähtävyyksiä kierrellen, kunnon unet tekevät taatusti eetvarttia. Jos haluat nukkua niin rauhassa kuin suinkin mahdollista, sinun kannattaa majoittua hotellin sijaan omaan huoneistoon. Toisin kuin hotellissa, huoneistossa ei aamiaisaikoja tunneta, joten voit nousta ylös vasta silloin, kun siltä tuntuu. Aamupala-ainekset voi ostaa valmiiksi huoneiston jääkaappiin, niin murkinan valmistus onnistuu käden käänteessä huoneiston liedellä.

             Vapauden ja joustavuuden ohella kohteen Tejeda Asunnot ovat myös koko lailla edullisia. Etenkin kohteen Tejeda hotelleihin verrattuna sivustoltamme löytyvät Asunnot ovat suorastaan polkuhintaisia. Hintaero näkyy selvimmin hieman suurempien huoneistojen kohdalla, sillä niihin majoittuu helposti vaikka kolmen hotellihuoneen verran väkeä. Kun varaat hotellihuoneen tai -huoneiden sijaan tilavan huoneiston, sinulle jää huomattavasti enemmän rahaa reissusi olennaisimpiin kuluihin, eli retkiin, nähtävyyksiin ja hauskanpitoon!

             ebookersilta löydät kaikki parhaat Asunnot kohteessa Tejeda

             Sivustollamme on tarkka kartta kohteesta Tejeda, jonka avulla löydät helposti kaikki sen ja lähialueen parhaat Asunnot. Vaihtoehtoja löytyy sekä tärkeimpien nähtävyyksien liepeiltä että vilkkaimpien turistialueiden ulkopuolelta. Valitse aluksi haluamasi kaupunginosa tai alue, ja etsi sen jälkeen hakusuodattimien ja karttatyökalun avulla itsellesi parhaiten sopivat Asunnot. Halutessasi voit majoittua esimerkiksi keskelle parasta ostos- tai ravintolatarjontaa tai aivan kaupungin historialliseen keskustaan – valinta on sinun!

             Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää matkapäiväsi kätevään hakutyökaluumme, niin saat välittömästi eteesi kaikki kohteen Tejeda parhaat Asunnot! Sivustollemme lisätään jatkuvasti uusia majapaikkoja. joten joka haulla ruutuun voi ilmestyä myös täysin uusia vaihtoehtoja.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Tejeda

             Näytä kaikki 3 741 majoitusliikettä kohteessa Tejeda
             Parador de Cruz de Tejeda 90 €
             Parador de Cruz de Tejeda

             Parador de Cruz de Tejeda

             Cruz de Tejena, s/n, Tejeda, Gran Canaria
               
              4.0 kautta 5.0 Tähteä

              Bentaygan viinitarha on 3,4 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Riscos de Tirajana ja Pico de las Nieves sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Roque Bentaygan kävijäkeskus ja Guayadequen laakso ovat myös 15 kilometrin päässä.

              Casa del Nublo Hae hinnat
              Casa del Nublo

              Casa del Nublo

                
               3.0 kautta 5.0 Tähteä

               Roque Bentaygan kävijäkeskus on 4,1 kilometrin päässä tästä mökistä. Roque Nublon vuori ja Bentaygan viinitarha sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Pilanconesin luonnonpuisto ja Riscos de Tirajana ovat myös 20 kilometrin päässä.

               El Refugio Hae hinnat
               El Refugio

               El Refugio

               Calle Cruz de Tejeda S/N, Tejeda, Gran Canaria
                 
                3.0 kautta 5.0 Tähteä

                Bentaygan viinitarha on 3,3 kilometrin päässä tästä hotellista. Riscos de Tirajana ja Pico de las Nieves sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Roque Bentaygan kävijäkeskus ja Roque Nublon vuori ovat myös 15 kilometrin päässä.

                Casa Rural Pepita de las Flores Hae hinnat
                Casa Rural Pepita de las Flores

                Casa Rural Pepita de las Flores

                  
                 3.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Bentaygan viinitarha, Roque Bentaygan kävijäkeskus ja Roque Nublon vuori ovat 15 kilometrin päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta maalaistalosta. Riscos de Tirajana ja Pico de las Nieves ovat myös 20 kilometrin päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.