Pääosion alkuosa

Suositut Asunnot – Tejeda

Apartamentos Cordial Mogán Valle 104 €
Apartamentos Cordial Mogán Valle

Apartamentos Cordial Mogán Valle

Avda Los Marreros 4, Puerto de Mogan, Mogan, Gran Canaria
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Apartamentos Cordial Mogán Valle on saanut loistavaa palautetta baaristaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Moganin satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ulkouima-allasta ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 303 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

  Holiday Club Vista Amadores Hae hinnat
  Holiday Club Vista Amadores

  Holiday Club Vista Amadores

  Montana Clara 12, Puerto Rico, Mogan
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Holiday Club Vista Amadores on saanut mahtavaa palautetta alueen yöelämästä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Amadoresin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 1996 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 39 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

   Green Park Hae hinnat
   Green Park

   Green Park

   Avenida De Tenerife,4, San Bartolome de Tirajana, Kanariansaaret
     
    2.0 kautta 5.0 Tähteä

    Green Park on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Paseo Costa Canaria. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi allasbaarin, Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa (lisämaksusta) ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä vuonna 1985 rakennetussa 2 tähden huoneistohotellissa on 126 huoneistoa 8 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittonurkkauksen ja parvekkeen.

    Holiday Club Jardin Amadores 83 €
    Holiday Club Jardin Amadores

    Holiday Club Jardin Amadores

      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Holiday Club Jardin Amadores on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Amadoresin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 25 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

     Bungalows Exclusive Relax Hae hinnat
     Bungalows Exclusive Relax

     Bungalows Exclusive Relax

       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Maspalomasin majakka. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 4 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja plasmatelevision.

      Miami Santa Catalina 35 €
      Miami Santa Catalina

      Miami Santa Catalina

      Calle Parque Santa Catalina 12, Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Miami Santa Catalina sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Las Canterasin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaiset hotellinjohtajan kutsut sekä kahvilan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 43 huoneistoa 9 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

       Apartamentos Cala DOr Hae hinnat
       Apartamentos Cala DOr

       Apartamentos Cala DOr

         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Apartamentos Cala DOr on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Puerto Ricon ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ulkouima-altaan ja allasbaarin. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 78 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille taulutelevision ja jääkaapin.

        Apartamentos Montemayor Hae hinnat
        Apartamentos Montemayor

        Apartamentos Montemayor

        Avda. de Madrid, 16, Playa del Ingles, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Apartamentos Montemayor on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Paseo Costa Canaria. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ulkouima-allas. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 30 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

         Don Gregorio Hae hinnat
         Don Gregorio

         Don Gregorio

         Avenida Estados Unidos, 34, San Bartolome de Tirajana
           
          2.0 kautta 5.0 Tähteä

          Don Gregorio on saanut mainiota palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Yumbo Shopping Center (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja kuljetukset majoitusliikkeestä lentokentälle (lisämaksusta). Tässä 2 tähden huoneistohotellissa on 44 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa keittonurkkauksen ja parvekkeen/pation.

          Palmeramar 50 €
          Palmeramar

          Palmeramar

          C/Montaña Clara, nº 5, Playa de Amadores, Mogan, Gran Canaria
            
           1.0 kautta 5.0 Tähteä

           Palmeramar on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Amadoresin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ulkouima-altaan, allasbaarin ja porealtaan. Tässä 1 tähden huoneistohotellissa on 90 huoneistoa 8 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille keittiön ja parvekkeen.

           Servatur Barbados 49 €
           Servatur Barbados

           Servatur Barbados

           Avenida Tirajana 17-19, Playa del Inglés, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
             
            3.0 kautta 5.0 Tähteä

            Servatur Barbados on saanut loistavaa palautetta huoneistojen hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Yumbo Shopping Center (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi 2 ulkouima-allasta, allasbaarin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä vuonna 1980 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 91 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittonurkkauksen ja parvekkeen.

            Vista Bonita - Gay Only Resort 54 €
            Vista Bonita - Gay Only Resort

            Vista Bonita - Gay Only Resort

            C/Carmen Laforet, 1, Sonneland-Maspalomas, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
              
             3.0 kautta 5.0 Tähteä

             Vista Bonita - Gay Only Resort on saanut mainiota palautetta alueen yöelämästä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Holiday World Maspalomas -huvipuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 20 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

             Löydä parhaat Asunnot kohteessa Tejeda, ja säästä selvää rahaa!

             Tiesitkö, että voit majoittua kohteessa Tejeda todella vaivattomasti myös tilavaan ja täysin varusteltuun huoneistoon? Saat huoneiston usein huomattavasti hotellihuonetta edullisemmin. Lisäksi oma huoneisto tuo lomailuun aimo annoksen vapautta ja joustavuutta. Voit esimerkiksi ostaa ruokaa matkakohteesi toreilta ja kaupoista, ja loihtia niistä maittavia aterioita huoneistosi keittiössä. Myös paikallisiin viineihin tutustuminen on helppoa ja edullista, kun voit maistella niitä ravintolan sijaan huoneistosi parvekkeella.

             Asunnot kohteessa Tejeda – vaihtoehtoja joka makuun

             Jos suunnittelet romanttista matkaa kohteeseen Tejeda, sinulle voisi sopia esimerkiksi kaupungin keskustasta löytyvä moderni ja tunnelmallinen kaksio. Lasten kanssa reissaaville sivustoltamme löytyy puolestaan myös huomattavasti tilavampia vaihtoehtoja. Monet niistä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kohteen Tejeda nähtävyyksiltä, mikä helpottaa lomailua huomattavasti. Kun huoneistolle pääsee melkeinpä hetkessä, sen suojiin voi palata milloin vain esimerkiksi lounaalle, välipalalle tai vaikka torkuille. Myös yöelämän sykkeessä viihtyville ebookersin Asunnot sopivat paremmin kuin hyvin.

             Tejeda sopii yhtä hyvin päivien kuin viikkojenkin mittaiseen lomailuun. Koska alueen Asunnot tarjoavat majoitusta todella moneen makuun, niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Vietettyäsi pitkän päivän kohteen Tejeda nähtävyyksiä kierrellen, kunnon unet tekevät taatusti eetvarttia. Jos haluat nukkua niin rauhassa kuin suinkin mahdollista, sinun kannattaa majoittua hotellin sijaan omaan huoneistoon. Toisin kuin hotellissa, huoneistossa ei aamiaisaikoja tunneta, joten voit nousta ylös vasta silloin, kun siltä tuntuu. Aamupala-ainekset voi ostaa valmiiksi huoneiston jääkaappiin, niin murkinan valmistus onnistuu käden käänteessä huoneiston liedellä.

             Vapauden ja joustavuuden ohella kohteen Tejeda Asunnot ovat myös koko lailla edullisia. Etenkin kohteen Tejeda hotelleihin verrattuna sivustoltamme löytyvät Asunnot ovat suorastaan polkuhintaisia. Hintaero näkyy selvimmin hieman suurempien huoneistojen kohdalla, sillä niihin majoittuu helposti vaikka kolmen hotellihuoneen verran väkeä. Kun varaat hotellihuoneen tai -huoneiden sijaan tilavan huoneiston, sinulle jää huomattavasti enemmän rahaa reissusi olennaisimpiin kuluihin, eli retkiin, nähtävyyksiin ja hauskanpitoon!

             ebookersilta löydät kaikki parhaat Asunnot kohteessa Tejeda

             Sivustollamme on tarkka kartta kohteesta Tejeda, jonka avulla löydät helposti kaikki sen ja lähialueen parhaat Asunnot. Vaihtoehtoja löytyy sekä tärkeimpien nähtävyyksien liepeiltä että vilkkaimpien turistialueiden ulkopuolelta. Valitse aluksi haluamasi kaupunginosa tai alue, ja etsi sen jälkeen hakusuodattimien ja karttatyökalun avulla itsellesi parhaiten sopivat Asunnot. Halutessasi voit majoittua esimerkiksi keskelle parasta ostos- tai ravintolatarjontaa tai aivan kaupungin historialliseen keskustaan – valinta on sinun!

             Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää matkapäiväsi kätevään hakutyökaluumme, niin saat välittömästi eteesi kaikki kohteen Tejeda parhaat Asunnot! Sivustollemme lisätään jatkuvasti uusia majapaikkoja. joten joka haulla ruutuun voi ilmestyä myös täysin uusia vaihtoehtoja.

             Löydä parhaat Asunnot kohteessa Tejeda, ja säästä selvää rahaa!

             Tiesitkö, että voit majoittua kohteessa Tejeda todella vaivattomasti myös tilavaan ja täysin varusteltuun huoneistoon? Saat huoneiston usein huomattavasti hotellihuonetta edullisemmin. Lisäksi oma huoneisto tuo lomailuun aimo annoksen vapautta ja joustavuutta. Voit esimerkiksi ostaa ruokaa matkakohteesi toreilta ja kaupoista, ja loihtia niistä maittavia aterioita huoneistosi keittiössä. Myös paikallisiin viineihin tutustuminen on helppoa ja edullista, kun voit maistella niitä ravintolan sijaan huoneistosi parvekkeella.

             Asunnot kohteessa Tejeda – vaihtoehtoja joka makuun

             Jos suunnittelet romanttista matkaa kohteeseen Tejeda, sinulle voisi sopia esimerkiksi kaupungin keskustasta löytyvä moderni ja tunnelmallinen kaksio. Lasten kanssa reissaaville sivustoltamme löytyy puolestaan myös huomattavasti tilavampia vaihtoehtoja. Monet niistä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kohteen Tejeda nähtävyyksiltä, mikä helpottaa lomailua huomattavasti. Kun huoneistolle pääsee melkeinpä hetkessä, sen suojiin voi palata milloin vain esimerkiksi lounaalle, välipalalle tai vaikka torkuille. Myös yöelämän sykkeessä viihtyville ebookersin Asunnot sopivat paremmin kuin hyvin.

             Tejeda sopii yhtä hyvin päivien kuin viikkojenkin mittaiseen lomailuun. Koska alueen Asunnot tarjoavat majoitusta todella moneen makuun, niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Vietettyäsi pitkän päivän kohteen Tejeda nähtävyyksiä kierrellen, kunnon unet tekevät taatusti eetvarttia. Jos haluat nukkua niin rauhassa kuin suinkin mahdollista, sinun kannattaa majoittua hotellin sijaan omaan huoneistoon. Toisin kuin hotellissa, huoneistossa ei aamiaisaikoja tunneta, joten voit nousta ylös vasta silloin, kun siltä tuntuu. Aamupala-ainekset voi ostaa valmiiksi huoneiston jääkaappiin, niin murkinan valmistus onnistuu käden käänteessä huoneiston liedellä.

             Vapauden ja joustavuuden ohella kohteen Tejeda Asunnot ovat myös koko lailla edullisia. Etenkin kohteen Tejeda hotelleihin verrattuna sivustoltamme löytyvät Asunnot ovat suorastaan polkuhintaisia. Hintaero näkyy selvimmin hieman suurempien huoneistojen kohdalla, sillä niihin majoittuu helposti vaikka kolmen hotellihuoneen verran väkeä. Kun varaat hotellihuoneen tai -huoneiden sijaan tilavan huoneiston, sinulle jää huomattavasti enemmän rahaa reissusi olennaisimpiin kuluihin, eli retkiin, nähtävyyksiin ja hauskanpitoon!

             ebookersilta löydät kaikki parhaat Asunnot kohteessa Tejeda

             Sivustollamme on tarkka kartta kohteesta Tejeda, jonka avulla löydät helposti kaikki sen ja lähialueen parhaat Asunnot. Vaihtoehtoja löytyy sekä tärkeimpien nähtävyyksien liepeiltä että vilkkaimpien turistialueiden ulkopuolelta. Valitse aluksi haluamasi kaupunginosa tai alue, ja etsi sen jälkeen hakusuodattimien ja karttatyökalun avulla itsellesi parhaiten sopivat Asunnot. Halutessasi voit majoittua esimerkiksi keskelle parasta ostos- tai ravintolatarjontaa tai aivan kaupungin historialliseen keskustaan – valinta on sinun!

             Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää matkapäiväsi kätevään hakutyökaluumme, niin saat välittömästi eteesi kaikki kohteen Tejeda parhaat Asunnot! Sivustollemme lisätään jatkuvasti uusia majapaikkoja. joten joka haulla ruutuun voi ilmestyä myös täysin uusia vaihtoehtoja.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Tejeda

             Näytä kaikki 3 619 majoitusliikettä kohteessa Tejeda
             Parador de Cruz de Tejeda 90 €
             Parador de Cruz de Tejeda

             Parador de Cruz de Tejeda

             Cruz de Tejena, s/n, Tejeda, Gran Canaria
               
              4.0 kautta 5.0 Tähteä

              Bentaygan viinitarha on 3,4 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Riscos de Tirajana ja Pico de las Nieves sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Roque Bentaygan kävijäkeskus ja Roque Nublon vuori ovat myös 15 kilometrin päässä.

              El Refugio Hae hinnat
              El Refugio

              El Refugio

              Calle Cruz de Tejeda S/N, Tejeda, Gran Canaria
                
               3.0 kautta 5.0 Tähteä

               Bentaygan viinitarha on 3,3 kilometrin päässä tästä hotellista. Riscos de Tirajana ja Pico de las Nieves sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Roque Bentaygan kävijäkeskus ja Roque Nublon vuori ovat myös 15 kilometrin päässä.

               Casa Rural Pepita de las Flores Hae hinnat
               Casa Rural Pepita de las Flores

               Casa Rural Pepita de las Flores

                 
                3.0 kautta 5.0 Tähteä

                Bentaygan viinitarha, Roque Bentaygan kävijäkeskus ja Roque Nublon vuori ovat 15 kilometrin päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta maalaistalosta. Riscos de Tirajana ja Pico de las Nieves ovat myös 20 kilometrin päässä.

                Hotel Rural Fonda de la Tea 100 €
                Hotel Rural Fonda de la Tea

                Hotel Rural Fonda de la Tea

                Calle Ezequiel Sanchez, 22, Tejeda, Gran Canaria
                  
                 3.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Bentaygan viinitarha on 3,8 kilometrin päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta hotellista. Roque Bentaygan kävijäkeskus ja Roque Nublon vuori sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Riscos de Tirajana ja Pico de las Nieves ovat myös 15 kilometrin päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.