Pääosion alkuosa

Suositut Hostellit – Tejeda

City Room Las Palmas Hae hinnat
City Room Las Palmas

City Room Las Palmas

Calle Valencia, 62, Las Palmas de Gran Canaria
   
  2.0 kautta 5.0 Tähteä

  City Room Las Palmas on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mesa y López -ostoskatu. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä concierge-palvelut ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden hostellissa on 12 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.

  Cactus Host 25 €
  Cactus Host

  Cactus Host

  Calle Doctor Miguel Rosas, Las Palmas de Gran Canaria
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   Cactus Host on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Las Canterasin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä business centerin ja kattoterassin. Tässä 2 tähden hostellissa on 12 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

   Avocado Surf Hostel 38 €
   Avocado Surf Hostel

   Avocado Surf Hostel

   7 Calle el Salvador, Las Palmas de Gran Canaria
     
    2.0 kautta 5.0 Tähteä

    Avocado Surf Hostel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Las Canterasin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja business centerin. Tässä 2 tähden hostellissa on 4 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokerot.

    Tropical House Hostel 35 €
    Tropical House Hostel

    Tropical House Hostel

    Calle Buenos Aires, 22, Las Palmas de Gran Canaria
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Tropical House Hostel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta San Telmon puisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden hostellissa on 12 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja täysikokoisen jääkaapin/pakastimen.

     Hostal Casa De Huéspedes San Fernando - Adults Only 42 €
     Hostal Casa De Huéspedes San Fernando - Adults Only

     Hostal Casa De Huéspedes San Fernando - Adults Only

     Calle La Palma 16, San Fernando de Maspalomas, San Bartolome de Tirajana
       
      1.0 kautta 5.0 Tähteä

      Hostal Casa De Huéspedes San Fernando - Adults Only sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Yumbo Shopping Center (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 1 tähden hostellissa on 56 huonetta.

      CIW Hostel 36 €
      CIW Hostel

      CIW Hostel

      Centro Internacional de Windsurfing s/n, Pozo Izquierdo, Santa Lucia, Gran Canaria
        
       1.0 kautta 5.0 Tähteä

       CIW Hostel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa de la Arena. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 1 tähden hostellissa on 18 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja mikroaaltouunin.

       Del Pino Hostel Hae hinnat
       Del Pino Hostel

       Del Pino Hostel

       Caserio Vuelta La Palma 118, Teror, La Palma
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        Del Pino Hostel on saanut hyvää palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta San Juan Bautistan kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kattoterassin. Tässä 2 tähden hostellissa on 7 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapin.

        Lua Lua Hostel Las Palmas - Only Adults Hae hinnat
        Lua Lua Hostel Las Palmas - Only Adults

        Lua Lua Hostel Las Palmas - Only Adults

        Calle Fernando Guanarteme, 27, Las Palmas de Gran Canaria
          
         1.5 kautta 5.0 Tähteä

         Lua Lua Hostel Las Palmas - Only Adults on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Las Canterasin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kattoterassi ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 1,5 tähden hostellissa on 4 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja 2 kylpyhuonetta.

         Bettmar EcoHostel Canarias Hae hinnat
         Bettmar EcoHostel Canarias

         Bettmar EcoHostel Canarias

         Calle Pedro Díaz, 20, Las Palmas de Gran Canaria, Las Palmas de Gran Canaria
           
          2.0 kautta 5.0 Tähteä

          Bettmar EcoHostel Canarias on saanut mainiota palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Calle Triana. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden hostellissa on 7 huonetta. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

          Manipa Hostel Eco-Friendly Hae hinnat
          Manipa Hostel Eco-Friendly

          Manipa Hostel Eco-Friendly

          Juan Valls y Roca, 4, Agaete, Gran Canaria
            
           2.0 kautta 5.0 Tähteä

           Manipa Hostel Eco-Friendly on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Agaeten kasvitieteellinen puutarha. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kattoterassin ja kirjaston. Tässä 2 tähden hostellissa on 4 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokerot.

           The House Hae hinnat
           The House

           The House

           31 Calle Juan de Quesada, Bque 5 6B, Las Palmas de Gran Canaria
             
            2.0 kautta 5.0 Tähteä

            The House on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Calle Triana. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja baari. Tässä 2 tähden hostellissa on 4 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja 2 kylpyhuonetta.

            Agape Hostel 36 €
            Agape Hostel

            Agape Hostel

              
             1.0 kautta 5.0 Tähteä

             Agape Hostel sijaitsee lähellä kohdetta Cocodrilo Park -eläinpuisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä 1 tähden hostellissa on 5 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

             Varaa Hostellit kohteessa Tejeda ebookersilta

             Kohteen Tejeda hostellit ovat ehdoton valinta tiukalla budjetilla matkaileville. Alueen Hostellit tarjoavat roppakaupalla rentoa tunnelmaa, ja niissä tapaa usein matkalaisia maailman joka kolkalta. Kaikkein halvimpia ovat hostellien makuusalipaikat. Makuusalit ovat täydellinen valinta etenkin yksin matkaileville, sillä niistä löytyy aina juttukavereita ja tunnelmaa. Enemmän yksityisyyttä kaipaaville hostelleissa on usein myös yksityiskäyttöön tarkoitettuja huoneita. Ne sopivat etenkin pariskunnille ja täydellistä hiljaisuutta kaipaaville.

             Löydä uusia ystäviä – tarkasta ebookersin Hostellit kohteessa Tejeda

             Hostelleissa ei tuppisuita tunneta, joten myös kohteessa Tejeda niistä löytyy taatusti seuraa myös sinulle. Toisin kuin ennen, Hostellit ovat nykyisin myös koko lailla moderneja ja tyylikkäitä, eikä niissä todellakaan yövy mitään laitapuolen väkeä. Etenkin hostellien oleskelutilat ovat usein aivan viimeistä huutoa, minkä ansiosta niissä viihtyy helposti pidemmänkin tovin. Monista löytyy myös baari, jossa asukkaat vaihtavat kuulumisia päivän koitosten jälkeen. Jos liikutte porukalla, voitte hyödyntää hostellin yhteistiloja myös yhteisten suunnitelmien hiomiseen. Aamuisin jo kukonlaulun aikaan heräävä voi lisäksi loikoilla niissä siihen asti, kunnes toiset pääsevät ylös.

             Hostellit sijaitsevat yleensä aivan kaupungin tai muun kohteen ytimessä, joten ne sopivat täydellisesti nähtävyyksiä kierteleville. Koska valtaosa hostellien asukkaista käyttää julkisia, lähin pysäkki löytyy yleensä aivan majapaikan nurkilta. Näin myös kohteessa Tejeda. Halpa hinta ja loistava sijainti tekevätkin hostelleista äärimmäisen houkuttelevan vaihtoehdon kenelle tahansa matkalaiselle. Erityisen suosittuja kohteen Tejeda Hostellit ovat nuorten matkailijoiden parissa, sillä useimmat niistä sijaitsevat aivan täkäläisen yöelämän ytimessä. Usein lähin baari tai klubi on vain lyhyen kävelymatkan päässä, mikä helpottaa myös yöllä kotiutumista melkoisesti.

             Kohteen Tejeda Hostellit tarjoavat tämän alueen ylivoimaisesti halvinta majoitusta. Etenkin makuusalipaikat ovat usein viisi tai jopa kymmenen kertaa hotellihuonetta halvempia, joten sellaisen valitsemalla sinulle jää taatusti rahaa myös ravintoloihin, nähtävyyksiin ja muihin huvituksiin. ebookersin Hostellit ovat erittäin viihtyisiä ja siistejä, joten voit huoletta varata sellaisen kohteesta Tejeda vaikka pidemmäksikin aikaa. Hostelleissa väki vaihtuu melko tiheään, joten pitkän visiitin aikana saatat tavata ihmisiä lukuisista eri maista!

             ebookers tarjoaa sinulle kaikki kohteen Tejeda parhaat Hostellit

             Sivustomme kätevillä hakusuodattimilla varmistat, että majapaikassasi on kaikki tarvitsemasi mukavuudet. Haun tulokset näet joko listana tai suoraan kohteen Tejeda kartalla. Kartan avulla voit ottaa tarkasteluun esimerkiksi vain haluamiesi nähtävyyksien lähellä sijaitsevat Hostellit. Syöttämällä hakutyökaluumme omat matkapäiväsi sekä kohteen Tejeda saat näkyviin kaikki kyseisellä ajanjaksolla vapaana olevat majapaikat. Varaa omasi jo nyt, niin pääset heti suunnittelemaan matkaasi kohteeseen Tejeda!

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Tejeda

             Näytä kaikki 4 454 majoitusliikettä kohteessa Tejeda
             Parador de Cruz de Tejeda 90 €
             Parador de Cruz de Tejeda

             Parador de Cruz de Tejeda

             Cruz de Tejena, s/n, Tejeda, Gran Canaria
               
              4.0 kautta 5.0 Tähteä

              Bentaygan viinitarha on 3,4 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Riscos de Tirajana ja Pico de las Nieves sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Roque Bentaygan kävijäkeskus ja Roque Nublon vuori ovat myös 15 kilometrin päässä.

              El Refugio Hae hinnat
              El Refugio

              El Refugio

              Calle Cruz de Tejeda S/N, Tejeda, Gran Canaria
                
               3.0 kautta 5.0 Tähteä

               Bentaygan viinitarha on 3,3 kilometrin päässä tästä hotellista. Riscos de Tirajana ja Pico de las Nieves sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Roque Bentaygan kävijäkeskus ja Roque Nublon vuori ovat myös 15 kilometrin päässä.

               Casa Rural Pepita de las Flores Hae hinnat
               Casa Rural Pepita de las Flores

               Casa Rural Pepita de las Flores

                 
                3.0 kautta 5.0 Tähteä

                Bentaygan viinitarha, Roque Bentaygan kävijäkeskus ja Roque Nublon vuori ovat 15 kilometrin päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta maalaistalosta. Riscos de Tirajana ja Pico de las Nieves ovat myös 20 kilometrin päässä.

                Hotel Rural Fonda de la Tea Hae hinnat
                Hotel Rural Fonda de la Tea

                Hotel Rural Fonda de la Tea

                Calle Ezequiel Sanchez, 22, Tejeda, Gran Canaria
                  
                 3.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Bentaygan viinitarha on 3,8 kilometrin päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta hotellista. Roque Bentaygan kävijäkeskus ja Roque Nublon vuori sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Riscos de Tirajana ja Pico de las Nieves ovat myös 15 kilometrin päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.