Pääosion alkuosa

Suositut Matkakodit – Tejeda

Pensión Sea of Clouds 25 €
Pensión Sea of Clouds

Pensión Sea of Clouds

Calle Nicolas Estevanez, 31, Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria
   
  1.0 kautta 5.0 Tähteä

  Pensión Sea of Clouds sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Las Canterasin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja alueelliset kuljetukset (lisämaksusta). Tässä vuonna 1970 rakennetussa 1 tähden pensionaatissa on 20 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi taulutelevision.

  Pensión Eva 42 €
  Pensión Eva

  Pensión Eva

  MARINERO, 65, Mogan
    
   1.0 kautta 5.0 Tähteä

   Pensión Eva on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Plaza Las Gañanias. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kattoterassin. Tässä 1 tähden pensionaatissa on 13 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja täysikokoisen jääkaapin/pakastimen.

   Pensión Playa Mogán 30 €
   Pensión Playa Mogán

   Pensión Playa Mogán

   LA CORRIENTE 13, Mogan
     
    2.5 kautta 5.0 Tähteä

    Pensión Playa Mogán sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Moganin satama. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kattoterassi ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä vuonna 1980 rakennetussa 2,5 tähden pensionaatissa on 8 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja täysikokoiset jääkaapit/pakastimet.

    Academy House 30 €
    Academy House

    Academy House

    Avenida de Canarias 204, Santa Lucia, GRAN CANARIA
      
     2.5 kautta 5.0 Tähteä

     Academy House sijaitsee lähellä kohdetta Bahía de Formas. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden pensionaatissa on 7 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja 2 kylpyhuonetta.

     El Sueño de Alejandra 33 €
     El Sueño de Alejandra

     El Sueño de Alejandra

       
      2.5 kautta 5.0 Tähteä

      El Sueño de Alejandra sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Las Canterasin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä 2,5 tähden majatalossa on 4 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa 2 kylpyhuonetta ja täysikokoisen jääkaapin/pakastimen.

      Kartta

      Suosituimmat hotellit – Tejeda

      Näytä kaikki 4 454 majoitusliikettä kohteessa Tejeda
      Parador de Cruz de Tejeda 90 €
      Parador de Cruz de Tejeda

      Parador de Cruz de Tejeda

      Cruz de Tejena, s/n, Tejeda, Gran Canaria
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Bentaygan viinitarha on 3,4 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Riscos de Tirajana ja Pico de las Nieves sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Roque Bentaygan kävijäkeskus ja Roque Nublon vuori ovat myös 15 kilometrin päässä.

       El Refugio Hae hinnat
       El Refugio

       El Refugio

       Calle Cruz de Tejeda S/N, Tejeda, Gran Canaria
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Bentaygan viinitarha on 3,3 kilometrin päässä tästä hotellista. Riscos de Tirajana ja Pico de las Nieves sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Roque Bentaygan kävijäkeskus ja Roque Nublon vuori ovat myös 15 kilometrin päässä.

        Casa Rural Pepita de las Flores Hae hinnat
        Casa Rural Pepita de las Flores

        Casa Rural Pepita de las Flores

          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Bentaygan viinitarha, Roque Bentaygan kävijäkeskus ja Roque Nublon vuori ovat 15 kilometrin päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta maalaistalosta. Riscos de Tirajana ja Pico de las Nieves ovat myös 20 kilometrin päässä.

         Hotel Rural Fonda de la Tea Hae hinnat
         Hotel Rural Fonda de la Tea

         Hotel Rural Fonda de la Tea

         Calle Ezequiel Sanchez, 22, Tejeda, Gran Canaria
           
          3.0 kautta 5.0 Tähteä

          Bentaygan viinitarha on 3,8 kilometrin päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta hotellista. Roque Bentaygan kävijäkeskus ja Roque Nublon vuori sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Riscos de Tirajana ja Pico de las Nieves ovat myös 15 kilometrin päässä.

          *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.