Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
12.6. - 14.6.

Suosituimmat Pensionaatit Tejeda

30 €
Pensión Eva

Pensión Eva

1.0 kautta 5.0 MARINERO, 65, Mogan
Pensión Eva on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Plaza Las Gañanias. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja kattoterassi. Tässä 1 tähden pensionaatissa on 13 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja täysikokoisen jääkaapin/pakastimen.
35 €
Pensión Sea of Clouds

Pensión Sea of Clouds

1.0 kautta 5.0 Calle Nicolas Estevanez, 31, Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria
Pensión Sea of Clouds sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Las Canterasin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja alueelliset kuljetukset (lisämaksusta). Tässä vuonna 1970 rakennetussa 1 tähden pensionaatissa on 20 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa taulutelevision.
Hae hinnat
Pensión Playa Mogán

Pensión Playa Mogán

2.5 kautta 5.0 LA CORRIENTE 13, Mogan
Pensión Playa Mogán sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mogánin satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kattoterassin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä vuonna 1980 rakennetussa 2,5 tähden pensionaatissa on 8 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja täysikokoiset jääkaapit/pakastimet.
Hae hinnat
Refugio El Hornillo

Refugio El Hornillo

3.0 kautta 5.0 Lugar El Hornillo, 8, Arucas, Gran Canaria
Refugio El Hornillo sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Puertillo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen ja ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden pensionaatissa on 4 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

Suosituimmat hotellit Tejeda

Näytä kaikki 4 901 majoitusliikettä kohteessa Tejeda
Parador de Cruz de Tejeda 85 €
Parador de Cruz de Tejeda

Parador de Cruz de Tejeda

Cruz de Tejena, s/n, Tejeda, Gran Canaria
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Bentaygan viinitarha on 3,4 kilometrin päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Tirajanan kalliojyrkänteet ja Pico de las Nieves sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Roque Bentaygan kävijäkeskus ja Roque Nublon vuori ovat myös 15 kilometrin päässä.

  Casa Cho'pino 2 Hengelle Hae hinnat
  Casa Cho'pino 2 Hengelle

  Casa Cho'pino 2 Hengelle

  Calle La culata, Tejeda, Kanariansaaret
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Roque Nublon vuori on 3,5 kilometrin päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta mökistä. Tejeda Health Center ja Museo de esculturas Abraham Cardenes sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Dulceria Nublo ja Bentaygan viinitarha ovat myös 10 kilometrin päässä.

   Casa del Nublo Hae hinnat
   Casa del Nublo

   Casa del Nublo

     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Dulceria Nublo, Museo de esculturas Abraham Cardenes ja Tejeda Health Center sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä mökistä. Roque Bentaygan kävijäkeskus sijaitsee 4,1 kilometrin päässä.

    Casa La Solana de M. Velazquez Hae hinnat
    Casa La Solana de M. Velazquez

    Casa La Solana de M. Velazquez

    Diseminado La Solana, 9, Tejeda
      
     2.5 kautta 5.0 Tähteä

     Tejeda Health Center ja Museo de esculturas Abraham Cardenes sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä maalaistalosta. Dulceria Nublo ja Bentaygan viinitarha ovat myös 5 kilometrin päässä.

     *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.