Pääosion alkuosa

Suositut Matkakodit – Turkin rannikko

Lazer Pension Kaleici 32 €
Lazer Pension Kaleici

Lazer Pension Kaleici

Kilinçarslan Mah Tabakhane Sok 30, Antalya
   
  0.0 kautta 5.0 Tähteä

  Lazer Pension Kaleici sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hıdırlıkin torni. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja baarin. Tässä pensionaatissa on 13 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

  Oscar Pansiyon 20 €
  Oscar Pansiyon

  Oscar Pansiyon

  Ataturk Cad. 1302 Sk. No:12, Antalya, Antalya
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Oscar Pansiyon on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Karaalioglu-puisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä pensionaatissa on 42 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

   Palas Ilica 179 €
   Palas Ilica

   Palas Ilica

   5074 Sokak Izmir Cad. No: 22, Yildizburnu Ilica, Cesme, Izmir
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Palas Ilica on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Aqua Toy City. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä pensionaatissa on 14 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.

    Kircin Butik Pansiyon 23 €
    Kircin Butik Pansiyon

    Kircin Butik Pansiyon

    Gulluk Mh Manastir Cad Bodrum, Milas
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Kircin Butik Pansiyon sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Güllükin satama. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ravintola. Tässä pensionaatissa on 12 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

     Kampus Pansiyon 64 €
     Kampus Pansiyon

     Kampus Pansiyon

     Patlangic Mah. Oludeniz Cad. No. 75, Fethiye, Muğla
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Kampus Pansiyon sijaitsee lähellä kohdetta Calisin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 2012 rakennetussa pensionaatissa on 25 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

      Monat Otel 43 €
      Monat Otel

      Monat Otel

      Alaçati Mahallesi 11043 Sokak No 13, Cesme, Izmir
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Monat Otel on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pazaryerin moskeija. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä pensionaatissa on 10 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ylelliset vuodevaatteet.

       White City Pension Hae hinnat
       White City Pension

       White City Pension

       Selçuk Mh., Iskele Cd., Antalya, Muratpasa
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        White City Pension on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Alaaddinin moskeija on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä pensionaatissa on 9 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.

        Hilal Pension 25 €
        Hilal Pension

        Hilal Pension

          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Hilal Pension on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Çukurbağin niemimaa. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä pensionaatissa on 12 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

         Neruda Pension 34 €
         Neruda Pension

         Neruda Pension

           
          0.0 kautta 5.0 Tähteä

          Neruda Pension on saanut mainiota palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kalkanin basaari. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä pensionaatissa on 15 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

          Mavi Pansiyon 18 €
          Mavi Pansiyon

          Mavi Pansiyon

          Türkkuyusu Cad No 83 Bodrum, Bodrum, bodrum
            
           0.0 kautta 5.0 Tähteä

           Mavi Pansiyon sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bodrumin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja kahvilan. Tässä pensionaatissa on 12 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.

           Meltem Pansiyon 28 €
           Meltem Pansiyon

           Meltem Pansiyon

             
            0.0 kautta 5.0 Tähteä

            Meltem Pansiyon on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Çukurbağin niemimaa. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä pensionaatissa on 14 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

            Sedan Pansiyon 2 Hae hinnat
            Sedan Pansiyon 2

            Sedan Pansiyon 2

            Kumbahce Mh Ataturk Cd No71, Bodrum, merkez
              
             0.0 kautta 5.0 Tähteä

             Sedan Pansiyon 2 sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bodrumin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä pensionaatissa on 17 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Turkin rannikko

             Näytä kaikki 12 019 majoitusliikettä kohteessa Turkin rannikko
             Akra Hotel 98 €
             Akra Hotel

             Akra Hotel

             Lara Yolu, Antalya, Antalya
               
              5.0 kautta 5.0 Tähteä

              S'hemallin ostoskeskus, Karaalioglu-puisto ja Atatürkin kotimuseo sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä rannalla kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Kesik Minare (monumentti) ja Üçkapılarin kaariportti ovat myös 5 kilometrin päässä.

              Hotel Su & Aqualand 63 €
              Hotel Su & Aqualand

              Hotel Su & Aqualand

              Meltem Mah., Dumlupınar Bulvar No:205, Antalya, Antalya
                
               5.0 kautta 5.0 Tähteä

               Konyaaltin rantapuisto ja Antalyan akvaario sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Aqualand Antalya Dolphinlandin vesipuisto ja Glass Pyramid Congress and Exhibition Centre (messu- ja kokouskeskus) ovat myös 3 kilometrin päässä.

               Titanic Beach Lara - All Inclusive 102 €
               Titanic Beach Lara - All Inclusive

               Titanic Beach Lara - All Inclusive

               Lara Turizm Merkezi, Lara, Antalya, Antalya
                 
                5.0 kautta 5.0 Tähteä

                Laran ranta, Antalium Premium Mall (ostoskeskus) ja Kelebek Park Antalya -perhospuisto ovat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta lomakeskuksesta. Düdenin puisto ja Alemmat Düdenin putoukset ovat myös 10 kilometrin päässä.

                The Land of Legends Kingdom Hotel 126 €
                The Land of Legends Kingdom Hotel

                The Land of Legends Kingdom Hotel

                Kadriye Mah Ataturk Cad, No 515/1, Belek, Antalya
                  
                 5.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Belka Golf Club, The Land of Legends -teemapuisto ja Kaya Eagles Golf Club sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Carya Golf Club ja National Golf Club ovat myös 3 kilometrin päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.