Pääosion alkuosa

Suositut Pensionaatit – Turkin rannikko

Oscar Pansion Hae hinnat
Oscar Pansion

Oscar Pansion

Ataturk Cad. 1302 Sk. No:12, Antalya, Antalya
   
  0.0 kautta 5.0 Tähteä

  Oscar Pansion on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Atatürk Bulvarı. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä pensionaatissa on 42 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

  Kisla Pansiyon Hae hinnat
  Kisla Pansiyon

  Kisla Pansiyon

  Elmali Mah. 7. sk. Veli Dogrusöyler ish., No 22, Antalya, Muratpasa
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Kisla Pansiyon on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vanha basaari. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä pensionaatissa on 45 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.

   Kale Pansiyon Hae hinnat
   Kale Pansiyon

   Kale Pansiyon

     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Kale Pansiyon sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Çukurbağin niemimaa. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä pensionaatissa on 11 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

    Mavi Pansiyon Hae hinnat
    Mavi Pansiyon

    Mavi Pansiyon

    Türkkuyusu Cad No 83 Bodrum, Bodrum, bodrum
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Mavi Pansiyon sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bodrumin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja kahvilan. Tässä pensionaatissa on 12 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.

     White City Pension Hae hinnat
     White City Pension

     White City Pension

     Selçuk Mh., Iskele Cd., Antalya, Muratpasa
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      White City Pension on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Kellotorni on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä pensionaatissa on 9 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.

      Palas Ilica Hae hinnat
      Palas Ilica

      Palas Ilica

      5074 Sokak Izmir Cad. No: 22, Yildizburnu Ilica, Cesme, Izmir
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Palas Ilica on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Aqua Toy City. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä pensionaatissa on 14 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.

       Alican Pension Hae hinnat
       Alican Pension

       Alican Pension

       Ulupinar Koyu - Cirali, Kemer, Antalya
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Alican Pension sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Olymposin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä pensionaatissa on 7 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja minibaarin.

        Ersoy Efe Pansiyon Hae hinnat
        Ersoy Efe Pansiyon

        Ersoy Efe Pansiyon

        Muratpasa Mahallesi, 562. Sk. No 13, Antalya, Muratpasa
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Ersoy Efe Pansiyon sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Murat Pasa -moskeija. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Tässä pensionaatissa on 10 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.

         Ideal Pansiyon Hae hinnat
         Ideal Pansiyon

         Ideal Pansiyon

         1. Karagözler mahallesi 26 sokak no 6, Fethiye
           
          0.0 kautta 5.0 Tähteä

          Ideal Pansiyon on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Fethiyen kalamarkkinat. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä pensionaatissa on 14 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.

          Kleo Pension Hae hinnat
          Kleo Pension

          Kleo Pension

            
           3.0 kautta 5.0 Tähteä

           Kleo Pension on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kalkan Yacht Marine. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kattoterassin. Tässä vuonna 1993 rakennetussa 3 tähden pensionaatissa on 5 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

           Side Doga Pansiyon Hae hinnat
           Side Doga Pansiyon

           Side Doga Pansiyon

           Side Mahallesi Cagla Sok. No. 8, Side, Antalya
             
            0.0 kautta 5.0 Tähteä

            Side Doga Pansiyon sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Siden läntinen ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä pensionaatissa on 7 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.

            Dedehan Pansiyon Hae hinnat
            Dedehan Pansiyon

            Dedehan Pansiyon

            Tuzcular Mah. Mescit Sok. No 29, Antalya, Kaleici
              
             0.0 kautta 5.0 Tähteä

             Dedehan Pansiyon on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kellotorni. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä pensionaatissa on 8 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Turkin rannikko

             Näytä kaikki 10 839 majoitusliikettä kohteessa Turkin rannikko
             Akra Hotel Hae hinnat
             Akra Hotel

             Akra Hotel

             Lara Yolu, Antalya, Antalya
               
              5.0 kautta 5.0 Tähteä

              S'hemallin ostoskeskus, Karaalioglu-puisto ja Atatürkin kotimuseo sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä rannalla kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Kesik Minare (monumentti) ja Üçkapılarin kaariportti ovat myös 5 kilometrin päässä.

              Rixos Downtown Antalya Hae hinnat
              Rixos Downtown Antalya

              Rixos Downtown Antalya

              Sakip Sabanci Boulevard, Konyaalti Beach, Antalya, Antalya
                
               5.0 kautta 5.0 Tähteä

               Antalyan akvaario ja Konyaaltin ranta sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä meren rannalla sijaitsevasta hotellista. Kellotorni ja The Land of Legends -teemapuisto ovat myös 40 kilometrin päässä.

               Titanic Beach Lara - All Inclusive Hae hinnat
               Titanic Beach Lara - All Inclusive

               Titanic Beach Lara - All Inclusive

               Lara Turizm Merkezi, Lara, Antalya, Antalya
                 
                5.0 kautta 5.0 Tähteä

                Laran ranta, Antalium Premium Mall (ostoskeskus) ja Kelebek Park Antalya -perhospuisto ovat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta lomakeskuksesta. Düdenin puisto ja Alemmat Düdenin putoukset ovat myös 10 kilometrin päässä.

                Delphin Imperial - All Inclusive Hae hinnat
                Delphin Imperial - All Inclusive

                Delphin Imperial - All Inclusive

                Kemeragzi Mevkii Lara Beach, Kundu Antalya Lara, Antalya, Antalya
                  
                 5.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Antalium Premium Mall (ostoskeskus) ja Laran ranta ovat 2 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Kelebek Park Antalya -perhospuisto sijaitsee 3,3 kilometrin päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.