Pääosion alkuosa
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
17.7. - 19.7.
Ensi viikonloppuna
24.7. - 26.7.

Suositut Farmimajoitukset Uusi-Seelanti

120 €
Pete's Farm Stay B&B and Cottage

Pete's Farm Stay B&B and Cottage

3.0 kautta 5.0 45 Mairaki Road, Fernside, Rangiora
Pete's Farm Stay B&B and Cottage on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 3 tähden karjatilassa on 6 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.

Kohteen Uusi-Seelanti Farmimajoitukset – koe maaseudun rauha ympärilläsi

Jos haluat lomallasi viettää aikaa ulkoilmassa ja rentoutua luonnon rauhassa, kohteen Uusi-Seelanti Farmimajoitukset voivat olla sinulle juuri oikea vaihtoehto. Lomailu maatilalla sopii erityisesti aktiivisemmasta menosta pitäville matkailijoille, jotka haluavat liikkua ympäröivässä luonnossa ja nauttia hiljaisuudesta. Turistilaumojen sijaan seuranasi on hevosia, lehmiä ja muita maatilan eläimiä. Ympärillä on ihanan hiljaista, ja liikenteen pauhun sijaan voit kuulostella luonnon omia ääniä ja rauhoittua.

Kohteen Uusi-Seelanti Farmimajoitukset ovat suosittuja myös lapsiperheiden keskuudessa. Maatilalla pääsee tutustumaan maaseudun elämään ja näkemään, millaista elämä siellä on. Halutessasi voit osallistua tilan töihin tai seurata muiden puuhia ja nähdä näin paikallista elämänmenoa. Tällaisella lomalla arkipäivän kiireet unohtuvat äkkiä.

Kohteen Uusi-Seelanti Farmimajoitukset – koe odottamatonta luksusta

Kohteen Uusi-Seelanti Farmimajoitukset tarjoavat mukavuuksia, joita et ehkä osaisi odottaa. Älä anna ennakkokäsitystesi ottaa valtaa, vaan tutustu rohkeasti tarjolla oleviin vaihtoehtoihin. Maatilalla yöpyvät vieraat voivat päästä nauttimaan myös monista pienistä ylellisyyksistä, kuten kuntosaleista, uima-altaista ja jopa kylpyläpalveluista. Maatalot on sisustettu viihtyisästi, ja voit rentoutua huoneessasi takkatulen ääressä ja nauttia ikkunasta avautuvista upeista maisemista. Monien maatilamajoitusten yhteydessä olevat ravintolat tarjoavat herkullisia ruokia, jotka on valmistettu lähiseudun aineksista.

Kohteen Uusi-Seelanti Farmimajoitukset – anna seikkailun viedä mukanaan

Kohteen Uusi-Seelanti Farmimajoitukset ovat sinulle ykkösvalinta, jos haluat kokea lomallasi pientä seikkailua. Voit lähteä helposti ulos luontoon ja vaelluspoluille, sillä monet näistä majoituspaikoista sijaitsevat hienojen luontokohteiden välittömässä läheisyydessä. Pääset näkemään myös maatilan asukkaita, kuten hevosia, lehmiä ja muita eläimiä. Monilla maatiloilla on panostettu erityisesti vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin, ja saatatkin löytää sieltä vaikkapa vaijeri- tai kiipeilyradan, joista riittää iloa etenkin lapsille.

Löydä ebookersilta kohteen Uusi-Seelanti parhaat Farmimajoitukset

Farmimajoitukset sopivat monenlaisten lomanviettäjien tarpeisiin, ja löydät ebookersilta kattavan valikoiman eri vaihtoehtoja. Sopivan majoituksen etsiminen käy helposti. Riittää, että annat matkustuspäiväsi, jolloin näet kaikki kohteessa Uusi-Seelanti saatavilla olevat vaihtoehdot. Voit rajata hakutuloksia haluamiesi ominaisuuksien mukaan tai käyttää apuna kätevää karttatoimintoa, joka näyttää kaikki kohteen maatilamajoitusta tarjoavat paikat.

Suosituimmat hotellit Uusi-Seelanti

Näytä kaikki 12 142 majoitusliikettä kohteessa Uusi-Seelanti
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.