Pääosion alkuosa

Suositut Aamiaismajoitukset – Visp

Hotel Heimatlodge 118 €
Hotel Heimatlodge

Hotel Heimatlodge

24 Dorfstrasse, St. Niklaus, VS
   
  0.0 kautta 5.0 Tähteä

  Hotel Heimatlodge sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta St. Niklaus–Jungun gondolihissi. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä aamiaismajoituksessa on 8 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

  Bed and Breakfast Varen 93 €
  Bed and Breakfast Varen

  Bed and Breakfast Varen

  Unterdorf 21, Varen
    
   2.5 kautta 5.0 Tähteä

   Bed and Breakfast Varen sijaitsee lähellä kohdetta Leukerbad Thermen kylpylä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2,5 tähden aamiaismajoituksessa on 4 huonetta. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

   Chalet des Alpes Hae hinnat
   Chalet des Alpes

   Chalet des Alpes

     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Chalet des Alpes on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pierre Arnaud Foundation Art Centre. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen (lisämaksusta). Tässä 4 tähden aamiaismajoituksessa on 5 huonetta. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

    Castel de Daval 107 €
    Castel de Daval

    Castel de Daval

    COLLINE DE DAVAL 5, Sierre, CANTON OF VALAIS
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Castel de Daval on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Chalais-Brie-Vercorinin köysirata. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja baari. Tässä vuonna 2009 rakennetussa aamiaismajoituksessa on 5 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

     B&B Matterhorn Golf 107 €
     B&B Matterhorn Golf

     B&B Matterhorn Golf

     Wildi, Randa, Valais
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      B&B Matterhorn Golf sijaitsee lentokentän yhteydessä ja kävelymatkan päässä kohteesta Matterhornin golfkerho. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1970 rakennetussa 3 tähden aamiaismajoituksessa on 19 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi Select Comfort -patjallisen sängyn ja LCD-television.

      B&B La Forge de Diogne 140 €
      B&B La Forge de Diogne

      B&B La Forge de Diogne

      La Forge de Diogne, Chemin de Corin 2, Crans-Montana
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       B&B La Forge de Diogne sijaitsee lähellä kohdetta Golf Club Crans-sur-Sierre. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä aamiaismajoituksessa on 2 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja täysikokoiset jääkaapit/pakastimet.

       B&B Chalet Il Picchio 95 €
       B&B Chalet Il Picchio

       B&B Chalet Il Picchio

       Str. S. Domenico 41, Varzo, Provincia del Verbano-Cusio-Ossola
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        B&B Chalet Il Picchio sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ossolan laakso. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2017 rakennetussa aamiaismajoituksessa on 3 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja 2 kylpyhuonetta.

        Perhehuone, oma Kylpyhuone Hae hinnat
        Perhehuone, oma Kylpyhuone

        Perhehuone, oma Kylpyhuone

        46 Chemin de Chantevent, Sierre, VS
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Perhehuone, oma Kylpyhuone sijaitsee lähellä kohdetta Chalais-Brie-Vercorinin köysirata. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille jääkaapit ja mikroaaltouunit.

         HOTEL OLYMPIA 910 €
         HOTEL OLYMPIA

         HOTEL OLYMPIA

         Furusandstrasse, Nr. 7, Saas Almagell, Kanton Wallis
           
          3.0 kautta 5.0 Tähteä

          HOTEL OLYMPIA sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Furggstaldenin hiihtohissi. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 12 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

          Crans-montana, Viehättävä B & B 2-4 Hengelle 249 €
          Crans-montana, Viehättävä B & B 2-4 Hengelle

          Crans-montana, Viehättävä B & B 2-4 Hengelle

          Chemin de Corin, Crans-Montana, VS
            
           0.0 kautta 5.0 Tähteä

           Crans-montana, Viehättävä B & B 2-4 Hengelle sijaitsee lähellä kohdetta Golf Club Crans-sur-Sierre. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ulkotenniskentän ja aamiaisen (lisämaksusta). Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja takan.

           Bed & Breakfast Il Paradiso Hae hinnat
           Bed & Breakfast Il Paradiso

           Bed & Breakfast Il Paradiso

           Strada privata, 2829, Crodo, Province of Verbano-Cusio-Ossola
             
            0.0 kautta 5.0 Tähteä

            Bed & Breakfast Il Paradiso sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ossolan laakso. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä aamiaismajoituksessa on 2 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

            B & B-chalet Il Picchio ☆☆☆ 84 €
            B & B-chalet Il Picchio ☆☆☆

            B & B-chalet Il Picchio ☆☆☆

            41 Str. S. Domenico, Varzo, Piemonte
              
             0.0 kautta 5.0 Tähteä

             B & B-chalet Il Picchio ☆☆☆ sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ossolan laakso. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi 3 kylpyhuonetta ja parvekkeen.

             Löydä kohteen Visp parhaat Aamiaismajoitukset ja majoitu mukavuudesta tinkimättä

             Jos haluat nähdä ja kokea kohteen Visp aivan kuin paikalliset, parhaiten se onnistuu, kun varaat lomasi ajaksi tyylikkään aamiaismajoituksen. Tarjolla on huikea valikoima tunnelmallisia huoneita ja sviittejä, joista löytyy vaihtoehtoja aivan joka makuun. Upeimmat majapaikat tarjoavat lisäksi historiallista arkkitehtuuria sekä lähes loputtoman kattauksen tyylikkäitä ja ainutlaatuisia yksityiskohtia. Mitä palveluun tulee, se on tämän luokan majapaikoissa poikkeuksetta kovinta mahdollista luokkaa. Samaa voi sanoa ruoasta, jonka saat aina tuoreena suoraan majapaikan keittiöstä. Koska kyseessä on aamiaismajoitus, huonehintaan sisältyvä aamiainen on aina bravuuri, jonka valmistuksessa ei aineksia säästellä.

             Aamiaismajoitukset kohteessa Visp – lomailua aidoimmillaan

             Valitsemalla aamiaismajoituksen kohteessa Visp, pääset näkemään ja kokemaan tämän upean kohteen kaikkein aidoimmillaan. Erityisen hyvin tällaiset intiimit majapaikat sopivat romanttista irtiottoa kaipaaville pareille sekä mukavuudenhaluisille rentoutujille. Syynä on niiden lumoava tunnelma, joka vie mielen nopeasti kauas arjen murheista. Moni aamiaismajoitusta tarjoava majapaikka on melkeinpä nähtävyys itsessään. Rakennukset ovat yleensä vanhoja ja arvokkaita, ja sisustus täynnä toinen toistaan upeampia yksityiskohtia. Viimeksi mainitut on yleensä valinnut paikan omistaja. Juuri omistajat tekevätkin näistä majapaikoista erityisen kiinnostavia. Jokaisella heistä on oma tyylinsä, mikä varmistaa, että jokainen aamiaismajoitus tarjoaa aina jotain täysin erilaista.

             Eikä omaleimaisuus suinkaan rajoitu vain sisustukseen. Vähintään yhtä tärkeää on nimittäin majapaikan ruoka, johon omistaja panostaa usein jopa sisustustakin enemmän. Toisin kuin hotelleissa, aamiaismajoitusta tarjoavissa paikoissa ruoka valmistetaan aina tunteella ja taatusti tuoreista raaka-aineista. Näin myös kohteessa Visp, jossa raaka-aineet saa kätevästi kaupungin keskustan toreilta. Usein jo aamiainen nostaa riman todella korkealle, ja saa odottamaan päivän muita aterioita kuin kuuta nousevaa. Aamiaismajoituksissa aamiaisen merkitys on tietysti poikkeuksellisen suuri. Monille kokeneille vieraille se mittaa koko paikan tason, mikä saa myös omistajan panostamaan siihen huomattavasti. Aamiainen on lisäksi tärkeä sosiaalinen tapahtuma, jonka aikana vieraat vaihtavat kuulumisia pöytien antimista nauttien.

             Kiehtoviksi kohteen Visp Aamiaismajoitukset tekee myös se, että ne ovat kiinteä osa täkäläistä asuinympäristöä. Siitä on suurta hyötyä etenkin niille, jotka haluavat päästä kärryille paikallisesta elämänmenosta ja tapahtumista tai yksinkertaisesti sulautua joukkoon. Toisin kuin suurissa ketjuhotelleissa paikallisen aamiaismajoituksen pöydässä viereesi voi istua melkeinpä kuka tahansa paikallinen, ruoka tulee lähikaupasta ja omistaja tietää taatusti viikonlopun tapahtumat. Koska myös paikalliset käyttävät tämän saman yrityksen palveluita, pääset tapaamaan heitä vaikka päivittäin. Usein seurauksena on kohtaamisia, joita et vähään aikaan unohda!

             Kohteen Visp Aamiaismajoitukset sopivat täydellisesti myös säästöbudjetilla reissaaville. Huonehintaan kuuluu lähes aina ilmainen wi-fi-yhteys ja televisio, ja saat lisäksi käyttöösi viihtyisät ulkotilat ja reippaasti oleskelutilaa. Myös se kannattaa huomioida, että huonehintaan kuuluu aina ilmainen aamiainen. Kaiken tämän ansiosta aamiaismajoitus tarjoaa poikkeuksetta erittäin hyvää vastinetta rahoillesi. Kannattaa huomioida myös paikallisten neuvot ja vinkit – niiden avulla voi usein paitsi säästää rahaa, myös päästä näkemään ja kokemaan asioita, joista hotelleissa vain unelmoidaan.

             Tutustu ebookersin valikoimaan ja löydä kohteen Visp parhaat Aamiaismajoitukset

             Sivustomme karttatyökalun avulla löydät kaikki kohteen Visp Aamiaismajoitukset vain parilla painalluksella, minkä jälkeen voit valikoida niistä itsellesi parhaiten sopivat vaihtoehdot. Karttatyökalun lähennystoiminnolla voit tutkailla esimerkiksi aivan keskustassa tai todella syrjässä sijaitsevia vaihtoehtoja tai valita jonkin päänähtävyyden vieressä sijaitsevan majapaikan. Tai sitten voit vain antaa matkapäiväsi ja antaa ebookersin valita kohteen Visp parhaat Aamiaismajoitukset puolestasi.

             Löydä kohteen Visp parhaat Aamiaismajoitukset ja majoitu mukavuudesta tinkimättä

             Jos haluat nähdä ja kokea kohteen Visp aivan kuin paikalliset, parhaiten se onnistuu, kun varaat lomasi ajaksi tyylikkään aamiaismajoituksen. Tarjolla on huikea valikoima tunnelmallisia huoneita ja sviittejä, joista löytyy vaihtoehtoja aivan joka makuun. Upeimmat majapaikat tarjoavat lisäksi historiallista arkkitehtuuria sekä lähes loputtoman kattauksen tyylikkäitä ja ainutlaatuisia yksityiskohtia. Mitä palveluun tulee, se on tämän luokan majapaikoissa poikkeuksetta kovinta mahdollista luokkaa. Samaa voi sanoa ruoasta, jonka saat aina tuoreena suoraan majapaikan keittiöstä. Koska kyseessä on aamiaismajoitus, huonehintaan sisältyvä aamiainen on aina bravuuri, jonka valmistuksessa ei aineksia säästellä.

             Aamiaismajoitukset kohteessa Visp – lomailua aidoimmillaan

             Valitsemalla aamiaismajoituksen kohteessa Visp, pääset näkemään ja kokemaan tämän upean kohteen kaikkein aidoimmillaan. Erityisen hyvin tällaiset intiimit majapaikat sopivat romanttista irtiottoa kaipaaville pareille sekä mukavuudenhaluisille rentoutujille. Syynä on niiden lumoava tunnelma, joka vie mielen nopeasti kauas arjen murheista. Moni aamiaismajoitusta tarjoava majapaikka on melkeinpä nähtävyys itsessään. Rakennukset ovat yleensä vanhoja ja arvokkaita, ja sisustus täynnä toinen toistaan upeampia yksityiskohtia. Viimeksi mainitut on yleensä valinnut paikan omistaja. Juuri omistajat tekevätkin näistä majapaikoista erityisen kiinnostavia. Jokaisella heistä on oma tyylinsä, mikä varmistaa, että jokainen aamiaismajoitus tarjoaa aina jotain täysin erilaista.

             Eikä omaleimaisuus suinkaan rajoitu vain sisustukseen. Vähintään yhtä tärkeää on nimittäin majapaikan ruoka, johon omistaja panostaa usein jopa sisustustakin enemmän. Toisin kuin hotelleissa, aamiaismajoitusta tarjoavissa paikoissa ruoka valmistetaan aina tunteella ja taatusti tuoreista raaka-aineista. Näin myös kohteessa Visp, jossa raaka-aineet saa kätevästi kaupungin keskustan toreilta. Usein jo aamiainen nostaa riman todella korkealle, ja saa odottamaan päivän muita aterioita kuin kuuta nousevaa. Aamiaismajoituksissa aamiaisen merkitys on tietysti poikkeuksellisen suuri. Monille kokeneille vieraille se mittaa koko paikan tason, mikä saa myös omistajan panostamaan siihen huomattavasti. Aamiainen on lisäksi tärkeä sosiaalinen tapahtuma, jonka aikana vieraat vaihtavat kuulumisia pöytien antimista nauttien.

             Kiehtoviksi kohteen Visp Aamiaismajoitukset tekee myös se, että ne ovat kiinteä osa täkäläistä asuinympäristöä. Siitä on suurta hyötyä etenkin niille, jotka haluavat päästä kärryille paikallisesta elämänmenosta ja tapahtumista tai yksinkertaisesti sulautua joukkoon. Toisin kuin suurissa ketjuhotelleissa paikallisen aamiaismajoituksen pöydässä viereesi voi istua melkeinpä kuka tahansa paikallinen, ruoka tulee lähikaupasta ja omistaja tietää taatusti viikonlopun tapahtumat. Koska myös paikalliset käyttävät tämän saman yrityksen palveluita, pääset tapaamaan heitä vaikka päivittäin. Usein seurauksena on kohtaamisia, joita et vähään aikaan unohda!

             Kohteen Visp Aamiaismajoitukset sopivat täydellisesti myös säästöbudjetilla reissaaville. Huonehintaan kuuluu lähes aina ilmainen wi-fi-yhteys ja televisio, ja saat lisäksi käyttöösi viihtyisät ulkotilat ja reippaasti oleskelutilaa. Myös se kannattaa huomioida, että huonehintaan kuuluu aina ilmainen aamiainen. Kaiken tämän ansiosta aamiaismajoitus tarjoaa poikkeuksetta erittäin hyvää vastinetta rahoillesi. Kannattaa huomioida myös paikallisten neuvot ja vinkit – niiden avulla voi usein paitsi säästää rahaa, myös päästä näkemään ja kokemaan asioita, joista hotelleissa vain unelmoidaan.

             Tutustu ebookersin valikoimaan ja löydä kohteen Visp parhaat Aamiaismajoitukset

             Sivustomme karttatyökalun avulla löydät kaikki kohteen Visp Aamiaismajoitukset vain parilla painalluksella, minkä jälkeen voit valikoida niistä itsellesi parhaiten sopivat vaihtoehdot. Karttatyökalun lähennystoiminnolla voit tutkailla esimerkiksi aivan keskustassa tai todella syrjässä sijaitsevia vaihtoehtoja tai valita jonkin päänähtävyyden vieressä sijaitsevan majapaikan. Tai sitten voit vain antaa matkapäiväsi ja antaa ebookersin valita kohteen Visp parhaat Aamiaismajoitukset puolestasi.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Visp

             Näytä kaikki 635 majoitusliikettä kohteessa Visp
             Hotel Visperhof 164 €
             Hotel Visperhof

             Hotel Visperhof

             Bahnhofstrasse 2, Visp
               
              3.0 kautta 5.0 Tähteä

              Chantonin viinitarha on 1,8 kilometrin ja Thermalbad Brigerbad -kylpylä on 4,6 kilometrin päässä tästä hotellista. Raron–Eischollin gondolihissi ja Raron–Unterbächin gondolihissi ovat myös 10 kilometrin päässä. Vispin asema sijaitsee vain 1 minuutin kävelymatkan päässä.

              Hotel Restaurant Elite Visp 155 €
              Hotel Restaurant Elite Visp

              Hotel Restaurant Elite Visp

              Bahnhofplatz 7, Visp
                
               3.0 kautta 5.0 Tähteä

               Chantonin viinitarha on 1,8 kilometrin ja Thermalbad Brigerbad -kylpylä on 4,5 kilometrin päässä tästä hotellista. Raron–Eischollin gondolihissi ja Raron–Unterbächin gondolihissi ovat myös 10 kilometrin päässä. Vispin asema sijaitsee vain 1 minuutin kävelymatkan päässä.

               Hotel & Bildungshaus St Jodern 104 €
               Hotel & Bildungshaus St Jodern

               Hotel & Bildungshaus St Jodern

               St. Jodernstrasse 17, Visp
                 
                2.5 kautta 5.0 Tähteä

                Chantonin viinitarha on 2 kilometrin ja Thermalbad Brigerbad -kylpylä on 4,7 kilometrin päässä tästä hotellista. Raron–Eischollin gondolihissi ja Raron–Unterbächin gondolihissi ovat myös 10 kilometrin päässä. Vispin asema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

                Ainutlaatuinen Huoneisto Sydämessä Vanhan Kaupungin Visp / Wallis Hae hinnat
                Ainutlaatuinen Huoneisto Sydämessä Vanhan Kaupungin Visp / Wallis

                Ainutlaatuinen Huoneisto Sydämessä Vanhan Kaupungin Visp / Wallis

                Gräfibielgasse 1, Visp, Wallis
                  
                 0.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Chantonin viinitarha on 1,7 kilometrin ja Thermalbad Brigerbad -kylpylä on 4,5 kilometrin päässä tästä historiallisesta huoneistohotellista. Raron–Eischollin gondolihissi ja Raron–Unterbächin gondolihissi ovat myös 10 kilometrin päässä. Vispin asema sijaitsee 6 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.