Pääosion alkuosa

Suositut Pensionaatit – Visp

Gite du Prilet 120 €
Gite du Prilet

Gite du Prilet

Route du Prilet 147, Anniviers, CANTON OF VALAIS
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Gite du Prilet sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Saint-Luc–Tignousan gondolihissi. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden pensionaatissa on 5 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

  Pensionpark Hae hinnat
  Pensionpark

  Pensionpark

  Alpstrasse, Gampel, VS
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Pensionpark sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lötschenin laakso. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 3 tähden pensionaatissa on 9 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille pesukoneet/kuivausrummut ja televisiot.

   Kartta

   Suosituimmat hotellit – Visp

   Näytä kaikki 1 340 majoitusliikettä kohteessa Visp
   Hotel Visperhof 168 €
   Hotel Visperhof

   Hotel Visperhof

   Bahnhofstrasse 2, Visp
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Chantonin viinitarha on 1,8 kilometrin ja Thermalbad Brigerbad -kylpylä on 4,6 kilometrin päässä tästä hotellista. Raron–Eischollin gondolihissi ja Raron–Unterbächin gondolihissi ovat myös 10 kilometrin päässä. Vispin asema sijaitsee vain 1 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Restaurant Elite Visp 158 €
    Hotel Restaurant Elite Visp

    Hotel Restaurant Elite Visp

    Bahnhofplatz 7, Visp
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Chantonin viinitarha on 1,8 kilometrin ja Thermalbad Brigerbad -kylpylä on 4,5 kilometrin päässä tästä hotellista. Raron–Eischollin gondolihissi ja Raron–Unterbächin gondolihissi ovat myös 10 kilometrin päässä. Vispin asema sijaitsee vain 1 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel & Bildungshaus St Jodern Hae hinnat
     Hotel & Bildungshaus St Jodern

     Hotel & Bildungshaus St Jodern

     St. Jodernstrasse 17, Visp
       
      2.5 kautta 5.0 Tähteä

      Chantonin viinitarha on 2 kilometrin ja Thermalbad Brigerbad -kylpylä on 4,7 kilometrin päässä tästä hotellista. Raron–Unterbächin gondolihissi ja Raron–Eischollin gondolihissi ovat myös 10 kilometrin päässä. Vispin asema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

      Ainutlaatuinen Huoneisto Sydämessä Vanhan Kaupungin Visp / Wallis Hae hinnat
      Ainutlaatuinen Huoneisto Sydämessä Vanhan Kaupungin Visp / Wallis

      Ainutlaatuinen Huoneisto Sydämessä Vanhan Kaupungin Visp / Wallis

      Gräfibielgasse 1, Visp, Wallis
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Chantonin viinitarha on 1,7 kilometrin ja Thermalbad Brigerbad -kylpylä on 4,5 kilometrin päässä tästä historiallisesta huoneistohotellista. Raron–Eischollin gondolihissi ja Raron–Unterbächin gondolihissi ovat myös 10 kilometrin päässä. Vispin asema sijaitsee 6 minuutin kävelymatkan päässä.

       *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.