Pääosion alkuosa

Suositut Asunnot – Watford

Brent Street Studios Hae hinnat
Brent Street Studios

Brent Street Studios

148 Brent street, Lontoo, Englanti
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Brent Street Studios on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Wembley Stadium. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 5 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

    Cristol Clear Living at Thornhill House Hae hinnat
    Cristol Clear Living at Thornhill House

    Cristol Clear Living at Thornhill House

    14 Upton Rd, Watford, Englanti
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Cristol Clear Living at Thornhill House on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Watford Market. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 5 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käytettäväksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

      LUXURY Apartment Next to London RAF Museum Hae hinnat
      LUXURY Apartment Next to London RAF Museum

      LUXURY Apartment Next to London RAF Museum

      London Borough of Barnet, Lontoo, Englanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Tämä huoneistohotelli on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Wembley Stadium. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä pyykinpesutilat ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

        London Northwick Park by Riis Property 118 €
        London Northwick Park by Riis Property

        London Northwick Park by Riis Property

        Anita House, 7 Northwick Avenue, Harrow, Englanti
           
          4.5 kautta 5.0 Tähteä

          London Northwick Park by Riis Property on saanut loistavaa palautetta Wi-Fi-yhteydestään. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta SSE Arena, Wembley. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4,5 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

          Kingswood Apartment Hae hinnat
          Kingswood Apartment

          Kingswood Apartment

          Gilda Court, Watford Way, Lontoo, Englanti
             
            3.5 kautta 5.0 Tähteä

            Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Wembley Stadium. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

            Vision Suites Hae hinnat
            Vision Suites

            Vision Suites

            157 High St, Harrow, Englanti
               
              3.0 kautta 5.0 Tähteä

              Vision Suites on saanut loistavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta SSE Arena, Wembley. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi aamiaisen (lisämaksusta), kuivapesulapalvelut ja Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa (lisämaksusta). Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

              Home to Home Watford Apartment Hae hinnat
              Home to Home Watford Apartment

              Home to Home Watford Apartment

              27-29 Alexandra Road, Watford, Englanti
                 
                3.5 kautta 5.0 Tähteä

                Tämä huoneistohotelli sijaitsee lentokentän yhteydessä ja kävelymatkan päässä kohteesta Watford Market. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi taulutelevision ja pesukoneen.

                Glenlyn Apartments 148 €
                Glenlyn Apartments

                Glenlyn Apartments

                6 Woodside Park Rd, Lontoo, Englanti
                   
                  4.0 kautta 5.0 Tähteä

                  Glenlyn Apartments on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Alexandra Palace (viihdekeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 5 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa keittiön ja taulutelevision.

                  2 Bedroom Apt in Residential Locality Hae hinnat
                  2 Bedroom Apt in Residential Locality

                  2 Bedroom Apt in Residential Locality

                  20 Hayland Close,, Lontoo, Englanti
                     
                    3.5 kautta 5.0 Tähteä

                    Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Wembley Stadium. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

                    Watford General Suites Hae hinnat
                    Watford General Suites

                    Watford General Suites

                    Merton Road, Watford, Englanti
                       
                      4.0 kautta 5.0 Tähteä

                      Watford General Suites sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vicarage Road. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 4 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

                      Crompton House Apartments Hae hinnat
                      Crompton House Apartments

                      Crompton House Apartments

                         
                        3.5 kautta 5.0 Tähteä

                        Crompton House Apartments on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 13 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

                        Walter Place Hae hinnat
                        Walter Place

                        Walter Place

                        Walter Walk, Edgeware, Edgware, Englanti
                           
                          4.0 kautta 5.0 Tähteä

                          Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta SSE Arena, Wembley. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

                          Löydä parhaat Asunnot kohteessa Watford, ja säästä selvää rahaa!

                          Tiesitkö, että voit majoittua kohteessa Watford todella vaivattomasti myös tilavaan ja täysin varusteltuun huoneistoon? Saat huoneiston usein huomattavasti hotellihuonetta edullisemmin. Lisäksi oma huoneisto tuo lomailuun aimo annoksen vapautta ja joustavuutta. Voit esimerkiksi ostaa ruokaa matkakohteesi toreilta ja kaupoista, ja loihtia niistä maittavia aterioita huoneistosi keittiössä. Myös paikallisiin viineihin tutustuminen on helppoa ja edullista, kun voit maistella niitä ravintolan sijaan huoneistosi parvekkeella.

                          Asunnot kohteessa Watford – vaihtoehtoja joka makuun

                          Jos suunnittelet romanttista matkaa kohteeseen Watford, sinulle voisi sopia esimerkiksi kaupungin keskustasta löytyvä moderni ja tunnelmallinen kaksio. Lasten kanssa reissaaville sivustoltamme löytyy puolestaan myös huomattavasti tilavampia vaihtoehtoja. Monet niistä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kohteen Watford nähtävyyksiltä, mikä helpottaa lomailua huomattavasti. Kun huoneistolle pääsee melkeinpä hetkessä, sen suojiin voi palata milloin vain esimerkiksi lounaalle, välipalalle tai vaikka torkuille. Myös yöelämän sykkeessä viihtyville ebookersin Asunnot sopivat paremmin kuin hyvin.

                          Watford sopii yhtä hyvin päivien kuin viikkojenkin mittaiseen lomailuun. Koska alueen Asunnot tarjoavat majoitusta todella moneen makuun, niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Vietettyäsi pitkän päivän kohteen Watford nähtävyyksiä kierrellen, kunnon unet tekevät taatusti eetvarttia. Jos haluat nukkua niin rauhassa kuin suinkin mahdollista, sinun kannattaa majoittua hotellin sijaan omaan huoneistoon. Toisin kuin hotellissa, huoneistossa ei aamiaisaikoja tunneta, joten voit nousta ylös vasta silloin, kun siltä tuntuu. Aamupala-ainekset voi ostaa valmiiksi huoneiston jääkaappiin, niin murkinan valmistus onnistuu käden käänteessä huoneiston liedellä.

                          Vapauden ja joustavuuden ohella kohteen Watford Asunnot ovat myös koko lailla edullisia. Etenkin kohteen Watford hotelleihin verrattuna sivustoltamme löytyvät Asunnot ovat suorastaan polkuhintaisia. Hintaero näkyy selvimmin hieman suurempien huoneistojen kohdalla, sillä niihin majoittuu helposti vaikka kolmen hotellihuoneen verran väkeä. Kun varaat hotellihuoneen tai -huoneiden sijaan tilavan huoneiston, sinulle jää huomattavasti enemmän rahaa reissusi olennaisimpiin kuluihin, eli retkiin, nähtävyyksiin ja hauskanpitoon!

                          ebookersilta löydät kaikki parhaat Asunnot kohteessa Watford

                          Sivustollamme on tarkka kartta kohteesta Watford, jonka avulla löydät helposti kaikki sen ja lähialueen parhaat Asunnot. Vaihtoehtoja löytyy sekä tärkeimpien nähtävyyksien liepeiltä että vilkkaimpien turistialueiden ulkopuolelta. Valitse aluksi haluamasi kaupunginosa tai alue, ja etsi sen jälkeen hakusuodattimien ja karttatyökalun avulla itsellesi parhaiten sopivat Asunnot. Halutessasi voit majoittua esimerkiksi keskelle parasta ostos- tai ravintolatarjontaa tai aivan kaupungin historialliseen keskustaan – valinta on sinun!

                          Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää matkapäiväsi kätevään hakutyökaluumme, niin saat välittömästi eteesi kaikki kohteen Watford parhaat Asunnot! Sivustollemme lisätään jatkuvasti uusia majapaikkoja. joten joka haulla ruutuun voi ilmestyä myös täysin uusia vaihtoehtoja.

                          Löydä parhaat Asunnot kohteessa Watford, ja säästä selvää rahaa!

                          Tiesitkö, että voit majoittua kohteessa Watford todella vaivattomasti myös tilavaan ja täysin varusteltuun huoneistoon? Saat huoneiston usein huomattavasti hotellihuonetta edullisemmin. Lisäksi oma huoneisto tuo lomailuun aimo annoksen vapautta ja joustavuutta. Voit esimerkiksi ostaa ruokaa matkakohteesi toreilta ja kaupoista, ja loihtia niistä maittavia aterioita huoneistosi keittiössä. Myös paikallisiin viineihin tutustuminen on helppoa ja edullista, kun voit maistella niitä ravintolan sijaan huoneistosi parvekkeella.

                          Asunnot kohteessa Watford – vaihtoehtoja joka makuun

                          Jos suunnittelet romanttista matkaa kohteeseen Watford, sinulle voisi sopia esimerkiksi kaupungin keskustasta löytyvä moderni ja tunnelmallinen kaksio. Lasten kanssa reissaaville sivustoltamme löytyy puolestaan myös huomattavasti tilavampia vaihtoehtoja. Monet niistä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kohteen Watford nähtävyyksiltä, mikä helpottaa lomailua huomattavasti. Kun huoneistolle pääsee melkeinpä hetkessä, sen suojiin voi palata milloin vain esimerkiksi lounaalle, välipalalle tai vaikka torkuille. Myös yöelämän sykkeessä viihtyville ebookersin Asunnot sopivat paremmin kuin hyvin.

                          Watford sopii yhtä hyvin päivien kuin viikkojenkin mittaiseen lomailuun. Koska alueen Asunnot tarjoavat majoitusta todella moneen makuun, niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Vietettyäsi pitkän päivän kohteen Watford nähtävyyksiä kierrellen, kunnon unet tekevät taatusti eetvarttia. Jos haluat nukkua niin rauhassa kuin suinkin mahdollista, sinun kannattaa majoittua hotellin sijaan omaan huoneistoon. Toisin kuin hotellissa, huoneistossa ei aamiaisaikoja tunneta, joten voit nousta ylös vasta silloin, kun siltä tuntuu. Aamupala-ainekset voi ostaa valmiiksi huoneiston jääkaappiin, niin murkinan valmistus onnistuu käden käänteessä huoneiston liedellä.

                          Vapauden ja joustavuuden ohella kohteen Watford Asunnot ovat myös koko lailla edullisia. Etenkin kohteen Watford hotelleihin verrattuna sivustoltamme löytyvät Asunnot ovat suorastaan polkuhintaisia. Hintaero näkyy selvimmin hieman suurempien huoneistojen kohdalla, sillä niihin majoittuu helposti vaikka kolmen hotellihuoneen verran väkeä. Kun varaat hotellihuoneen tai -huoneiden sijaan tilavan huoneiston, sinulle jää huomattavasti enemmän rahaa reissusi olennaisimpiin kuluihin, eli retkiin, nähtävyyksiin ja hauskanpitoon!

                          ebookersilta löydät kaikki parhaat Asunnot kohteessa Watford

                          Sivustollamme on tarkka kartta kohteesta Watford, jonka avulla löydät helposti kaikki sen ja lähialueen parhaat Asunnot. Vaihtoehtoja löytyy sekä tärkeimpien nähtävyyksien liepeiltä että vilkkaimpien turistialueiden ulkopuolelta. Valitse aluksi haluamasi kaupunginosa tai alue, ja etsi sen jälkeen hakusuodattimien ja karttatyökalun avulla itsellesi parhaiten sopivat Asunnot. Halutessasi voit majoittua esimerkiksi keskelle parasta ostos- tai ravintolatarjontaa tai aivan kaupungin historialliseen keskustaan – valinta on sinun!

                          Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää matkapäiväsi kätevään hakutyökaluumme, niin saat välittömästi eteesi kaikki kohteen Watford parhaat Asunnot! Sivustollemme lisätään jatkuvasti uusia majapaikkoja. joten joka haulla ruutuun voi ilmestyä myös täysin uusia vaihtoehtoja.

                          Kartta

                          Suosituimmat hotellit – Watford

                          Näytä kaikki 313 majoitusliikettä kohteessa Watford
                          Mercure London Watford Hotel 58 €
                          Mercure London Watford Hotel

                          Mercure London Watford Hotel

                          A41 Watford-by-pass, Watford, Englanti
                             
                            4.0 kautta 5.0 Tähteä

                            Aldenham Country Park, Watford Market ja Vicarage Road 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Warner Bros. Studio Tour London ja Elstree Film Studios ovat myös 10 kilometrin päässä.

                            Hilton London Watford 64 €
                            Hilton London Watford

                            Hilton London Watford

                            Elton Way, Watford, Englanti
                               
                              4.0 kautta 5.0 Tähteä

                              Warner Bros. Studio Tour London on 5,2 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Middlesex University ja University of Hertfordshire sijaitsevat 20 kilometrin päässä. Hampstead Heath ja Hatfield House ovat myös 25 kilometrin päässä.

                              Best Western White House Hotel 51 €
                              Best Western White House Hotel

                              Best Western White House Hotel

                              27-31 Upton Road, Watford, Englanti
                                 
                                3.0 kautta 5.0 Tähteä

                                Watford Market on 0,6 kilometrin ja Warner Bros. Studio Tour London on 4,6 kilometrin päässä tästä hotellista. Vicarage Road sijaitsee 0,9 kilometrin päässä. Watfordin metroasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Watford High Streetin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

                                Jurys Inn London Watford 70 €
                                Jurys Inn London Watford

                                Jurys Inn London Watford

                                31-35 Clarendon Road, Watford, Englanti
                                   
                                  4.0 kautta 5.0 Tähteä

                                  Watford Market on 0,3 kilometrin ja Warner Bros. Studio Tour London on 4,2 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Vicarage Road sijaitsee 1,1 kilometrin päässä. Watford Junctionin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Watford High Streetin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

                                  *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.