Pääosion alkuosa

Varaa parhaat Residenssit ebookersilta

Residensseissä yhdistyy perinteisten hotellien mukavuudet loma-asuntojen joustavuuteen. Lomanviettäjillä on runsaasti tilaa käytössään, ja paikalla oleva henkilökunta huolehtii vieraiden tarpeista. Residensseistä löytyy valikoimaa moneen makuun eri puolilta maailmaa. Voit valita, haluatko asua esimerkiksi tyylikkäässä kattohuoneistossa keskellä kaupunkia tai persoonallisessa maalaistalossa vehreän luonnon ympäröimänä.

Jos kaipaat majapaikaltasi viihtyisää ja kodinomaisaa tunnelmaa, majoittuminen residenssiin voi olla juuri oikea ratkaisu tarpeisiisi. Voit valita esimerkiksi huoneiston, jossa on useampi makuuhuone, iso olohuone ja keittiö. Tällöin ympärilläsi on paljon enemmän tilaa kuin tavallisessa hotellihuoneessa. Residensseissä on tavallisesti myös runsaasti säilytystilaa, mikä sopii erityisesti heille, jotka pakkaavat mukaan puolet omaisuudestaan. Koska kyseessä on residenssi eikä huoneisto, käytettävissäsi on hotelleista tuttuja palveluja, jotka takaavat, että kaikki toimii sujuvasti. Mikäli tarvitset jotakin, voit aina ottaa yhteyttä henkilökuntaan, joka huolehtii toiveistasi. Tarjolla on myös runsas aamiaisbuffet, mikä takaa, että päivä lähtee käyntiin onnistuneesti. Kun palaat majapaikkaasi kaupungilla vietetyn päivän jälkeen, huoneesi on siivottu ja sänky pedattu puhtailla lakanoilla.

Residenssit sopivat hyvin myös pienemmällä budjetilla matkustaville. Koska käytössä on runsaasti tilaa, myös isompi matkaseurue voi asua kätevästi yhdessä, mikä auttaa säästämään kustannuksissa. Myös mahdollisuus laittaa itse ruokaa auttaa pitämään kulut kurissa. Rahaa säästyy kuin huomaamatta, kun ravintoloissa syöminen jää vähemmälle. Yhteiseen pöytään on mukava kokoontua koko porukan kesken. Mikäpä sen mukavampaa kuin tutkailla paikallisten ruokakauppojen ja torien valikoimaa ja maistella lähellä tuotettuja viinejä kaikessa rauhassa.

Residenssissä majoittumiseen voi yhdistää myös ripauksen ylellisyyttä. Voit lomailla tyylillä vaikkapa Pariisissa, Toscanassa tai Ranskan Rivieralla. Majapaikkasi voi sijaita vanhassa talossa, joka hurmaa viehättävällä arkkitehtuurillaan. Tai voit löytää itsesi modernista rakennuksesta, jossa kokemuksen kruunaa kattoterassi ja cocktailbaari. Hienoimmissa residensseissä vieraiden käytössä voi olla myös uima-allas, kuntokeskus tai jopa kylpyläpalveluita.

Residensseissä on runsaasti valinnan varaa, ja voit olla varma, että lomastasi tulee ainutlaatuinen. Olemme tehneet sopivan residenssin löytämisen helpoksi. Riittää, että annat matkustuspäiväsi, jolloin näet kaikki matkakohteessasi saatavilla olevat vaihtoehdot. Voit käyttää majoituspaikan etsinnässä apuna myös karttatoimintoamme, josta näet kätevästi residenssien sijainnin ja mitä niiden läheltä löytyy.