Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Varaa lennot kohteesta Jönköping kätevästi

Lennot kohteesta Jönköping löytyvät helposti ja nopeasti lentohakukoneiden avulla. Etsi lentoja haluamaasi kohteeseen ja suosimillasi matkapäivillä, ja saat nopeasti listan lähtökohteessasi saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä. Jos suosit vain jotain tiettyä lentoyhtiötä, ei hätää. Voit suodattaa lentohakutuloksiasi myös lentoyhtiöiden mukaan, ja näet nopeasti, tarjoaako lentoyhtiösi lentoja kohteesta JKG. Muita saatavilla olevia suodattimia ovat muun muassa hyvitettävät lennot ja usean kohteen matkat: löydät itsesi näköiset lennot käden käänteessä.

Näin löydät edulliset lennot kohteeseen JKG

Edullisia lentoja kohteeseen Jönköping löytyy helposti, jos pidät pari asiaa mielessä. Voitko esimerkiksi joustaa lähtöpäivissäsi ja -ajoissasi? Matkapäivien siirtäminen vain päivällä suuntaan tai toiseen voi muuttaa hintaa huomattavasti, sillä hinnat vaihtelevat paljon eri päivien välillä. Tämän vuoksi lentoa ei kannata varata ennen kuin olet tehnyt hintavertailua lentohakukoneilla parilla eri yhdistelmällä. On olemassa myös toinen hyvä tapa säästää matkakustannuksissa. Jos varaat majoituksen matkakohteessasi lentovarauksen yhteydessä, voit säästää yhteensä jopa 15 % matkasi kokonaishinnasta. Sopivan majoitusliikkeen löytäminen on sitä paitsi helppoa tarkkojen hotellikuvausten ja asiakasarvioiden ansiosta.

Saapuminen perille

Kun lennot ja hotelli on jo varattu, on syytä tutustua myös matkakohteesi tarjoamiin nähtävyyksiin ja aktiviteetteihin. Voit etsiä niitä esimerkiksi ebookersin Aktiviteetit-sivulta, josta saatat saada hyviä ideoita jo ennen kuin varaamasi lento kohteesta JKG on edes lähtenyt. Jos suunnitelmissasi on tehdä päiväretkiä tai liikkua isommalla alueella, kannattaa tutustua myös kohteesi autonvuokrausmahdollisuuksiin ja varata kulkupeli odottamaan saapumistasi.


Kartta

Viihtyisimmät hotellit kohteen Jönköping lähellä

Näytä kaikki 303 majoitusliikettä kohteessa Jönköping
88 €
Vox Hotel

Vox Hotel

4.0 kautta 5.0 Lantmatargrand 2, Jönköping
4/5
(1 arvostelua)
Vox Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kulturhuset Spiran kulttuurikeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja venesataman. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 143 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja sadesuihkupään.
 
88 €
City Apartments in Jonkoping

City Apartments in Jonkoping

3.5 kautta 5.0 Klostergatan 18, Jönköping, Jönköpings län
4/5
(1 arvostelua)
City Apartments in Jonkoping on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tändsticksmuseet. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 16 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja plasmatelevision.
Arvosteltu 23.4.2019

L'appartement est propre et agréable. La décoration est très jolie.

 
104 €
Elite Stora Hotellet Jönköping

Elite Stora Hotellet Jönköping

4.0 kautta 5.0 Hotellplan 3, Jönköping
3/5
(2 arvostelua)
Elite Stora Hotellet Jönköping on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vättern-järvi. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1860 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 167 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
Arvosteltu 3.8.2016

Vanha puoli kaipaa pikaisesti ilmastointiremonttia.

 
62 €
First Hotel Jönköping

First Hotel Jönköping

3.0 kautta 5.0 Ryhovsgatan 3, Jönköping
3/5
(2 arvostelua)
First Hotel Jönköping on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Kulturhuset Spiran kulttuurikeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 111 huonetta 13 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
Arvosteltu 27.7.2019

Aamiainen oli oikein hyvä ja monipuolinen Huone sekä itse hotelli oli järkyttävän kuuma eikä ilmastointi viilettänyt yhtään Kuntosali oli todella ahdas sekä ilmastointi puuttui kokonaan Sijainti surkea ebookers ilmoitti matkaksi keskustaan n 2,5 km vaikka todellisuudessa matka oli lähes 5km Baarin ...

 
100 €
Clarion Collection Hotel Victoria

Clarion Collection Hotel Victoria

3.5 kautta 5.0 F. E. Elmgrens gata 5, Jönköping
Clarion Collection Hotel Victoria on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tändsticksmuseet. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 90 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat taulutelevisiot ja Wi-Fi-yhteyden.
 
69 €
Tokeryds Herrgård

Tokeryds Herrgård

2.5 kautta 5.0 Tokeryd 1, Jönköping
Tokeryds Herrgård sijaitsee lähellä kohdetta Stadsparksvallen (urheilukenttä). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden hotellissa on 10 huonetta. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
 

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.