Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Ateena Santoríni

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Ateena - Santoríni

Lähtölentokentän IATA-koodi ATH
Kohdelentokentän IATA-koodi JTR
Lentovaihtoehtoja 1
Keskimääräinen lentoaika 0 tuntia 48 minuuttia

Lennot Ateena–Santoríni

Oletko suuntaamassa kohteeseen Santoríni? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Ateena–Santoríni löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Santoríni on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Ateena–Santoríni – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Ateena–Santoríni etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Ateena kohteeseen Santoríni saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Ateena–Santoríni ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Santoríni?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Santoríni, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Santoríni nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Ateena–Santoríni

Tätä reittiä lentää yhteensä 1 lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin edestakainen lento Ateena–Santoríni maksaa tällä hetkellä vain , kallein puolestaan jopa . Halvin yhdensuuntainen lento puolestaan maksaa ainoastaan 67 €. Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Lennot Ateena – Santoríni

Onko kohteiden Ateena ja Santoríni välillä suoria lentoja?

Haluatko varata suorat lennot välille Ateena – Santoríni? Voit valita parhaan vaihtoehdon 4 lentoyhtiöstä, jotka tarjoavat suoria lentoja tällä reitillä. Jos et tiedä mistä aloittaa, Olympic Air ja Sky Express ovat suosittuja vaihtoehtoja.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Ateena ja Santoríni välillä kestää?

Kohteiden Ateena ja Santoríni välinen matka on 220 km ja lentoaika on keskimäärin 49 minuuttia. Mutta hyvällä säällä lentoon voi mennä korkeintaan 45 minuuttia. Jos etsit suoria lentoja, Olympic Air ja Sky Express tarjoavat usein hyviä vaihtoehtoja.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Ateena ja Santoríni välisille lennoille?

Haluatko tietää hieman lisää matkastasi kohteiden Ateena ja Santoríni välillä? Kuten lähtö- ja kohdelentokenttien nimet? Lähtökenttäsi on mitä todennäköisemmin Ateena (ATH-Elefthérios Venizélos) ja saapumislentokenttäsi Thira (JTR-Santorini, maan sisäiset lennot).

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Ateena ja Santoríni välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Aloita hartaasti odottamasi loma oikein. Monet yhtiöt operoivat kohteiden Ateena ja Santoríni välillä, joten suunnitelmiisi sopivan lentoyhtiön löytäminen näiden hyvämaineisten vaihtoehtojen joukosta ei tule olemaan vaikeaa:

  • Olympic Air, 267 lentoa kuussa
  • Sky Express, 121 lentoa kuussa
  • Volotea, 120 lentoa kuussa
  • Ryanair, 60 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Ateena ja Santoríni välillä on?

Matka kohteiden Ateena ja Santoríni välillä ei voisi olla helpompi. 20 päivittäistä lentoa takaavat, että voit helposti valita itsellesi parhaiten sopivan ajan.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: ATH Saapuu: JTR ke
15.7
to
16.7
pe
17.7
la
18.7
su
19.7
ma
20.7
ti
21.7
Välilaskut
VO 4110 06:00 am 06:55 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta - 0 välilasku(a)
OA 352 07:10 am 07:55 am Tarkista hinta - - Tarkista hinta - Tarkista hinta - 0 välilasku(a)
OA 354 10:10 am 10:55 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
GQ 344 10:30 am 11:25 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
OA 366 01:35 pm 02:20 pm Tarkista hinta - - Tarkista hinta - - Tarkista hinta 0 välilasku(a)
GQ 350 02:00 pm 02:55 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
VO 4134 05:55 pm 06:50 pm Tarkista hinta Tarkista hinta - Tarkista hinta - Tarkista hinta - 0 välilasku(a)
OA 360 07:45 pm 08:30 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
OA 364 10:40 pm 11:25 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta - 0 välilasku(a)
OA 368 03:10 pm 03:55 pm - Tarkista hinta Tarkista hinta - Tarkista hinta Tarkista hinta - 0 välilasku(a)
FR 1232 07:00 am 07:50 am - - Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta - - 0 välilasku(a)
VO 4080 11:45 am 12:40 pm - - Tarkista hinta - Tarkista hinta - Tarkista hinta 0 välilasku(a)
FR 1236 11:20 pm 12:10 am - - - - - - Tarkista hinta 0 välilasku(a)
Näytä lisää

Varatuimmat hotellit Santoríni

Näytä kaikki 2 060 majoitusliikettä kohteessa Santoríni
Hae hinnat
Volcano View Hotel Santorini

Volcano View Hotel Santorini

5.0 kautta 5.0 Fira, Santorini, Santorini Island
Volcano View Hotel Santorini on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santorínin kaldera. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset ostoskeskuskuljetukset. Tässä vuonna 1992 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 100 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
290 €
Atrina Canava 1894

Atrina Canava 1894

4.0 kautta 5.0 Oia Village, Santorini
Atrina Canava 1894 on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santorínin kaldera. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä allasbaarin ja kuivapesulapalvelut. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 15 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
119 €
Ira Hotel & Spa

Ira Hotel & Spa

4.0 kautta 5.0 Firostefani, Santorini, Santorini Island
Ira Hotel & Spa on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santorínin kaldera. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden hotellissa on 22 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.