Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Ateena - Santorini

Lentovaihtoehtoja 1
Keskimääräinen lentoaika 0 tuntia 49 minuuttia

Lennot Ateena–Santorini

Oletko suuntaamassa kohteeseen Santorini? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Ateena–Santorini löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Santorini on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Ateena–Santorini – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Ateena–Santorini etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Ateena kohteeseen Santorini saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Ateena–Santorini ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Santorini?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Santorini, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Santorini nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Ateena–Santorini

Tätä reittiä lentää yhteensä lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin lento Ateena–Santorini maksaa tällä hetkellä vain , kallein puolestaan jopa . Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Ateena - Santorini Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Ateena – Santorini?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Ateena -- Santorini on . \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Santorini. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Ateena -- Santorini on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Ateena – Santorini on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Ateena -- Santorini on tarjolla 207 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Ateena – Santorini?

  reitillä Ateena -- Santorini liikennöi 6 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Ateena – Santorini -lennoille?

  Löysimme alueelta Ateena vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Santorini: Eleftherios Venizelos (ATH). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Santorini National (JTR), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Santorini.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Ateena – Santorini?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Ateena -- Santorini hintaan ! Reitillä Ateena -- Santorini 6 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Ateena liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Ateena (ATH) -- Santorini (JTR)\n * Aegean Airlines\n * Olympic Air\n * Big Sky Airlines\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Ateena – Santorini useimmin?

  * Ateena (ATH) -- Santorini (JTR)\n * Aegean Airlines -- 72 viikoittaista lentoa reitillä ATH -- JTR\n \n\n * Olympic Air -- 72 viikoittaista lentoa reitillä ATH -- JTR\n \n\n * Big Sky Airlines -- 42 viikoittaista lentoa reitillä ATH -- JTR\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Ateena lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Santorini joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Aegean Airlines, liikennöivät viikoittain 72 lentoa reitillä Ateena -- Santorini. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Ateena (ATH) liikennöidään viikoittain 207 lentoa kohteeseen Santorini (JTR).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Ateena – Santorini?

  Suora lento reitillä Ateena -- Santorini kestää yleensä noin 45 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 218,82 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 1 tunti, 10 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 48 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Ateena – Santorini?

  * Lento reitillä Ateena (ATH) -- Santorini (JTR)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 05.05\n * Aikaisin saapumisaika: 00.05\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 23.25\n * Myöhäisin saapumisaika: 23.20\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Ateena – Santorini?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: ATH Saapuu: JTR la
25.1
su
26.1
ma
27.1
ti
28.1
ke
29.1
to
30.1
pe
31.1
Välilaskut
OA 354 10:25 am 11:10 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
GQ 340 10:50 am 11:40 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
OA 366 01:10 pm 01:55 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
GQ 344 01:50 pm 02:40 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
OA 358 04:05 pm 04:50 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
GQ 342 05:00 pm 05:50 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
GQ 346 05:00 pm 05:55 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
VO 4110 06:00 pm 07:00 pm - Tarkista hinta - - - - Tarkista hinta 0 välilasku(a)
OA 364 08:25 pm 09:10 pm - Tarkista hinta Tarkista hinta - Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)

Hotellit Santorini

Näytä kaikki 1 648 majoitusliikettä kohteessa Santorini
Volcano View Hotel Santorini

Volcano View Hotel Santorini

Fira, Santorini, Santorini Island
  5.0 kautta 5.0
   
   
  5,0/5 (2 arvostelua)

  Santon viinitila ja Santorínin kaldera sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Venetsanosin viinitila ...

  Lilium Villas

  Lilium Villas

  Fira Town, Santorini, Santorini Island
   5.0 kautta 5.0
    
    
   4,8/5 (6 arvostelua)

   Santon viinitila ja Santorínin kaldera sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Athiniosin satama sijaitsee ...

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.