Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Kööpenhamina - Nizza

Lentovaihtoehtoja 1
Keskimääräinen lentoaika 2 tuntia 22 minuuttia

Lennot Kööpenhamina–Nizza

Oletko suuntaamassa kohteeseen Nizza? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Kööpenhamina–Nizza löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Nizza on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Kööpenhamina–Nizza – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Kööpenhamina–Nizza etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Kööpenhamina kohteeseen Nizza saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Kööpenhamina–Nizza ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Nizza?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Nizza, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Nizza nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Kööpenhamina–Nizza

Tätä reittiä lentää yhteensä lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin lento Kööpenhamina–Nizza maksaa tällä hetkellä vain , kallein puolestaan jopa . Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Kööpenhamina - Nizza Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Kööpenhamina – Nizza?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Kööpenhamina -- Nizza on . \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Nizza. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Kööpenhamina -- Nizza on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Kööpenhamina – Nizza on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Kööpenhamina -- Nizza on tarjolla 237 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Kööpenhamina – Nizza?

  reitillä Kööpenhamina -- Nizza liikennöi 18 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Kööpenhamina – Nizza -lennoille?

  Löysimme alueelta Kööpenhamina vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Nizza: Kastrup (CPH). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Cote d'Azur (NCE), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Nizza.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Kööpenhamina – Nizza?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Kööpenhamina -- Nizza hintaan ! Reitillä Kööpenhamina -- Nizza 18 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Kööpenhamina liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Kööpenhamina (CPH) -- Nizza (NCE)\n * Scandinavian Airlines\n * Lufthansa\n * Air France\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Kööpenhamina – Nizza useimmin?

  * Kööpenhamina (CPH) -- Nizza (NCE)\n * Scandinavian Airlines -- 84 viikoittaista lentoa reitillä CPH -- NCE\n \n\n * Lufthansa -- 23 viikoittaista lentoa reitillä CPH -- NCE\n \n\n * Air France -- 17 viikoittaista lentoa reitillä CPH -- NCE\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Kööpenhamina lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Nizza joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Scandinavian Airlines, liikennöivät viikoittain 84 lentoa reitillä Kööpenhamina -- Nizza. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Kööpenhamina (CPH) liikennöidään viikoittain 237 lentoa kohteeseen Nizza (NCE).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Kööpenhamina – Nizza?

  Suora lento reitillä Kööpenhamina -- Nizza kestää yleensä noin 2 tuntia, 20 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 1 391,78 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 2 tuntia, 25 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 2 tuntia, 22 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Kööpenhamina – Nizza?

  * Lento reitillä Kööpenhamina (CPH) -- Nizza (NCE)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.10\n * Aikaisin saapumisaika: 08.35\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 18.40\n * Myöhäisin saapumisaika: 21.00\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Kööpenhamina – Nizza liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Kööpenhamina -- Nizza liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|-------------------------------|---------------|\n| Scandinavian Airlines | Airbus A319 |\n| Lufthansa | Airbus A319 |\n| Air France | Airbus A319 |\n| KLM | Airbus A319 |\n| Swiss International Air Lines | Airbus A319 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Kööpenhamina – Nizza?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: CPH Saapuu: NCE ti
21.1
ke
22.1
to
23.1
pe
24.1
la
25.1
su
26.1
ma
27.1
Välilaskut
SK 793 09:40 am 12:05 pm - - - Tarkista hinta - Tarkista hinta - 0 välilasku(a)
D8 3640 10:20 am 12:40 pm - - - Tarkista hinta - - Tarkista hinta 0 välilasku(a)

Hotellit Nizza

Näytä kaikki 7 532 majoitusliikettä kohteessa Nizza
Hyatt Regency Nice Palais de la Méditerranée

Hyatt Regency Nice Palais de la Méditerranée

13-15 Promenade Des Anglais, Boite Postale 1655 Cedex 1, Nizza, Alpes-Maritimes
  5.0 kautta 5.0
   
   
  4,4/5 (21 arvostelua)

  La Plage Bleuen ranta ja Promenade des Anglais'n ranta sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Place Massena ja Cours Saleya ovat ...

  Hyatt Regency Nice Palais de la Méditerranée169 €

  Hyatt Regency Nice Palais de la Méditerranée169 €
  Hotel Le Negresco

  Hotel Le Negresco

  37 Promenade Des Anglais, Nizza, Alpes-Maritimes
   5.0 kautta 5.0
    
    
   4,5/5 (32 arvostelua)

   Promenade des Anglais'n ranta ja Place Massena ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä meren rannalla sijaitsevasta hotellista. Musée ...

   Hotel Le Negresco180 €

   Hotel Le Negresco180 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.