Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Lissabonin alue Funchal

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Lissabonin alue - Funchal

Lähtölentokentän IATA-koodi LIS
Kohdelentokentän IATA-koodi FNC
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 130 €
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 47 minuuttia

Lennot Lissabonin alue–Funchal

Oletko suuntaamassa kohteeseen Funchal? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Lissabonin alue–Funchal löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Funchal on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala. Tällä hetkellä reitin aikaisimmat lennot lähtevät paikallista aikaa kello 14.15 WET ja myöhäisimmät 20.30 WET.

Lennot Lissabonin alue–Funchal – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Lissabonin alue–Funchal etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Lissabonin alue kohteeseen Funchal saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Lissabonin alue–Funchal ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin! Jos taas haluat ottaa äkkilähdön, seuraava lento reitille lähtee 6.12.

Miksi varata lento kohteeseen Funchal?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Funchal, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Suora lento taittuu noin1 tunnissa. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Funchal nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Lissabonin alue–Funchal

Tätä reittiä lentää yhteensä 6 lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Lentoja reitillä tehdään päivittäin 14. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin edestakainen lento Lissabonin alue–Funchal maksaa tällä hetkellä vain 130 €, kallein puolestaan 154 €. Halvin yhdensuuntainen lento puolestaan maksaa ainoastaan 139 €. Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Voit jo nyt tehdä varauksen esimerkiksi lennolle, joka lähtee vasta 6.12. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Lennot Lissabonin alue – Funchal

Onko kohteiden Lissabonin alue ja Funchal välillä suoria lentoja?

Haluatko pian päästä tutustumaan kohteeseen Funchal? Monet yhtiöt operoivat suoria lentoja kohteiden Lissabon (LIS-Humberto Delgado) ja Funchalin lentoasema (FNC - Cristiano Ronaldo) välillä. TAP Portugal saattaa tarjota juuri sinulle sopivia lentoja, mutta jos kaipaat jotain muuta, easyJet on toinen hyvä vaihtoehto.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Lissabonin alue ja Funchal välillä kestää?

Kohteiden Lissabonin alue ja Funchal välinen matka on 970 km, ja suora lento kestää noin 1 tunti ja 47 minuuttia. Lentoaika voi kuitenkin joskus olla vain 1 tunti ja 40 minuuttia. Pidä silmällä suurimpien lentoyhtiöiden, kuten TAP Portugal ja Azores Airlines, kausittaisia alennuksia.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Lissabonin alue ja Funchal välisille lennoille?

Jos olet lentämässä kohteiden Lissabonin alue ja Funchal välillä, Lissabon (LIS-Humberto Delgado) tulee mitä todennäköisemmin olemaan lähtökenttäsi ja Funchalin lentoasema (FNC - Cristiano Ronaldo) saapumislentokenttäsi.

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Lissabonin alue ja Funchal välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Kohteiden Funchal ja Lissabonin alue välillä liikennöi lukuisia yhtiöitä, mutta jos haluat lentää yhden parhaimpiin kuuluvan kyydissä, tarkista näiden neljän johtavan yhtiön tarjonta:

  • TAP Portugal, 230 lentoa kuussa
  • Azores Airlines, 81 lentoa kuussa
  • EasyJet, 68 lentoa kuussa
  • Turkish Airlines, 20 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Lissabonin alue ja Funchal välillä on?

11 jokapäiväistä lentoa reitillä Lissabonin alue – Funchal takaavat, että loman varaaminen kohteeseen Funchal on helppoa.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: LIS Saapuu: FNC ma
30.11
ti
1.12
ke
2.12
to
3.12
pe
4.12
la
5.12
su
6.12
Välilaskut
TP 1699 07:00 am 08:45 am Tarkista hinta - - Tarkista hinta - Tarkista hinta - 0 välilasku(a)
U2 7601 07:00 am 08:50 am Tarkista hinta - - - - - - 0 välilasku(a)
TP 1693 08:30 pm 10:15 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
TP 1697 02:15 pm 04:00 pm - Tarkista hinta Tarkista hinta - Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
U2 7605 06:50 pm 08:40 pm - - - - Tarkista hinta - Tarkista hinta 0 välilasku(a)

Varatuimmat hotellit Funchal

Näytä kaikki 1 560 majoitusliikettä kohteessa Funchal
152 €
The Cliff Bay

The Cliff Bay

5.0 kautta 5.0 Estrada Monumental 147, Funchal
The Cliff Bay on saanut mahtavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Complexo Balnear do Lidon uintikeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.
175 €
Savoy Palace – The Leading Hotels of the World

Savoy Palace – The Leading Hotels of the World

5.0 kautta 5.0 Avenida do Infante, 25, Funchal
Savoy Palace – The Leading Hotels of the World on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museu CR7. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Pestana Promenade Ocean Resort Hotel

Pestana Promenade Ocean Resort Hotel

4.0 kautta 5.0 Rua Simplicio dos Passos Gouveia, #31, Funchal
Pestana Promenade Ocean Resort Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Complexo Balnear do Lidon uintikeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja kuntokeskuksen. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.