Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Tukholma - Visby

Lähtölentokentän IATA-koodi STO
Kohdelentokentän IATA-koodi VBY
Lentovaihtoehtoja 1
Keskimääräinen lentoaika 0 tuntia 42 minuuttia

Lennot Tukholma–Visby

Oletko suuntaamassa kohteeseen Visby? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Tukholma–Visby löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Visby on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Tukholma–Visby – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Tukholma–Visby etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Tukholma kohteeseen Visby saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Tukholma–Visby ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Visby?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Visby, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Visby nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Tukholma–Visby

Tätä reittiä lentää yhteensä lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin edestakainen lento Tukholma–Visby maksaa tällä hetkellä vain , kallein puolestaan jopa . Halvin yhdensuuntainen lento puolestaan maksaa ainoastaan . Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Lennot Tukholma – Visby

Onko kohteiden Tukholma ja Visby välillä suoria lentoja?

Jos olet lentämässä reitillä Tukholma – Visby, sinun täytyy ensin päättää haluatko lentää kohteiden Tukholma (ARN-Arlanda) ja Visby (VBY) vai kohteiden Tukholma (BMA-Bromma) ja Visby (VBY) välillä. Sen jälkeen sinun täytyy valita haluamasi lentoyhtiö. SAS on yksi 5 yhtiöstä, jotka lentävät tällä reitillä. Toisella lentoreitillä FlexFlight on yksi valittavanasi olevista 1 lentoyhtiöstä.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Tukholma ja Visby välillä kestää?

Kohteiden Tukholma ja Visby välinen etäisyys on 220 km, ja suoraan lentoon menee suurin piirtein 44 minuuttia. Lentoaika voi kuitenkin joskus olla vain 40 minuuttia. Pidä silmällä luotettavien lentoyhtiöiden, kuten SAS ja Finnair, erikoistarjouksia.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Tukholma ja Visby välisille lennoille?

Reitille Tukholma – Visby on pari vaihtoehtoa. Nämä ovat joitain suosituimpia reittejä:

  • Tukholma (ARN-Arlanda) – Visby (VBY): 44 lentoa viikossa
  • Tukholma (BMA-Bromma) – Visby (VBY): 8 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Tukholma ja Visby välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Reitti kohteiden Tukholma ja Visby välillä on tiuhaan liikennöity, joten löydät taatusti lukuisia lentoja, joista tehdä valintasi. Jos et tiedä varmasti, minkä lentoyhtiön lento sinun kannattaisi varata, nämä ovat kuusi suosituinta yhtiötä:

  • SAS, 115 lentoa kuussa
  • Finnair, 69 lentoa kuussa
  • FlexFlight, 52 lentoa kuussa
  • Norwegian Air Shuttle, 17 lentoa kuussa
  • Leap, 8 lentoa kuussa
  • Amapola, 8 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Tukholma ja Visby välillä on?

Spontaanit matkat voivat tuoda jännitystä arkeen. 6 jokapäiväistä lentoa välillä Tukholma – Visby takaavat, että voit valita itsellesi parhaiten sopivan lentoajan.

Varatuimmat hotellit Visby

Näytä kaikki 126 majoitusliikettä kohteessa Visby
134 €
Clarion Hotel Wisby

Clarion Hotel Wisby

4.0 kautta 5.0 Strandgatan 6, Visby
Clarion Hotel Wisby on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Almedalen. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, täyden palvelun kylpylä ja sisäuima-allas. Tässä 4 tähden hotellissa on 212 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja minibaarin.
196 €
Novi Resort

Novi Resort

4.0 kautta 5.0 S:t Göransgatan 31, Visby
Novi Resort on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kasvitieteellinen puutarha. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 4 tähden lomakeskuksessa on 125 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
145 €
Best Western Strand Hotel

Best Western Strand Hotel

4.0 kautta 5.0 Strandgatan 34, Visby
Best Western Strand Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Almedalen. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 124 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.