Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Tukholma - Visby

Lähtölentokentän IATA-koodi STO
Kohdelentokentän IATA-koodi VBY
Lentovaihtoehtoja 1
Keskimääräinen lentoaika 0 tuntia 46 minuuttia

Lennot Tukholma–Visby

Oletko suuntaamassa kohteeseen Visby? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Tukholma–Visby löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Visby on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Tukholma–Visby – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Tukholma–Visby etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Tukholma kohteeseen Visby saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Tukholma–Visby ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Visby?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Visby, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Visby nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Tukholma–Visby

Tätä reittiä lentää yhteensä lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin lento Tukholma–Visby maksaa tällä hetkellä vain , kallein puolestaan jopa . Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Tukholma - Visby Lennot FAQ

Lennot Tukholma – Visby

Onko kohteiden Tukholma ja Visby välillä suoria lentoja?

Reittiä Tukholma (BMA-Bromma) – Visby (VBY) operoivat monet kilpailevat yhtiöt. Väliä Tukholma (BMA-Bromma) – Visby (VBY) lentää 1 yhtiötä, kuten Braathens Regional Airlines. Tai voit valita reitin Tukholma (ARN-Arlanda) – Visby (VBY), jota lentää SAS.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Tukholma ja Visby välillä kestää?

Kohteiden Tukholma ja Visby välinen etäisyys on 190 km, ja suoraan lentoon menee suurin piirtein 40 minuuttia. Lentoaika voi kuitenkin joskus olla vain 35 minuuttia. Pidä silmällä suurimpien lentoyhtiöiden, kuten Braathens Regional Airlines ja SAS, alennuksia ja tarjouksia.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Tukholma ja Visby välisille lennoille?

Jos haluat löytää parhaimmat lennot välille Tukholma - Visby, nämä ovat useimmin liikennöidyt reitit:

  • Tukholma (BMA-Bromma) - Visby (VBY) – 52 lentoa viikossa
  • Tukholma (ARN-Arlanda) - Visby (VBY) – 33 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Tukholma ja Visby välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Olet säästänyt kovalla työllä ansaitut rahasi tulevaa lomaasi varten, ja nyt on aika ostaa liput. Sinulla on pari vaihtoehtoa matkalle kohteiden Visby ja Tukholma välillä. Yksi parhaimmista vaihtoehdoista on Braathens Regional Airlines, joka operoi 227 lentoa joka kuukausi. Mutta jos haluat tietää saavasi rahoillesi vastinetta, kannattaa harkita myös muita vaihtoehtoja. SAS on toinen loistava valinta, ja se lentää 115 lentoa joka kuukausi.

Kuinka monta lentoa kohteiden Tukholma ja Visby välillä on?

Välillä Tukholma – Visby lennetään noin 7 lentoa päivässä. Seuraavan loman suunnittelu on siis todella helppoa.

Varatuimmat hotellit Visby

Näytä kaikki 125 majoitusliikettä kohteessa Visby
77 €
Clarion Hotel Wisby

Clarion Hotel Wisby

4.0 kautta 5.0 Strandgatan 6, Visby
Clarion Hotel Wisby on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Almedalen. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, täyden palvelun kylpylä ja sisäuima-allas. Tässä 4 tähden hotellissa on 212 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja minibaarin.
72 €
Donners Hotell, Sure Hotel Collection by Best Western

Donners Hotell, Sure Hotel Collection by Best Western

4.0 kautta 5.0 Donnersplats 6, Visby
Donners Hotell, Sure Hotel Collection by Best Western on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Almedalen. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 31 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
99 €
First Hotel Kokoloko

First Hotel Kokoloko

3.0 kautta 5.0 Söderväg 56, Visby
First Hotel Kokoloko sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Visbyn lauttaterminaali. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ulkouima-allas. Tässä 3 tähden hotellissa on 90 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.