Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Tukholma Visby

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Tukholma - Visby

Lähtölentokentän IATA-koodi STO
Kohdelentokentän IATA-koodi VBY
Lentovaihtoehtoja 1
Keskimääräinen lentoaika 0 tuntia 45 minuuttia

Lennot Tukholma–Visby

Oletko suuntaamassa kohteeseen Visby? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Tukholma–Visby löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Visby on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala. Tällä hetkellä reitin aikaisimmat lennot lähtevät paikallista aikaa kello 11.50 CET ja myöhäisimmät 17.50 CET.

Lennot Tukholma–Visby – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Tukholma–Visby etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Tukholma kohteeseen Visby saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Tukholma–Visby ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin! Jos taas haluat ottaa äkkilähdön, seuraava lento reitille lähtee 10.12.

Miksi varata lento kohteeseen Visby?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Visby, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Suora lento taittuu noin0 tunnissa. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Visby nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Tukholma–Visby

Tätä reittiä lentää yhteensä 1 lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Lentoja reitillä tehdään päivittäin 2. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin edestakainen lento Tukholma–Visby maksaa tällä hetkellä vain , kallein puolestaan . Halvin yhdensuuntainen lento puolestaan maksaa ainoastaan 111 €. Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Voit jo nyt tehdä varauksen esimerkiksi lennolle, joka lähtee vasta 10.12. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Lennot Tukholma – Visby

Onko kohteiden Tukholma ja Visby välillä suoria lentoja?

Voit valita useista lentoyhtiöistä. Suunnitelmiisi voisi sopia esimerkiksi reitti Tukholma (ARN-Arlanda) – Visby (VBY), jota lentävät muun muassa SAS ja FlexFlight. Tai ehkä reitti Tukholma (BMA-Bromma) – Visby (VBY) käy sinulle paremmin. Sitä operoivat Braathens Regional ja FlexFlight.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Tukholma ja Visby välillä kestää?

Kohteiden Tukholma ja Visby väliseen matkaan menee 40 minuuttia – 44 minuuttia. SAS ja Braathens Regional ovat kaksi johtavaa yhtiötä, jotka liikennöivät suoria lentoja tällä 220 km pituisella reitillä.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Tukholma ja Visby välisille lennoille?

Suunnitteletko matkaa kohteiden Tukholma ja Visby välille? Tässä ovat suosituimmat lentoreitit tällä välillä:

  • Tukholma (ARN-Arlanda) – Visby (VBY): 45 lentoa viikossa
  • Tukholma (BMA-Bromma) – Visby (VBY): 27 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Tukholma ja Visby välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Kaipaatko lennollasi viihdykettä? Tai ystävällistä palvelua? Vaikka monet yhtiöt operoivat kohteiden Tukholma ja Visby välillä, valitsemalla yhden näistä luotettavista yhtiöistä, takaat, että hyvin ansaittu lomasi alkaa oikealla tavalla:

  • SAS, 114 lentoa kuussa
  • Braathens Regional, 85 lentoa kuussa
  • FlexFlight, 69 lentoa kuussa
  • Norwegian Air Shuttle, 17 lentoa kuussa
  • Amapola, 17 lentoa kuussa
  • Leap, 8 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Tukholma ja Visby välillä on?

Lentolippujen varaaminen reitille Tukholma – Visby on helppoa. Voit valita suunnitelmiisi parhaiten sopivan lennon 6 päivittäisestä lennosta, joten voit varata seuraavan seikkailusi mihin aikaan vuodesta tahansa.

Varatuimmat hotellit Visby

Näytä kaikki 136 majoitusliikettä kohteessa Visby
Hae hinnat
Volontärgatan lägenhetshotell

Volontärgatan lägenhetshotell

2.5 kautta 5.0 107 Volontärgatan, Visby, Gotlands län
Volontärgatan lägenhetshotell sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Visbyn kehämuuri. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
70 €
Donners Hotell, Sure Hotel Collection by Best Western

Donners Hotell, Sure Hotel Collection by Best Western

4.0 kautta 5.0 Donnersplats 6, Visby
Donners Hotell, Sure Hotel Collection by Best Western on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Almedalen. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen sekä ravintolan ja baarin. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille LED-televisiot ja jääkaapit.
61 €
Hotell Repet

Hotell Repet

3.0 kautta 5.0 Hästgatan 20, Visby
Hotell Repet on saanut loistavaa palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Stora Torget (aukio). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.