Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Pariisi - Nizza

Lentovaihtoehtoja 1
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 31 minuuttia

Lennot Pariisi–Nizza

Oletko suuntaamassa kohteeseen Nizza? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Pariisi–Nizza löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Nizza on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Pariisi–Nizza – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Pariisi–Nizza etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Pariisi kohteeseen Nizza saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Pariisi–Nizza ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Nizza?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Nizza, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Nizza nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Pariisi–Nizza

Tätä reittiä lentää yhteensä lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin lento Pariisi–Nizza maksaa tällä hetkellä vain , kallein puolestaan jopa . Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Pariisi - Nizza Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Pariisi – Nizza?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Pariisi -- Nizza on . \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Nizza. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Pariisi -- Nizza on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Pariisi – Nizza on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Pariisi -- Nizza on tarjolla 562 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Pariisi – Nizza?

  reitillä Pariisi -- Nizza liikennöi 19 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Pariisi – Nizza -lennoille?

  Suosituimmat lähtölentokentät kohteessa Pariisi ovat:\n\n* Orly (ORY)\n* Roissy Charles de Gaulle (CDG)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Nizza.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Pariisi – Nizza?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Pariisi -- Nizza hintaan ! Reitillä Pariisi -- Nizza 19 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Pariisi liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Pariisi (CDG) -- Nizza (NCE)\n * Air France\n * KLM\n * Lufthansa\n\n\n\n* Lennot reitillä Pariisi (ORY) -- Nizza (NCE)\n * Air France\n * Airlinair\n * easyJet\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Pariisi – Nizza useimmin?

  * Pariisi (CDG) -- Nizza (NCE)\n * Air France -- 133 viikoittaista lentoa reitillä CDG -- NCE\n \n\n * KLM -- 47 viikoittaista lentoa reitillä CDG -- NCE\n \n\n * Lufthansa -- 28 viikoittaista lentoa reitillä CDG -- NCE\n\n\n\n* Pariisi (ORY) -- Nizza (NCE)\n * Air France -- 104 viikoittaista lentoa reitillä ORY -- NCE\n \n\n * Airlinair -- 102 viikoittaista lentoa reitillä ORY -- NCE\n \n\n * easyJet -- 27 viikoittaista lentoa reitillä ORY -- NCE\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Pariisi lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Nizza joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Air France, liikennöivät viikoittain 133 lentoa reitillä Pariisi -- Nizza. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Pariisi (CDG) liikennöidään viikoittain 291 lentoa kohteeseen Nizza (NCE).\n* Lentoasemalta Pariisi (ORY) liikennöidään viikoittain 271 lentoa kohteeseen Nizza (NCE).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Pariisi – Nizza?

  Suora lento reitillä Pariisi -- Nizza kestää yleensä noin 1 tunti, 20 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 679 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 1 tunti, 35 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 1 tunti, 27 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Pariisi – Nizza?

  * Lento reitillä Pariisi (CDG) -- Nizza (NCE)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 07.05\n * Aikaisin saapumisaika: 08.40\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 20.50\n * Myöhäisin saapumisaika: 22.20\n\n\n\n* Lento reitillä Pariisi (ORY) -- Nizza (NCE)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.30\n * Aikaisin saapumisaika: 07.55\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 21.30\n * Myöhäisin saapumisaika: 23.00\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Pariisi – Nizza liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Pariisi -- Nizza liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|----------------|---------------|\n| Air France | Airbus A319 |\n| KLM | Airbus A319 |\n| Lufthansa | Airbus A319 |\n| Bulgaria Air | Airbus A319 |\n| easyJet | Airbus A319 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Pariisi – Nizza?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Nizza

Näytä kaikki 7 532 majoitusliikettä kohteessa Nizza
Hyatt Regency Nice Palais de la Méditerranée

Hyatt Regency Nice Palais de la Méditerranée

13-15 Promenade Des Anglais, Boite Postale 1655 Cedex 1, Nizza, Alpes-Maritimes
  5.0 kautta 5.0
   
   
  4,4/5 (21 arvostelua)

  La Plage Bleuen ranta ja Promenade des Anglais'n ranta sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Place Massena ja Cours Saleya ovat ...

  Hyatt Regency Nice Palais de la Méditerranée169 €

  Hyatt Regency Nice Palais de la Méditerranée169 €
  Best Western Plus Hotel Massena Nice

  Best Western Plus Hotel Massena Nice

  58 Rue Gioffredo, Nizza, Alpes-Maritimes
   4.0 kautta 5.0
    
    
   3,8/5 (50 arvostelua)

   Avenue Jean Médecin ja Place Massena sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Promenade des Anglais'n ranta ja Nice Etoilen ostoskeskus ovat myös ...

   Best Western Plus Hotel Massena Nice78 €

   Best Western Plus Hotel Massena Nice78 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.