Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Pariisi - Bordeaux

Lentovaihtoehtoja 1
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 15 minuuttia

Lennot Pariisi–Bordeaux

Oletko suuntaamassa kohteeseen Bordeaux? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Pariisi–Bordeaux löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Bordeaux on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Pariisi–Bordeaux – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Pariisi–Bordeaux etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Pariisi kohteeseen Bordeaux saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Pariisi–Bordeaux ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Bordeaux?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Bordeaux, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Bordeaux nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Pariisi–Bordeaux

Tätä reittiä lentää yhteensä lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin lento Pariisi–Bordeaux maksaa tällä hetkellä vain , kallein puolestaan jopa . Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Pariisi - Bordeaux Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Pariisi – Bordeaux?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Pariisi -- Bordeaux on . \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Bordeaux. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Pariisi -- Bordeaux on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Pariisi – Bordeaux on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Pariisi -- Bordeaux on tarjolla 241 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Pariisi – Bordeaux?

  reitillä Pariisi -- Bordeaux liikennöi 7 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Pariisi – Bordeaux -lennoille?

  Suosituimmat lähtölentokentät kohteessa Pariisi ovat:\n\n* Orly (ORY)\n* Roissy Charles de Gaulle (CDG)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Bordeaux.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Pariisi – Bordeaux?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Pariisi -- Bordeaux hintaan ! Reitillä Pariisi -- Bordeaux 7 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Pariisi liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Pariisi (ORY) -- Bordeaux (BOD)\n * Airlinair\n * Air France\n\n\n\n* Lennot reitillä Pariisi (CDG) -- Bordeaux (BOD)\n * Air France\n * Bulgaria Air\n * KLM\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Pariisi – Bordeaux useimmin?

  * Pariisi (ORY) -- Bordeaux (BOD)\n * Airlinair -- 65 viikoittaista lentoa reitillä ORY -- BOD\n \n\n * Air France -- 65 viikoittaista lentoa reitillä ORY -- BOD\n\n\n\n* Pariisi (CDG) -- Bordeaux (BOD)\n * Air France -- 72 viikoittaista lentoa reitillä CDG -- BOD\n \n\n * Bulgaria Air -- 16 viikoittaista lentoa reitillä CDG -- BOD\n \n\n * KLM -- 12 viikoittaista lentoa reitillä CDG -- BOD\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Pariisi lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Bordeaux joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Airlinair, liikennöivät viikoittain 65 lentoa reitillä Pariisi -- Bordeaux. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Pariisi (ORY) liikennöidään viikoittain 130 lentoa kohteeseen Bordeaux (BOD).\n* Lentoasemalta Pariisi (CDG) liikennöidään viikoittain 111 lentoa kohteeseen Bordeaux (BOD).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Pariisi – Bordeaux?

  Suora lento reitillä Pariisi -- Bordeaux kestää yleensä noin 1 tunti, 5 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 493,96 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 1 tunti, 15 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 1 tunti, 9 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Pariisi – Bordeaux?

  * Lento reitillä Pariisi (ORY) -- Bordeaux (BOD)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.20\n * Aikaisin saapumisaika: 07.25\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 20.45\n * Myöhäisin saapumisaika: 21.55\n\n\n\n* Lento reitillä Pariisi (CDG) -- Bordeaux (BOD)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.00\n * Aikaisin saapumisaika: 07.15\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 21.10\n * Myöhäisin saapumisaika: 22.25\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Pariisi – Bordeaux liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Pariisi -- Bordeaux liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|----------------|---------------|\n| Airlinair | Airbus A319 |\n| Air France | Airbus A319 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Pariisi – Bordeaux?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Bordeaux

Näytä kaikki 872 majoitusliikettä kohteessa Bordeaux
Hilton Garden Inn Bordeaux Centre

Hilton Garden Inn Bordeaux Centre

17 Allée de Rio, Bordeaux, Gironde
  4.0 kautta 5.0
   
   
  3,8/5 (10 arvostelua)

  Rock School Barbey, Place de la Bourse (aukio) ja Cathedrale St. Andre (kirkko) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Rue Sainte-Catherine ja Place ...

  Hilton Garden Inn Bordeaux Centre71 €

  Hilton Garden Inn Bordeaux Centre71 €
  ibis budget Bordeaux Centre Gare Saint Jean

  ibis budget Bordeaux Centre Gare Saint Jean

  60 RUE EUGENE LEROY, Bordeaux, BOD
   2.0 kautta 5.0
    
    

   Rock School Barbey, Rue Sainte-Catherine ja Place de la Victoire (puisto) sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Place de la Bourse (aukio) ja Grand ...

   ibis budget Bordeaux Centre Gare Saint Jean49 €

   ibis budget Bordeaux Centre Gare Saint Jean49 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.