Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Pariisi Bordeaux

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Pariisi - Bordeaux

Lähtölentokentän IATA-koodi CDG
Kohdelentokentän IATA-koodi BOD
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 167 €
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 17 minuuttia

Lennot Pariisi–Bordeaux

Oletko suuntaamassa kohteeseen Bordeaux? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Pariisi–Bordeaux löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Bordeaux on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala. Tällä hetkellä reitin aikaisimmat lennot lähtevät paikallista aikaa kello 10.00 CET ja myöhäisimmät 16.15 CET.

Lennot Pariisi–Bordeaux – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Pariisi–Bordeaux etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Pariisi kohteeseen Bordeaux saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Pariisi–Bordeaux ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin! Jos taas haluat ottaa äkkilähdön, seuraava lento reitille lähtee 11.12.

Miksi varata lento kohteeseen Bordeaux?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Bordeaux, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Suora lento taittuu noin1 tunnissa. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Bordeaux nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Pariisi–Bordeaux

Tätä reittiä lentää yhteensä 6 lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Lentoja reitillä tehdään päivittäin 17. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin edestakainen lento Pariisi–Bordeaux maksaa tällä hetkellä vain 168 €, kallein puolestaan 190 €. Halvin yhdensuuntainen lento puolestaan maksaa ainoastaan 73 €. Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Voit jo nyt tehdä varauksen esimerkiksi lennolle, joka lähtee vasta 11.12. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Lennot Pariisi – Bordeaux

Onko kohteiden Pariisi ja Bordeaux välillä suoria lentoja?

Jos olet lentämässä reitillä Pariisi – Bordeaux, sinun täytyy ensiksi päättää haluatko lentää kohteiden Pariisi (CDG-Roissy-Charles de Gaulle) ja Bordeaux (BOD-Merignac) vai kohteiden Pariisi (ORY-Orly) ja Bordeaux (BOD-Merignac) välillä. Sen jälkeen sinun täytyy valita lentoyhtiö. Air France on yksi 1 yhtiöstä, jotka liikennöivät tällä reitillä. Toisella reitillä Air France on yksi valittavanasi olevista 1 yhtiöstä.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Pariisi ja Bordeaux välillä kestää?

Kohteiden Pariisi ja Bordeaux välinen etäisyys on 530 km, ja tähän matkaan menee keskimäärin 1 tunti ja 14 minuuttia, mutta vähintään 1 tunti ja 10 minuuttia. Mikään ei voita suorien lentojen helppoutta, joten tarkista erikoistarjoukset, joita Air France ja Iberia tarjoavat.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Pariisi ja Bordeaux välisille lennoille?

Tarkista alla olevasta listasta yleisimmät lentoreitit välillä Pariisi – Bordeaux:

  • Pariisi (CDG-Roissy-Charles de Gaulle) – Bordeaux (BOD-Merignac): 68 lentoa viikossa
  • Pariisi (ORY-Orly) – Bordeaux (BOD-Merignac): 42 lentoa viikossa
  • Pariisi (BVA-Beauvais) – Bordeaux (BOD-Merignac): 9 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Pariisi ja Bordeaux välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Kohteiden Bordeaux ja Pariisi välillä liikennöi useita lentoyhtiöitä, mutta jos haluat varata lentosi yhdeltä parhaimmista, tarkista näiden neljän suositun lentoyhtiön tarjonta:

  • Air France, 267 lentoa kuussa
  • Iberia, 107 lentoa kuussa
  • Vueling, 107 lentoa kuussa
  • EasyJet, 30 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Pariisi ja Bordeaux välillä on?

Matka kohteiden Pariisi ja Bordeaux välillä ei voisi olla helpompi. 10 päivittäistä lentoa varmistavat, että voit helposti valita suunnitelmiisi parhaiten sopivan ajan.

Varatuimmat hotellit Bordeaux

Näytä kaikki 1 611 majoitusliikettä kohteessa Bordeaux
80 €
Golden Tulip Bordeaux - Euratlantique

Golden Tulip Bordeaux - Euratlantique

4.0 kautta 5.0 13 Rue des Gamins - Bordeaux, Bordeaux, Gironde
Golden Tulip Bordeaux - Euratlantique on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Rue Sainte-Catherine. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 111 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
57 €
Hôtel Gardenia Bordeaux Ouest

Hôtel Gardenia Bordeaux Ouest

3.0 kautta 5.0
Hôtel Gardenia Bordeaux Ouest on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Grand Théâtre – Opéra National de Bordeaux. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
206 €
Intercontinental Bordeaux Le Grand Hotel

Intercontinental Bordeaux Le Grand Hotel

5.0 kautta 5.0 2-5 Place De La Comédie, Bordeaux, Gironde
Intercontinental Bordeaux Le Grand Hotel on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Rue Sainte-Catherine on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.